Kepu autioittaa Keski-Pohjanmaata

rehti maajussi

Ainarehellisenä keskustalaisena olen kovin raskain mielin katsellut tätä nykyistä tilannetta. Ainarehellisen keskustalaisen kodin kasvattina en voi ymmärtää että jotkut uskaltavat ja kehtaavatkin ajatella että keskustapuolue ja sen ainarehelliset kansanedustajat voisivat olla väärässä. Ainarehellisessä kodissani sanottiin aina että älä ajattele edes että ajattelisit että keskustalaiset olisivat väärässä tai epärehellisiä. Ainarehellinen keskustalainen isäni sanoi että oikea ainarehellisyys on niin keskustalaista toimintaa että se ei ole tottakaan.

6

408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pokka ei pidä.

      Niin autioittaa, että ympäristöministeriön ylijohtaja Pokka kesk. ei salli uusien kylätaajamien syntymistä yli 7 kilomeriä citystä ja jätevesiasetus on edelleen kireä.
      Vetoavat hiilijalanjälkeen, vaikka itse lentelevät alati maailmalla ja ajavat citymaasturilla.

    • NUORET OVAT OIKEASSA

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111213-nain-amislaiset-aanestaisivat-perussuomalaisille-murskavoitto

      Näin amislaiset äänestäisivät: Perussuomalaisille murskavoitto

      UUSI SUOMI Julkaistu: 16:56
      Päivitetty: 17:15

      Ammattiin opiskelevat nuoret lämpenevät perussuomalaisille.

      Perussuomalaiset on ylivoimaisesti suosituin puolue ammatillisten opiskelijoiden eli kansanomaisesti amisten keskuudessa, kertoo laaja Ammatillisten opiskelijoiden työ ja elämä - AMIS 2011 -tutkimus.

      Puoluekantansa ilmaisseista vastaajista perussuomalaisia äänestäisi 39,1 prosenttia. Seuraavaksi suosituimmat puolueet ovat vihreät 12,8 prosentin ja keskusta 12,3 % kannatuksella.

      Perussuomalaisten kannatus ammatillisten opiskelijoiden keskuudessa on kasvanut edellisestä vuoden 2009 tutkimuksesta lähes kaksinkertaiseksi.

      Nuorilta kysyttiin myös syitä puoluekannan valintaan. Vastausten perusteluissa korostuvat muutoshalu, kokemus perussuomalaisten arvoista omia vastaavina, puheenjohtaja Timo Soinin persoona sekä mielikuva Perussuomalaisista työväenpuolueena. Sisältökysymyksistä tärkeimmäksi koettiin puolueen maahanmuuttokriittisyys.

      Tutkimuksen merkittävin tulos lienee kuitenkin se, että yli puolet (51 %) haastatelluista ei osaa valita tai löydä itselle sopivaa puoluetta. Nämä vastaajat eivät joko osaa sanoa, mitä puoluetta äänestäisivät (33 %), tai kertovat, etteivät äänestäisi mitään puoluetta (18 %).

      –Merkittävää tutkimustuloksissa oli Perussuomalaisten ylivoimaisen aseman lisäksi se, että muut puolueet keräsivät todella vähän kannatusta, sanoo 15/30 Researchin tutkija Markus Keränen.

      –Mielenkiintoista on esimerkiksi se, että perussuomalaiset koetaan voimakkaasti työväenpuolueeksi SDP:n ja Vasemmistoliiton saadessa vain vähän kannatusta. Moni vastaaja koki, ettei juuri ymmärrä politiikasta. Osaa politiikka ei kiinnosta ja osalla on hyvin kriittinen asenne poliitikkoja kohtaan.

      Opiskelija-Allianssin pääsihteeri Vesa Kauppisen mukaan gallupin tulos on haaste koulutusjärjestelmälle, koska se kertoo, että ”meillä on samoissa oppilaitoksissa merkittävä määrä maamme maahanmuuttajista ja kasvava joukko maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia nuoria”.

      Tutkimukseen osallistui 3149 ammattiopiskelijaa aikavälillä 25.2.–7.4.2011. Tutkituista yli 18-vuotiaita oli 1701 henkilöä ja alle 18-vuotiaita 1365.

      Tutkimuksen on toteuttanut 15/30 Research ja sen tilaajana toimii Suomen Opiskelija-Allianssi - OSKU ry.

    • Demarit oikea työväe

      Kansan kritiikki kohdistui nyt kepuun ! Vaalit kertovat. Kun persut äheltävät aikansa ja sekoilevat keskenään, niin kansa herää taas huomaamaan että demarit ovat se työväenpuolue, joka saa jotakin todellista aikaiseksi.

    • Muutos tulossa?

      En kiellä Kepun taantumuksellisuutta, mutta suurempi uhka on, kun SDP yhdessä Kokoomuksen kanssa ajaa Suomen sellaiseen velkakierteeseen ja kurjuuteen, jollaista ei ole historiassa nähty. Virheiden maksajiksi laitetaan kunnat (valtionosuuksien leikkaus) ja niiden asukkaat. Ensi vuonna kahdet vaalit tulossa, onneksi...

    • Hyvä Mari

      Kepu on hössännyt kuntien rahat jo sadan vuoden ajan mafiasukujensa kesken. Milloin KEPU: laisissa kunnissa on rahat riittäneet ?

      Nyt KEPU ja Jalasjärvi ketkuvat konkurssin partaalla kumpikin.

      HYVÄ MARI !!!!!!!!

    • Hyvä Mari

      Äänestä vanhoja puolueita: Kok, sdp, kesk.
      ... ja voit olla varma ettei meininki tule maaseudun osalta muuttumaan jatkossakaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1395
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      152
      1111
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      947
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      793
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      291
      730
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      723
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe