Juicy pork paprika ohjeen mukaan

bingopallo

Tämä oli kolmas testi ja ajattelin noudattaa pakkauksen ohjeita hyvin tarkkaan. Kasslerin sijaan lihaksi valikoitui tällä kertaa maustamattomia possun kyljyksiä 3 kpl.

Annoin lihan lämmetä pöydällä tunnin verran ennen ruoan valmistamista. Laitoin uunin 200 asteeseen ja lisäsin lihat varovasti paistopussiin, jottei kyljysten luut vahingossa riko sitä. Lisäsin mausteseoksen ja kiinnitin pussin kiinnikkeellä 4 cm pussin reunasta. Tämän jälkeen levittelin mausteita ja kolme kyljystä täytti pussia sen verran tehokkaasti, että mausteiden levittäminen tasaisesti vaati aikaa ja huolellisuutta, ettei luut riko pussia.

Laitoin pussin uunin pellille kyljelleen siten, että kyljykset olivat mahdollisiman tasaisesti peltiä vasten. Pellin osasin laittaa tällä kertaa suorilta alimmalle tasolle 200 asteiseen uuniin ja tämän jälkeen laitoin kellon hälyttämään tasan 45 minuutin kuluttua, vaikka kyljysten pakkauksessa olikin erilainen valmistusohje. Luotin siis Maggiin.

Tällä välin keitin kyljyksille kaveriksi riisiä ja 45 minuutin kuluttua kello hälytti ja siirsin pellin ja lihat jäähtymään viideksi minuutiksi. Tämän jälkeen avasin pussin ja haistoin erittäin herkullisen tuoksun. Kyljykset olivat erittäin mehukkaita ja mausteet olivat erittäin hyvät. Tämä paprika nousikin Provencen kanan kanssa suosikikseni näistä testatuista mausteseoksista.

Pakkauksessa kehotetaan kokeilemaan 800 g porsaan kyljyksiä ja itselläni oli vain 500 g. Ruoan valmistaminen onnistuu siis erinomaisesti pienemmälläkin määrällä lihaa. Jäin vain miettimään, että olisiko mausteiden levittäminen tasaisesti onnistunut 800 grammaan kyljyksiä, sillä jo nytkin pussi tuntui olevan melkoisen täynnä.

Yhteenvetona voisin todeta, että vähemmänkin ruokaa tekevä onnistuu ohjeita tarkasti seuraamalla tekemään erittäin maittavaa kotiruokaa. Työskentely on siistiä, helppoa ja erittäin nopeaa. Tietenkin jos tykkää tehdä itse maustesekoituksia eikä tiskin määrä haittaa, niin silloinhan tämä tuote on aika turha. Itse kuitenkin arvostan sitä, että tiskiä syntyy mahdollisimman vähän ja että maittavaa ruokaa pystyy välillä tekemään hyvin pienellä vaivalla.

1

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha kokkailee

      Itse asiassa kokeilin Classic:ia ensinmäisen kerran noin 800g possun kyljyksiä (Saarioinen, 5kpl) ja kyllä se onnistui ilman pussi repeämisiä ja hyvin oli lihat maustuneet!

      Seuraavaksi voisikin kokeilla tuota Paprika Juicyä ja kasslerilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mistä puhuitte viimeksi kun näitte

      Kerro yksi aiheista
      Ikävä
      104
      7624
    2. 107
      5768
    3. Se on hyvästi

      Toivottavasti ei tavata.
      Ikävä
      83
      5117
    4. Olenko saanut sinut koukkuun?

      Hyvä. Rakastan sua.
      Ikävä
      139
      4496
    5. Alavuden sairaala

      Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan
      Ähtäri
      11
      3190
    6. Sisäsiittosuus

      Tämän kevään ylioppilaista 90% oli sama sukunimi?
      Suomussalmi
      54
      2909
    7. Miksi sä valitsit

      Juuri minut sieltä?
      Ikävä
      53
      2822
    8. Kerro nyt rehellisesti fiilikset?

      Rehellinem fiilis
      Suhteet
      61
      2417
    9. Törkeää toimintaa

      Todella törkeitä kaheleita niitä on Ylivieskassakin. https://www.ess.fi/uutissuomalainen/8570818
      Ylivieska
      10
      2404
    10. Hei........

      Pelkkä sun näkeminen saa mut hymyilemään pitkin iltaa. Oot niin 🤩😘 Edellinen poistettiin.
      Ikävä
      56
      2016
    Aihe