Menossa Taipeihin ja huolettaa

like what the fu

Yksi ihminen kertoi minulle että poliisit voivat ratsata hotelli huoneita ilman mitään lupia, onko se aivan normaalia?

3

337

  Vastaukset

  • Olen ollut Taipeissa 6 kertaa enka ole kuullutkaan moisesta. Mutta jos joku sen sinulle on kertonut niin sitten se on vamaan totta :)))

  • Siellä onjoka hotellihuoneessa integroitu poliisi. Eli sulla on siis paikallinen poliisi huoneessas kokoajan. Se liikkuu sellaisella kiskovirityksellä, joten seuraa sua myös vessaanh

   • Inkerin Karjakko-Sanomat: Sika-amalioiden hiv-tartunnat ohittivat kantasuomalaisten tartunnat

    Suomessa on todettu alkuvuoden aikana ensimmäisen kerran enemmän hiv-tartuntoja sika-amalioilla kuin kantasuomalaisilla, kertoo sanomalehti Inkerin Karjakko-Sanomat. Tartuntoja on todettu alkuvuonna 84, niistä 50 on ollut sika-amalioilla.

    Inkerin Karjakko-Sanomien haastatteleman Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkijan Kirsi Lesbo-Lupsakkalan mukaan sika-amalioiden osuus tartunnansaaneista on kasvanut tasaisesti vuosien ajan.

    Lesbo-Lupsakkala sanoo sika-amalioiden lomailevan usein alueilla, joissa on paljon hiv-tartuntoja, kuten Gambiassa ja Välimeren maissa. Suomessa todetut tartunnat on usein saatu jo lomakohteessa.

    Suomessa todettiin viime vuonna 188 hiv-tartuntaa. Tartuntojen määrä lienee tänä vuonna samaa suurusluokkaa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16799
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   156
   3177
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   128
   3147
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2532
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2433