Puhelinmyynti huijaus

Huijausta..

Onko laillista sanoa puhelinmyynnissä, että lehdet on ilmaisia, mutta niistä kuitenkin laskutetaan.

12

1954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdhhdhhdhhdh

      No onpa viisas kysymys?

      Eihän tuossa ole järkeä, oli sitten puhelinmyyntiä tai mitä vain myyntiä :) Voitko kuvitella itsesi vaikka kännykkäkaupan myyjänä? Asiakas kysyy paljonko tuo E293 maksaa, niin vastaat, että "se puhelin on ilmainen, mutta siitä tulee lasku!" :):):) Anna mun kaikki kestää..."Joo, se ei tosiaan maksa mitään, mutta saat tuosta kassalta satasen laskun". Mitä pirun järkeä siinä ois? :)

      Tai mietippä itsesi asiakkaana. Vaikka autokaupassa. Näet hienon volvon ja kysyt myyjältä, että paljonkohan tuon Volvon hinta on? Niin myyjä pamauttaa, että "Ei mitään" Se on kuule sulle nyt IHAN ilmanen, mutta saat siitä kahenkymmenenkuuen tuhannen laskun mukaan!

      Ja nyt jos vastaan kysymykseesi, niin eihän se huijausta ole vaan sekä myyjän että asiakkaan typeryyttä.

      Kävele sitten Volvon avainnippu kädessä laikitupaan, että onko mua huijattu? Mulle sanottiin, että tää on ilmanen, mutta tästä tulee lasku? Nauravat pihalle.

      • aloittaja....

        Tuolle mediapelxille vois tehdä, että loppuisi kyseinen myyntitapa. Puhelinmyynnissä ja yityksessähän ei ole mitään laitonta, mutta mediaplex myy lehtiä laittomalla tavalla. Eli kertoo lehtiensä olevan ilmaisia, mutta kuitenkin laskuttaa niistä. Huvittavaa on vielä, että homma ei lopu koskaan. Soitetaan uudestaan ja uudestaan vaikka on selkeästi sanonut 10 kertaa, että en tilaa ERÄ, Seura yms. lehtiä. Toiseen kertaan en sentään samaan lankaan mene!

        Mitä vosi siis tehdä. Mediaplex pitää saada myymään lehtensä lain mukaan eli niin, että kertoo tiljaalajlle, että lehdet oikeasti maksaakin jotain.


    • lkjhgfdhjjl

      Näinhän ne lehtimyyjät aloittaa... Itse olen sanonut heti, että kaikki mikä on ilmaista, laita tulemaan, mutta jos senttiäkään joutuu maksamaan, unohda koko juttu... Ei ole mitään tullut..

      • ketjun aloittaja

        Taas soittivat samasta mediaplexistä ja yrittävät myydä erä, seura yms. lehtiä. Varmaan about 100:s kerta 3 vuoden sisällä. Milloinkohan ne tajuavat, että tuhlaavat vaan aikaa kun soittelevat minulle. Tosiaalta myyjä on aina eri. Joten ne ei varmaan tiedä, että ovat minulle ja varmaan kaikille suomalaisille jo soittaneet. Toinen on Valitut Palat lehti jota on myös yritetty kaupata useita kymmeniä kertoja. Vosiko nämä puhelut estää jotenkin? Miten onnistuu? Toisaalta sen jo tietää, että jos joku outo numero soittaa niin jotain yritetään kaupata.


      • helposti ja halvalla
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Taas soittivat samasta mediaplexistä ja yrittävät myydä erä, seura yms. lehtiä. Varmaan about 100:s kerta 3 vuoden sisällä. Milloinkohan ne tajuavat, että tuhlaavat vaan aikaa kun soittelevat minulle. Tosiaalta myyjä on aina eri. Joten ne ei varmaan tiedä, että ovat minulle ja varmaan kaikille suomalaisille jo soittaneet. Toinen on Valitut Palat lehti jota on myös yritetty kaupata useita kymmeniä kertoja. Vosiko nämä puhelut estää jotenkin? Miten onnistuu? Toisaalta sen jo tietää, että jos joku outo numero soittaa niin jotain yritetään kaupata.

        Puhelut voi estää, vieläpä ihan helposti. Soitat Asiakkuusmarkkinointiliittoon ja teet puhelinmyyntikiellon. Kestää noin 3 kuukautta tulla voimaan, eli osa myyntifirmojen soittoprojekteista on tietysti jo käynnissä eikä tieto ehkä mene niihin kovin nopeasti. Pitää uusia 3 vuoden kuluttua, jos haluaa silloin jatkaa, ja puhelu maksaa hävyttömän kalliit noin 40 senttiä. ;D

        Itsellä on ollut jo vuosia ja alkuun tuli muutama yritteliäs soitto, eikä kaikki firmat tuohon ole sitoutuneita. Mutta kun jokaiselle soittajalle sanoin, että minulla on puhelinmyyntikielto, niin uskoivat ihan ilman tinkaamista. Nyt ei ole enää aikoihin tullut yhtään soittoa. Huomaa, että sellaisista firmoista, joiden asiakas jo olet, saattaa tulla myös soittoja Robinson-palvelusta huolimatta, mutta nekin voi halutessaan estää ilmoittamalla erikseen kyseiseen firmaan (itselle tulee noin kerran vuodessa tarjous yhdestä lehdestä, jota olen joskus tilannut ja olen antanut puhelujen tulla, jos vaikka joku kerta intoontuisin taas tilaamaan ko. lehden).

        Lue lisää http://www.ssml.fi/rajoituspalvelut/kuluttajille/puhelintarjonnan_rajoituspalvelu


    • höyliä ja sukkia

      Tänään joku puhelinmyyjä soitti. Aloitti puhelun heti sillä että "en ole myymässä mitään". Kysyi että haluaisinko ilmaispaketin jotain ladyshave höyliä ja sukkia. Hoki monta kertaa, että ei velvoita mihinkään tilaukseen ja toimituskulut jne. ovat ilmaisia. Jos paketin saapumisen jälkeen haluaisin tilata jatkossakin, ohjeet löytyisi paketista. Paketti saapuisi kotiosoitteeseeni? Olin vähän pahassa paikassa ja halusin vaan päästä soittajasta eroon, joten sanoin, että ok, lähettäkää vaan. Sitten soittaja sanoi, että hän varmistaa vielä tiedot ja se osa puhelusta nauhoitetaan. Siinä hän sitten kertasi kaikki tiedot, eli että saisin ilmaispaketin höyliä, tilaus ei velvoita jatkotilaukseen ja sitten hän kertasi osoitetietoni, jotka hänellä jo oli. Minun piti kuitata tiedot oikeiksi ja niin kuittasinkin. Sitten hän sanoi, että asia on sillä ok ja paketti saapuu 3 viikon päästä. Taisi vielä mainita, että tavarat tulee Sveitsistä?? En ole varma tuosta, koska se kuului vähän epäselvästi taustamelun takia (olin kaupungilla). Vasta puhelun jälkeen huolestuin todella kun huomasin, että soittajalla oli salainen numero, eikä hän kertonut mistä yrityksestä soittaa. Onko tämä huijaus? Mihin olen nyt suostunut? Kertokaa ihmeessä jos jollain vastaavia kokemuksia... Niin ja btw, laitoin tämän viestin toisellekin keskustelufoorumille kun haluan niin kipeästi saada vastauksia...

      • näin toimii

        Yleensä nämä "ilmaislahjapalvelut" toimivat niin, että ensin tosiaan tulee vaatimaton maksuton näytepaketti, mutta sitten alkaa tulla tiuhaan tahtiin maksullisia jatkolähetyksiä. Niistäkin voi päästä eroon palauttamalla lähetykset, mutta se on jo sen verran iso riesa, etteivät kaikki siihen jaksa ryhtyä, ja sitten ollaan koukussa. Ja jatkolähetyssopimuksesta irti pääseminen on tehty tosi hankalaksi. Parasta olisi sanoa suoralta kädeltä kaikille "ilmaislahjoja" tyrkyttäville suoralta kädeltä EI, EI JA EI!!.


      • puhelinmyyntionperse

        Mulle kävi tänään _ihan_ sama juttu ja oon ihan paniikissa!!!!!! pelottaa että mihin oon suostunut, mitä voin tehä?? auttakaa joku:(


      • kkkkkkkkk8

        Hei,

        Minäkin menin tähän halpaan ja alkoi heti epäilyttämään. Voisitteko ystävällisesti laittaa "höyliä ja sukkia" -saaneet firman nimen ja puhelinnumeronsa, että voisin peruuttaa koko ilmaislähetyksen.

        Kiitoksia paljon!


    • höyliä ja sukkia

      jälkiviisaus...

    • Pari seikkaa

      En koskaan vastaa tuntemattomaan numeroon. Jos on asiallista asiaa, voi näyttää numeronsa. Muut voivat olla kalliiksi käyviä huijareita, vastaaja ei voi mitenkään tietää.

      Olen ostanut puhelinmyyjiltä monenlaista, eikä ongelmia ole ollut, kunhan kuuntelen ja luen ehdot ja ohjeet. Vaatii tietysti vaivaa ja mm. kalenterin käyttöä.

      Kyseisen lehtimyyntifirman nimi on muuten Mediapex.

    • notanymoreapulehti

      Apulehden puhelinmyyjä aloitti: Onneksi olkoon olette voittaneet arvonnassa. sanoin ok, "Vielä pari kysymystä..... haluatteko 100 euron matkalahjakortin tai (oli joku pleikkari tai huviohjelma)
      Tietenkin halusin matkalahjakortin. Sitten alkoi se selitys lehden tilauksesta. Koska lehden tilaus oli paljon pienempi kuin matkalahjakortti ajattelin että Jess!
      Lahjakortti olikin vain 49 euroa .
      Veemäistä valehtelua!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe