No niin aloitetaan classic mausteseoksesta en todellakaan ikinä osta kasler lihaa se on sellaista purukumia että oksat pois :D Eli classic seoksen kaveriksi tuli porsaankyljykset..
Ei muuta kun kyljykset pussiin ja mauste sekaan.Uunissa 200 asteessa pidin liki tunnin pussi näytti siltä että se räjähtää uuniin mutta sitkeesti pysyi koossa :)
Kyljykset pois uunista ja hetken lämmön tasaantuminen ja lautaselle muusi,salaatti ja kyljykset.Ja kyllä oli muuten täyden 10 arvoinen kyljys kiitos erittäin hyvän mausteseoksen! Mitään muuta maustetta kyljykset ei todellakaan tarvinnut en ikin olisi uskonut että mauste "puree" niin hyvin makunsa kyljyksiin.
Paprika seos testattiin broilerin fileillä ja porsaan ulkofileellä (eri päivinä)
Molemmat samalla kaavalla (kuten kyljyksetkin) pussiin mauste mukaan ja uunissa jälleen sen liki tunnin broitsun seurana oli riisiä&salaattia ja possun fileiden kanssa jälleen muusia ja salaattia..
Tästä paprika mausteesta kanssa totaalinen 10 pistettä ei sekään pettänyt maullaan.. Joku on kirjoittanut että oli saanut ruuasta liian kuivaa mutta itse en lihan kuivuuteen kyllä törmännyt.
Sitten provencal mauste se tehtiin myös broitsulla (fileillä) ja aivan samalla kaavalla kun nuo edelliset mutta itse en tästä mausteseoksesta niin välittänyt..Siinä ei ollut "sitä jotain" tuota en ainakaan tule ostamaan kaupasta mutta muita kyllä tulen käyttämään ruuanlaitossa.Oli todellakin positiivinen yllätys että tuollasta seosta tulee myyntiin josta todellakin maku jää ruokaan ja kunnolla!
Näitä mausteita testasi myös pari teiniä ja heiltä kanssa tuli täydet 10 pistettä!
Kun tämä tuote levittäytyy kauppojen hyllyille niin toivottavasti se myös siellä pysyy että ei lähde ihan heti myynnistä pois sillä itse olen todella huono tekemään lihalle/kanalle mitään marinaadia niin nyt voi hyvällä mielellä ostaa ei marinoituja tuotteita kaupasta ja napata hyllystä seosta pussi ja ruuan valmistukseen kotiin :) Juuri tälläisiä "helppoja" kikkoja pitääkin olla ruuanlaitossa!
Kaikki testattu ja hyväksi todettu
1
183
Vastaukset
tuotteet testattu ja niistä jäi positiivinen loppuvaikutelma.
paprika mautetta testattu talous ja tavallisilla kyljyksillä ja molemmat onnistuivat hyvin. valmiissa ruuassa hyvä maku eikä tuntunut liian suolaiselta.
classic kokeiltu kaslerilla ja porsaan palapaistilla. maku hyvä ja siitä tuli joku makumuisto lapsuudesta. classic maistui mielestäni suolaisemmalta kuin paprikamaustettu.
provence kokeiltu broillerin koiville ja kirjolohelle. molemmat onnistuneita ja ehdottomia suosikkejani.
odotin kyllä voimakkaampaa yrttien makua koska sana provence tuo mieleeni yrtit.
kokonaisuudessaan suositeltavia tuotteita. helppo valmistaa, uuni pysyy puhtaana ja ruoka pysyy mehukkaana pussissa.myös pussiin laitetut kasvikset valmistuivat ja maustuivat hyvin.uskon ostavani tuotteita myös jatkossa.
pienenä miinuksena suolan määrä, ehkäpä vähempi suolakin riittäisi(ainahan sitä saa valmiiseen ruokaan lisää).
toivottavasti tuoteperheeseen tulee kalalle oma mausteseos koska nämä nykyiset ovat mielestäni liian vahvoja vaalealihaiselle kalalle, vaikka lohelle ne kyllä sopivat.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En usko et meistä tulee jotain
Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel102860- 1152135
Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"
Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei431554- 2601398
- 701003
Olen J-mies
Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.47911- 55884
Ei sitten, ei olla enää
Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na77880- 44785
Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä
Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to93736