Lapset huostaan RAY:n tuella

huutolaislapset

"Pesäpuun myymistä tuotteista monet kertovat ajattelutavasta, että lapset salaavat tietojaan aikuisilta. Ne on nyhdettävä heistä ovelasti irti, aikuisten käyttöön.

Lastensuojelun sijaishuolto on Suomessa 600 miljoonan euron bisnes, kun tarkastellaan vain pelkkiä hoitomaksuja, joita kunnat lapsista maksavat. Tämä hillitön rahankäyttö on poikinut myös Pesäpuu ry:n, joka elää sillä, että se paljastaa kotoaan sijaisperheisiin ja erilaisiin lastensuojelulaitoksiin kyyditettyjen lasten "todelliset tunteet ja tarpeet".

Rouvaliigat mestaroivat perheitä
Naiset ovat eläneet yhteiskunnassa vallan ulkopuolella. Heille on suosiolla myönnetty tietty asema kotona ja perheessä eli yksityisessä, intiimissä sfäärissä.

Naiset ovat rakentavat nyt itselleen Suomessa valta-asemia, jossa valta muistuttaa hyvin paljon intiimin sfäärin valtaa tai on jopa suoraan sellaista. Naiset kehittävät kolmatta sektoria tällaiseksi alustakseen.

Erilaiset "hyväntekeväisyysyhdistysten" rouvalaumat ovat yksinkertaisesti vain vastenmielisiä.

Koko toimintaidea on jo perin porvarillinen. Naiset toimivat yhdistyksissä ilman valvontaa, ikään kuin heille luonnostaan lankeavissa vastuutehtävissä.

Se on porvarillista valtaa, joka on suotu heille heidän(oletettujen) hyvien, oikeiden ominaisuuksiensa perusteella.

Suomessa riittää näitä hyvin epäilyttäviä rouvaliigoja. Lastensuojelu on rouvien mielestä erittäin seksikäs ala; rouvat puuhaavat paljon mieluummin lastensuojelun parissa kuin esimerkiksi vanhustenhoidon kehittämiseksi.

Jyväskylässä toimiva Pesäpuu ry pyörii RAY:n avustusten turvin. Niin myös sen peitejärjestö, Perhehoitoliitto ry. Yhdistykset ovat sijoittuneet samaan taloon Ilmarisenkadulle.

Pesäpuu ry:n kehittämispäällikkö Christine Välivaara oli valmis vaikeroimaan minulle, kun taannoin puhelimessa juttelimme, kuinka yhdistys on jatkuvassa rahantarpeessa.

Joopa joo. Ei mikään ihme, jos rahat ovat koko ajan lopussa. Pesäpuu ry:ssä työskentelee vain erilaisia päälliköitä.

On vain yksi alempitasoinen, toimistosihteeri.

Pesäpuu on rakentanut päällikkövirkoja siihen, että aikuiset naiset saavat oikein luvan kanssa kyhätä pienille lapsille erilaisia kuulustelumenetelmiä. Lapsia kuulustellaan "leikin lomassa". Rouvakoplat kun ovat varmoja siitä, että lapset eivät puhu rehellisesti omasta kodistaan, omista vanhemmistaan.

Pesäpuu ry myy esimerkiksi kansainvälisesti tunnettuja nallekortteja, joita Suomessa on alettu käyttää takuulla omintakeiseen tyyliin. Muissa maissa näitä Australiasta kotoisin olevia tunnekortteja käytetään sivistyneesti, mutta meikäläisen lastensuojelun mielivallan oloissa sosiaalityöntekijät ovat käyttäneet niitä asiakaskirjauksissaan todisteena perheitä vastaan.


Pesäpuulaisten leikkien avulla lapsesta voidaan nyhtää "tietoa" ulos. Kun aikuinen on saanut kerättyä Pesäpuu ry:n menetelmin lapsen suusta ja käytöksestä muutamia huomioita, alkaa vimmainen tulkitsemisvaihe.

"Tutkiva" aikuinen alkaa syöttää lapsen pään menoksi projektiivisia tulkintoja siitä, mitä lapsi "oikeasti" tarkoitti ja halusi sanoa. Merkittävät löydökset eli pitkälle viedyt tulkinnat ovat tietysti kätevä todiste siitä, kuinka tarpeellista tällainen rouvaliigojen suorittama lastensuojelutyö on!

Kyllä rouvakoplilla on helppoa. Heitä ei valvo kukaan, sillä hehän työskentelevät koko ajan "hyvän asian" puolesta. Samaan aikaan yhteiskunnallisesti heidän valtansa koetaan vielä mitättömäksi, koska valtahan kohdistuu lähinnä vain perheisiin, koteihin ja lapsiin. He saavat puuhastella rauhassa.

Pesäpuu on rouvaliigojen toteutunut märkä uni siitä, millaista on naisten valta. Ja onpa RAY:n avustusrahoilla saatu perustettua monta päällikön virkaakin! Niin sitä pitää! Virkojen tarvetta ei tarvitse varmasti suuremmin koskaan perustella, koska Pesäpuuhan tekee "tarpeellista lastensuojelutyötä".

Kyllä vanha perinteinen miesten valta oli vielä jotenkin turvallista. Se on olemukseltaan julkista valtaa, joka säätelee politiikkaa, taloutta, tiedettä ja kulttuuria. Naisten uusi yhteiskunnallinen valta on yksinkertaisesti degeneroitunut versio siitä. Naiset kun haluavat mestaroida ihmisten yksityiselämää.


Oksettavaa."
lainaus yhteiskuntakriittinen feministi

1

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • DDR on täällä

      Kuten tunnettua suomi on sosialistinen pahoinvointivaltio jossa kansalaisten ja perheiden suojaa ja asemaa murretaan ja hävitetään turvallisuuteen ja lapsiin vetoamalla. Lastensuojelulaki tulee toimimaan täysin vastoin lainlaatijan aikomuksia.

      Tavalliset perheet joutuvat lain mukaan kärsijöiksi mikäli yksikin sosialistivaltion virkanainen katsoo aiheelliseksi ottaa yhden perheen silmätikukseen. Nyt tämä ulotetaan kaikkiin perheiden kanssa yhteistyössä tai yhteistoiminnassa oleviin tahoihin. Seurakunnat, päiväkodit, koulut...hymyilevä ja yhteistyötä toivova täti voi olla sosiaalitoimiston ilmiantaja ja lopputulos on perinteinen sosialistivaltion keino, lasten pakkohuostaanotto.

      Ns ongelmaperheet ja niiden asema ei tule muuttumaan millään tavoin. Heitteillejätetyn lapsen asemaa laki ei muuta millään tavoin. On jopa todennäköisempää että kerran huostaanottoketjuun joutunut lapsi pääsee sosialistivaltion lapsitehtaassa moniongelmaisten ja pahasti kriminalisoituneiden huumeveikkojen huone- ja leikkikaveriksi sosialistivaltion lapsikoneessa. Lapsikoneessa jota kutsutaan sosiaaliturvaksi.

      Vastaavaa kansalaisten ja perheiden vakoilua, vainoa ja uhkailua valtion toimesta on harjoitettu edesmenneessä itä-saksassa valtiollisen stasin sekä sen miljoonien ilmiantajien toimesta. On hienoa että stasi-listoja vähättelevät sosialistipoliitikot ovat kun ovatkin onnistuneet luomaan myös suomeen aidon perheiden vakoilu ja terrorisointijärjestelmän lastensuojelun varjolla.

      Kuntien pakkohuostaanottolaitokset ovat eläviä helvettejä. On totta että monella perheellä on ongelmia ja joskus asioihin puuttuminen on tärkeää. Mutta kokonaisen kansakunnan muuttaminen ilmianto- ja vakoilujärjestelmäksi muutaman äitinsä tappaman lapsen takia on sellainen katastrofi että vain Erich Hoenecker voisi kertoa mitä siitä seuraa.

      Tällaista perheiden vakoiluohjelmaa ei voi luoda kuin kommunistinen tai puhtaan kommunistisesti ajatteleva lainsäätäjä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe