Migant-matkalaukut, kokemuksia?

narbbu

Ovatko Migant-matkalaukut hinta-laatusuhteeltaan hyviä? Ovatko kestäneet käytössä? En reissaile hirveästi, ehkä 1-2 kertaa vuodessa olisi matkalaukulle käyttöä, joten en viitsisi sijoittakaan kovin paljoa...

8

4417

Vastaukset

 • Ei kestä ruumassa. Meidän laukku hajosi heti ekalla lennolla. Kyljestä halki ja renkaitten kohdalta lohkesi. Ei enää käyttökelpoinen. Takuu ei korvaa. Tosi huono, joten en suosittele. Lentolaukkua oli kyllä kehuttu testeissä kevyeksi, mutta kokemuksen jälkeen emme sitä enää ostaisi.

 • Itselläni on 90 litrainen Migant MG-48 ja on yhden Kreikan reissun jälkeen edelleen kuin uusi. Maksoi 89 euroa.

 • Ekan reissun kesti naarmuitta, toisella kansi halki, reilusti.
  Lentokenttien systeemeissä ja käsittelijöissä lienee eroa...

 • Ostin tuon merkkisen laukun ja kahden reissun jälkeen kahva hajosi. Nyt mietin missä sen voisi korjata. Vai kannattaako noita edes korjata?

 • Juuri tänään huomasin, että puhdistusta eteisessä odottanut Migant-laukku olikin kyljestä halki. Ei siis tarvitse puhdistaa, vaan heittää roskiin :o/. Tykkäsin laukun väristä, ulkonäöstä ja keveydestä, mutta eivät ne lohduta, kun laukku ei kestä käytössä. En varmaankaan osta ko. merkkiä enää, ellei laukku irtoa TODELLA halvalla ns. "kertakäyttölaukuksi".

 • Migant matkalaukut ovat halvimmasta kovamuovista valmistettuja laukkuja, joten ne halkeavat kaikkein helpoimmin. Maahantuojana on Laukkupaikka Tuurissa Keskisen naapurissa, jos haluaa antaa palautetta ja kysellä varaosia.

 • Halkesi kahdesta kohtaa toisella matkallaan.

 • Olen juuri irrottanut tyttären laukusta pyörät. Ei ole montaa reissua 5-10, tehtyä ja muoviset 'laakerit' aivan sökönä. Kiinnittäkää huomiota laakerointiin kun ostatte...

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  218
  3086