Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kokemuksia Suomi-Vietnam-perheistä?

Seija

Nyt sitten sisarentyttäreni Kati suostui vihdoin paljastamaan tulevan lapsensa isän. Lapsen isä on siis vietnamilainen. Kyllä minä ja Katin äiti Raija olemmekin tyttöä tentanneet lapsen isästä. No saatiinpa nyt siihenkin varmuus. Kyselisin onko täällä muita Suomi-Vietnam pareja ja miten on elämä vietnamilaisten kanssa sujunut? Vaikka Katista nyt näyttää tulevan yksinhuoltaja, mutta kokemukset silti kiinnostaisivat.

Eikö tämä Miljonääri-kisan voittaja ollut kotoisin Vietnamista? Kyllä minä aion pitää huolen, ettei Katin lapsi, jos se on tyttö niin mene tuollaisiin hömpötyksiin mukaan! Lapselle olen jo nimeä miettinyt. Vietnamilaisia nimiä en paljon tiedä, mutta Katilla on ihan suomalainen sukunimi, joten nimen pitäisi sointua myös sukunimeen. Tähän mennessä olen ajatellut tälläisiä nimiä. Kertokaa mitä mieltä olette näistä.

Sonja Birgitta
Elli Maria
Tilda Annastiina
Anja Olivia

Miika Eemil
Jouni Santeri
Joona Aleksanteri
Mikko Paavali

Kuulumisiin, Seija

12

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thi

      En tiedä oletko joku kumma feikki vai mikä olet, mutta vastaanpa nyt kuitenkin.
      Minulla on vietnamilainen mies ja meillä yhteinen lapsi meillä kaikki sujunut hyvin, mutta ihmiset ovat erilaisia joten on vaikea sanoa mitään yleistä. Myös se että tunnen vietnamilaista kultturia on auttanut paljon. vietnamilainenkultturi on ihan erilainen kuin suomalainen.
      Aika kumma että tämä Kati on sisarentyttäresi ja SINÄ mietit tulevalle lapselle nimiä. Eihän asia minulle kuulu mutta mietityttää vaan että eikö tämä Kati itse halua päättää lapsen nimeä ja mahdollisesti myös tuleva isä. Itse myös antaisin kuitenkin ainakin yhden vietnamilaisen nimen lapselle sillä ohnhan hän kuitenkin puoliksi vietnamilainenkin, mutta tämäkin nyt on vaan makuasia tietenkin. Vielä kommentoin kun mielipidettä kerta kyselit niin mielestäni Anja, birgitta, annastiina, jouni, paavali nimet eivät ole "hyviä"/"kauniita" nimiä.

    • Ihmettelen

      Kyllä tarttee sanoa et olet tosi sairas!!!Mene jo lekuriin eläkä tärvellä aikaas netissä käytä se lääkärissä käymiseen!Voi tyttö raukkaa jos sitä nyt on edes olemassa jos vaan tietäs et ruotit sen asioita netissä.Enpä ihan hetkessä usko siihen vietnamilaiseen kai heilläkin on jonkin näköinen itsesuojelu vaisto.Tuomoiselle porukalle pitäis julistaa lisääntymis kielto!!!!

    • Wondering

      työtään;alkaa tympiä tämän sepi-sepi-Seijan tekaistut jutut...tänne haluais kirjoittaa ihan oikeat monikulttuuriset perheet (kuten myös),mutta tämä Seija suorastaan oksettaa palstalla kuin palstalla.Sitä se avohoito teettää,anteeksi ilkeä ilmaukseni.Mutta tämä koskee vain tätä Seijaa,jolla on sairas tarve sepustella juttujaan.

      • sister A

        Tapaus Seija on jo saanut huomiomme,joten älä menetä yöuniasi hänen takiaan. Sadunkerronnalle on muutenn ihan oma diagnoosinsa, jonka kerromme kyllä tapaus Seijalle jos hän vielä areenalle palaa.

        Mikäli hänen paluunsa jostain syystä jää huomiotta, niin [email protected] ottaa vastaan vinkkejä pahoista provoista. Ihan kokonaan toinen juttu on, voimmeko yleensä auttaa asiaa ollenkan.

        Terveisin sister Auroa
        & virtuaalimielisairaalahoitohenkilökunta


      • VA yh nonni
        sister A kirjoitti:

        Tapaus Seija on jo saanut huomiomme,joten älä menetä yöuniasi hänen takiaan. Sadunkerronnalle on muutenn ihan oma diagnoosinsa, jonka kerromme kyllä tapaus Seijalle jos hän vielä areenalle palaa.

        Mikäli hänen paluunsa jostain syystä jää huomiotta, niin [email protected] ottaa vastaan vinkkejä pahoista provoista. Ihan kokonaan toinen juttu on, voimmeko yleensä auttaa asiaa ollenkan.

        Terveisin sister Auroa
        & virtuaalimielisairaalahoitohenkilökunta

        Alaiseni tässä jo kertoikin toiminnastamme ja lisää jo alku diagnoosistamme voitte lukea seuraavan linkin alta;
        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=116&conference=4500000000000375&posting=22000000003477759

        Hoidon tarvetta ja mahdollisismman suuren hoitovasteen saavuttamiseksi tiimimme työskentelee nyt kuumeisesti joten huolet pois olemme ajantasalla!

        Jos alaiseni ei ehdi/jaksa vastata suuren potilasmäärästämme johtuen kysymykset/vihjeet voidaan esittää myös minulle osoitteeseen;
        [email protected]


      • Miem

        Tämä Seija on muualla Oyp,Lissu toisinaan jätetty YH ja toisinaan käskyttämistä rakastava uusikko suttura


    • Niin. Taitaa olla että varsinkin Vietnamilaisten naisten vauvabuumiin on syynä puuttuva oleskelulupa Suomessa. Lapsen myötä äiti saa jäädä Suomeen. Vai saako?
      Maistraatti tutkii kovin retuperäisesti Vietnamilaisen esteettömyyden. Todellisuudessa
      esteettömyystodistus myönnetään aivan eri henkilölle kuin sen hakijalle. Poliisille ja maistraattiin, puhumattakaan puolisosta, valehdellaan uskonto, syntyperä, vanhemmat, sukulaiset ja jopa oma henkilöllisyys. En todellakaan kirjoita tänne mitään mihin en voi esittää todisteita. Suomessa on useita Vietnamilaisia jotka ovat naimisissa myös Vietnamissa. Ei maistraatti Suomesta käsin voi selvittää edes henkilöllisyyttä viikossa. Maistraatin lausunnon mukaan Vietnamilaiset ovat rehellisiä.
      Lue Alibi 4/12, sivu 64 niin huomaat millaisesta kansasta on kyse. K.o. tarina tukee vain poliisille tekemääni tutkimuspyyntöä.

    • Niinpä. Kohdallani ex-vaimoani ( Vietnamilainen ) myytiin netissä. Henkilöllisyys, uskonto, vanhemmat sekä sukulaiset valehdeltiin kirkkain silmi kun piti saada oleskelulupa. Nyt kun valheet paljastui, on eronneella, katolilaisella yksinhuoltajaäidillä voimassaoleva maahantulokielto sekä käännytyspäätös.
      Valoisaa tulevaisuutta ja lapsenkasvatusta Vietnamiin. Näin meitä Suomalaisia kusetetaan ja oppirahat maksetaan.

      • 7+5

        Ja sinä sitten ostit vaimon netistä? Etkä tajunnut takuuta pyytää? Näinpä joo kusetetaan.

        Jos tulee ilman oleskelulupaa Suomeen (turistina?), ei siinä mikään täällä syntyvä lapsi auta. Lapsi ei saa automaattisesti Suomen kansalaisuutta, ellei äiti ole Suomen kansalainen tai ellei isä ole Suomen kansalainen ja avioliitossa äidin kanssa. Pakolaisten kohdalla on tässä poikkeuksia, mutta siitähän ei nyt ollut kyse.


    • Huoh huoh!

      Mikä sinä olet nimiä miettimään!
      Yksinhuoltajakin pystyy valitsenmaan mieleisensä nimen, ei siinä tätiä tarvita.

      Kamalia nimiehdotuksia.
      Birgitta! TILDA! Paavali!

      Lapsi parka, varmaan erikoisen näköinen ja nimenä vielä jokin hirvitys.

      • Hauskaah

        Hahahahah 😂


    • Hauskaah

      Hahahahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahhahaha en kestä 😂😂😂

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe