Vaihtolento Pariisissa

Kohta lomalla

Hei,

Olemme menossa helmikuussa Singaporeen Pariisin kautta. Vaihtoaikaa meillä on päälle 9h,joten kerkeämme muutaman tunnin käymään Pariisin puolella.

Onko vinkkejä/ must-paikkoja (luonnollisesti eiffel-tornin ihastelua ja croissantin syöntiä kahvilassa) mitä kannattaisi katsastaa pikavisiitillä. Pariisissa ei ole ennen tullut käytyä,joten kokemusta kaupungista ei ole.

Miten paljon muuten kannattaa varata aikaa lentokentälle menoon yms.? Olen kerran aikaisemmin vaihtanut Pariisin lentokentällä konetta ja muistikuvani on että kenttä on todella ruuhkainen ja suuri. Kokemuksia kuljetuksista ei ole

6

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukin tavallaan

      ottaneet lennon jossa on 9 tunnin vaihtoaika...olisi mukava nähdä teidät perillä sillä tulee helvetin pitkä lento...Pariisiin pääsee tunnin välein ja vaihtoon riittää 2 tuntia mainiosta. On muuten maailman kentistä pahin joka hukkaa matkalaukut. Ottakaa tämä huomioon...lääkkeet jne...

      • Paris.

        Tästä syystäpä on hyvä, että vaihtoaikaa on riittävästi. Lyhyellä vaihdolla tavaroiden katoamisen todennäköisyys on vielä suurempi.

        Varaisin kaupunkiin siirtymiseen vähintään tunnin/suunta. Menomatkalla tietysti näette, miten kauan se matka kestää. Jos bussilla menette, niin pitää tietysti vielä ottaa huomioon, että sitä voi joutua ensin odottelemaan, jos edellinen on juuri ehtinyt lähteä.

        Eiffel-tornin ihastelun lisäksi voisi ehkä kävellä Champs Elyséellä ja ihastella riemukaarta. Vähän eri suunnassa on esim. Notre Damen katedraali. Jos Louvreen ei ole jonoa, Mona Lisaa voi käydä vilkaisemassa, jos pääsymaksun viitsii maksaa lyhyestä käynnistä.


      • Kohta lomalla

        Kyllä sitä pienempiäkin vaihtoaikoja olisi ollut valittavana, mutta mieli teki piipahtaa Pariisissa joten sen vuoksi otettiin 9h vaihtoaika.

        Paluumatkalla on vaihtoaikaa 4h ja risat,joka luulisi riittävän. Viimeksi kun vaihdettiin Pariisissa, vaihtoaikaa oli vain 2h (tultiin HongKongista) sitten sitä juostiinkin vaihtokoneelle kun passintarkastuksessa yms meni aikaa runsaasti.


    • C'est la vie

      Minä varaisin myös tunnin per suunta keskustamatkoihin, meni sitten bussilla tai junalla. Junalla voi kyllä päästä nopeamminkin, mutta tuskin kannattaa ottaa riskejä ettei missaa jatkolentoa.

      Sen sijaan Eiffeliin en kyllä hukkaisi aikaani: onhan se hieno läheltä, mutta muuten seutu on kohtalaisen tylsää. Menkää mielummin vaikka Montmartreen, sieltä näkee koko kaupungin (myös Eiffelin), voi kävellä kivoja pikkukujia ja istua mukavissa kahviloissa.

    • Pariisissa asustava

      Suosittelen ihan reilusti hyödyntämään järjestettyä nähtävyyskierrosta, jonka kyydissä pääsee näkemään kätevästi tärkeimmät nähtävyydet.Hop on hop off -bussin kyydistä voitte halutessanne jäädä mielenkiintoisen nähtävyyden kohdalla tai kiertää saman tien koko kierroksen läpi. Tietysti hintavampaa kuin julkisilla köröttely, mutta huomattavasti antoisampi noin lyhyellä visiitillä.

      Bussivaihtoehtoja alla. Esim. tuon Open tourin Paris grand tour -kierros vaikuttaa kattavalta. Jos tulette kentältä Roissy-bussilla Operalle, tuon Open tourin lähtöpaikkakin näyttäisi olevan lähellä.
      http://www.parislopentour.com/paris-accueil.php
      http://www.carsrouges.com/?gclid=CNfQ-7us36YCFQgMfAods1x26g

      Tai sitten voitte tehdä vastaavan kierroksen Seinen vinkkelistä:
      http://www.batobus.com/english/

      Tähän yhdistäisin jonkun näköalapaikan, tuo jonkun edellä mainitsema Montmartre oli aika hyvä ehdotus. Eiffeliin on turha jonottaa ja Montparnassen tornikin on vähän syrjässä.

      • Kohta lomalla

        vinkeistä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe