Varokaa tätä työpaikkaa

Että niin tuolla

PBI Research Institute. Täällä suomenkielisiä sorretaan ja raskaanaolevat erotetaan. Sain kuulla tutulta niiden touhusta. Palkkaavat vain suomenruotsalaisia sinne töihin ja suomalaisia väheksytään.
Myöskään perhe-elämää ei katsota hyvällä. Onneksi tuttu pääsi siitä paikasta eroon. Näyttävät vaan hakevan näköjään taas uusia työntekijöitä, joten olkaapa varuillanne.

8

2545

  Vastaukset

  • Huonoja kokemuksia myös PBI Research Institutesta. ÄLKÄÄ MENKÖ SINNE TÖIHIN!!! Rehellisyys ei kuulu heidän arvoihinsa. Kyseenalaistan paikan luotettavuuden konsulttiyrityksenä.

   • Vain huonoja kokemuksia! Maksavat vain minimipalkkan. EN SUOSITTELE!!!


   • Varokaa kirjoitti:

    Vain huonoja kokemuksia! Maksavat vain minimipalkkan. EN SUOSITTELE!!!

    Siellä näyttää taas olevan business contoroller -positio auki.. onko tietoa tästä teehtävästä?


  • Juu täällä kans huonoa kokemusta kyseisestä firmasta! Työajat ihan hirveitä eikä arvosteta yhtään mitään. Itse tein ylitöitä paljon ja silti oli liian vähän. Onneksi pääsin eroon siitä läävästä! En suosittele kenellekään.

  • CL-YHTIÖPALVELU OY AIVAN PERSEESTÄ.

  • Kehotan työnhakijoita välttämään tätä paikkaa ja älkää edes kepillä koskeko heidän tarjoamiin työsopimuksiin.

   Toisaalta, suosittelen heitä lämpimästi jos etsitte paikan missä voit tehdä paljon ylityötä ilman korvausta etkä toivo työnantajalta mitään muuta kuin suorasukaista ryöpytystä työtehostasi. Otathan mielelläsi myös työt kotiin, tai jos ei ole työtä mitä viedä niin käytäthän vapaa-aikasi tuottavasti esim. alan tietokirjallisuuden itseopiskelun parissa. Näillä eväillä työnantaja puristaa sinusta kaiken mehun irti, minimi vaivalla. Mutta hei; it's all for the greater good.

  • epäpätevät johtajat, huono palkka ja naurettava toiminta
   magnus niminen johtaja on oikea perssläpi, just sayin

  • Kamala, kamala työpaikka. Kiertäkää kaukaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18181
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   328
   3462
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   167
   1604