Blue Star Naxos Beach

hh

Osaako kukaan kertoa mitään tuosta hotellista Blue Satr Naxos Beach? Onko molemmat allasalueet päärakennuksen yhteydessä? Onkohan sivurakennukset kovin kaukana päärakennuksesta, altaista ym. palveluista? kaikki tieo kiinnostaisi.

9

1646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Päivänsara

      Heippa! Täällä myös kaivataan lisätietoja samasta hotellista... netti ollut tyhjää täynnä, kun kyseista hotellia googletti :(.

    • L

      Hotellin oikea nimi on Atahotel Naxos Beach Resort - Finnmatkoilla Blue Star Naxos Beach. Tuolla ensimmäisellä nimellä pitäisi löytyä mm. hotellin nettisivut ja paljon muuta.

      Itsekin kaipaisin ko. hotellista tietoa, olemme varanneet matkan kesäkuun alkuun.

      hh / Mitä ainakin olen katsellut kuvia ja lukenut arvosteluja, niin hotellin alue on hyvin laaja ja osalta villoista on enemmän matkaa mm. rannalle. Ilmeisemmin niitä on ympäri hotellia, osa rannan puolella ja osa päärakennuksen takana sekä sivuilla. Kuitenkin taas monet ovat arvosteluissa sanoneet, että ns. oikoteitä pääsee nopeasti allasalueelle, ravintoloihin jne, että tuskin välimatkat mahdottomia ovat. Mitään varmaa en osaa hotellista sanoa, kun itsekään en ole ollut, mutta kommentteja lukemalla on tullut monikin asia suhteellisen selväksi. Toinen allasalue on ilmeisesti hieman kauempana päärakennuksesta kuin toinen. (toinen on ns. tavallinen allas ja toinen kilpauima-allas lastenaltaita myös 2)

      Kaikki tieto olisi tosiaan tervetullutta hotellista! :) Semmoinen seikka jäi myös arveluttamaan, että onko rannan ja allasalueiden läheisyydessä ollenkaan vessoja vai joutuuko ramppaamaan päärakennuksessa? Ainakin yhdestä arvostelusta sain sellaisen kuvan, ettei vessoja olisi allasalueilla..

      Kiitokset, jos jollakin olisi tietoja hotellista!

    • L-M

      Olen tuo yllä kirjoittanut "L" ja matka heitettiin ko. hotelliin tosiaan viime kesäkuussa eli joitakin kuukausia vaille vuosi sitten. Jos jotakuta kiinnostaa, niin olen valmis kertomaan kokemuksia ja mielipiteitä hotellista, kaikkea saa kysyä! :)

    • Julia H

      Terve L,

      Kertoisitko hotellista ja ympäristöstä. Kuuluiko all inkl. Kikki harrasteet 50 m allas, tennis, sali? Mitten hotellen kuljetukset? Olikt venakkoja? Skandeja varmaan skrin osa matkailijoista? Oliko paljon lapsiperheitä?

    • Aerton

      Moikka!
      Toivottavasti täällä vielä joku vastailisi :)

      Osaisiko joku kuvailla huoneiden tasoa, oliko luvattua neljää tähteä? Minkälainen aamupala? Ja viihtyisikö hotellissa vanhempikin väki?
      Ja minkälainen alue noin muuten (Giardini-Naxos)? Ja onko helppo päästä Taorminaan?

      Kiitos paljon!

      • hh

        Olimme Naxos Beachissä viime syyskuussa ja aika mukava mielikuva hotellista jäi. Meitä oli matkassa kaksi eri porukkaa, ystävämme majoittuivat päärakennuksessa ja me itse bungalovissa. Huoneet olivat aika pienet, mutta siistit ja mukavat. Päärakennuksessa sai tilata aamiaisen huoneeseen laittamalla klo 5.00 mennessä tilauksen huoneen oveen roikkumaan, mitä taas bungaloveissa ei ollut. Sanoisin, että hotelli on ehkä aavistuksen verran tasokkaampi, mitä yleensä Finnamatkojen 4 tähteä Välimeren alueella. Esim. matkavarat ja ihmiset kuljetetaan bungaloveihin hotelliin tullessa hotellin toimesta, palvelu oli tosi sujuvaa ja ystävällistä. Uskon, etttä hotellissa viihtyy myös vanhempikin väki, ainakin naapurihuoneistomme belgialainen pariskunta kehui hotellia monin tavoin. Aamupala tarjottiin kahdessa eri ravintolass sen mukaan, kummassa majoittui, päärakennuksessa vai bungaloveissa. Aamiainen oli mielestäni hyvä, munia keitettynä, kokkelina, nakkeja, grillattuj atomaatteja, riisiä, hedelmiä, todella paljon useita erilaisia leivonnaisia, perusleikkeleet ja juustot. Kahvia sai automaatista cappucinoa ym ja vastakeitettynä sellaista kahvia, mikä vastaa aikalailla vähän tavallista vahvempaa pannukahvia meillä. Jos ei ole ostanut all inclusive pakettia, niin hotellin ravintoloissa maksaminen tapahtuu niin että sitä avainkorttia ladataan sellaisissa automaateissa ja sillä kortilla tapahtuu kaikki maksut. hotellin alue on valtavan kokoinen ja välimatkat voi olla aika pitkiäkin, palveluita on tosi paljon, mutta oikeasti niitä ei tule edes käytettyä. Taorminaan pääsee helposti bussilla ja taksilla. Taksi maksoi n. 20 e ja matka keski ehkä 10 minuuttia.Taksit myös tarjosivat auliisti paluukyytiä, eli oli helppo sopia aika/paikka tai vaihtaa numeroa taksikuskin kanssa. Alue on mukavaa, mutta ko. hotellista on aika matka kävellä keskustaan, ainakin meillä kun oli lapsia mukana.


    • Tampereen kumiaivo19

      Naxos Beach hotellia mainostetaan all inc hotellina. Sanoisin, että heikoin all inc tarjonta mitä vertailin hotelleja. Vettä saa vain aterioilla, ylimääräisestä pitää maksaa. Tripadvisorista luin että vajaa vesipullo piti jättää ruokasalin pöytään, koska henkilökunta esti pullon ulosviemisen... :( Mieti nelihenkinen perhe ja 30 asteen helle! Hotellin lähellä on pieni marketti, josta ilmeisesti pitää hakea perheelleen juotavaa.

    • hepponen a-i

      Turkin lomalla all inclusive kattoi ilmaiset drinkkien lisäksi hotellihuoneen minibaarin, jota täydennettiin päivittäin oluella, vedellä ja limsalla. Italialaiset osat hoksanneet rahan nyhtämisen mahdollisuuden :D

      • Tampereen kumiaivo19

        italialaiset pitävät meitä pohjattomana rahasampona... aurinkoa ja kultuuria on muuallakin välimeren maissa... peruttiin lopulta heinäkuun matka Naxos beachiin, valittiin matkakohteeksi Kroatia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5145
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3237
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1375
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe