Tämä oli kolmas testi ja ajattelin noudattaa pakkauksen ohjeita hyvin tarkkaan. Kasslerin sijaan lihaksi valikoitui tällä kertaa maustamattomia possun kyljyksiä 3 kpl.
Annoin lihan lämmetä pöydällä tunnin verran ennen ruoan valmistamista. Laitoin uunin 200 asteeseen ja lisäsin lihat varovasti paistopussiin, jottei kyljysten luut vahingossa riko sitä. Lisäsin mausteseoksen ja kiinnitin pussin kiinnikkeellä 4 cm pussin reunasta. Tämän jälkeen levittelin mausteita ja kolme kyljystä täytti pussia sen verran tehokkaasti, että mausteiden levittäminen tasaisesti vaati aikaa ja huolellisuutta, ettei luut riko pussia.
Laitoin pussin uunin pellille kyljelleen siten, että kyljykset olivat mahdollisiman tasaisesti peltiä vasten. Pellin osasin laittaa tällä kertaa suorilta alimmalle tasolle 200 asteiseen uuniin ja tämän jälkeen laitoin kellon hälyttämään tasan 45 minuutin kuluttua, vaikka kyljysten pakkauksessa olikin erilainen valmistusohje. Luotin siis Maggiin.
Tällä välin keitin kyljyksille kaveriksi riisiä ja 45 minuutin kuluttua kello hälytti ja siirsin pellin ja lihat jäähtymään viideksi minuutiksi. Tämän jälkeen avasin pussin ja haistoin erittäin herkullisen tuoksun. Kyljykset olivat erittäin mehukkaita ja mausteet olivat erittäin hyvät. Tämä paprika nousikin Provencen kanan kanssa suosikikseni näistä testatuista mausteseoksista.
Pakkauksessa kehotetaan kokeilemaan 800 g porsaan kyljyksiä ja itselläni oli vain 500 g. Ruoan valmistaminen onnistuu siis erinomaisesti pienemmälläkin määrällä lihaa. Jäin vain miettimään, että olisiko mausteiden levittäminen tasaisesti onnistunut 800 grammaan kyljyksiä, sillä jo nytkin pussi tuntui olevan melkoisen täynnä.
Yhteenvetona voisin todeta, että vähemmänkin ruokaa tekevä onnistuu ohjeita tarkasti seuraamalla tekemään erittäin maittavaa kotiruokaa. Työskentely on siistiä, helppoa ja erittäin nopeaa. Tietenkin jos tykkää tehdä itse maustesekoituksia eikä tiskin määrä haittaa, niin silloinhan tämä tuote on aika turha. Itse kuitenkin arvostan sitä, että tiskiä syntyy mahdollisimman vähän ja että maittavaa ruokaa pystyy välillä tekemään hyvin pienellä vaivalla.
Juicy pork paprika ohjeen mukaan
bingopallo
1
212
Vastaukset
- Juha kokkailee
Itse asiassa kokeilin Classic:ia ensinmäisen kerran noin 800g possun kyljyksiä (Saarioinen, 5kpl) ja kyllä se onnistui ilman pussi repeämisiä ja hyvin oli lihat maustuneet!
Seuraavaksi voisikin kokeilla tuota Paprika Juicyä ja kasslerilla.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1122917Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302405Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222354Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081996- 1141650
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701365Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881198- 801044
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2501040- 711034