Lensin ekaa kertaa sas koneella.

neitsyt matka

Kone oli ulkoisesti karsean vanhan näköinen, suorastaan rähjäinen. Koneen sisusta samoin. Koneessa sain tiedon että kone oli md-80/81.Huh. Kentällä ihastelin koneen ikkunasta uusia britis airwayn ja thomas cookin uusia kiiltäviä koneita. Taisi olla viimeinen sas-lento.Mutta perille se vei.

11

681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuule yhtään

      vähempää kiinnostaa. Vai oikein britis airway oli kyseessä. Opettele ensin lentoyhtiön nimi oikein kirjoittamaan, niin olisi jotain järkeä jutussa.

    • md80

      sas-kone. Ilmeisesti toinen yhtiö lensi tuolla kertaa sas:n puolesta oman koneen ollessa estynyt. Jos tämä mielestäsi hirveä kone ei olisi lentänyt, matkasi olisi varmaan peruttu. Pääsit a:sta b:hen. Palautteet voi lähettää suoraan sas:lle mikäli sinulle oli luvattu muuta kuin mitä sait.

      • neitsyt matka

        Kone oli Sasa.kone ,koska siinä selkeästi koneen ulkopuolella luki niin.molemmin puolin konetta. ja turvallisuus ohjet penkin nojassa kertoivat tervetulleeksi md 80/81 koneeseen. Jos kone ei ollut tämä kirjallinen tieto koneessa on valheellista.


      • hullu koira
        neitsyt matka kirjoitti:

        Kone oli Sasa.kone ,koska siinä selkeästi koneen ulkopuolella luki niin.molemmin puolin konetta. ja turvallisuus ohjet penkin nojassa kertoivat tervetulleeksi md 80/81 koneeseen. Jos kone ei ollut tämä kirjallinen tieto koneessa on valheellista.

        SAS:lla on todellakin vielä MD-80 koneita käytössä jonkin verran. Kyllähän ne vähän vanhanpuoleisia ovat, mutta hyvin huollettuina turvallisia ja mukavia koneita. Kadehtimassasi Thomas Cookin hienossa koneessa on todennäköisesti paljon ahtaammat tilat.


      • MailisSiekk
        hullu koira kirjoitti:

        SAS:lla on todellakin vielä MD-80 koneita käytössä jonkin verran. Kyllähän ne vähän vanhanpuoleisia ovat, mutta hyvin huollettuina turvallisia ja mukavia koneita. Kadehtimassasi Thomas Cookin hienossa koneessa on todennäköisesti paljon ahtaammat tilat.

        Työmatkaan jonkun verran ja joudun viettämään kentillä aikaa.Aikani kuluksi katselen aina lentokoneita ja täytyy sanoa, että kyllä siellä laidasta laitaan näkee koneita. Blue 1 koneet näyttää olevan ihan ulkoisesti siistejä, mutta kuten aloittaja sanoi sas;n koneet on usein kovin vanhan näköisiä. Kokemusta itse koneen kyydistä ei ole kun työnantajalla on sopimus finnairin kanssa.


    • pupunenkk

      Sas-koneet on aika vanhoja ja blue 1 uudempia.Sikäli ihmeellistä,koska blue1 mainostetaan halpiksena ja sas;a taas normina.

      • pavunlaskija

        Matkustusmukavuuden kannalta ei ole paljoa väliä, onko kone nykyään yleisesti käytössä olevista malleista uudempi vai vanhempi, kunhan vanhempien sisustus on pidetty kunnossa ja sitä on uusittu. Todella vanhoissa meteli tekee jo eroja, mutta sellaisia ei länsiyhtiöillä enää ole käytössä.

        Lentoyhtiön kannalta nimenomaan halpiksille sopii paremmin uudet koneet, joissa on korkeammat pääomakulut mutta matalammat käyttökulut, koska halpikset pyrkivät paljon tehokkaampaan käyttöasteeseen.


    • Hotkaus

      Ja taas tätä tulee. Tehdään nyt pari asiaa selväksi : Blue1 EI ole halpalentoyhtiö ! En ymmärrä mistä tämä käsitys tytäryhtiöstä liitetää heti halpalentoyhtiöön. Blue1:lla ja halpalentoyhtiöllä on yksi ainut samankaltaisuus : kohtu-hinnat. Sitäpaitsi Blue1:lla ja Sassilla on paljon rennompi tunnelma kuin Finnairilla. En tarkoita että Finnair olisi millään tavalla huono, mutta hinta/laatu suhde on mennyt todella todella pahasti metsään.

      • LMMB

        "kohtu-hinnat."

        Ai? En tiennytkään, että nainen voi lähettää pelkän kohtunsa lentomatkalle. Eikö se ole hankalaa?


    • Halpis

      Mitä pahaa on olla halpalentoyhtiö? Niillähän on uudet siistit koneet.Palvelu on maksullista mutta niinhän on Bluellakin ja osittain myös Finnairilla.Blue1 sen sijaan lentää vanhoilla, tosi meluisilla ja kylmillä koneilla. Muistakaa siis lämpimät vaatteet ja korvatulpat mukaan jos lennätte Bluella.

    • lentelevä

      SASsin suomalaisen tytäryhtiön Blue1:n koneet näyttävät ulkoa päin uudemmilta koska ne on äskettäin maalattu. SASsin eli emoyhtiön koneet taas ovat alkuperäisessä asussaan. Vanhat koneet ovat varmasti ihan luotettavia jos huolto-ohjelman mukaiset toimet on asiallisesti suoritettu eikä koneen lentotunteja ole ylitetty. Useinhan vanhat koneet siirtyvät alikehittyneisiin maihin joissa huoltoja ja määräyksiä laiminlyödään mennen tullen. Mieluummin sitä lentää uusilla koneilla mutta eivät nekään takuuvarmoja ole. Lisäksi uusi tekniikka tuo myös uusia vikoja.

      Blue1 ei tosiaan ole halpalentoyhtiö vaikka hinnat ovatkin Finnairia halvemmat. Blue1:n halvin lento Hki-Oulu maksoi vielä hetki sitten 150€. Norwegianin lennot maksaa halvimmillaan n.60€ menopaluu. Norwegianilla onnistuu myös kohtuuhintainen yhdensuuntainen lento. Blue1 näyttää nyt markkinoivan lentoja 80€:lla - kiitos siitä Norwegian!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe