Audio Pro Addon Four - kokemuksia?

Chimotoki

Niin, onko kenelläkään kokemuksia Audio Pron Addon Four 2.1 aktiivikaiutinjärjestelmästä? Hieman kiinnostaisi hommata moinen paketti iMacin kaveriksi. Siis kertokaahan kokemuksia, hyviä ja huonoja puolia, kiitos!

9

7812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eargabavafav

      Hommasin just hobbyhallista, kun oli tarjouksessa. Pakko sanoa, että en kadu ollenkaan. Nöyttävän nököinen pikku setti pineen olohuoneeseen tai tietokoneen kaveriks. Äänenlaatu on mielestäni erinomainen, vaikka en asiantuntija olekaan. Erillinen kaukosäädin on tosi kätevä, eikä kuulu käsittääkseni kovinkaan monen kauittimen vakiovaruisteisiin. Hyvä ostos.

    • addonfour

      Tuli tällaiset laitettua television kaveriksi. Monikanavasysteemit sun muut kotiteatterit eivät tässä tapauksessa tulleet kysymykseen, niin päätin hankkia Addon Fourit. Addon Three on hiukan halvempi, mutta ominaisuuksiltaan heikompi, joten kannattanee laittaa muutama kymppi lisää ja nämä neloset.

      Mukana tulee noin nyrkin kokoiset pyöreät kaiuttimet (mahtuvat pieneenkin tilaan ja näyttävät hyviltä) sekä erillinen subbari. Kaikki tarvittavat on mukana, jopa asennushanskat! Piuha tv:stä/dvd:stä subbarille pitää kuitenkin hankkia erikseen. Kaiutinjohdot ovat mukana. Väreinä musta tai valkoinen, ite otin valkoiset ja ovat laadukkaan oloiset ja näköiset.

      Äänilähteitä voi liittää kaksi, eli vaikka telkkarin toiseen ja dvd:n toiseen. Sisäänmenoja on siis kaksi, toinen RCA ja toinen 3,5 mm plugille. Sisäänmenot ovat subbarin takana. Kaukosäätimellä voi vaihdella äänilähdettä, säätää äänenvoimakkuutta ja vielä erikseen subbarin tasoa. Kaiuttimet heräävät henkiin automaattisesti (jos niin halutaan) kun laittaa tv:n tai dvd:n päälle.

      Äänenlaatu on hämmästyttävän hyvä, ja äänenpainettakin riittää. Satelliittikaiuttimet ovat melko suuntaavat, joten kuuntelupaikka vaikuttaa suht paljon ääneen. Hyvin aseteltuina ja sopivalla äänenvoimakkuudella kuunneltuna ei äkkiä uskoisi minkä kokoisesta laitteistosta ääni tulee. Bassoon saa tukevuutta vähintäänkin riittävästi, jos sellaiseen on tarvetta.

      Jos haluaa hyvälaatuista ääntä pienessä koossa, on valinta helppo, en usko että tähän hintaan saa parempaa. Ja nämähän ovat aktiivikaiuttimet, eli vahvistin näissä on itsessään, näihin ei siis tarvitse erillistä vahvistinta vaan dvd:n, telkkarin, tietokoneen tai vaikka kännykän voi liittää näihin suoraan. Suosittelen.

    • addon four

      Olen hankkimassa Audio Pro Addon Four 2.1 kaiutinjärjestelmän Samsung tv lisäksi. Mitä mieltä olette kyseistä laitteesta, onko äänenlaatu millainen. En tarvitse mitään hifi laitteita vain parantamaan tv omaa ääntä. Liitännät eivät taida olla kovinkaan erikoiset, mutta välttävät. Hinta/laatusuhde taitavat olla kuitenkin ihan kohdallaan?

    • Lammass

      Äänenlaatu todella on erinomainen, kun pääsin niitä kokeilemaan. Etsinnässä on valkoiset, prismassa oli hintaan 299€. Tiedättekö saisiko jostain vielä edullisemmin?

    • addon four

      Itselläni on myös hankinnassa valkoiset, mutta tällä hetkellä taitaa halvin olla CDON.COM:issa, ei löydy tosin kuin mustana. Eniten kiinnostaisi kuinka hyvin tuossa audio pro addon four kuuluu musiikki ja elokuvan äänet, ovatko äänet verrattuna muihin erillisiin hifi-laitteistoihin samankaltainen? Löytyykö netistä mitään videon pätkää mistä vois hieman kuunnella. Ehkä "livenä" kuunteleminen on parempi vaihtoehto :)

    • ½ vuoden kokemus

      Audio Pro Addon Four: Asialliset 2.1 kaiuttimet, jos aivan parasta äänenlaatua ei tavoittele. Bassoa saa herkästi turhankin paljon kuuluville, mutta pienellä asettelulla ja äänenvoimakkuuden säätämisellä saa itseä miellyttävän ja naapuria häirisemättömän äänimaailman.
      Tulevat hyvin paketoituna, mukana laatikossa myös valkoiset hanskat, jotta ei asetellessa sormenjäljitä korkeakilltoista pintaa. Sisääntuloliitännät kohtalaiset: 1x3.5mm stereo ja 1xRCA stereo, ei piuhoja mukana. Subwooferissa siis vahvistin, mukana tulevalla kaukosäätimellä voi erikseen säätää kokonaisvoimakkuutta/subwooferin voimakkuutta. Helpoimmalla pääsee, kun liittää paketin halutun laitteen (esim. tv) kuulokeliitäntään, asettaa tv:n oman äänenvoimakkuuden puoliväliin, säätää kaiuttimien kaukosäätimellä basso- ja kokonaisäänenvoimakkuuden sopivaksi ja sen jälkeen selviää pelkällä tv:n kaukosäätimellä.

      Tämän kokoluokan vehkeeksi toimii varsin hyvin, ei näitä kunnollisiin (useita kertoja kalliimpiin) vahvistin-kaiutin komboihin kannata vertailla. Äänenpainetta riittää tarvittaessa isompaankin olohuoneeseen, mutta kuuntelupaikalla on tuolloin yhä suurempi merkitys.

      Asteikolla 0-10

      Musiikki: 8
      TV/elokuvat: 9
      Tietokone: 9
      Ulkonäkö: 9½
      Liitännät: 8
      Käyttö: 8½

      Suosituskäyttö: taulu-tv:n kaveriksi

    • cdon.com mista alle 200€! :)

    • Audio pro living

      Sori vaan mutta audio proon kenkälaatikon kokoisissa laatikoissa olevat halvat elementit vetää vertoja kymmenen euron tietokone kaiuttimille 90-luvulta. Diskantti on olematon ja alabassoa ei ole ollenkaan. 60-120 hz bassokin on aivan olematon kuten olisi pitänyt arvata.

      • thewraith--

        se on paskalaatikko logitech tuplasti parempi ei kaikkea kannata uskoa se on vain kallis merkki ei muuta kauhea hinta tuollaisessa kokonais teho vain 54 wattia


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe