tuo merten broilleri eli kirjolohi ui kaupassa ostoskoriini. joten päätin valmistaa sitä minulle aivan uudella tavalla eli paistopussissa ja ilman kermaa. hieroin fileen pintaan provence mausteseosta ja laitoin paistopussiin.(käytin isompaa pussia kuin mukana tullut)kala oli uunissa reilut 30min ja valmista tuli.
tulos oli mielestäni vallan mainio, kala oli pysynyt mukavan mehukkaana ja maku oli tasapainoinen.
uskon että vastaisuudessa valmistan kalaa useamminkin paistopussissa koska siinä se ei pääse kuivumaan vaikkei kerman kanssa läträisikään. joten toivon että tuoteperheeseen tulisi oma mausteseos kalalle, ja mieluusti sellainen joka ei olisi liian voimakkaan makuinen vaalealihaisellekkaan kalalle.
merten broilleri
hanna-mari.h
0
130
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614448KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1533303Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?572602Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492564- 1122335
- 241903
- 241691
- 301636
- 1691550
- 361275