facebook- tili kokonaan ja lopullisesti sieltä deactivate-jutusta?
Poistuuko
poistuja.
6238
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 6
Vanhimmat
kokonaan sivun poistaminen on hankalampi prosessi. Deactive on vain ns. sulkemistila, mutta voit vielä myöhemmin halutessasi "palata" facebookkiin. Näin olen ymmärtänyt, korjatkaa joku jos olen väärässä
niin poistuu itsekseen
vai huijaatko?
Voit poistaa tilin käytöstä ja palauttaa sen ennalleen koska tahansa kirjautumalla normaalisti sisään. Täytyy vaan varoa, ettei vahingossa vanhasta tottumuksesta kirjaudu sisään jos on poistanut tilin käytöstä...
eik sieltä pääse millään kokonaan pois?
Tässä on ohjeet, miten voit poistaa tilisi lopullisesti: http://www.wikihow.com/Permanently-Delete-a-Facebook-Account