Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vapaamuurarit ja sielunvihollinen

tosipuhetta

Varokaa vapaamuurareita! Älkää liittykö siihen. Vapaamuurarius on lähellä saatanan palvontaa.

Porukkaan kutsutaan mukaan korkeissa viroissa olevia miehiä: pankinjohtajia, hammaslääkäreitä, tuomareita jne. Jopa pappeja! Se on salaseura, jotka eivät toimi päivänvalossa, jotta heidän toimensa ei tulisi ilmi. Uusia jäseniä hokutellaan esim. uralla menestymisellä. Ehkä he menestyvät, ehkä eivät, mutta voimansa he saavat pimeydestä. Jumala pystyy antamaan sen saman menestyksen, mutta ilman ahneuden takaa-ajatusta. Koska ahneet eivät peri Taivasten valtakuntaa.

En tiedä tietävätkö kaikki vapaamuurarijäsenet itse minkä kanssa ovat tekemisissä. Itse olen kuullut entisen vapaamuurarin puhetta vapautumisesta ja olen toistakin kautta kuullut heidän kaatavan ja parantavan ihmisiä. Mutta he saavat voimansa paholaiselta. Kadotusta kohti vapaamuurarit ovat menossa. Paha yrittää matkia Jeesusta ja Pyhää Henkeä, siksi se jopa kaataa ja parantaa. Kaikki sairaus on peräisin sielunviholliselta ja siksi sielunvihollisella on myös valta ottaa sairaus pois näyttääkseen ihmeitä, vakuuttaakseen ihmisiä miten se on muka ihan hyvä asia tai miten suuri on.

Tosi asiassa sielunvihollinen yrittää valehtelee ihmisille ja häviää joka kerta Jeesukselle. Tunnen uskovan naisen, jonka entinen pomo oli vapaamuurari. Heillä oli naamiaiset ja pomo oli pukeutunut munkiksi! Pomo halusi näyttää ihmisille vähän temppuja. Hän kaatoi ihmisiä näkymättömän voiman avulla ja halusi koittaa samaa uskovaan alaiseensa, tähän naiseen jonka tunnen. Kun nainen mielessään sanoi "Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä sidon kaikkia pahan henkivaltoja ympäriltäni", vapaamuurarin temput eivät toimineet eikä hän saanut kaadettua uskovaa! Sitten se pomo ihmetteli, että miksei tämä toimikaan.

Jeesuksen voima on suurempi kuin saatanan. Saatanan väistää Jeesusta joka kerta, vaikka väittää olevansa maailman herra ja mahtavin. Höpön pöpön. Se on mestarivalehtelija ja puhuu mitä sattuu, jotta sais ihmiset koukkuunsa pelkäämään ja jopa tappamaan itsensä.

Osaatteko häätää pahoja henkiä kodeistanne? Mä oon elänyt vuosikymmenet peläten kummittelua kodeissani eikä kukaan sanonut, että kummittelusta pääsee eroonki. Mut en tiedä uskallanko opettaa sitä, koska en tiedä pitääkö häätäjän olla uskossa oleva kristitty vai voiko esim. satanisti tehdä sitä (koska hän on paholaisen kanssa samalla puolella). Se on ainakin varmaa, että vastahyökkäys tulee heti! Sielunvihollinen ei todellakaan katso tumput suorina vierestä ku sille laitetaan hanttiin (luultavasti saan vastahyökkäksen myös tähän viestiin). Se tulee kummittelemaan ja pelottelemaan entistä pahemmin ja laittaa vaikka kauheita riitoja perheeseen. Sitten ihminen joutuu vain uudestaan häätämään pahat henget pois ja ne väistyy! Se perustuu just siihen, että Jeesus on paholaista mahtavampi voima.

Jeesus on muutenkin se reitti, jolla peloista ja kaikenlaisesta orjuudesta pääsee erilleen. Paha pelkää jopa Jeesuksen nimeä. Varsinkin kun sitä sanotaan ääneen. "Jeesus auta, Jeesus auta, Jeesus auta." Jeesus on sielunviholliselle kirosana. Se inhoaa Jeesusta. Ja tämä taas perustuu siihen, että Jeesus on se reitti, jolla ihminen pelastuu ja sielunvihollinen tahtoo, että kaikki ihmiset joutuis helvettiin. Siksi paholainen yrittää kaikinvoimin vakuuttaa ihmiset, että koko Jeesusta ei ole tai se on kuollut. Tai että ainakin se on heikompi kuin paha. Tai että usko Jeesukseen on hulluutta. Mikä taas on täyttä valetta.

Sielunvihollinen inhoaa ihmisiä totaalisesti. Se johtuu siitä, että ihminen on luotu Jumalan kuvaksi. Kun paholainen ei pysty hyökkäämään Jumalan kimppuun eikä se saanut hävitettyä Jeesustakaan, niin se hyökkää sitten ihmisiä vastaan, koska meidät on luotu Jumalan kuvaksi (Aatamin ja Eevan syntiinlankeemuksen takia me ei kuitenkaan muistuteta käytökseltämme rakkaudellista ja hyvää Jumalaa vaan saatanaa).

Jos joku haluaa päästä vapaamuurariudesta tai satanismistä eroon, se reitti on Jeesus Kristus ja uskoontulo. Jos joku koko sydämestään etsii pääsyä pois peloista, itsensäviiltelystä, ahdistuksesta, itsemurha-ajatuksista ja sen semmoisesta, etsi koko sydämestäsi Jeesusta ja löydät reitin miten tullaan uskoon.

3

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • e4w2q

      En aina tiedä mikä, myötähäpeä, sääli vai vahingonilo, on se päällimmäinen tunne näitä lukiessaan. Ehkä kaikki kolme.

    • Älkää sekoilko;

      vapaamuurareiden suurin salaisuus ei ole synti vaan se,että he ympärileikkaavat
      aikuisia jätkiä,jolloin homoista voi tulla heteroita.

    • Uskovainen Mies

      Hienosti kirjoitettu ja totuudellisesti vapaamuurareista nämä todella palvelevat lusiferistisiä tarkoitusperiä. Jeesus on Herran siunausta päivääsi:

      That's My King Dr. S.M. Lockridge - [OFFICIAL]
      http://www.youtube.com/watch?v=yzqTFNfeDnE

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2013
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1215
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe