KAIKILLE! Mistä tietää et poika tykkää?

MietteliäsTyttö

Uskoisin että tästä on apua monelle. Mistä siis tietää että jätkä vois mahdollisesti olla kiinnostunu?
Pitääkö tytön olla aina laiha?
Miten saa pojan huomion?

Jos nyt noihin sais mahdollisimman paljon vastauksii niin ilonen oisin :)

104

8400

  Vastaukset

  • Huomion saa varmasti parhaiten menemällä suoraan juttelemaan. Ja tästä samalla selviää mahdollisesti, onko hän kiinnostunut (sitä enemmän kiinnostunut - tai vihaa sinua vähemmän - mitä keskittyneempi on kuuntelemaan ja puhumaan sinulle)

   • no jes, ois kiva jos tietäis msitä puhuis =D eihän kukaa nyt suoraan mee asiaajn. xDDD


   • Siis joo ain koulus ku joudun yhen ärsyttävän tyypin kans samaan ryhmää jossai jutus ni sit se kysyy ekaks multa et mist aiheest mä haluisin tehä. Ja sit se rupes nauraa mun jutulle joka oli sen mielest hauska eli että sanoin johonki juttuun et mopot ei oo autoi ja sit se kysy jotai mopoautoist.


  • Pojan huomion saa parhaiten olemalla oma itsensä. Ei kannata esittää jotain muuta mitä on, se koituu vain harmiksi. Rohkeasti juttelemaan ja kuuntelemaan.

   Tytön ei -herran jestas- tarvitse olla laiha! Jos poika arvostaa vain ulkoista kauneutta, niin suhteella ei ole kovin pitkät odotukset. Se, kuka arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet, on se viisain ja ns. " paras vaihtoehto". Jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan. Voin omasta puolestani sanoa, että painolla tai pituudella ei ole väliä. Itse ylipainoinen ja lyhyt, mutta silti onnellisesti kihloissa.

   Kiinnostumisen osoitus tapoja on erilaisia. Mahdotonta hallita kaikkia, mutta yleisin tapa saada selville on mennä puhumaan. Vaikka ei olisi heti kiinnostunut, saattaa kiinnostus herätä samaan aikaan kun tutustutte. Koskaan ei tiedä minne rakkauden laiva meitä vie.

   • Mielästäni tytön ei tarvitse olla mikään laiha että poika voisi kiinnostua.
    Kunhan luonne on kohillaan ;)

    Mikä itsessäni herättää kiinnostusta tytöissä?
    - Luonne. Se on kaikkein tärkein. Jos tyttö on Ilkeä/pahis luonteeltaan en kyllä helposti kiinnostu. Yleensä ne kivat ja mukavat tytöt on kiinnostavimpia :)
    - Ulkonäkö. Ulkonäkö on aina plussaa, mutta ei tärkein. Sillä saat ainakin pojan huomion.


  • Miten tietää että poika on kiinnostunut (mahdollisesti)?

   Katselee sinua aina välillä, on ystävällinen sinua kohtaan sekä vähän ujo.

   Itse ainakin pyysin anteeksi ihastukseltani kaverini käyttäytymistä facessa.
   En tiedä vielä mitä hän tuosta tuumi. Toivottavasti jotain hyvää sillä huomenna on koulua OMG :S

   • Hienosti tullu asiallisia vastauksia :D Kiva kun ees jotkut haluaa auttaa! :D Saisko vielä vastauksii? :)


   • MietteliäsTyttö kirjoitti:

    Hienosti tullu asiallisia vastauksia :D Kiva kun ees jotkut haluaa auttaa! :D Saisko vielä vastauksii? :)

    No ei tietenkään tytön tarvi olla mikään laiha :) sen huomaa heti jos kundi on kiinnostunu ! ! ! Poika tuijottaa sua, kerjää huomiota sulta, on vähä ujo ja silleen . . .:-)


   • Tavis kirjoitti:

    No ei tietenkään tytön tarvi olla mikään laiha :) sen huomaa heti jos kundi on kiinnostunu ! ! ! Poika tuijottaa sua, kerjää huomiota sulta, on vähä ujo ja silleen . . .:-)

    millä tavalla se pika sit haluu kertä huomioo kiusaamalla vai?????


   • Tavis kirjoitti:

    No ei tietenkään tytön tarvi olla mikään laiha :) sen huomaa heti jos kundi on kiinnostunu ! ! ! Poika tuijottaa sua, kerjää huomiota sulta, on vähä ujo ja silleen . . .:-)

    Toi oon minä joka tytön seurassa :,D


   • Mut aina valitaan koulus eka esim. pesäpallossa koska oon poikien mielestä paras tytöistä(luokalla vaan 5 tyttöä)


   • Kylläjooh kirjoitti:

    Mut aina valitaan koulus eka esim. pesäpallossa koska oon poikien mielestä paras tytöistä(luokalla vaan 5 tyttöä)

    Oon sii 5lk meen syksyl 6lk(luokan nuorin)


  • no ainakin itselläni sen kiinnostuksen usein herättää ensin ulkonäkö jos ei ennalta paljoa tunne, eikä tytön tarvitse olla laiha ollakseen jätkän mielestä kiinnostava... tietenkin jos jätkä on kiinnostunu nii sen voi huomata että katsoo aika usein kohti, käyttäytyy kohteliaasti ihastusta kohtaan ja pyrkii muutenkin ottamaan tämän huomioon. Todennäköisesti jätkä myös juttelee ihastukselle mielellään tai ainakin yrittää jutella

   jotain suunnilleen tähän suuntaan

  • minä olen rakastunnut yhestä pojasta mutta mä en tiedä tykkäks hän minusta
   joten kertokaa mulle mitä mun pitää tehä ????????

   • Mee puhuu sille.


  • Huomion saa puhumalla (kuten toiset jo mainitsivat). Ei tarvitse olla laiha (vaikka onhan laihuus ihanne muoto ihmisten keskuudessa). Ja miten tietää onko poika kiinnostunut: noh sitä et välttämättä koskaan edes huomaa jos poika ei uskalla tehdä mitään. Eli tyyliin lyöttäydyt jonkun kanssa kimppaan ja vuosien päästä ilmenee että pari muuta rakasti sua salaa. Eli puhumalla pääsee pitkälle ja asiat selkeytyy.

  • Poika on vaikka auttavainen (: Itse en köksäntunnilla löytäny leivinjauhetta ja eräs poika juoksi kaapille ja etsi sitä minulle :)
   Hymyilee
   Tulee juttelemaan ja on kiinostunut mitä puhut hänelle
   Vilkuilee

   • Tai sitten poika yrittää vain saada tyttöjen keskuudessa hyvän maineen. Nuo jututhan leviää. Eikä kukaan halua seurustella kusipään kanssa. Ei tuo tarkoita, että hän olisi välttämättä juuri sinusta kiinnostunut.


  • Minä rakastan yhtä poikaa todella paljon.. hänki rakastin minu jonkun viikon.. mutta sitten hän valehtelin toisen viikon rakastavansa minua :((( eikö olekki törkeeää ??? ..RAKASTAN SITÄ POIKAA IHA HELVETISTI!! MIKÄ KEINOKS???? poika nykyään haukkuu mua kavereiden edessää ja kaikkee.. ja sano et jätä mut rauhaan!! KERTOKAA MITEN SAAN SIITÄ POJASTA VIELÄ JOTAIN IRTI????????????? ja miten saan sen kiinostumaan.????en halua millä luovuttaaa.. se on mun sydämmen keski piste!! se mursi jo mun sydämmeen haavan.. haluun sen vaan omaks meill on iha samallainen luonnekkin.. :))

   • Ja .... kaipaan sen pojan perää vieläkin.. vaikka vakuutiin sille etten enään tykkää siitä.. tulin katuman päälle!! AUTTAKAA JOKU OIKEEASTI!!!! IHAN KUKA VAAN!! kertokaan mitä mä teen nyt????????????????


   • rakkaus ongelma kirjoitti:

    Ja .... kaipaan sen pojan perää vieläkin.. vaikka vakuutiin sille etten enään tykkää siitä.. tulin katuman päälle!! AUTTAKAA JOKU OIKEEASTI!!!! IHAN KUKA VAAN!! kertokaan mitä mä teen nyt????????????????

    Mäki sanoin yhelpojal etten enää tykkää siit mut oikeesti rakastan viel sitä nii vitust ja nyt se ehkä seukkaa mun vanha besu kaa jonka kaa pisti välit pikki kuukaus sitte ja seki oli ku en jaksanu riitoi ja nyt se ei haluu olla mun Bff. Mua harmittää et menin sanoo sil pojal sillee :( haluisin sanoo sil pojal kuipal mä oikeesti sitä viel rakastan mut nyt se vaa haukkuu ja oon koulus yksi välitunnit ja tunnil puoliks itken ku kaikki sanoo ain jotai negatiivist mun jutuist. EN RAKASTU ENÄÄ IKINÄ MEINAA OON TODENNU ET RAKKAUSVAA SATUTTAA! hetke on ihanaa olla rakastunu mut sit vaa sydän murtuu eikä elämäl oo enää mitää väliii... Oon nii rakastunu siihe vielki eikä kukaa tiiä sitä...


  • Haittaako isot etu hampaat suutelemiseen?

   • Eihän niiden pitäisi mitenkää haittaa.. ku ethän sä niillä suutele .. vaan huulillas ;D


   • tykkään yhestä pijasta joka tietää että tykkään hänestä ja en tiedä tykkääkö hän minusta, mutta aina kun pelataan jalkapalloa hän valitsee minut ekana omalle puolelleen ja tulee istumaan viereen ja juttelee. mitä pitäis tehä että tietäisin tykkääkö hän minusta?


  • -Katselee välitunnilla, (hymyilee sinulle),(Yrittää jutella), Menee hämilleen jos puhut hänelle

   • Ja vielä:Ulkonäollä voi olla Jotain väliä, mutta yleensä suurinpiirtein riittää, jos et ole hirveä rasvaletti, finninaama tms.
    ____________________________________________________________________

    ONNEA YRITYKSEEN!


  • Minä olen niin pinnallinen että minulle ulkonäöllä ON väliä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Onneksi jotkut sentään arvostavat rehellisyyttäni. Jos ihastuksellani on paska kuva facessa sanon että onpa paska kuva. Jos on mahtava sanon että onpa söpö :). Mutta kyllä tottakai persoonallakin on väliä.

   • Myöhässä D: siis 2017 mut oviko joku POIKA kertoa et mistä te tykkäätte


   • Tyttö123412 kirjoitti:

    Myöhässä D: siis 2017 mut oviko joku POIKA kertoa et mistä te tykkäätte

    Siitä että tyttö tulee juttelemaan ja ite ainakin tykkään tytöistä jotka pukeutuu ihan perus siististi esim farkut ja huppari jne. Ennempää ei tuu nyt mielee.


  • Ai niin se kysymys :DDDDD No siis sen tunnistaa siitä, ainakin minun kohdallani, tosin kukaan ei näytä tajuavan, että katson aina jos on mahdollisuus, käytökseni HIEMAN muuttuu koska yritän melkeimpä tiedostamatta tehdä jotain mihin ihastukseni kommentoisi ja sitten olen sen verta rohkea että uskallan sanoa "moi" ja olemaan varsin tyyni.

  • Se on sitte ihan totuus että ihmiselle ulkonäöllä on väliä =) Mulle on tärkeää että tyttöystävä on kaunis ja että on luonne kohdillaan =) Pelkällä kauneudella ei mun syliin päästä, pitää ulkonäön ja luonteen olla kummatkin hyvällä mallilla ^^ Mä oon ihastunu tyttöön nimeltä Riina, joka on ihanin ihminen jonka oon tavannu ^^ Oon ollu ihastuneena häneen yli puoli vuotta... enkä sitä ennen edes tuntenu sitä, joskus ehkä nähny ala-asteella =) Ihastuin sillon kun se sano mulle koulun jälkeen "moi" =O

   • Missä asut. Mää asun sumiaisissa ja mäkin oon rakastunut riinaan. Mikä sun nimi on mikä ikä


  • Siis poika tykkää sust jos teet jotai niiku esim, kärrinpyörän tai spagaatin jossai luokan takana/eessä ennen tunnin alkuu..Tai siis se tykkää jos se kattoo ku sä teet sen tai viel parempi jos se kehuu.. Ja jos se pika katoo sua nii kato sä myös sitä , jos te katotte toisianne kasvoihin yli 5 sekunttii nii sul on hyvät mahikset ;)

  • Itse ainakin yritän luoda katsekontaktia ihastukseeni jatkuvasti.

  • Jos joku ei vielä ole löytännyt poikaystävää.. nii kyllä voin nytten sano että se löytyy .. jossai vaiheessa.. Minä nimittäin juuri löysin ihanan poikaystävän !!!

  • Mä oon myös yrittäny luoda katsekontaktia ihastukseeni.

  • don't let it break your heart

  • olen ite poika ja sanon että ei itellä tuli sanottua et
   Painu ........! van olisin ihan mielissäni
   Ja jos mietit onko kukaan ihastunu suhun niin ainakin mulle on monesti tullu joku huitomaan käsiä naaman eteen jos tuoijotan tyttöä jotenn jos poika moikkaa ja juttelee yleensä niin joo ja jos huomaat et se kattoo niin kato hetkii muualle ja takas niin jos se kattoo edelleen niin se on kiinnostunu

   ps:itellä on kokemusta...

  • Sen tietää sittekö poika puhuu totta :D *budum bum tss*

  • No ehkä tiedän paremminkun tytöt koska olen poika annan vinkin.
   Jos poika vilkuilee paljon sinua tiedät että hän on kiinostunut
   tarkaile häntä vähän aikaa
   vuosi on hyvä ja sitten...YOU KNOW

  • Mtta varoitan jos poika seuraa kauan sinua etkä ole sen kanssa siihen into menee ja etii uude tytön ei kukaan jaksa samaa katella.

   • LISÄYS
    POIKA on helppo saada mutta tyttöjen saanti kestää LIIKAA!!!!!

    Koitakaa olla opeenpia ihastuksenne kanssa ja kunsiltä tuntuu mete vaan sen tyköön ja sakset auki!! (:pojat inostuu!!


   • aleksi.makila kirjoitti:

    LISÄYS
    POIKA on helppo saada mutta tyttöjen saanti kestää LIIKAA!!!!!

    Koitakaa olla opeenpia ihastuksenne kanssa ja kunsiltä tuntuu mete vaan sen tyköön ja sakset auki!! (:pojat inostuu!!

    J A Tulkaa Velkualle vierailee Tytöt

    täällä on vähän tyttöjä sais tulla lisää niitä mutta täällä meitä poikia riitää PALJON erin kokoisia näköisiä ja luontosia


   • aleksi.makila kirjoitti:

    LISÄYS
    POIKA on helppo saada mutta tyttöjen saanti kestää LIIKAA!!!!!

    Koitakaa olla opeenpia ihastuksenne kanssa ja kunsiltä tuntuu mete vaan sen tyköön ja sakset auki!! (:pojat inostuu!!

    rakastaan kahta poikaa vitusti


   • Susanna kirjoitti:

    rakastaan kahta poikaa vitusti

    Rakastat kahta poikaa? Voi voi, olen ihan samanlaisessa tilanteessa. Olen rakastanut molempia 7 luokan keväästä lähtien ja nyt olen 9 luokalla... Mikä avuksi? Ja ei, asia ei ole näin yksinkertainen..... Ne pojat on veljeksiä. Ja musta tuntuu, että se toinen olisi kiinnostunut minusta, mutta kun on ujo niin ei ole uskaltanut mitään hirveästi tehdä hän. Suoraan sanotusti kyyläilee tai töllää jatkuvasti, ja ujoudestaan huolimatta, yrittää päästä lähelleni jatkuvasti ja kun meillä on pari töitä ja juoudun hänen kanssaan. Hän menee ihan punaiseksi ja on aivan levoton ja kun katsoo silmiini hän hiljenee ja menee pois tolaltaan, sitä paitsi, olen kuullut että hän olisi joskus 7 luokalla ollut kiinnostunut minusta mutta en tiedä enää.. Ja yhteistansseissa, hän meinasi tulla hakemaan mua tanssimaan, mutta ei kerennyt kun opettajat pistivät toisen pojan minun luokseni.. Perhanan opet! Ja mutkaisempaa kuin tämä, sen velikin saattaa olla kiinnostunut musta, jos ne molemmat tykkää musta ja mä niistä, mitä ****** mä teen? En edes osaa sanoa kummasta pidän enemmän.


  • Oon 12v tyttö ja tykkään yhestä pojasta tosi paljon, joka kerta ku nään sen se hymyilee mulle.
   Se pn ihana tunne, mulla on sen numeroki joten kysymys kuuluu pitäiskö mun lähettä sille viesti jossa mä kerron tykkääväni siitä vai pitäiskö mun vaa oottaa et se ilmottais mulle jos se ees koskaan aikoo ilmottaa

   • Puhelimitse sanominen että '' Mä tykkään susta '' ei ole paras vaihtoehto. Esim. jos ihastuksesi on ulkomassa pyöräilemässä huuda nimeä ja sitten voit kertoa. Eli kasvotusten on paras :)


  • Oon rakastunu yhtee poikaa ja oon miettiny miten himputissa kerron sen sille?
   Se poika kyllä oli mun ensirakkaus ja näin mut se ei tiedä sitä!
   Mutta ku siis koko story meni näin:
   Vuonnaa 2010 (?) se muutti meijän naapurii perheesä kanssa seurustelin yhen toisen kaa,silloin me molemmat oltii sillee pienii ettei tajuttu kaikkee sit tein mun kaverin kaa jonku tyhmän jutun niille pojille (en muista mikä sen oli..)
   Sitte se poika kehee oon nytki rakastunu ni alko kiusaa mua sen takii sitä jatkukii sit 1,5 vuotta sit se lopetti sen ja toissa syksynä ihastuin siihe poikaan lopuks rakastuin,,,mut luulin /luulen et se vihaa mua sillä silloin ku ihastuin kyseiseen poikaan sain myös uuden bestiksen ja uusi besuni oli kovasti poikaa vastaan j meni valehtelemalla pilaamaan elämäni! Sillä besuni sanoi että lähetän nyt en kuvan mun puhelimesta sille,ku olin luvannu lähettää yhen kuvan sille...s olikin mennyt mun facebookkiin ottanu pojan numeron omaa kännyysä ja lähettäny viestil et haluu tavata sen,sit se oli keksiny oman storyn tah kaikkee s oli sanonu sille pojalle että mä olisin kuulema sanonu et sen pitää sanooo et lopettaa mun hakkaamisen JNE.ja mulle tää kaikki selvis ku mun bestis oli kehuskellu mun yhdistä hyvistä ystävistä tätä koko juttuu ! Ja se poikakii oli mulle aika vihasen olone! Sit itse kerran mokasin ku me alettii keran juttelee joulukuus aces se oli eka kerta ku puhuin sen kaa ni se meni hyvin,mut sit mul oli pikku joulut 2.pv myöhemmi siis ihan teini pippalot ...JNE.
   Ja menin sit sillai sille et ootko ihminen JNE.ja se li ihan sillee et ok...
   mut sit taas 2.pv aiemmi se oli ollu ihan mukava !
   Miten voin korjata tilanteen ja nii edellee!?

   Vastaisko joku kiitos !! (:

   • Oon ollu seiska luokal jo about koht vuoden ja mun ihastukseni on ysillä.
    Tän kevään aikana se poika, on ruvennu käyttäytyy mua kohtaa sillai jännästi esim:
    - Se kattoo mua välkäl käytävil ja mis vaa voikaa.
    - Se hymyilee välil mut ei kokoaja.
    - Kerran se tuli mun ja mun kaverin perää ruokajonoon vaik sen jengi meni toisiin jonoihi.

    - Se tuli myös kerra istuu mua ja mun kaverii vastapäät istuu ja rupes kattoo siin. Ite kyl valitettavasti rupesin nauraa siin ja sit oli vaa pakko häipyy siit ettei se alkais epäilee mtn ( et nauran vaik sille...)
    - Ja sitte myös toisen kerran sen jengi tuli siihe meijjän etee seisoo sillee ja katto siinki. Ja myös joskus on mun kaapin ees et mun pitäs oikee ryssii niitten välist..
    Et voitteko sanoo iha ystävällisesti et onks tää ihastunut vai eikö oo..?


   • Suomeksi kiitos?


  • Ei tytön tarvitse laiha olla kuhan ei mikään semmonenkaa suaatanan läski ja ne on iha helevetin harvinaisii tääl suomes :D Ja saat kyllä sen huomion kun meet juttelee ja muutenki oot sen kans. Mut ei liikaa hypitä siel peräs. Ja sen huomaa et jätkä on kiinostunu kun se just tekee kans noita et juttelee ja on muutenki tullee vaik välitunnil/koulun jälkee tai enne juttelee:)

   • Erittäin läskit naisetko on harvinaisia suomessa? Bitch Please xD niitä on tää paikka täynnä (no okei on niitä laihojakin mutta kyllä erittäin paljo niitä lihavia on)


  • Ei laiha hyvässä kunnossa en meinaa jotai tykinkuulan kokosi hauiksii tai sixpackii vaan ettei hirveästi liikakiloja

  • Moi kaikki! Pikku ongelma, koska mä oon ihastunu poikaan ketä en oo ikinä nähny livenä, mut se on niin kiltti ja se puhuu nätisti eikä koko ajan puhu sillee et ei kiinnosta vaan kyl se kuuntelee. Puhuttiin eilen illalla viel puol 12 ja kun sanoin et meen nukkuu niin se sano et "öit nuku hyvin" awwwww..... En oo ees ollu sen luokalla... Meillä on puolen tunnin ajomatka niiten luo.... Ja sit tää kysinen henkilö se kiusas mua pikkasen.... Pliis kerro jos mulla on mahiksii alkaa senkaa..?

   • Me nauretaan myös yhteisil tyhmil jutuil aika paljonXD


  • No poika on kiinostunut aika varmaan jon hän viestitelee sinulle

  • mul on iso ongelma mul on 1-2 finnii naamas haittaako se teidän mielest

   • Ei


  • oon poika ja EI TARVI OLLA LAIHA vaan se on se tyttöjen luonne joka valloitaa pojan ja tämmöne vinkki jos et tiedä tykääkö hän sinusta niin kannataa mennä puhumaa niin huomaat sen

  • Mutta miten voi puhua pojan kanssa ilaman että hän kyllästyy? Miten puhuminen pitäisi aloittaa? Mitä jos hän on koko ajan kavereiden seurassa eikä kehtaa mennä pyytämään häneltä kaksin keskeistä keskustelua kavereiden edessä? Miten pitäisi toimia???!!!!

  • Oo oma ittes mee juttelee

  • mulla on ongelma...mä muutin eritä paikkakunnalta tähän paikkakuntaan missä nyt asun..5 lk menin uuten luokkaan ja siellä ihastuin korvia myöten yhteen poikaan. seki ihastu muhun mutta meil ei olllu mitään säätöö oltiin vaan kavereita. sit en ennää yhtäkkiä tykänny siitä ja tykkäsin monista pojista mutta silti en koskaan lakannu tykkäämästä siitä pojasta kenestä alussa tykkäsin...
   nyt kutosen huhtikuussa mä ihastuin siihen poikaan uuestaan ja se tykkäs musta kans ja sit vaan yhtäkkiä alettiin tekstata ja ollaan nyt yhess
   no mulla aina välillä tullee ihan kauheen ahistunu olo sen pojan kanssa ja joskus vihaan sitä ihan sairaasti ja joskus taas rakastan sitä...
   musta tuntuu että mun pitäs lopettaa suhde mutta en uskalla?!
   mitä mun pitäs tehä!

   • Sano sille et tää ei vaan toimi nytriitti tää pelleily se on siin et on käyny vähä hermoille


  • Mää olin mun ihastjksenkaa yhes ja sit se vaan sano ett tää koko juttu on ollu läppää vittu mää olin rikki eka se vaan sano ett lutka ja sitse sano ett tää on ollu läppää määen enää pysty tekee mitää mää oon iha rikki .mun sielu on paskottu ei oo enää mitään toivoo mull alkaa olla kenen kaa yhes ei onnistu mää oon ihan hirvee ihminen ei oo toivoo enää tippaakaa. kaikki kaatuu päälle mää oon ihan hirvee ihminen mun kaikki puolet läski ruma ilkee lutka houra lesbo poevo vitun pelle ja muuta paskaa kaikki en ei taarvii olla tätä.mieltä mut musta tuntuu et en enää tuu saamaan poikii 4:ever

  • Taidan olla rakastunu!:0

   • Onko tämä ihastumista??Auttakaa! Poika mun luokalta aina kattoo muhun ja silleen kun kävelen sieltä ohi hän yrittää kiinnittää huomiota pelleilemällä! Tämä ärsyttää mua. Yritän olla huomioimatta. Olen ollut oollut hänen kanssa luokalla vain 3luokasta 6luokkaan. Hän vielä punastuu koko ajan... Hän EI kiusaa mua... ONNEKSI


  • Poikana voin sanoo et jos joku tyttö on must kiinnostunut enkä alussa häntä huomaisikaan niin kun hän rupee kiusoittelemaan toistaa sanani nauraa laatu jutuilleni ja vilkuilee minuun. Silloin tunnen aina jotain vetoa muijaa kohtaan :D
   Tää oli siis 14-vuotiaan hieno selitys josta kukaan ei tajua mitään.

   • Kannattaa (poikana) tehä tytölle nopeasti selväks kiinnostaako hän sinua. Eli jos olet jonkun kaa hmhmhmm yhdessä ja joku tyttö vaan nauraa jutuilles ja kiusaa koko ajan. Tee niille ämmille selväks et sua ei kiinnosta :D Tää oli vähän liian epäkohteliasta, mut tiukasti se pitää ilmasta.


  • Riippuu pojasta/tytöstä.

   • Mä alotin vasta seiskan ja ihastuin ensisilmäyksellä yhteen ysin poikaan! Se kattoo mua tosi monesti on kahesti tullu mun viereen istumaan♡♥ ja toissapäivänä katto mua käsi poskella tuijjotti vaa vaikka katoin takas se ei kattonu pois♥ onko mulla mahiksia ja se poika muuten liikkuu isossa jäkäri jengissä jossa on toinenki komea joka on tehny tollai mulle!! Sain tietää siskon kautta sen nimen ja se käveli keskiviikkona ohi ku ootin koulun jälkeen linkkua ni se katto mua mää katoin takas se katto poispäin ja kohta taas takas ♡♥ se on ihana poika onko mulla mahoksia sille?? ♡♥♡♥


   • Help me! kirjoitti:

    Mä alotin vasta seiskan ja ihastuin ensisilmäyksellä yhteen ysin poikaan! Se kattoo mua tosi monesti on kahesti tullu mun viereen istumaan♡♥ ja toissapäivänä katto mua käsi poskella tuijjotti vaa vaikka katoin takas se ei kattonu pois♥ onko mulla mahiksia ja se poika muuten liikkuu isossa jäkäri jengissä jossa on toinenki komea joka on tehny tollai mulle!! Sain tietää siskon kautta sen nimen ja se käveli keskiviikkona ohi ku ootin koulun jälkeen linkkua ni se katto mua mää katoin takas se katto poispäin ja kohta taas takas ♡♥ se on ihana poika onko mulla mahoksia sille?? ♡♥♡♥

    Nii ja vielä vasta se sulki jonku vessaan vitsillä (hauskasti) ja sitte se katto et katoinko ja nauroinko mää sille onko mulla mittään mahdollisuuksia?? ♥


   • Help me! kirjoitti:

    Nii ja vielä vasta se sulki jonku vessaan vitsillä (hauskasti) ja sitte se katto et katoinko ja nauroinko mää sille onko mulla mittään mahdollisuuksia?? ♥

    harva vastaa 3 vuotta vanhaan threadiin...


   • lols kirjoitti:

    harva vastaa 3 vuotta vanhaan threadiin...

    Siis oikeasti meillä on vaa noim kaks vuotya ikäeroa ja se käyttäytyy nii aina ku vaa näkee mut ja baikka sillä koulu loppu nii se kävelee pois ja kattoo koko ajan mua ♡ vastatkaa kunnolla oikeasti ;)


   • lols kirjoitti:

    harva vastaa 3 vuotta vanhaan threadiin...

    Siis oikeasti meillä on vaa noim kaks vuotya ikäeroa ja se käyttäytyy nii aina ku vaa näkee mut ja baikka sillä koulu loppu nii se kävelee pois ja kattoo koko ajan mua ♡ vastatkaa kunnolla oikeasti ;)


   • Help me! kirjoitti:

    Siis oikeasti meillä on vaa noim kaks vuotya ikäeroa ja se käyttäytyy nii aina ku vaa näkee mut ja baikka sillä koulu loppu nii se kävelee pois ja kattoo koko ajan mua ♡ vastatkaa kunnolla oikeasti ;)

    Siis mie oon ihastunu yhteen poikaan se vei tänää miun viivottimen koulussa ja sit nyt illalla juttelin sille whats appissa tosi pitkää haluisin seurustella senkaa mut en oo varma tykkääk se miusta se aina vilkuilee minuu päin juttelee ahkerasti miule ja kaikkee ihanaa mie en kyll haluis alottaa tätä kysymistä et alax oon päättäny et seuraan viell tilannetta ja oon tosi kiinostunu sen jutteluista ja sillee mut se on rasittavaa ku miun bff:ki tykkää jollaki tapaq siitä mut se sqko et se on outo välil


  • Mäki oon ihastunu yhtee tyttöö. Se aika ysein tuijottaa mua ja mä tuijotan takas. :) onks se minkää merkki?? Ja mitä mun pitäis tehä???

   • Kyl mä aina uskon et toi on joku merkki :) Kannattaa mennä juttelee jos ei kasvotuste nii eka vaikka faces :)

    Itellä on sellane ongelma et oon amikses ja oon jutellu mua vuoden vanhemmankaa faces pari kk ja se on tosi mukava jne ja oon ihastunu siihe. Jutellaa melkee päivittäi ja oon aatellu kysyy sen numeroo jo jonki aikaa ja jos nähtäis joskus vaikka koulus tai muualla mut ongelma on siinä etten uskalla :P Kerra oltii samaa aikaa syömäs ja ku kävelin sen ohi nii se katto mua ja hymyili ja tein saman takas :D mut hankalaks tästä tekee just se et ku ollaa eri aloilla ja tunnit joka päivä iha eri puolilla :/


   • No kysy siltä tykkääkö se sinusta. Esim vaikka face tai instas. Siitä saat ainankin tietää!


  • Nii ja viel et en oo varma onks se kiinnostunu musta. Se kyl laittaa paljo hymiöitä ja naurattaa/ nauraa mun (yleensä aika kuiville jutuille) ja ku monet sanoo et puhun liikaa nii sen mielestä en ja et se on vaa hyvä ettei tuu tylsää mut miten saan sen kiinnostumaa tai mistä tiiän onks se kiinnostunu musta ku molemmat ollaa aika ujoja. :D

  • Jos jätkä on todellinen mies, sellainen joka on oikeasti rakkautesi arvoinen, hän ei yritä machoilla jos hän on ihastunut tai pelleillä hirveästi, vaan katselee sinua aina salaa, todennäköisesti stalkkaa Instaasi, yrittää aina ottaa katsekontaktin ja saada sinut nauramaan.
   Ja tytön ei todellakaan "tarvi" tai edes pidä olla laiha, parhaiten itselleni uppoo normaalivartaloiset tytöt, ja sen pojan huomion saa todennäköisesti tekemällä jotakin "tuhmaa" ;)

   • Nii pojat arvostaa semmosii tyttöjä jotka ei oo liika itsevarmoja ittestään ja kaikesta


   • vastaaja kirjoitti:

    Nii pojat arvostaa semmosii tyttöjä jotka ei oo liika itsevarmoja ittestään ja kaikesta

    Ehm pojat nimenomaan arvostavat tyttöjä jotka ovat itsevarmoja ja sosiaalisia..


