Virallinen ilmoitus

Jatkuvasta koulukiusaamistyyppisestä menettelytavasta en ole voinut koskaan pitää. Sama, tapahtuipa se sitten sivilissä tai vaikkapa armeijassa. Joillakin voi olla hyvinkin persoonallisia piirteitä, tapoja, kykyjä, tahallisia tai tahattomia. Ja miksipä ei myös sellaisiakin avuja, joita on vaikea erilaisista syistä hyväksyä. Pitkälle jatkuva räksytys ja vielä asioiden vääristely on mielestäni tympäisevää, vaikka se joillekin vahingonilon antaman riemastuksen tuottaisikin.

Mielestäni myös Ruuneperi (on muitakin) on saanut pitkäjänteistä, kohtuutonta "käsittelyä." Sanon tämän, vaikka en R: n kaikkia "aivoituksia" ymmärrä. Ja voihan se vika olla myös minun päässäni - joka tosin on vain teoreettisesti mahdollista ))). Ruuneperi on ainakin yrittänyt selvittää niitä kohtia, joissa hänen kohdistunut, suoraan valehteluun perustuva törky on työnnetty. Muutoinkaan en ole kiinnostunut "roskapönttöjen" lähes vuosikymmeneen ulottuvasta kaivelusta.

Siinäpähän on tittelit setvitty. Onhan täällä vilkkaasti pyörimässä" kolmen loppututkinnon suorittanut" erittäin varakas henkilö. Ainakin näin hän on tuonut esille. Muutapa hänestä ei pirukaan selvää ota, eikä häntä oikeasti ole olemassakaan. Niin monena tulee esille. Nimitin häntä joskus hellästi "kamelontiksi." Hänen näyttelytaitonsa ja puskissa vilistelynsä ja rääkkymisensä hyvin kuvaa ko. eläintä (sori, kamelontti). Ei kuitenkaan hänen repertuaariaan kokonaisuudessaan. Hänhän muka(ja vain muka) on Keskustan kantavia voimia. Siellä on mahdollista tutustua tarkemmin asiasisältöihin ja maatalouteen sisältyvään karjatalouteen, sonnien kasvattamiseen.
Sieltä löytyy myös "rottakoulut", sekä upseerien keskinäiset, "herrasmiesmäiset" keskustelut, jossa toinen jää saamapuoleksi.

Sitäköhän tännekin haluaisimme?.No...ihan rehellisesti, jos siltä tuntuu, mikäs siinä. Ei maailmani näihin kaadu, viesti päivässä täällä töikseni riittää. huilun välillä jos silltä näyttää. Enkä ala käyttämään suurta uhoa,. se ainakaan ei johda mihinkään. Enkä "myy" itseäni kokonaan millekään vanhalle tai uudelle täällä olevalle "liittoumalle."
Kaikesta huolimatta, toivon teille hyvää jatkoa!

ynnämuu, tosikko (käytän aina nikkiä kerätäksini pisteet)

1. kiertokoulun loppuun suorittanut. Todistus kadonnut.
2.Suomen puolustusvoimien sattumakorpraali. ( iän takia syrjäytetty aktiivivelvoitteista.)
3.työuran melko kunniallisesti päättänyt.(ay-kult.ansiomerkki siitä, että on maksanut jäsenmaksun vaikeissakin olosuhteissa).

Jos joku onneton antaa vastinetta, en ole varma vastaanko. Minulla on muutakin puuhaa.

33

954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joutavoinen

      tuolla facebook'issa on sellainen koukistetulla etu sormella ystävällinen tökkäys kaverille. Sitä karkeampaa tökkäystä tämä kameleomtti harrastaa, ja saakin kirjoittajia liikkeele. Tämä ei ole puolustus puhe karkeuksille, joskin hän usein sanoo toimivansa karkeasti saadakseen kirjoittajat liikkeelle.

      Onhan hän tämä kaameelontti ikäisekseen hyvin kehittynyt, ties mitä hänestä vielä kehittyy, voipa vaikka poliisina kuolla.

    • Lorena*

      Tulipa tuossa tuutin täydeltä näyttöä kiusaamisesta ja naapuripalstan kirjoittajista. Reilusti sanottuna, se on taas lauantai ja tämä mummi on tiesikan näpyköillä suoltamassa juttujaan.. Mikäs siinä, rinta on rottingilla vaikka vängällä, vaikka etupuolelle luonnon muovaama ja maidon ylenjuonti on aiheuttanut lisäpainoa.
      Jälkikasvua on elämänkuviot järjestyksessä ihan tyydyttävä'llä tavalla. Tavallaan olen maalaismummi, asun talossa jonka kolmella sivulla on puistomaista metsää, metsäläinen en ole ja en halua olla.

      Lattareita opettelen tanssahtelemaan, hyppelyt eivät ole suosikkikuvioitani. Murtsikkahiihto on suosikkilaji ja kesäisin löhöilen rannoilla jos Luoja suo aurinkoisen sään. Polkupyörän ajotaito on hiukan ruosteessa!Olen siis tyypillinen oloneuvos. Muutama ansiomerkki on rinnusta koristamassa joissakin tilaisuuksissa.

      Kiusattu on jo lapsuudessa (äiti), koulussakin jonkinasteista ja työelämä se vasta työpaikkakiusaamisen kulta aikaa olikin. Tiesin mustamaalaajat, valehtelijat keitä he olivat. Kosto oli suloista aloin katsella heitä ikäänkuin ylhäältäpäin, vastailin heille hyvin myönteiseen sävyyn, en tarkoituksella näyttänyt naamaani mörkkinä vaan tyyliin, niinhän se voi olla, muitakin mahdollisuuksia on olemassa. Sekös kiusaajia otti päähän, eräs sanoi mihin tuolla humanistisella asenteellasi oikein pyrit, eduskuntaanko? Tällaista oli ja on kuulema vieläkin akkavaltaisessa työyhteisössä. Yksi on kellokas jolla on ilmiömäinen kyky manipuloida muut omaksumaan vain hänen näkemyksensä. Ohi on 35 työvuotta opintoineen, nyt he ovat hyvin kohteliaita kun tapaamme koko eläkeläisjoukko kerran kuukaudessa.

      K a t e u s on se joka aiheuttaa kanssakulkijoiden mollaamista jopa ilkeilyä. Palstalla siihen on vain yksi lääke, ei pidä provosoitua liiaksi, voi jättää jutun omaan arvoonsa, mutta puolensa on pidettävä eikä nöyristellä kiusaajan edessä. On hyvä antaa virtuaalisesti joskus turpiinkin kun kiusaaminen menee yli äyräiden.

      SE keskusta palstan k a p u, on niin tietävä ihminen että Jumala olisi voinut jäädä eläkkeelle kun hänet loi, ainakin Luoja on joutunut pitämään vapaapäiviä. Ilmeisesti ilmastomuutokset johtuvat lomittajasta, hänellä ei sittenkään ole niin hyvää johtamistaitoa kun Luojan suurella mestarilla on.

      En ole se o n n e t o n, joka vastinetta sinulle "ynnämuu" antaa, enkä siihen pytyisikään. Kirjoittelen ihan hyvillä mielin ja onnellisena omia näkemyksiäni aloittamaasi laaja-alaiseen kysymykseen johon en pysty antamaan selventävää vastausta sillä en omista kristallipalloa josta voisin asioita katsoa. JOtakin kutinaa sentään aloituksesi aiheutti.
      Voidaan hyvin koko palstan porukka, ollaan sellaisia kun ollaan, samalaisiksi meitä ei saa, eletään vaikka piruuttaan, tuodaan kirjoituksissa esille elinvoimaisuutemme. Moi taas!

    • katleija n.

      Täyttä törinää ynnämuu.
      ai että nuolaisu.....eeeei ooo vaan pusu!

      • vaan kannatuspuheenvuoro selkeään aloitukseen.


      • kerberos manalasta
        Venlastiina kirjoitti:

        vaan kannatuspuheenvuoro selkeään aloitukseen.

        Tulihan aloituksessa tarpeeksi selvästi ilmi kenen kirjoittajan selkänahkaa ynnämuu on seinälle ripustamassa, mutta kun vasara, sirppi ja naulat puuttuivat, yritys jäi yritykseksi.


    • että joku tietävä tämän ilkeilijän/jät paljastaisi, kaikilla muilla ( melkein) tuntuu olevan tieto henkilöllisyydestä.
      Ylläpidolle tai poliisille tietoa.
      Muistan kerran miten eräs kirjoittaja sai niskaansa poliisit ja hänen anteeksi pyyntö on minulla vieläkin tallessa.

      Minulla itselläni ei ole intoa toimia salapoliisina, mutta te jotka osaatte kirjotusten perusteella nimetä/ epäillä, eikö sitä kurinpalautusta voi pyytää.
      Tuommoinen kielenkäyttö jo käy herjauksesta, mitä palstalla ilmenee.

      • sinisirkku-

        Paljolti samalla lailla olen ajatellut minäkin, palstalla en vielä silloin ollut, jos poliisikin on kytketty mukaan.

        Onhan loukkauskynnys ylitetty monen kohdalla, mitä karkeimmin. Sadistisesta henkilöstä on kyse, sallivuutta ei pitäisi mielestäni osoittaa, alatyylin puheille, se loukkaa ainakin minun sopivuuden tajuani.

        Se mikä on ikävintä, että kirjoitusilo häviää, ei tahtoisi olla sellaisessa yhteisössä mukana, jossa tavan takaa joku saa kärsiä hävyttömyyksistä, ja muut keskustelijat joutuvat lukemaan moista!

        Hiljainen on palsta tänään. Ylläpidonkaan intresseihin ei voi kuulua huonosti voiva keskusteluforum.


    • vaikka annankin sinulle vastinetta, "Y
      nnämuu"!
      (Sanoit, että "jos joku onneton antaa vastinetta...")

      Arvostan tekstejäsi ja myöskin sitä, että vaikka olet ollut AY-aktiivi,
      osaat kirjoittaa nyt, "aktiivivelvotteistasi" selvittyäsi ilman puoluepolitiikkaa,
      laaja-alaisesti.

      Erikoisen paljon arvostan verbaalitaituruuttasi, uusia sanoja tuntuu sinulta syntyvän helposti,
      tilanteeseen aina sopivasti.

      Aktiivivelvoitteethan meiltä kaikilta ovat ohitse, mikä helpotus!
      Yli 40 vuotta minuutilleen ja aina iloisena ja positiivisena, kannustaen,
      mutta nyt saan olla tukka pörrössä aamukahvilla niin pitkään kuin satun haluamaan!

      Puolue-elämä ei minua ole koskettanut, olen aina äänestänyt ihmistä.
      Tosin monesti olen huomannut ettei se Ihminen ollutkaan, joskus kaikkea muuta!
      Mutta yrittänyttä ei laiteta, taas vain katsotaan eteenpäin, tulevaisuuteen!

      Jos omaa laatuani pitäisi jotenkin määritellä, se olisi utilitaristi,
      haluaisin kaikille hyvää!
      Loppuviimeksi se olisi myös omakin etuni. Kaikkien oma etu.:)

      Kaikkea hyvää, "Ynnämuu"! :)

    • tai vesikko, mielestäni tärkeä ja huomioitava asenne riittää, etenkin muita kirjoittajia kohtaan ja pitämään sana hienosti hanskassa. Olen myös vahvasti samaa mieltä, että Ruuneperin viestejä sivalletaan varsin vähättelevästi ja ilkeästi. Itse en osaa hänen kirjoituksiaan kommentoida, koska olen perin vähän selvillä niistä asioista, josta hän kirjoittaa. Olen toisinaan lukenut viestejä, joissa on karmeaa ja siivotonta ilmaisua hänen kirjoittamaansa aloitukseen, senpä tähden en viitsi enkä halua lukea pitkiä ketjuja, joissa sieltä täältä tekemäni otokset riittävät lukuhalujen loppumiseen.

      Jokunen vuosi sitten, oli melkoisen mukavia aloituksia ja asiallisia kommentteja, miksi ei nykyisin. Aloitetaan ehkä mukava jutustelu, johon saattaa ilmaantua mukavaa luettavaa. Ei tarvita kuin yksi ruma kommentti, kun ketju on luku kelvoton. Rumuus jatkuu ja jatkuu.
      Sitä myös ihmettelen, kuten aiemminkin, miksi rekisterinimeä ei käytetä. Minusta se ehkäisee näitä " monikirjoittajia", koska joka kerran kun teet kommentin, pitää sinun olla rekkari päällä. Vaivalloista olisi yhtenään kirjautua ja poistua, voidakseen vastata viestiin. Omiin kirjoituksiin ja viesteihinsä voi vastailla ilman rekisteröintiä, niin paljon kuin ehtii kirjoittaa ja taas uusi " nimmari". Tulikohan tämä ymmärretyksi.

      Asiallinen aloitus, tämä oli puolustuksen puheenvuoro ja sopivaan saumaan.

      • johan on härskiä

        "Jokunen vuosi sitten oli melkoisen mukavia aloituksia ja kommentteja, miksi ei nykyisin " laukoo tämä wiiwidear eikä ollut ensimmäinen kerta kun niin väittää. Tällainen asenne on pahimpia palstan hajoittajia, nokka nirpallaan valitetaan, miksei ole mitään kivaa. Millonkas itse teet melkoisen mukavan aloituksen tai kommentoit melkoisen mukavasti muuallakin kuyin kahvipirtissä ????


      • johan on härskiä kirjoitti:

        "Jokunen vuosi sitten oli melkoisen mukavia aloituksia ja kommentteja, miksi ei nykyisin " laukoo tämä wiiwidear eikä ollut ensimmäinen kerta kun niin väittää. Tällainen asenne on pahimpia palstan hajoittajia, nokka nirpallaan valitetaan, miksei ole mitään kivaa. Millonkas itse teet melkoisen mukavan aloituksen tai kommentoit melkoisen mukavasti muuallakin kuyin kahvipirtissä ????

        suutun, minä kun en kirjoittele kommentteja muille pirun riveille, kahvipirtti on ainoa, jossa pidetään toisia kirjoittajia arvossa eikä riita haluisuutta ilmene. Tämä on vallan merkillistä ihan jokaisen itse kunnioituskin pitäisi olla kondiksessa, ettei aina sotketa toisten asiallisia kirjoituksia.
        Minä olen kommentoinut, jääköön se tähän. En toivo sinulle hyvää enkä mitään.

        Minä olen wiiwidear*


      • capt. cöpenick

        Näihin 'viestihäröisiin' tyyppeihin niin julmasti suuttuu, että yöunet menee tämän takia tärviölle. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole norsun muistia tai nautaeläimen tyyntä maailmankatsomusta.

        Kyllähän se kyrsii, kun joku nettikyyssä ilmoittaa kokemuksen vahvalla rintaäänellä, että juuri sinä notkut netissä 24/7, juo viinaa kuin päivän vanha poikavasikka emonsa maitoa.

        Eräs Jurkan suvun näyttelijätär arvioi omaa maailmankatsomustaan mielestäni osuvasti: "Vain kovassa paineessa timantit voivat kehittyä".


      • Lorena*
        capt. cöpenick kirjoitti:

        Näihin 'viestihäröisiin' tyyppeihin niin julmasti suuttuu, että yöunet menee tämän takia tärviölle. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole norsun muistia tai nautaeläimen tyyntä maailmankatsomusta.

        Kyllähän se kyrsii, kun joku nettikyyssä ilmoittaa kokemuksen vahvalla rintaäänellä, että juuri sinä notkut netissä 24/7, juo viinaa kuin päivän vanha poikavasikka emonsa maitoa.

        Eräs Jurkan suvun näyttelijätär arvioi omaa maailmankatsomustaan mielestäni osuvasti: "Vain kovassa paineessa timantit voivat kehittyä".

        Se on sitten sunnuntai, aamu on näillä seuduin sinisen hämärän verhoama. Puut kuin morsiamet utuisen valkoisen härmän peittämiä joille hiljaa alas tulevat lumihiutaleet antavat kimmeltävän sävyn.

        Laulussa sanotaan "mennyttä aikaa muistelen niin mielelläni vielä", niin onhan menneisyydessä miellyttäviä muistoja joita kannattaa muistella, ne ovat niitä capt.cöp...lanseeraamia elon aallokoissa hiotuneita timantteja jotka kannattavat huonoinakin päivinä.

        Uusi viikko alkaa uusin kujein, päivyriin vilkaisu kertoo tapahtumista joihin on osallistuttava, mutta ne ovat mieluisia kokoontumisia. Tänään on musiikillinen päivä ja se alkaa tietysti Antti Tuiskun Kaunis kaaos CD:tä kuunnellessa sisältää tosi kauniita biisejä. Toinen sitten jonkun säveltämää sovittamaa piano musaa, maata kovalla lattialla ja pyöritellä, venytellä lihaksia ja niveliä. Venyttely tekee muuten hyvää vanheneville, siinä on kiva myös unelmoida ja joogailla.

        En yleensä itke ilkeilyjä joita voi elämässä tulla myös tällä palstalla, jotkut vain haluavat purkaa omaa pahaa mieltänsä ja paineita --- paras ajatella jos se helpottaa purkautujaa kirjoitus on tuottanut tarkoituksensa. Näin alkaa tämä sunnuntai, toivon kaikille kirjoitusintoa, hauska on lukea miten palsta ystävät kirjoituksillaan tuovat uutta vipinää aivosoluille mietittäväksi.


      • capt. cöpenick kirjoitti:

        Näihin 'viestihäröisiin' tyyppeihin niin julmasti suuttuu, että yöunet menee tämän takia tärviölle. Meillä kaikilla ei kuitenkaan ole norsun muistia tai nautaeläimen tyyntä maailmankatsomusta.

        Kyllähän se kyrsii, kun joku nettikyyssä ilmoittaa kokemuksen vahvalla rintaäänellä, että juuri sinä notkut netissä 24/7, juo viinaa kuin päivän vanha poikavasikka emonsa maitoa.

        Eräs Jurkan suvun näyttelijätär arvioi omaa maailmankatsomustaan mielestäni osuvasti: "Vain kovassa paineessa timantit voivat kehittyä".

        Hyvää huomenta!

        Kiitän teitä "onnettomia", jotka kuitenkin osallistuitte tähän aloitteeseeni. Huumorin heikko säväyshän siihen otsikkoon ja ansioluettelooni sisältyi. Kuitenkin kaikki totta ja löytyi sieltä asiaakin - omasta mielestäni)). Niitä seikkoja, jotka alkoivat ainakin minua suorastaan tympäistä. Ehkä sain kimmokkeen "joutavoisen" jahkailevasta, hyvästä lausumasta, siitä ollako vai eikö olla, miten olla? Näinhän tuo kai suunnilleen meni. Näytelijän versioon: onhan tuota painetta jottamoisesti elämäni varrella ollut, mutta ei niin paljon, että olisin timantiksi puristunut. Kunhan olisi tulos ollut edes sellainen, ettei rapapakiveksi olisi jäänyt, vaan edes tavalliseksi suomalaiseksi luonnon kiveksi. Vaikka olenkin jäävi itseäni arviomaan, hyvin olen saanut yöni nukuttua. Ei näistä täällä kannata ruveta turhia paineita taakkanaan raahaamaan.

        Avarakatseisiakin olette olleet. Lorena käsitteli lyhyesti kateutta, asiallisesti. Jotain haluaisin lisätä..nyt lyhyesti. En tunne sanan varsinaisessa merkityksessä kateutta, enkä katkeruutta. Väärällä tahdolla kirjoittamisistani tietysti voi sellaisen kuvan vääntää. Olen työläinen ihan rinta "rottingilla" kuin kuka hyvänsä. Sitä en ole koskaan edes "hätätilanteessa" yrittänytkään peitellä. Joku viisas on sanonut, että köyhyys muuttuu häpeäksi vasta silloin, kun sen yrittää piilottaa. No, ehkä tästä aiheesta joskus lisää.

        Eilen oli kiireinen päiväni, tänään sekin helpottaa.


    • ei täällä ketään n

      "Onhan loukkauskynnys ylitetty monen kohdalla, mitä karkeimmin." Tässä nimim. sinisirkku-:n kirjoittama näkemys ylempää.

      Väitös on yllättävä.

      Ensinnäkin, mikä on "loukkauskynnys"? Missä sellainen määritellään Suomi24:ssä?

      "... ylitetty monen kohdalla ..." Miten? Sitenkö että hän on ollut väitetty loukkaaja vai ollut loukkauksen kohde?

      Kaiken lisäksi täällä on vaikea ja oikeastaan mahdoton loukata ketään henkilökohtaisesti, kun kaikki esiintyvät nimimerkein ja nimimerkin takana oleva henkilö jää tuntemattomaksi, käytännössä ei ole mitään varmaa tietoa hänestä.

      (Varmuuden vuoksi käytän poikkeuksellista nimimerkkiä.)

      • Seuraaja.

        Sopii kyllä keskusteluun tuo edellinenkin vastaus, täytyy tässä muistuttaakin, että jokaisen nimimerkin takana on IHMINEN, kokenut, elänyt, monessa mukana ollut, ansioitunutkin.
        Ihmistä ei halveksita jos sivistys on mukana ajatuksissa, se pitää näkyä myös kirjoituksissa, kun asiattomuutta puolustetaan tuolla ettei nimimerkin takana olevaa tunneta on aito käsityskin elämästä hukassa.
        Hukassa on jo ajatuskin siitä että tuntematonta ihmistä voi moukkamaisesti loukata vuodesta toiseen.


        Parasta tuossa on kuitenkin ettet laittanut sitä nimmaria.


      • hilema.
        Seuraaja. kirjoitti:

        Sopii kyllä keskusteluun tuo edellinenkin vastaus, täytyy tässä muistuttaakin, että jokaisen nimimerkin takana on IHMINEN, kokenut, elänyt, monessa mukana ollut, ansioitunutkin.
        Ihmistä ei halveksita jos sivistys on mukana ajatuksissa, se pitää näkyä myös kirjoituksissa, kun asiattomuutta puolustetaan tuolla ettei nimimerkin takana olevaa tunneta on aito käsityskin elämästä hukassa.
        Hukassa on jo ajatuskin siitä että tuntematonta ihmistä voi moukkamaisesti loukata vuodesta toiseen.


        Parasta tuossa on kuitenkin ettet laittanut sitä nimmaria.

        " ... jokaisen nimimerkin takana on IHMINEN, kokenut, elänyt, monessa mukana ollut, ansioitunutkin. ..."

        Ei välttämättä ole vain yksi ihminen. Esim. tässä sanomassa esiintyvällä nimellä "hilema" on täällä esiintynyt ainakin kolme eri kirjoittajaa. Yhdellä on nimimerkki (ilman lisämerkkejä) rekisteröitynä. Muiden mahdollisesta ansoituneisuudesta ei ole meikäläisellä tietoa.


      • hilema.
        hilema. kirjoitti:

        " ... jokaisen nimimerkin takana on IHMINEN, kokenut, elänyt, monessa mukana ollut, ansioitunutkin. ..."

        Ei välttämättä ole vain yksi ihminen. Esim. tässä sanomassa esiintyvällä nimellä "hilema" on täällä esiintynyt ainakin kolme eri kirjoittajaa. Yhdellä on nimimerkki (ilman lisämerkkejä) rekisteröitynä. Muiden mahdollisesta ansoituneisuudesta ei ole meikäläisellä tietoa.

        tämmönen hilima kun kirjottaa sadalla nikillä, minä vaan ja ne 99 lisää, on olevinaan niin tietävä ja IP on se ylin uhkailu, jos tuo tietäisin yhdenkään IPn se olisi ollut palstalla 100x.
        Tuskin osaa edes omansa katsoa guukkelista-


    • Takavasemmalla

      Tämä puheenvuoro ei ole rakentava, vaan jokainen lukija alkaa ihmtellä, onko itsekin piikittelyn kohteena.
      Leppoisasta kahvipöytäkeskustelusta ei ole mitään jäljellä tällä palstalla. Ilmeisesti niin monet ovat jo usean vuoden aikana tänne kirjoittaneet, että kuvittelevat tuntevansa toisensa.
      Tuttuja on helppo nälväistä, kun tuntee arat kohdat.
      Kirjoittajat jakautuvat puolueisiin. Joukkoon ei uusia huolita.

      Sitten sanotaan; "Kaikesta huolimatta, toivon teille hyvää jatkoa!"

      Tämän ketjun erikoisuus on salanimien käyttö.
      Enpä siis nikkiäni julkista

      • sinisirkku-ek

        Ei ala jokainen lukija ihmetellä onko piikittelyn kohteena niin kuin sanot "takavasemmalla" Kyllä loukkaukset, henkilöön menevät erottautuvat aina!

        Ylempänä ihmetellään loukkauskynnystä joka on ylitetty monen kohdalla. SUOMI 24 SÄÄNNÖISSÄ ON LUKUTAITOISILLE SELVÄSTI ILMOITETTU HERJAAVIEN VIESTIEN OLEVAN KIELLETTYJÄ, ja kehoitus ilmoittaa sherifille.

        On turhaa mitätöidä ketjun sisältöä, jonka jokainen TAJUAVA osallistuja ymmärtää käsittelevän palstakiusaajia/jaa.

        Ennenkaikkea tulee välttää henkilöön kohdistuvaa herjausta. Sivistyneen ihmisen käytökseen ei sellainen kuulu, puhumattakaan sydämellisyydestä, jota monikin normaalina elämänmuotona saattaa kaivata


      • aute
        sinisirkku-ek kirjoitti:

        Ei ala jokainen lukija ihmetellä onko piikittelyn kohteena niin kuin sanot "takavasemmalla" Kyllä loukkaukset, henkilöön menevät erottautuvat aina!

        Ylempänä ihmetellään loukkauskynnystä joka on ylitetty monen kohdalla. SUOMI 24 SÄÄNNÖISSÄ ON LUKUTAITOISILLE SELVÄSTI ILMOITETTU HERJAAVIEN VIESTIEN OLEVAN KIELLETTYJÄ, ja kehoitus ilmoittaa sherifille.

        On turhaa mitätöidä ketjun sisältöä, jonka jokainen TAJUAVA osallistuja ymmärtää käsittelevän palstakiusaajia/jaa.

        Ennenkaikkea tulee välttää henkilöön kohdistuvaa herjausta. Sivistyneen ihmisen käytökseen ei sellainen kuulu, puhumattakaan sydämellisyydestä, jota monikin normaalina elämänmuotona saattaa kaivata

        mitä täällä sitten ruikutat. Jos on valittamista valita ylläpidolle tai painu kuten, olet sanonut eräälle palstalaiselle hevonperseeseen.
        Ei ole sinun tehtäväsi täällä luennoida miten palstalla tulisi toimia. Miten luulet avaajankin typerän tomppelin pysvvän aisoissa, Varsinkaan nyt, kun on löytänyt Googlen kirjoitus ohjelman ja saa jollain tekstinsä vähänkin lukukelpoiseksi.


      • sinisirkku-ek
        aute kirjoitti:

        mitä täällä sitten ruikutat. Jos on valittamista valita ylläpidolle tai painu kuten, olet sanonut eräälle palstalaiselle hevonperseeseen.
        Ei ole sinun tehtäväsi täällä luennoida miten palstalla tulisi toimia. Miten luulet avaajankin typerän tomppelin pysvvän aisoissa, Varsinkaan nyt, kun on löytänyt Googlen kirjoitus ohjelman ja saa jollain tekstinsä vähänkin lukukelpoiseksi.

        No Hei! Sisälle juuri tultuani huomasin viestisi.

        Sama nimetön henkilöön käyvä tyyppi jälleen. Avaja puuttui aivan oikeaan aiheeseen, pakko on kiukuttelullesi nauraa!

        Koskaan en henkilölle ole sanonut noin vaan K a i k k i jotka kadehtivat tai panettelevat joutavat sinne:D

        Minäkin, jos ryhtyisin solvaamaan!

        Niin, että koetahan nyt vaan olla ihmisisksi sinäkin aute! Mitä minä luennoimisesta tykkäisin, se nyt puuttuisi, Mutta nyt iltapäiväkahville ulkoilun jälkeen.

        p.s. Aivan oikein ilmoitus sheriffille onkin oikea keino! moikka


      • pahasti
        sinisirkku-ek kirjoitti:

        No Hei! Sisälle juuri tultuani huomasin viestisi.

        Sama nimetön henkilöön käyvä tyyppi jälleen. Avaja puuttui aivan oikeaan aiheeseen, pakko on kiukuttelullesi nauraa!

        Koskaan en henkilölle ole sanonut noin vaan K a i k k i jotka kadehtivat tai panettelevat joutavat sinne:D

        Minäkin, jos ryhtyisin solvaamaan!

        Niin, että koetahan nyt vaan olla ihmisisksi sinäkin aute! Mitä minä luennoimisesta tykkäisin, se nyt puuttuisi, Mutta nyt iltapäiväkahville ulkoilun jälkeen.

        p.s. Aivan oikein ilmoitus sheriffille onkin oikea keino! moikka

        pettää muistisi, olen ERI kuin aute ja pahasti särähti sivullisenkin korvaan sinne hevonpeehen toivotus. Monta muuta vastaavaa juttua, et kestä yhtään arvostelua, monenkohan olet kateelliseksi haukkunut. Huomaatkos itse että pidät elämääsi niin ainutlaatuisena, että joka taksi ajelu ja kahvin juonti SINULTA on kertomisen arvoinen.


      • sinisirkku-ek
        pahasti kirjoitti:

        pettää muistisi, olen ERI kuin aute ja pahasti särähti sivullisenkin korvaan sinne hevonpeehen toivotus. Monta muuta vastaavaa juttua, et kestä yhtään arvostelua, monenkohan olet kateelliseksi haukkunut. Huomaatkos itse että pidät elämääsi niin ainutlaatuisena, että joka taksi ajelu ja kahvin juonti SINULTA on kertomisen arvoinen.

        :DDD Ja taas. Puolet tämänkin palstan kirjoittajista, jotka todella ylläpitävät palstaa, kuuluvat peräti kavinjuojien kunnioitettavaan seuraan, missä ei vinoilla ja virnistellä pahansuovasti. Näin on .

        Sinullako ei elämä ole ainutlaatuista? , minulla se kyllä on sitä, minun ainoa elämäni:)


      • sinisirkku-ek kirjoitti:

        :DDD Ja taas. Puolet tämänkin palstan kirjoittajista, jotka todella ylläpitävät palstaa, kuuluvat peräti kavinjuojien kunnioitettavaan seuraan, missä ei vinoilla ja virnistellä pahansuovasti. Näin on .

        Sinullako ei elämä ole ainutlaatuista? , minulla se kyllä on sitä, minun ainoa elämäni:)

        Kuulkkeepas, kun kerron jutun meijän kylältä. Siellä ol semmonen vahahempi pariskunta, semmosen tuppukylän mittapuun mukkaan ihan aika varakaskii, mehtee ol. Poijastahan piti tulla varallilsuuven jatkaja, vain jotennii se nurjähti hulvilin puolelle, eikä työ pahemmin maistanna. Eihän vanahan kansan kunnon isukka sitä sietännä, tul helevinmoinen riita. Pappa lato tukun rahoo heittiöpojalle, vaikka muuten ol tarkka kukin mikä ja käski häipymään helevetin kuuseen.

        Poikahan hävis maisemista, kulu vuosia ja eipä poijasta kuulunut mitään.Elähän mitään vahahemmat kuol ja löyshän se virkakunta ainoon perillisen. Tämähän tul ja otti isännän otteet, mehtee alako kuatumaan ennenkun kukkaset vahahempiin hauvalla ehti kuihtuu. Kyläläiset alakovat ihan asiista ihmettelemään, vain äkkirikastunut vastas polleasti: Minä vaan olen sellanen mies, joka ei .ei meinaile vaan teköö ja juoruämmät haistakee paska!
        Ja se minä vaan alako kuulumaan kovinnii tiuhakkaan. jotta nuapurit kyllästyivät autoosa kiilottavaan keikailevaan pelleen.

        Olpa kyllällä toinennii persoonallisuus.Hiän olj semmonen, ei nyt ihan hullukkaan, muttei mikään älyn jättiläinen. Kansiksen saivat kuitennii muutamalla tuplavuojella ja hyvällä taholla käytettyy. Kun hiän kysel siitä, jotta minkä tähen hänen pitää käyvä moneen kertaan samoo luokkaa, ope ol vilksu ja selitti, että että tämän semmosta täyventämistä, outhan sinä kuullunna lukioista. Tämä vain on sinun lukios, piäset niinkun tavallissii pitemälle.

        Kerran tämä poijan tollero eksy ihailemaan minämiehen hienon auton kiilotteluu. Kun ei miehellä ei pahemmin enee kuuntelijoita ollunna, jouti juttelemaan.- Minä vaan se olen semmonen mies, joka tien mitä tahon, ostelen hienompii autoja ja kylän ämmät ja ukot suapi olla kateellissii. Eipä ihailemaan tullut poikakaa halunna olla mikään mitätön. Hiän kerto lukionsa, kirjutustaitosa ja sen yhen jutun, kun hiän jujutti kesäisellä murmikolla ruokatuntiisa pitävii sähkömiehen tolokkeroita. Hyö niät esitti, jotta kilipaillaan kenen nokkaan ympärillä pyörivät kärpäset tiuhimmin toksahteloo. Hiähän olj niinnii mielenkiintoseen kisaan heti valamis ja rupes äkkii pötköttamään kärpäsiin syötiks. Koko aijan ne kärpäset pörräs poijan nenässä. - Semmosii tollakoita nehii sähkölevittäjät ol, julistel nyttii kuin monta kertoo ennennii. Eihän hyö huomanna, kuin livautin nenääni sonnan kokkareen, valisti poika ylpiänä.( kuulin kyllä toisenkin version, tuomarina ollut mies oli antanut vihjeen)

        Tässä hyö sielunveljet alakovat tutustumaa ja kaveroomaan. Rikas mies alako kertoo juttujaan, kuinka hiän on mualimalla melskannu ja juhlinuttii, loritat, nevatat ja parseloonat vain vilahteli jutuissa välpaikkoina. Minä vaan satun olemaan tällänen parempi mies, toistuistui yhtenään. Ja poika kuuntel suu ammollaan ja elläyty täyvellisesti.
        - Minä vaan haluun samanlaiseks, kun sinäkii. Ja niin eläyty, jotta alako puhuu juttuja ikäänkuin ois ilte ollunna mänössä mukana. - Minä vaan sellanen oun ja tulen sellaseks mieheks.

        Yhen koiran konstin hyö juonittel, tai kupa se nyt siinäkii ol opettaja ja kuka oppija janoovaa, piätelköö ite. Hyö alako kirjuttelemaan kirjeitä, ihan vain piruttaan jotta suavat riitelemään immeiset keskenään. Tietennii er nimimerkkilöillä ja muutelivat älynä mukkaan tyylijään, jotta jälet saisivat peitettyy. Vähän aikoohan pel täyvevestä män, vain paljastuhan sekkii. Kyllähän opissa olleesta se jekku ol eilleenkin hauskoo ja hiän yrittel jatkoo. Mutta kun kerran tietona ol, nuapurittii vain naureskel poijan kirjutuksille ja tökerön sorttiselle piileskelylle. Rikas mieshän kuol ennenkukin ehti kaikkii tuhlata, jäihän ainakii haurahat. Liekö nautintoaineet ylittännä sietorajat uuven elämän alakuun piässeeltä. Opissa olleesta poijasta en tiijjä mitään. Vieläkö kuulunnoo, jotta minä vaan olen semmoinen mies,että ... Aikoo on kulunna.
        ...
        Tämän kuulin kerran ruokatunnilla kun olin työurani loppuvaiheessa.


      • ru-tisee
        ynnämuu kirjoitti:

        Kuulkkeepas, kun kerron jutun meijän kylältä. Siellä ol semmonen vahahempi pariskunta, semmosen tuppukylän mittapuun mukkaan ihan aika varakaskii, mehtee ol. Poijastahan piti tulla varallilsuuven jatkaja, vain jotennii se nurjähti hulvilin puolelle, eikä työ pahemmin maistanna. Eihän vanahan kansan kunnon isukka sitä sietännä, tul helevinmoinen riita. Pappa lato tukun rahoo heittiöpojalle, vaikka muuten ol tarkka kukin mikä ja käski häipymään helevetin kuuseen.

        Poikahan hävis maisemista, kulu vuosia ja eipä poijasta kuulunut mitään.Elähän mitään vahahemmat kuol ja löyshän se virkakunta ainoon perillisen. Tämähän tul ja otti isännän otteet, mehtee alako kuatumaan ennenkun kukkaset vahahempiin hauvalla ehti kuihtuu. Kyläläiset alakovat ihan asiista ihmettelemään, vain äkkirikastunut vastas polleasti: Minä vaan olen sellanen mies, joka ei .ei meinaile vaan teköö ja juoruämmät haistakee paska!
        Ja se minä vaan alako kuulumaan kovinnii tiuhakkaan. jotta nuapurit kyllästyivät autoosa kiilottavaan keikailevaan pelleen.

        Olpa kyllällä toinennii persoonallisuus.Hiän olj semmonen, ei nyt ihan hullukkaan, muttei mikään älyn jättiläinen. Kansiksen saivat kuitennii muutamalla tuplavuojella ja hyvällä taholla käytettyy. Kun hiän kysel siitä, jotta minkä tähen hänen pitää käyvä moneen kertaan samoo luokkaa, ope ol vilksu ja selitti, että että tämän semmosta täyventämistä, outhan sinä kuullunna lukioista. Tämä vain on sinun lukios, piäset niinkun tavallissii pitemälle.

        Kerran tämä poijan tollero eksy ihailemaan minämiehen hienon auton kiilotteluu. Kun ei miehellä ei pahemmin enee kuuntelijoita ollunna, jouti juttelemaan.- Minä vaan se olen semmonen mies, joka tien mitä tahon, ostelen hienompii autoja ja kylän ämmät ja ukot suapi olla kateellissii. Eipä ihailemaan tullut poikakaa halunna olla mikään mitätön. Hiän kerto lukionsa, kirjutustaitosa ja sen yhen jutun, kun hiän jujutti kesäisellä murmikolla ruokatuntiisa pitävii sähkömiehen tolokkeroita. Hyö niät esitti, jotta kilipaillaan kenen nokkaan ympärillä pyörivät kärpäset tiuhimmin toksahteloo. Hiähän olj niinnii mielenkiintoseen kisaan heti valamis ja rupes äkkii pötköttamään kärpäsiin syötiks. Koko aijan ne kärpäset pörräs poijan nenässä. - Semmosii tollakoita nehii sähkölevittäjät ol, julistel nyttii kuin monta kertoo ennennii. Eihän hyö huomanna, kuin livautin nenääni sonnan kokkareen, valisti poika ylpiänä.( kuulin kyllä toisenkin version, tuomarina ollut mies oli antanut vihjeen)

        Tässä hyö sielunveljet alakovat tutustumaa ja kaveroomaan. Rikas mies alako kertoo juttujaan, kuinka hiän on mualimalla melskannu ja juhlinuttii, loritat, nevatat ja parseloonat vain vilahteli jutuissa välpaikkoina. Minä vaan satun olemaan tällänen parempi mies, toistuistui yhtenään. Ja poika kuuntel suu ammollaan ja elläyty täyvellisesti.
        - Minä vaan haluun samanlaiseks, kun sinäkii. Ja niin eläyty, jotta alako puhuu juttuja ikäänkuin ois ilte ollunna mänössä mukana. - Minä vaan sellanen oun ja tulen sellaseks mieheks.

        Yhen koiran konstin hyö juonittel, tai kupa se nyt siinäkii ol opettaja ja kuka oppija janoovaa, piätelköö ite. Hyö alako kirjuttelemaan kirjeitä, ihan vain piruttaan jotta suavat riitelemään immeiset keskenään. Tietennii er nimimerkkilöillä ja muutelivat älynä mukkaan tyylijään, jotta jälet saisivat peitettyy. Vähän aikoohan pel täyvevestä män, vain paljastuhan sekkii. Kyllähän opissa olleesta se jekku ol eilleenkin hauskoo ja hiän yrittel jatkoo. Mutta kun kerran tietona ol, nuapurittii vain naureskel poijan kirjutuksille ja tökerön sorttiselle piileskelylle. Rikas mieshän kuol ennenkukin ehti kaikkii tuhlata, jäihän ainakii haurahat. Liekö nautintoaineet ylittännä sietorajat uuven elämän alakuun piässeeltä. Opissa olleesta poijasta en tiijjä mitään. Vieläkö kuulunnoo, jotta minä vaan olen semmoinen mies,että ... Aikoo on kulunna.
        ...
        Tämän kuulin kerran ruokatunnilla kun olin työurani loppuvaiheessa.

        mitä se tolkakko sönkkää.


      • ru-tisee kirjoitti:

        mitä se tolkakko sönkkää.

        Jopa eilen ihmettelin, että mistä noita vilkaisijoita on ilmaantunut noinkin paljon, mutta en katsonut kun näytti, että eihän täällä uusia viestejä ole. Nythän se sitten selvis, sinähän pistit rutisemaan ja töräytit totuuksia.

        Älähän huoli,eihän näistä höpötyksistäni saa mitään selvää kuin aivan jotkut. Oikeassa olet! ;Katos, kun minä mään
        jollonnii hurmostillaa, samaten kun kielillä huastavat. Sitä vuan jostain tuloo ihan kaiken muoliman kielilläkii ja jollonnii semmosellakii, jota ei oukkaa millonnii missä kolokassa kuullu.Oun minä kuukleehi ihan vilassu: sieltä kuulemma suopi vaikka mitä: kiännöäksii, viärennöksii, oikomissii ja ihan valamiita kirjotuksii oijonnan kansakkii. Vain kun en osoo painoo oikeeta nappija, semmonen.tolokkero oun.

        Sanoovat ja kehuuvattii jottii, jotta hyö suapi rahannii poikimaan ihan nappii painamalla. Vain enpään ymmärrä.Ite nuita on pitännä vähitellen poimii välliin hikipiässä. Se minä tiijän, miten ennen suatiin lehemät poikimaan. Tarpeen mukaan lehemä talutettiin taloon, jossa olkii iso sonni. Se sonnimies sitten pitkällä kokemuksella nujautti lehemän selällee, pitel sorkasta kiinni ja eikun hörähtelevä sonni piälle. Siitä hiän syntymä lähti. Sitä oun ajatellunna, jotta eiköön sonnimiehelle jiänyt jotakii yläpiän vammoo, kun iäreltää joutu sonnin ilotteluu kahtomaan. Jotain semmosta suuntaushärijöö, jotka on kylläkii nyt on asiaan kuuluviksi hyväksyttykii. Näin oun ajatellunna, vaikka empään ou varma, vaikka oisin vain villauksen kuulusasta kuuklesta nähnä tai sittennii sen kielillä puhumisen ylluonnollisen näyn .Sitä ei mon ymmärrä.

        Minä vaan satun olemaan semmonen....minä vaan ...minä vaan. Ei helekutissa, ounkoon kuullunna tuonni jossain ihan lähiaikoina? Ei kait sentään...Kaikkee sitä piähän tulookii.


      • sinisirkku-
        ynnämuu kirjoitti:

        Jopa eilen ihmettelin, että mistä noita vilkaisijoita on ilmaantunut noinkin paljon, mutta en katsonut kun näytti, että eihän täällä uusia viestejä ole. Nythän se sitten selvis, sinähän pistit rutisemaan ja töräytit totuuksia.

        Älähän huoli,eihän näistä höpötyksistäni saa mitään selvää kuin aivan jotkut. Oikeassa olet! ;Katos, kun minä mään
        jollonnii hurmostillaa, samaten kun kielillä huastavat. Sitä vuan jostain tuloo ihan kaiken muoliman kielilläkii ja jollonnii semmosellakii, jota ei oukkaa millonnii missä kolokassa kuullu.Oun minä kuukleehi ihan vilassu: sieltä kuulemma suopi vaikka mitä: kiännöäksii, viärennöksii, oikomissii ja ihan valamiita kirjotuksii oijonnan kansakkii. Vain kun en osoo painoo oikeeta nappija, semmonen.tolokkero oun.

        Sanoovat ja kehuuvattii jottii, jotta hyö suapi rahannii poikimaan ihan nappii painamalla. Vain enpään ymmärrä.Ite nuita on pitännä vähitellen poimii välliin hikipiässä. Se minä tiijän, miten ennen suatiin lehemät poikimaan. Tarpeen mukaan lehemä talutettiin taloon, jossa olkii iso sonni. Se sonnimies sitten pitkällä kokemuksella nujautti lehemän selällee, pitel sorkasta kiinni ja eikun hörähtelevä sonni piälle. Siitä hiän syntymä lähti. Sitä oun ajatellunna, jotta eiköön sonnimiehelle jiänyt jotakii yläpiän vammoo, kun iäreltää joutu sonnin ilotteluu kahtomaan. Jotain semmosta suuntaushärijöö, jotka on kylläkii nyt on asiaan kuuluviksi hyväksyttykii. Näin oun ajatellunna, vaikka empään ou varma, vaikka oisin vain villauksen kuulusasta kuuklesta nähnä tai sittennii sen kielillä puhumisen ylluonnollisen näyn .Sitä ei mon ymmärrä.

        Minä vaan satun olemaan semmonen....minä vaan ...minä vaan. Ei helekutissa, ounkoon kuullunna tuonni jossain ihan lähiaikoina? Ei kait sentään...Kaikkee sitä piähän tulookii.

        Löytyyhän sinustakin Ynnämuu melkoinen veijari. Pyrsk..lehmä selälleen ja kintuista kiinni, voi sun kanssas:DDDDD On tainut omat mieluisat muistikuvat olla päällimäisinä, sonnin uroteossa! Kaupunkilaiset lehmänastutuksessa, olis hyvän sketsin paikka TV:ssä!

        Tuo murre viittaa savolaisuuteen osin, vaan jos se omaasi aina parempi. Nauramaan se kirvoitti
        rempseydessään. Olis se hauskaa saada nähdä teijät pikkupoikina, vaikka olet kyllä antanut näkymän lapsuudenkotiisi kauniilla tavalla.

        Kiitos naurunpyrskähdyksistä!


      • nokkasi
        sinisirkku- kirjoitti:

        Löytyyhän sinustakin Ynnämuu melkoinen veijari. Pyrsk..lehmä selälleen ja kintuista kiinni, voi sun kanssas:DDDDD On tainut omat mieluisat muistikuvat olla päällimäisinä, sonnin uroteossa! Kaupunkilaiset lehmänastutuksessa, olis hyvän sketsin paikka TV:ssä!

        Tuo murre viittaa savolaisuuteen osin, vaan jos se omaasi aina parempi. Nauramaan se kirvoitti
        rempseydessään. Olis se hauskaa saada nähdä teijät pikkupoikina, vaikka olet kyllä antanut näkymän lapsuudenkotiisi kauniilla tavalla.

        Kiitos naurunpyrskähdyksistä!

        toisen persereikään ja lipasit. Senhän sie ossoot.


      • hah hah ...
        ynnämuu kirjoitti:

        Jopa eilen ihmettelin, että mistä noita vilkaisijoita on ilmaantunut noinkin paljon, mutta en katsonut kun näytti, että eihän täällä uusia viestejä ole. Nythän se sitten selvis, sinähän pistit rutisemaan ja töräytit totuuksia.

        Älähän huoli,eihän näistä höpötyksistäni saa mitään selvää kuin aivan jotkut. Oikeassa olet! ;Katos, kun minä mään
        jollonnii hurmostillaa, samaten kun kielillä huastavat. Sitä vuan jostain tuloo ihan kaiken muoliman kielilläkii ja jollonnii semmosellakii, jota ei oukkaa millonnii missä kolokassa kuullu.Oun minä kuukleehi ihan vilassu: sieltä kuulemma suopi vaikka mitä: kiännöäksii, viärennöksii, oikomissii ja ihan valamiita kirjotuksii oijonnan kansakkii. Vain kun en osoo painoo oikeeta nappija, semmonen.tolokkero oun.

        Sanoovat ja kehuuvattii jottii, jotta hyö suapi rahannii poikimaan ihan nappii painamalla. Vain enpään ymmärrä.Ite nuita on pitännä vähitellen poimii välliin hikipiässä. Se minä tiijän, miten ennen suatiin lehemät poikimaan. Tarpeen mukaan lehemä talutettiin taloon, jossa olkii iso sonni. Se sonnimies sitten pitkällä kokemuksella nujautti lehemän selällee, pitel sorkasta kiinni ja eikun hörähtelevä sonni piälle. Siitä hiän syntymä lähti. Sitä oun ajatellunna, jotta eiköön sonnimiehelle jiänyt jotakii yläpiän vammoo, kun iäreltää joutu sonnin ilotteluu kahtomaan. Jotain semmosta suuntaushärijöö, jotka on kylläkii nyt on asiaan kuuluviksi hyväksyttykii. Näin oun ajatellunna, vaikka empään ou varma, vaikka oisin vain villauksen kuulusasta kuuklesta nähnä tai sittennii sen kielillä puhumisen ylluonnollisen näyn .Sitä ei mon ymmärrä.

        Minä vaan satun olemaan semmonen....minä vaan ...minä vaan. Ei helekutissa, ounkoon kuullunna tuonni jossain ihan lähiaikoina? Ei kait sentään...Kaikkee sitä piähän tulookii.

        pässi pökkii pimeässä oksan reikää.


      • aputoimittaja.
        hah hah ... kirjoitti:

        pässi pökkii pimeässä oksan reikää.

        Voi hitsi siin oksan reijäs ol jo tuon sinikynän tappi tappi.


      • ynnämuu kirjoitti:

        Jopa eilen ihmettelin, että mistä noita vilkaisijoita on ilmaantunut noinkin paljon, mutta en katsonut kun näytti, että eihän täällä uusia viestejä ole. Nythän se sitten selvis, sinähän pistit rutisemaan ja töräytit totuuksia.

        Älähän huoli,eihän näistä höpötyksistäni saa mitään selvää kuin aivan jotkut. Oikeassa olet! ;Katos, kun minä mään
        jollonnii hurmostillaa, samaten kun kielillä huastavat. Sitä vuan jostain tuloo ihan kaiken muoliman kielilläkii ja jollonnii semmosellakii, jota ei oukkaa millonnii missä kolokassa kuullu.Oun minä kuukleehi ihan vilassu: sieltä kuulemma suopi vaikka mitä: kiännöäksii, viärennöksii, oikomissii ja ihan valamiita kirjotuksii oijonnan kansakkii. Vain kun en osoo painoo oikeeta nappija, semmonen.tolokkero oun.

        Sanoovat ja kehuuvattii jottii, jotta hyö suapi rahannii poikimaan ihan nappii painamalla. Vain enpään ymmärrä.Ite nuita on pitännä vähitellen poimii välliin hikipiässä. Se minä tiijän, miten ennen suatiin lehemät poikimaan. Tarpeen mukaan lehemä talutettiin taloon, jossa olkii iso sonni. Se sonnimies sitten pitkällä kokemuksella nujautti lehemän selällee, pitel sorkasta kiinni ja eikun hörähtelevä sonni piälle. Siitä hiän syntymä lähti. Sitä oun ajatellunna, jotta eiköön sonnimiehelle jiänyt jotakii yläpiän vammoo, kun iäreltää joutu sonnin ilotteluu kahtomaan. Jotain semmosta suuntaushärijöö, jotka on kylläkii nyt on asiaan kuuluviksi hyväksyttykii. Näin oun ajatellunna, vaikka empään ou varma, vaikka oisin vain villauksen kuulusasta kuuklesta nähnä tai sittennii sen kielillä puhumisen ylluonnollisen näyn .Sitä ei mon ymmärrä.

        Minä vaan satun olemaan semmonen....minä vaan ...minä vaan. Ei helekutissa, ounkoon kuullunna tuonni jossain ihan lähiaikoina? Ei kait sentään...Kaikkee sitä piähän tulookii.

        on se tämä savon murre semmosta vientöö, että ei uskoskaa.
        Puhuminen savoks vielä onnistuu, mutta yritäppä kirjottoo, ei meinoo millää onnistoo,,, savolaiseltakkaa.

        Lukeminen lienöö vaikeeta kaikille, melkei englannista käy, kirjoitettaan ja luvetaa er tavalla.
        En ossoo minä ies oikei kirjottoo, mutta haitanneeko, oha se vähä erilaista eri nurkilla tämä savokii.

        Tähä loppuu vielä, oo vua ynnämuu,,, ynnämuu,, elä muutu minä vuaksi;)


      • hilema.
        aputoimittaja. kirjoitti:

        Voi hitsi siin oksan reijäs ol jo tuon sinikynän tappi tappi.

        Joutessani aloin tehtailemaan vastauksia eihän tää kivaa toisista ole mie vain tästä niin tykkäjän, saa sanoo ilkeyksii, ja vastauksii tuloo vilisimäl ketjut venyy ja mie nautin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe