Aasian kukka 1

etuoikeutettu

Taustalla soi Queen jossa Freddie Mercury veti viimeisillään "The show must go on" kappaletta. Ovella on sen avannut ihanuus. Polkkatukkainen Koo. Itämaihin viittaava paitapusero päällään ja ei sitten muuta. Näin on ollut ennenkin. Paidan helma ulottuu puolireiteen ja napitus siveästi aina leukaan asti. Koo on kaakkois-aasialainen, poikkeavan pitkä verrattuna sen kulmakunnan ihmisten pituuksiin. Kertomansa mukaan 169 senttiä. Hän on tupsahtanut elämääni yllättäen Lasipalatsin kahvilan jonossa . En voinut kuin tuijottaa tätä ilmestystä ja ihmetellä sujuvaa suomenkieltä jota hän tottuneesti käytti. Pientä aksentin hurmaavaa eksotiikka oli puheessa. Eräässä korkeakoulussa asistenttina työskentelevä sulokkuus. Jalat vei altani.

Nyt olen taas tulossa Koon kotiin. Eiralaiseen kaksioon. Olemme jo kolmen kuukauden tuttavuuden perusteella lähesiä. Tällä kertaa olen saamassa jotain aito aasialaista ruokaa. Ja sitähän minä odotan innolla. Sen makua ja näköä. Kokemuksesta ne ovat jotenkin seksikkään näköisiä ja tuntuisia. Nämä ateriakokonaisuudet. Ja koko se nautinnon hetki on myös erotiikkaa. Se miten Koo näyttää ja neuvoo mikä on oikea tapa nauttia ruuasta. Saati hetket sen jälkeen. Ja yhdessä olo ja oleminen.
Yhteisen aterioinnin jälkeen olemme vain toisillemme. Koo istuu tyynyllä vastapäätä minua. Hiukan kumartuneena eteen. Katsoo minuun ruskein silmin. Nyt soittimessa soi hiljaa jokin hidas, minulle tuntematon kappale. Koo ojentaa kätensä reisilleni ja vetää itseään lähemmäksi . Asettaa leukansa polvelleni ja vie käsiään taakse kohti selkää. Ei puhu mitään. Pieni hymy vaan kasvoilla. Minä taas otan hellästi hänen päänsä käsieni väliin ja tuon omat kasvoni lähes kiinni hänen kasvoihinsa. Kirottu, miten kauniit ovat Koon silmät. Kauniit kasvot ja tuoksuva tukka. Korvat kuin suklaalehdet. Ei koruja. Puristan tyttöä itseeni ja kaadumme yhtenä tatamille, siksi Koo sitä isoa mattoa kutsuu.

Hetken olemme vaan kietoutuneina toisiimme. Suuni hänen suklaakorvassaan. Hänen hengityksensä kuumottaa kaulallani. Koo liikkuu aivan hiljaa vartaloani vasten. Irrottaudun hieman hänestä ja saan käteni hänen paitansa napeille. Alan niiden hitaan avaamisen alhaalta käsin. Parin kolmen napin kuluttua tunnen käteeni Koon pienen villaisen ja siistityn kolmion. Tiedän sen olevan pienen, häpykummulla olevan pikimustan kuvion. Muualta on Koo poistanut tai poistattanut kaiken ylimääräisen karvoituksen. Herkät häpyhuulet ovat siistin paljaat. Avaan nappeja ja tunnen hänen palleansa liikkeen hengityksen kiihtyneessä tahdissa. Tunnen rintojen terhakkuuden. En malta olla puristamatta vuoroon kumpaakin. Nännit ovat kovat kuin pähkinät. Sojottavat kohti kämmentäni ja tuntuu kuin ne pyrkisivät porautumaan käteeni. Rinnat ovat sopivasti kämmenkuppiini sopivat. Nämä rinnat eivät ole koskaan rintaliivin kosketusta kokeneet. En malta olla ottamatta nänniä hampaitteni väliin. Suutelen rintaa ja hieman imaisen. Avaan loputkin napit ja riisun Koon paidan.

5

7348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etuoikeutettu

      Olen tatamilla selälläni. Koo siirtyy istumaan jaloilleni. Hän avaa sepaluksen ja vyön. Autan hieman ja nostan keskikohtaani aavituksen ylös ja niin sujahtaa farkkuni ja bokserit lanteitten yli alas. Minulla seisoo. Kaluni huojuu Koon tarkkailevan katseen alla. Kiiltävä terska kaipaa pientä suukkoa ja saa sen. Koon huulten sipaisu herättää loputkin kaluni voimat ja se kovenee huippuunsa. Tuntuu, että se rusahtelee voimastaan. Nyt selälläni ollessa painautuu lujaa vatsaani vasten. Koo ottaa sen sormiensa väliin ja nostaa irti vatsaltani. Ottaa sen kokonaan käteensä ja liikuttelee edestakaisin. Esinahka kiristyy yli terskan ylös vetäessä ja taas alas mennessä. Lähes pientä tuskaa tuottaen. Koo ottaa molemmin käsin kalun hyväilyihinsä. Puristaa ja ottaa terskan suuhunsa. Tunnen kielen pyörivän liikkeen polttavan patukkani päässä. Kädet pumppaavat vartta. Sitten siirtyvät kiveksille ja herkkä hyväily jatkuu niillä. Samalla Koo näykkii hampain vartta. Hyväilee kuumin huulin. Nostaa kiveksiäni ja ottaa suuhunsa yhden ja kielellään kutittaa sitä. Ja sitten toisen. Vie kätensä taakseni ja puristaa pakaroitani samalla imien penistä. Tämä on pitkähkö toimenpide, mutta nyt otan vuoron minä.

      Riisun t-paitani ja vedän Koon kokonaan päälleni. Suutelen silmiä, korvia ja kaikkea hänessä. Käännyn kyljelleni laskien Koon selälleen tatamille. Vien huuliani hänen vartaloaan pitkin alas kohti lantiota. Pysähdyn suutelemaan ja imemään hänen sojottavia nännejään. Puristelen sormin niitä ja aina vaan ihmettelen niitten kovuutta. Nuolen hänen napaansa ja vatsaansa ja tunnen hänen värähtelevän. Välillä kuulu Koon huulilta pientä inahtelua. Nuolen hänen lanteitaan ja siirryn kohti mustaa kolmiota. Tunnen sen ihanan tuoksun ja häpyhuulien kosteuden. Levitän Koon jalkoja ja työnnän kieleni hänen häpyynsä. Se on märkä ja tuoksuva. Vedän Koon kyljelleen ja siinä asennossa pääni on hänen reisien välissä, imen ja nuolen. Koo ottaa kaluni suuhunsa ja imee, suudellen sitä. Puristelee ja hyväilee. Näin olemme kauan. Miten kaikki onkin taivaallista ja ihanaa.

      Taas istahtaa Koo päälleni. Tunnen hänen kuuman avonaisen sylinsä kalullani. Hän liikkuu sen päällä. Silmät ummessa. Nyt hän ottaa siitä otteen kädellään, ohjaa sen sisäänsä. Alkaa ratsastaa ja tunnen miten syvälle hän sen on imaissut. Nopeuttaa liikehdintää ja kaatuu päälleni kasvotusten. Pyöräytän meidät ympäri ja niin tunkeudun päältä päin häneen. Työnnän lujia työntöjä suudellen Koon kaulaa ja kasvoja. Rakastelemme kauan. Ja sitten tunnen purkauksen tulevan. Koon purkauksen. Kiihdytän työntöjäni ja niin räjähtää minullakin. Jatkan hetken, mutta sitten vedän kalun ulos ja Koo tarttuu siihen ja levittää siinä olevan sperman vatsalleen. Haistelee kättään ja maistaa. Hymyilee ja on onnellisen näköinen. Niin olen minäkin. Tiedän, että tämä jatkuu hetken kuluttua uudestaan.

      • lucander

        Oisko korealainen?


      • lopecic
        lucander kirjoitti:

        Oisko korealainen?

        Tai thai.


      • made in hongkong

        Kiinalainen yliopistoihminen se.


    • dfgrthyrtyur6yu

      Ei ole korealainen, koska Korea sijaitsee Itä-Aasiassa. Novellin mukaan nainen on Kaakkois-Aasiasta. ;P Tulee novellista mieleen thaimaalainen, hyvin kirjoitettu! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe