Ihmetyttää

03/11 matkalle taas

nämä lapsi-vastaiset kirjoitukset tällä palstalla.Ei näitä keskusteluja ole kenenkään pakko lukea/kommentoida.
Me olemme lentäneet nyt 5-vuotiaan lapsemme kanssa joka vuosi vähintään kerran etelän lämpöön ja nauttineet joka reissusta.Lapsi ei ole häirinnyt yhdelläkään lennolla ketään kanssamatkustajaa.Jos lennolla joku lapsi on itkenyt ei se meitä ole häirinnyt.Kyllä maailmaan ääntä mahtuu.
Lapsiperheet ovat ihan samalla tavalla lomansa ansainneet kuin lapsettomatkin.
Täällä palstalla provosoivat kirjoittajat voivat katsoa peiliin ja miettiä,että ovat myös itse olleet lapsia.
Tämän palstan tarkoitus on kai kysyä ja antaa vastauksia epätietoisille lapsen kanssa matkustaville.

4

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hinkuvinku

      Olen vuosia ollut poissa yleisiltä keskustelupalstoilta. Niin usein tulee asiattomia kommentteja asiaan kuin asiaan, niitä kun on nimimerkin suojin niin helppo kylvää. Nyt kuitenkin reissuun lähdössä lasten kanssa, ja tulin vinkkejä täältä etsimään. Toivottavasti löytyisi asiallisia kirjoituksia!

      Ja pieni gallup, kummat ovat pahempia vierustovereita lentokoneessa, lapsiperheet vai humalaiset aikuiset?

      Ja sitten nämä väitteet, ei kannata lähteä pienen lapsen kanssa lomalle, joka ei kuitenkaan muista lomasta jälkeen päin mitään... Loma = rentoutuneet vanhemmat = tyytyväinen lapsi. Ja minkä ikäinen lapsi tahansa nauttii kun pääsee toppavaatetoppausten tai kuravaaterumban keskeltä etelän lämpöön!

      Nautitaan siis kaikki lapsiperheet lomistamme!

    • Friiiiiiiiida

      Just tuollaisen itsekeskeisen äidin ajatusmaailmaa.

      "Kummat on pahempia vierustovereita lentokoneessa, lapsiperheet vai humalaiset aikuiset?

      Mietippä,eiköhän porukkaa piisaa kumpaakin. Jos humalaiset aikuiset ärsyttää, ni jääkää kotiin. Kaikilla ei ole kersoja mukana pilaamassa kahdenkeskistä lomaa, vaan ihmiset menevät omilla ehdoillaan ja siinä tapauksessa hyvin suurin osa lapsetonporukka, tai lapset kotiin jättäny maistelee alkoholia enemmän ja vähemmän lentokoneessa. Ei pitäisi sinun päänvaiva olla.
      Itsekästä taas ajatella että kunhan Teidän lapsenne saa hyvän lomamatkan, mutta kuinkas ollakkaan nekin voi pilata yllätys yllätys muiden lomamatkan rääkymisellään ja paskanhajullaan, että kannattaa muiden sitä paremmalla syyllä vetää ne kännit ja pitää hauskaa, sillä suurinosa koneessa on näitä aikuisia ihmisiä, jotka nauttivat elämästä ja lähtevät irrottautumaan työn ja arjen lomasta.
      Sinä kehtaat vielä halveksia semmosta. Mielummin matkustaisin kaksin mieheni kanssa omilla ehdoilla, ku ois penskoja mukana kitisemässä ja määräämässä tahtia. se on aika kaukana rentoutumisesta.

    • lomakalle

      Jos eivät muut matkustajat kelpaa, niin kannattanee mennä yksityiskoneella? Lentskari on joukkoliikenneväline siinä missä bussikin. Jos haluat olla yksin tai vaikka kaksin seuralaisesi kanssa, ota taksi. Jos ei lentoseura kelpaa, ota oma kone?

      Vakavasti puhuen, oikeasti lentokoneessa humisee yleensä niin paljon, ettei edes vierustoverin kommenteista meinaa aina saada selvää, puhumattakaan seuraavassa rivissä istuvista, joten lasten äänet hukkuvat kyllä tähän. Ja koneessahan voi usein halutessaan vaihtaa paikkaa, jos vain paikkoja riittää.

      Tsemppiä vaan kaikille lasten kanssa lomaileville. Lapset ovat lapsia vain hetken. Heille kannattaa näyttää maailmaa, opettaa pöytätapoja ravintoloissa, ottaa mukaan minne itse meneekin. Näin lapsista kasvaa rentoja ja suvaitsevaisia ihmisiä, jotka osaavat käyttäytyä ja pärjäävät maailmalla paikassa kuin paikassa.

      Hapannaamat valittajat voivat matkailla tai olla kotona - yhtä kaikki heillä on kuitenkin kaikki huonosti. Olen joskus tälläisiin elämäntapavalittajiin matkoilla törmännyt (on liian kuuma, maitopurkissa on tekstit vain espanjaksi, turisteja on liikaa, ruoka on erilaista kuin kotona jne. kyl näit löytyy), heistä ei kannata välittää, sääliksi toki vähän käy.

    • 14+6

      Kai tämä vähän riippuu siitä miten vanhemmat itse toimivat ja opettavat lapsiaan elämässä sekä matkustaessa.

      Mua ärsytti viime kesänä lennolla lapsi ja sen vanhemmat jotka istui meidän edessä olevilla penkeillä. Vanhemmat antoi lapsen seisoa tuolillansa ja roikkua meidän puolella. Sitten kun meidän muksu otti omia reissueväitään niin tää toinen alkoi pummaamaan syömisiä. Jotain se siinä sanoi omalla kielellänsä ja käsi tuli ojossa jos siihen saisi syötävää (luulisi että tässä vaiheessa vanhemmat viimeistään pahoittelisivat ja ottaisivat lapsen pois roikkumasta?!!). Mä meinasin kyllä antaa syötävää mutta sitten kävi mielessä allergiat ja tukehtumiset joten jäi antamatta eikä se kai loppupeleissä ole edes mun asia ruokkia toisten lapsia. Kai sitä vielä voi tunnustaa että mä olin niin pikkumainen että toivoin ilmakuoppia jos ne vanhemmat viimeistään niistä tajuaisivat pitää lastansa istumassa ja vöissä kiinni :p

      Käsi vaan ylös ketä haluaa tuollaisen perheen eteensä istumaan lentsikkaan :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe