Sormessa tuoksui pimppi

takarivin tuplari

Tuoksuu se tyttösenkin pimppi. Istuin sormi nenän alla ja nuuhkin. Oli tylsääkin tylsempi hissantunti menossa. Yhtä tylsiä olivat olleet edellisetkin kaksi tuntia kemiassa. Oppimisen kannalta siis. Ei muuten.

Meillä oli semmoinen lepsu opettaja kemiassa ja senpä takia tehtiin melkein mitä tahdottiin oppituntien ajalla. Tavaksi oli tullut, että viereeni tuli aina yksi Terhikki. Niin nytkin. Pulpetista oli nostettu kansi ylös ja sen takana kuherreltiin. Puristelin Terhikin rintoja ja suhisin korvaan. Pikkuisen kiemurteli vierustoverini, mutta ilmiselvästi piti kaikesta. Minulla seisoi ja aika jykevä on kuusitoistavuotiaan seisokki. Pujottelin kättä Terhikin paidan napituksen välistä rinnoille. Pullautin yhden rinnan ulos kupistaan ja leivoin sitä. Teki mieli vähän imaista nänniä, mutt'en uskaltanut. En nyt ihan koulutunnin aikana. Olin sitä kyllä Terhikille tehnyt jo aiemmin eräällä kulttuuriretkellä Tampereelle. Tilausajobussin takaosassa. Mutta nyt tyydyin puristelemaan ja nauttimaan tunteesta joka tuntui pakkottavana sykkeenä farkuissa. En tosin muista, oliko minulla silloin farkut vai mitkä, mutta so what. Toisella kädellä hivelin T:n kättä ja sormia. Hän tuntui pitävän siitä. Aina välillä oli kurkittava pulsankannen yli opettajaa, mutta siellä se paasasi taululla selkä kohti luokkaa. Ei maikkaa kiinnostanut luokan toimet saati takarivin muhinat. Emme olleet ainoat pikkukivaa pitäviä oppilaita.

Iski rohkeus ja vein Terhikin käden hiljaa alas housuilleni, siihen kovan kullin kohdalle. Eikä Terhikki vastaankaan pannut. Tunsin miten hän varovasti puristeli ja tunnusteli patukan kokoa ja kovuutta, pieni puna poskilla ja pälyillen hämmentyneenä ympärilleen, ettei vaan kukaan näkisi. Minä hipelöin kuumaa rintaa ja aivoni raksuttivat ja suunnittelivat miten pitäisi menetellä, että pääsisin kokelemaan himoitsemaani Terhikin pimppiä. En löytänyt muuta ratkaisua kun rohkeasti vaan viedä käsi hameen alle ja ujuttaa sormi lahkeeseen ja siitä sisään ja perille.

Niin tein ja menin rohkeasti hameen alle. En nyt tietenkään helmaa hampaisiin nostanut vaan huomaamattomasti ujutin käden alle ja reidelle. Ihmettelin hieman kun Terkikki ei tuntunut ollenkaan vastustavan. Etenin ylemmäs kohti sitä aarretta ja käsi oli aivan siinä päällä. Nyt Terhikki tuntui puristavan reisiään tiukemmin yhteen, mutta ei työntänyt kättäni pois. Ujutin nyt sormen pikkareihin. Ja toisenkin sormen. Koko käsikin oli lopuksi Terhikin housuissa. Tunsin hieman karheahkon karvoituksen. Ei sitä paljoa ollut, mutta oli kuitenkin. Varovasti Terhikki levitti jalkojaan ja niin pääsin sormin tunnustelemaan hänen häpyhuuliaan. Ne olivat kuumat ja pulleat. Hiljaa ujutin sormeani sisään huulien väliin ja tunsin miten märkä se oli. Liikuttelin sormea sisään syvemmälle ja pumppasin edestakaisin. T oli levittänyt reisiään hieman enempi ja käteni mahtui hyvin sinne operoimaan. Terhikki puristeli edelleen kaluani ja huokui ja oli aavistuksen hengästynyt.

Jossain vaaheessa Terhikki päätti, että nyt riitti ja otti kätensä pois housuiltani, otti ranteestani kiinni vetäen käteni pois hameen alta. Ei hän vihainen ollut, mutta ajatteli varmaan, ettei nyt voi pidemmälle kuitenkaan mennä. Ja niinhän se tietenkin oli. Kohta tunnitkin loppuisivat.

Siinä hissantunnilla siis istuin ja nuuskin pimpintuoksua. Se oli ensimmäinen kerta kun sen tuoksun tunsin. Nykyään varmaan nuoret jo nuuskii paljon varhaisemmassa iässä, mutta se oli silloin.

11

21466

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jeego

   Minuapa runkkasi tyttöpuolinen luokkatoveri biologiantunnilla. Sillä tuli käteen.

  • rutirunk

   Totta se on, että kouluissa tehdään aikaisia kokeiluja seksin saralla. Ja kokeiluthan sopii siihen kemiaan mukavasti.

   • atomifyysikko

    Oikein. Se on "Oikeata kemiaa". ja vähän fysiikkaa.


  • tiukkizz

   ihan kiva tarina, vähän jäi kesken kun huippi jäi saavuttamatta...

  • Erkki-73

   Me sorvattiin dildoja puutöissä ja likat kokeili ja se joka oli tehny parhaimman dildon niin pääsi panemaan arvostelijoita :)

  • hiottu

   Ei kai niistä tikkuja lähtenyt?

   • taituripuukko

    Niin miekin toivon, ettei vaan tuu haavojapimpsaan.


  • aittu

   Olen tyttö ja tiedän, että pojat ne koittaa aina tilaisuuden tullen kähmiskellä. Tunneillakin.

   • Niin tekkee

    on kokemusta tältä viimeiseltä yläaste vuodelta jo tarpeeksi.

    Varsinkin kotitaloustunnilla saa juosta karkuun kahta jeppeä jatkuvasti.
    Aina takaapäin kourimassa haaroja ja puristelemassa tissejä.

    Viime viikolla ne saivat avattua rintsikatkin puseroni alta.


  • märkä tippa

   Olen ysillä ja viereisellä pöytärivillä istuu yksi hemmetin kaunis venäläistyttö. Se käyttää hameita ja stay upeja. Ne taitaa välillä liukua alas kun se tunnilla joskus salaa venyttelee niitä ylös. Mä kyllä vielä panen sitä! Nyt vaan runkkailen iltaisin ja uneksin siitä.

   Olen huomannut, että meidän matikan ope käy aika kuumana siihen. Semmonen kolmekymppinen jätkä.

   • kullivei

    Kengitä se venäläistyttö nyt vaan ekana, niin saa matikanope opetuksen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   285
   1971
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   1955
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1418
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   153
   1411
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   208
   1357
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   915
  7. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   39
   697
  8. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   92
   682
  9. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   676
  10. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   276
   666
  Aihe