Tulipahan ajettua

Eerik M

Uusukainen Jetta,siinä autoa kerrakseen entistäkin jämerämpi ajettava entistäkin hiljaisempi ja hallintalaitteet sopivat rukkaseen varmasti tulee myyntimenestystä.Nyt vaan oottaan ku tulee myyntiin ja kauppaa hieroon. Ja todellakin sen mallli ja viimeiseen saakka hiottu viimeistely lyö laudalta monen saman hintaluokan auton .

5

641

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1.9 cdti

      Tarkeniko autossa vai pitikö pilkkihaalarit päällä. Löytyy nimittäin autoja joissa todellakin tarkenee jopa erittäin kylmällä. Toivottavasti ovat päässeet lukko, dsg , moottorin jäätymis ongelmista jo eroon. Taisi laatu aikoinaan kadota kokonaan, on laatu jo tullut takaisin, ja mitenkäs se huoltojen suhtautuminen asiakkaisiin on nykyään ? Paljon ajavana huollon töykeä käyttäytyminen minua kohtaan aiheutti sen että Passat vaihtui toisen autonvalmistajan merkkiin.

      • äkkiä se pilleri

        jossa on oikea lääkemäärä niin helpottaa päätautia


    • mj

      Tuli myös ajettua. Napakka peli ja yllättävän ajettava moottori jopa 1.2 tsi. Pettymys ainostaa melutaso, joka vieläkään ei ole riittävällä tasolla. Siihen taitaa kaatua ekan vw:n hankinta.

      • ajettu mutta

        petyin auton ulkonäköön, valitettavasti liian samanlainen kuin muutkin volkkarit, odotin enemmän designia. Kävin toki ajamassa, ajo-ominaisuudet ok mutta meluinen.


      • tuntemukset
        ajettu mutta kirjoitti:

        petyin auton ulkonäköön, valitettavasti liian samanlainen kuin muutkin volkkarit, odotin enemmän designia. Kävin toki ajamassa, ajo-ominaisuudet ok mutta meluinen.

        Samoin ajettu täällä. Jämäkkä, mutta meluisa (renkaat) ja takapenkillä onnettomat pääntilat vaikka tilaa muuten onkin. 1.2 TSI kone on hiljainen ihan riittävä normikäyttöön. Muovilaadut huonommat kuin Golfissa ja muutenkin säästölinja näkyy vähän turhan selvästi, esim. portaallisessa selkänojan kallistussäädössä ja suojaamattomissa takaluukun perinteisissä saranoissa. Taajama-ajossa yllättävän jäykkä ohjaus, maantiellä ok. Ristiseläntuki jää liian alas ja kytkinpolkimen liike todella pitkä.
        Itsellä mittaa 183 senttiä, lyhyemmille etu- ja takapenkin lienevät ok.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe