CANCUN VAI CARMEN

KSDKGASN

KUMPAA SUOSITTELETTE PERHELOMALLE 13 JA 8 V.LASTEN KANSSA

11

1028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • swndioj

      Majoituksemme olisi carmenissa kyseisessä paikassa,eli melko "kaukana" ilmeisesti ?

      The Grand Mayan Riviera Maya KirjoKm.48 Carretera Federal
      Cancún-Playa del Carmen, Municipio de Solidaridad
      Playa del Carmen, Quintana Roo 77735
      Meksiko
      www.mayanresorts.com
      984/206-4000

      • Playa oli kiva

        Kyllä varmasti Playa, sopivan kokoinen paikka. Lähellä ne kaikki seikkailupuistot jne. Meidän reissun aikana tutut kävi Cancunissa ja se ei taida olla kummoinen paikka. Mutta varmaan se Cancunin hotellialue on hieno ja siellä kaikki tarpeellinen, mutta itsellä ei käynyt mielessäkään mennä Cancuniin.


      • ddddddsdsdsdsd

        Joo taitaa olla keskustan ulkopuolella motarin varressa. Kyllä se playa on munkin mielestä parempi. Cancunissa paremmat shoppailupaikat, mutta sinne pääsee helposti bussilla playalta.


      • Perdone
        Playa oli kiva kirjoitti:

        Kyllä varmasti Playa, sopivan kokoinen paikka. Lähellä ne kaikki seikkailupuistot jne. Meidän reissun aikana tutut kävi Cancunissa ja se ei taida olla kummoinen paikka. Mutta varmaan se Cancunin hotellialue on hieno ja siellä kaikki tarpeellinen, mutta itsellä ei käynyt mielessäkään mennä Cancuniin.

        on erillinen kaupunkinsa, voi sanoa. Itse Cancun on "normaalin" tyylinen laajahko kaupunki, kun taas tuo hieno hotellialue on pitkä rantakaistale, jonka hiekat ovat kyllä ihan hyvät. Hotellialueen ja manneralueen väliin jää melkein taivaanrantaan saakka ulottuva pienellä kanavalla mereen yhteydessä oleva sisävesistö. Ja jos jatkaa tarpeeksi pitkälle etelään tätä rantatietä, pääsee kauas hiljaiselle kymmenien kilometrien mittaiselle niemelle ja pikkukyliin. Jostain puolivälin paikkeilta taitaa olla tie tuolle valtatielle, joka vetää etelään. Tämän alueen eteläpuolella on tuo Playa del Carmenin kaupunki, joka on pikkukalastajakylän yhteyteen muodostunut turistikaupunki. Kaikenkaikkiaan aivan mahdottomen mielenkiintoiset seudut, mutta niin pitkät välimatkat! Mutta niitä Playa-paikkoja kun on niin jumalattoman monta Yucatanilla, selvanetäisi jos sanottaisiin kuten tuo osoitetieto tuossa ylempänä. Carmeneitakin löytyy useita. Ciudad del Carmen on kyllä sitten toisella puolella Yucatania.


    • matka2011

      Kannattaa kiinnittää eniten huomiota hotellin tarjoamiin palveluihin lapsille. Itse olimme (lapsettomina tosin) Azul Sensatorissa ja siellä ainakin järjestettiin lapsille vaikka mitä ohjelmaa, joten tuossa hotellissa ei varmasti lapsille tullut aika pitkäksi. Carmenin suunta on ehkä siinä mielessä parempi, että siellä päin on paremmin vesipuistoja yms tekemistä, mutta matkat eivät ole kohtuuttoman pitkiä Cancunistakaan.

    • Juuri siltä tullut

      Ehdottomasti Carmen. Cancun on jenkkinuorison bilepaikka ja hintataso sen mukainen. Niinkuin joku tossa jo kirjoittikin, niin Carmenin lähellä on monta näkemisen arvoista paikkaa. Cancuniin pääsee helposti (n. 30 min välein) ja halvalla (3 eur) bussilla käväseen jos senkin paikan haluaa nähdä.

      • Perdone

        Noilla kulmilla pyörii amerikkalaiseksi itsensä esittelevä 25-30-vuotias huijari. Kertoo tullensa ryöstetyksi bussissa Meridasta Cancuniin ja menettäneensä kaikki rahansa ja passinsa. Saanut muka soitettua vanhemmilleen, jotka tuovat ensi viikolla uutta passia ja rahaa. Pyytää avustusta majoitukseen ja ruokaan. Moni varmaan uskoo, koska hänellä on aina vaan varaa siellä pyöriä kerjäämässä. Hyvissä vaatteissa esiintyy! Kolme kertaa minulta pyytämään kahden viikon aikana rahaa! Ei raukka muistanut, että olin jo kerran käyttänyt järkeäni! Bussiasemalla viimeksi uhkasin soittaa poliisille, ja osoitin miehen virkailijoille. Hänhän lähti karkuun liukkaasti! ÄLKÄÄ USKOKO; SE TÄYDELLINEN HUIJAUS! Esitys on kyllä viimeisen päälle hiottu nimenomaan perheiden huijaamiseksi, koska heistä löytyy helpommin säälistä rahansa lahjoittavia.


    • Mesikoon ensi vuonna

      Menossa Playa del Carmeniin hotelli on All Riviera Resort
      onko kokemusta kyseisetä hotellista?

    • PdC:n ystävä

      Yksi valintaan vaikuttava seikka on se miten haluaa liikkua kohteessa. Playa del Carmenissa voi liikkua helposti jalkaisin, jos majoitus on keskusta-alueella. Jos sen sijaan majoitutte tuolla Playacarin alueella, niin sieltä voi olla liian pitkä matka (2-3 kilometriä) keskustaan. Sieltä pääsee pois vain kävellen, taksilla tai retkijärjestäjien noudoilla. Julkista liikennettä ei alueella ole

      Cancunin hotellialueella hotellin nimetäänkin niiden kilometrisijainnin mukaan. Tuota hotellitietä on kaikkiaan vähän yli kaksikymmentä kilometriä, mutta sillä liikkuu paljon julkisia busseja, joilla voi siirtyä alueen sisällä ja aina Cancunin kaupunkiin asti. Cancunissa ei etäisyyksien vuoksi voi kovin paljoa poistua ilman bussia oman hotellin alueelta, ellei hotelli ole noin kilometrin 7 kieppeillä, jossa riutta tekee mutkan kohti etelää. Sillä alueella on sitten menoa ja meininkiä.

    • Carmen parempi

      Playan turistialue on kaksi kortteliriviä rannalta katsoen yksi pitkä rannan suuntainen katu. Heti sen takana on Playan keskusta, jossa on paljon tavallisia kauppoja, ravintoloita ja puistokin. Hinnat ovat alta puolet turistialueen hinnoista.
      Tuolla on helppo kulkea ja kävellä.
      Playan bussiasema on siisti ja ihan turistikadun vieressä. Siitä pääsee halvalla turistikohteisiin, lentokentälle tai muualle Meksikoon. Bussit ovat siistejä ja niissä on oma vessa.

      Cancunin keskusta on epäselvempi. Yksi ilmastoitu iso kauppakeskus on hyvä ostospaikka, turistikrääsää kauppaavat ns basaarialueet kannattaa kiertää kaukaa.
      Turistibussit ovat iltaisin aivan täynnä ja taksikuskit tuplaavat hinnat. Kävellen Cancunissa on pitkä matka joka paikkaan.

    • Perdone

      Mitä niitä basaareja kaukaa pitäisi kiertää? Aivan yksinkertaista kiitellä ja kieltää, ovat ihan inhimillisiä kauppiaita. Noo, onhan siellä muutakin kuin yksi kauppakeskus. Jos siis viitsii kävellä. Tai on niitä monen reitin tosi halpoja busseja. Ja kartta mukaan niin muistaa paremmin ne basaarialueen ympärillä olevat kadut, ettei eksy väsyksiin. Ja myös siisti bussiasema ja joka suuntaan pääsee lähtemään kuten Playa del Carmenistakin. Jos nyt menisin pian uudelleen, ottaisin viikon Cancunissa ja kaksi jossain muualla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe