Jeesus/Sananda

Ne miehet, jotka elivät maan päällä elämänsä ja jotka avustivat henkilöä, jonka tunnemme Jeesuksena, ilmensivät "Kristus-tietoisuutta".
Sananda on arkkityyppinen geometrinen mestari, joka on Kristus-tietoisuuden personoituma. Tästä syystä hänet voidaan nähdä sellaisen kenenkä tahansa maan päällä elävän henkilön ylösnousseen mestarin versiona, joka personoituu Kristus-tietoisuudessa oman maan päällisen elämänsä aikana.
Mutta "Sananda" ei ole kenenkään ihmisolennon ylösnoussut versio. Ne, jotka maan päällä kulkivat, jotka laativat tai loivat tai sepittivät (lisäkuvan) sen henkilön, jonka me tunnemme "Jeesuksena", ovat siirtyneet eteenpäin matkallaan ja heidän sielurakennelmansa on osa Sanandaa yksinkertaisesti siitä syystä koska he ovat Kristus-tietoisuuden piirissä.
Sananda myös sulkee piiriinsä hyvin monia sielu-rakenteita sisältäen kaikki valontyöntekijät maan päällä tänä päivänä.
Onko herra Sananda pimeydestä?
On olemassa positiivista valoa ja positiivista pimeyttä. Herra Sananda, ylösnoussut mestari, ja kaikki ne olennot, jotka värähtelevät Kristus-tietoisuusvärähtelyissä ovat positiivisesti polarisoituneita.
On olemassa myös negatiivista valoa ja negatiivista pimeyttä.
Herra Sananda, Ylösnoussut mestari on negatiivisen värähtelyn vastakohta tai -puoli.

Jumalan Kristus, Alkuvoiman osavoima on sitten taas ensin ideoitu Luoja-Poika, Kristus, (Jumala antoi ensin ideoimalleen, osaksi luodulle ja osaksi siitetylle Pojalleen, Kristukselle, osan kaikkialla läsnäolevasta positiivisesta alkuvoimasta ja ikuisen lain mukaisesti asetti Hänet taivaiden kanssahallitsijaksi) joka vaikuttaa alkuvoiman osavoimallaan jokaisessa sielussa ja ihmisessä lunastustyön ansiosta tukea antavana voimana, Vapahtajan kipinänä neljännessä rakkauden tajuntakeskuksessa, lapaluiden välissä lähellä sydäntä. Tämä Kristus-voima tulisi aktivoida joka johtaa todelliseen ylösnousemukseen jossa fyysinen keho myös transformoituu. Alkukristillisyydessä tätä kutsutaan ihmisen transfiguraatioksi. Tämä on kokonaiskohoamista jota myös maa planeetta on nyt tekemässä, siis transformoitumassa korkeampaan värähtelyyn hienoaineellisuuteen ja joka tapahtuu pitemmän ajan kuluessa. Myös ihmisten kohoaminen tapahtuu pitemmän ajan kuluessa, koska se tapahtuu pääasiassa maa planeetan kanssa yhdessä.

1

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neutraalisti sanoen

      Hänessä me elämme, olemme ja liikumme, niinkuin vanhatkin kirjat kertovat. Yksilöimättä jonkin mestarin persoonaan erityisesti. Kollektiivinen positiivisesti polarisoitunut tietoinen kvanttikenttä, joka käsittää koko maaplaneetan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3593
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      164
      2220
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1901
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1802
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      372
      1225
    6. 80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      980
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe