narsisti?

töks tökrpa

oletko ollut/oletko ulkomaalaisen narsistin uhri? Itse luulen olevani. Epämääräistä oleskelua,epämääräisiä raha-asioita,vastuuttomuutta,sitoutumattomuutta,välinpitämättömyyttä,selittelyjä,syyttelyä,itsekkyyttä,naisia?,säälin hakemista,seksin hakemista kun hänelle sopii,riita tilanteissa kotoa lähtemistä koska minä riitelen,turhia lupauksia,mustasukkaisuutta,jättänyt yksin lasten kanssa kun olen ollut sairaana,jättänyt tulematta synnytykseen ym aina minun vikani. Ei koskaan kiinnostunut minun/lasten elämästä. Pyytää rahaa,syllistää jos en anna. Eroon vaikea päästä,käyttää lapsia hyödyksi,olen paha ihminen jos en halua nähdä häntä,ei suostu tapaamissopimukseen,ei siedä sitä että hänen kuuluu noudattaa sopimusta,ei siis tavata lapsia omien halujen mukaan. On ollut 2 kertaa 2 v aikana lapsen vahtina,että pääsen muihin menoihin kuin työmenoihin,ei saa puhelimella kiinni. Jne jne jne Ja mä kuvittelin olevani järkevä ihminen!

7

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herää tänään edes

      Jos olisit järkevä, niin antaisit sen äijän olla. Taidat itse olla läheisriippuvainen, joten taidat myös itse tarvita hoitoa. Muuta vaihtoehtoa ei ole, kuin annat sen äijän mennä menojas, jos on narsisti, et sinä sitä pysty muuttamaan.

      • kylläkylläkyllä

        jos joku on hoidon tarpeessa, niin aloittaja...ja pikaisesti !


      • röh röh
        kylläkylläkyllä kirjoitti:

        jos joku on hoidon tarpeessa, niin aloittaja...ja pikaisesti !

        täällä viisaita vastaajia,ei yllätä taso. Ap siis kysyi onko kokemuksia,mutta teiltähän ei onnistu edes vastaaminen kysymykseen. Koulumenestys huono? Ap hän ei ole syyllinen mihinkään vaan sika mies.


      • olen viisaampi
        röh röh kirjoitti:

        täällä viisaita vastaajia,ei yllätä taso. Ap siis kysyi onko kokemuksia,mutta teiltähän ei onnistu edes vastaaminen kysymykseen. Koulumenestys huono? Ap hän ei ole syyllinen mihinkään vaan sika mies.

        Kuules nasu, sen verran tiedän psykkasta, että narsistia ei muuta mikään. Narsistin on parasta jättää, koska hän ei muutu. Jos ap viitsii roikkua jossain helvatin äijässä jota ei kiinnosta lapset eikä mikään muu koko perheessä, niin.... Hänellä on läheisyysriippuvuus tuohon naristiin, narsisti nautii siitä että tämä "vaimo" roikkuu hänessä. Hän pitää häntä omassa vallassaan.
        Siis jätä se vitun narsisti, jatka elämääsi lasten kanssa, äläkä kuuntele mitään lässyttäjiä täällä.

        Taidan olla aikas paljon viisampi kuin sinä, eli turha kirjoitella minun koulutuksestani. Kirjoituksestasi ja tyylistäsi taidat itse olla juuri yltänyt apukoulun.


    • M&S

      Kylläpäs kuvasi hyvin minun exääni..Vaikka eihän heissä mitään vikaa aina muissa!

    • ..homman nimi ei kuulosta nimittäin hyvältä. Kaikki epämääräisyys, ristiriitaisuus, välinpitämättömyys, syyllistäminen,sopimusten rikkominen...jo yksin nämä, varoituskellojen pitäisi kilkattaa kuule ja kovaa! Minkälaisen parisuhteen/perhe-elämän oikein haluat? Mieti tätä. Onko hän valmis muuttumaan? Vai jos muuttuu, palaako sama kuvio uudelleen ja uudelleen? Oletko onneton? Tämä kysymys on hyvin tärkeä, tee se itsellesi.

      Olin suhteessa ulkomaalaistaustaiseen, joka osoittautui pahimmanlaatuiseksi hyväksikäyttäjäksi, persoonallisuushäiriöiseksi, tunteiltaan täysin kylmäksi, narsistine piirteinen; hän aiheutti kaiken vieläpä tarkoituksella. En suinkaan tarkoita, että ulkomaalaistaustaisia pitäisi ennakoida tämän mahdollisuuden perusteella, heitä on joka kansallisuudessa, niin kuin suomalaisissakin.

      Mutta oleellisinta ei ole edes se, onko kumppanisi narsu vai ei, vaan se mitä sinä haluat, saatko sen, vai pitäisikö olosuhteiden muuttua jotenkin. Kysypä vielä tämä itseltäsi: välittääkö hän sinusta? Onko riski että kynnysmaton urasi tulee jatkumaan?

    • slfjaslkg

      Pahasti narsistilta kuulostaa. Mun lapsen isä myös narsisti. Ainakin kaikki narsistin piirteet hänessä löytyy. Onneksi yhdessä ei enää olla mutta silti yrittää välillä hallita mun elämää ym.

      Nyt äkkiä jätät tuollasen miehen! Sä ansaitset ja varmasti saat parempaa!
      Jos mies ei lähde nii lähde sinä lapsies kanssa. Turvakoteja ym. muita löytyy johon voi mennä aluksi. Narsistit voivat olla vaarallisia suuttuessaan ja varsinkin jos asiat ei mene niin kuin he haluavat. Siksi tuota turvakotia ehdotin.

      Narsisti harvoin jättää puolisoaan ellei löydä uutta kohdetta jota pystyy myös hallitseen ja pääsee asumaan tämän kanssa. Yksinhän he eivät selviä. Tarvii toisen omaksi hyödykseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe