Australiaan apurahaa..

matkaajat

Ollaan kaverin kanssa lähdössä ausseihin, kun vaan saadaan rahat kasaan ja isoin ongelma siis onkin raha. Laskettiin että kesätöistä ei kauheasti sitä rahaa loppujenlopuksi kerry kun WH viisumin kanssa tulisi olla 5000 AUD kasassa lentolippujen hinnat niin rahaa tarvisi sen lähemmäs 6000 euroa... Kysymyksenä siis, että onko mahdollista saada jostain minkäänlaista apurahaa jos on vain lähdössä välivuodeksi australiaan töihin?

4

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mir2

      ...veti sanattomaksi! Onnittelut onnistumisesta. :-O

      Miten joltain on voinut lipsahtaa tämä ohi: tokihan apurahoja on, vaikka kuinka tarjolla. Niitähän maksetaan aina, jos joku haluaa mennä vuodeksi töihin vaikka Kuopioon, Kuusamoon tai Kannonkoskelle. Tai jos Närpiöstä joku intoutuu lähtemään Helsinkiin, suurempiin ympyröihin. Googlaa vaikka "muuttoraha närpiö helsinki".

      Australiassa sitten asia voi olla hiukan hankalampi, sillä siellä elämä rahoitetaan itse. Joko ansaiten ja säästäen, tai sitten tavoittamattomat haaveet hyllyttäen. Ja jos vuosi ei riitä säästämiseen, käydään tienaamassa sitten vaikka parikin, sitkeimmät ovat töissä kolmekin vuotta putkeen. Sitten onkin taas kiva levätä biitsillä tai käydä vähän aamusurffilla Noosassa.

    • ozoz

      apurahaa etta menet toihin ulkomaille??? =D saiskin niin elama ois aika bueno

      noh ihan suoraan kysyttyna antaisitko sina itse apurahaa kenellekaan joka haluaa menna valivuodeksi ulkomaille toihin..? toihin mennaan etta saadaan rahaa...

      no kettuilut sikseen :) jos teilla ei ole tarpeeksi rahaa viela saastossa, niin suosittelisin suoraan matkan siirtamista niin kauan kunnes se mieluinen rahasumma on kasassa. Aussilan rajalla ne ei kysele onko sulla rahaa vai ei...vaikka niin viisumissa sanotaankin. Tai sanotaan nain etta keneltakaan tuntemaltani ei olla kyselty...mahdollista, mutta huonoa tuuria jos niin kay. Monet on tullu tanne vaan / - tonni taskussa...oon kuullu tarinaa tytosta joka tuli tanne 200 euroa taskussa, mutta siita ei ole tietoa miten loppujen lopuksi parjasi:) Se on ihan tuurista, tahdosta ja sisustakin kiinni miten loydat toita.

      ette te heti ensimmaisena paivana toita saa, se on sata varma....aika menee hetkinen kaikkien veronumeroiden ,pankkikorttien/tilien hoitamiseen, ja ylipaatansa toiden hakemiseen...majoitus, ruoka, puhelinliittyma, matkustaminen (ehka tyon perassa) kaikki vaatii rahaa. Miettikaa nyt tarkkaan miten nuukasti haluatte elaa jos niita toita ei heti alkuun loydykaan...reusmestahan se kiinni on kanssa. heikommin loytyy toita jos resumessa ei oo muuta kun lukio merkinta:)

      onnea nyt kuitennii, taalla on muuten ihan kivaa :) Mutta ei tama maa taalta mihinkaan karkaa vaikka jaisittekin kotiinne vahaksi aikaa rahaa saastelemaan.

    • ent suomal

      kun haluaisin tulla käymään Suomessa ja Australiasta on niin pitkä matka ja Suomessa on niin kallista lomailla.

      Hankalaa, kun itse pitäisi maksaa kaikki. Miksei yhteiskunta pidä huolta omistaan?

      • MIR2

        Ainakin viime vuonna olivat. Tosin kallishan se on suomalaisille, koska nettopalkka on korkeintaan kohtuullinen 90% väestä. Kyllä kohtuullista palkkaa saava aussi pärjää Suomessa hintojen puolesta.

        Tosin joku voisi maksaa meidän lennot, please! Se on noin 8 000 - 10 000 euroa per kierros jo lentoihin kun meidän perhe käy sukuloimassa. Apurahaa, apurahaa, please...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      254
      2213
    2. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      2045
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      98
      1770
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      115
      1579
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1181
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1180
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      64
      1019
    8. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      113
      1018
    9. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      33
      1003
    10. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      60
      996
    Aihe