  • Tykkään meijän luokkalaisesta pojasta ja se vilkuilee mua aika usein tunnilla. Sitten rinnakkais luokalla on yks poika jonka oon tuntenut ykkösestä asti. Ensin se oli kiltti ja oli mun kaa mut nykyään se kiusaa mun luokkalaisii. Poika jonka mainitsin ensin niin sen oon tuntenut vasta kolmos luokalla ja ensin pidin sitä ihan tavallisena poikana mutta parin viikon päästä olin korvia myöten rakastunut. Mitä teen????? Molemmat pojat on ihan kivoja. Help!!!!!!!

  • Siitä, kun ei ole rahaa mainostaa eri äänellä?

  • Mun luokal on 3 poikaa jotka tykkää musta ja oon vasta 10 mutta se yks
   niistä on mussa koko aja kinni ja toinen taas auttaa mua ja puhuu mulle paljo ja sit kolmas on mun mielestä tosi ällöttää minkä otan?

   • Älä ota mitään. Olet vielä ihan lapsi.


   • No sen joka ällöttää? Ei siis oikeest vaa jos sul ny on joku pakko saada poikkis nii ota se josta pidät eniten. Jos et pidä kenestäkää nii mikäs siinä. Tee vaa ninku parhaaks näät.


  • Mun luokalla on yks poika johon ihastuin pari viikkoo sitten mut aina kun mä yritän saada sen huomion niin se vaan mulkoilee tai sanoo hyi:( ja se on kuulemma vihannut mua jopa aikojen alusta asti:(

  • Tulisi varmaan ymmärtää, että laiha, normaalivartaloinen ovat kaksi (2) täysin eri asiaa. Suurin osa pitää tytöistä, joilla on normaali, yleensä urheilullinen vartalo. Pidä omasta kropastasi huolta ja pidä se normaalina, mutta älä todellakaan laihduta alipainoiseksi.

  • Ennenku aloin seurustelee mun poikaystävän kaa se alko yhtäkkii suojelee mua. Mua ahdisteli yks henkilö jota en tuntenu niin se sano et jos se viel ahdistelee mua niin mun pitää kertoo sille niin se sanoo poliisille :'D se oli niinku joku mun henkivartija. Lopulta se myönsi et se haluu olla enemmän ku mun henkivartija 💘

   • Taisit just kuvailla mun persoonallisuutta... Vielä kun ois se vartioitava <3!


  • mistä tiedän tykkääkö poika minusta joka on tunnilla aina kuitenkaan ja si jos on tunti missä ei oo muita poikii nii me aina jutellaan ja silleen mut jos sen vierestä kävelee se heti on sillee älä lähentelee mua. Ja myös yks toinen poika kenenkään olin yhdessä ja si erottiin ja palattiin takas yhteen mut se toinen kerta kesti vaan päivän, nyt se koko ajan haukkuu mua mutta yhdessä vaiheessa se tuli niinkuin tyhjentänyt mun pulpetille sen terottimen ja si se alko nauraa sillee ihanasti ja oli sillee en se mä ollu ja myös se liikkatunnilla halua mennä yhden pojan sisälle kun hyppään sen yli voltilla ja yhes vaiheessa se oli niin mukava mua kohtaan ja nyt taas se on kauheen ja haukkuu mua koko ajan... Mitä teen?

  • No mä just eilen tykästyin yhteen tyttöön ja pyysin yhelt mun hyvält kaverilt (tyttö ja on sen tyypin kehen tykästyin kaa samal luokal) sen numeroo. Ja me molemmat ollaan partios et...

  • Istun yhdellä Ruotsin tunnilla sen Kaa ja se kokoajan tuijottaa mua ja puhuu mulle ja sitten jos mä nauran nii se nauraa😂 se poika on ihan hauska ja hyvännäköinen mut en vaa usko et se tykkää musta.. Mun kaverit ei tykkää siitä yhtään varmaa🙁 se kysy kyl sarahahissa (älkää valittako) läpäl varmaa et pannaanko😂

  • jos se lähettää sydän emojin whatsapp

  • Tykkään yhdestä pojasta koska se on söpö ja sano että jos mul on paha olla tai joku kiusaa tai haukkuu mua nii mun pitää kertoa sille❤ sanoin et oon ruma nii se sano et en oo. se on ihana❤

   • Oii kumpa mullaki olis tollanen tyyppi mun elämässä❤


  • Onko poika ihastunut jos tuijottelee vähän väliä luokassa? Ja mä ja mun kaveri kerättiin sellasia itsearviointi lappuja luokassa ni sitten se vaa oli sillee et ”pirkko” en siis oo pirkko mutta kuitenki huus mun nimen sillee et keräisin siltä vaikka mun kaveri oli iha lähel sitä ja sitten yks kerta se ja sen kaveri jota en ees tunne tai tiedä nimee tuli vaan siihen kun istuttiin kavereiden kanssa joillain ikkunalaudoilla meidä koulus ni sitte se tuntematon tyyppi oli sillee et(saa nyt olla pertti se mun ihastus) pertillä on ongelma et se tarttis tyttöystävää ja sit se oli sillee et haluaisitko olla pertin tyttöystävä ja vaan hihitin koska joo mut sitte luokas sanottii vähä aikaa sit et se tykkäis yhest toisest

  • Miksi tytön tarvitsisi olla laiha?
   Enhän minä edes ole nähnyt ihastustani, paitsi kerran naaman (sanoi, että näyttää oudolta, totta oli, joten, enhän minä tiedä miltä hän näyttää oikeasti. Tiedän, että hän tykkää minusta, koska, no, sanoin ensin omista tunteistani... Myöhemmin, aloin epäilemään tykkään hän minusta, waiting kysymyksen ovelassa muodossa... Kerroin, että tykkään hänestä, sitten lisäsin toisen lauseen: "en tiedä tykkäätkö minusta, vai et, ja et vain halua sanoa... 😪". Eikö tuo käytännössä pakota vastaamaan? Syy miksi tykkään hänestä, on hänen luonne... Olemme todella samanlaisia.

   Muuhun en oikein osaa vastata...

  • Mun luokalla on yksi poika joka on aina yrittänyt esittää mulle ja jutellut mulle ja ollut mulle kiva. Me on käyty elokuvissa ja uimassa ja tehty kaikenlaista kivaa yhdessä jo monen vuoden ajan. Välistä me on suututtu ja se on voinut kestää monta kuukautta mutta sit aina kumminkin oltu taas kavereita. Me on myös pussattu ja sellasta nelosella. Se on ollut vähän niinku mun kaveri ja poikakaveri mun mielestä ja mä aina ajattelin että se ajattelee vähän samalla tavalla ja se joskus sanokin niin. Nyt sitten kutosella syksyllä oltiin taas paljon yhdessä koulussa ja myös koulun ulkopuolella. No yks toinen meidän luokkalainen poika, joka on ennen ollu ihan mun kaveri, alko kiusaamaan mua siis ihan potkimaan ja ärsyttämään ja pilkkaamaan ja kaikkee jatkuvasti koulussa ja se mun kaveri lähti siihen usein mukaan, mutta mä en välittänyt. Sit kun piti valita esimerkiks liikuntatunnilla joukkueita tai pareja niin se kiusaaja pyysi opelta melkein aina että pääsi mun kanssa samaan tai jos se sai valita niin se aina otti mut. Jos se oli vastapuolella niin se oli koko ajan mun kimpussa. Ja välistä se yritti myös naurattaa mua ja välistä se oli ihan hauska, mutta yleensä mä en kiinnittänyt siihen paljon huomiota. Sit kevätlukukaudella se kiusaaja alko seurustelemaan yhden meidän luokkalaisen tytön kanssa ja mä luulin, että nyt se jättää mut rauhaan mut ei sinne päinkään vaan nyt se tyttökin tuli siihen mukaan. Ja siis se mun kaveri oli kyllä myös mukana tossa mun ärsyttämisessä, mutta oltiin silti kavereita ja viestiteltiin ja tapailtiin koulun ulkopuolella ja juteltiin koulussa. Sit kerran se kiusaaja näytti youtubesta sellasen joka oli mun mielestä tosi hauska ja moni muukin nauro, mutta se mun kaveri ei. Se vaan katto mua tosi pahasti ja mä näin että se suuttu mulle. Sen jälkeen se mun kaveri lähti aina ihan ekana ja urakalla mukaan kun se kiusaaja alotti jotain ja mä en halunnut olla senkään kanssa juurikaan tekemisissä. Nyt ihan kutosen lopussa se mun kaveri alko seurustelemaan yhden meidän luokkalaisen tytön kanssa, joka on aina ollut siihen ihastunut, mutta se ei itse ole ollut oikeestaan ikinä kiinnostunut siitä. Kumminkin kun me oltiin samalla leirillä kesäkuussa niin se tuon tuostakin katto mua varsinkin jos mä olin toisten poikien seurassa ja välillä muutenkin. Mikä tää tilanne meidän välillä on? Mä oikeestaan vieläkin tykkään siitä, mutta haluan olla enemmän kaveri, koska ollaan niin nuoria, mutta tykkääkö se musta enää (en voi kysyä koska sillä on nyt tyttökaveri) ja miks se on tollanen?

  • Minä huomasin pojan ihastumisen siitä kun hän tuli mustasukkaiseksi kun puhun muille pojille. Hän yrittää olla hauska. Laittaa hiuksiaan. Käyttäytyy oudosti. Yrittää saada huomioi. Yrittää koskettaa kun on mahis. On huolestunut jos sinulle sattuu jotain.

   Kerran yks poika oli sillee kun tein voltin niin se sano hei kato mäkin osaan ja arvatenkin se veti niskoilteen, 😂. Puhuu sulle mahdollisimman paljon ja kyselee paljon.

  • Tykkään yhestä pojasta mutta se kattoo mua Koulussa aina Mitä teen

   • Meet juttelemaan sille.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   9169
  2. Helsingissä Oodissa puukotus tekijä poistunut paikalta ei vaaraa !

   No nyt noita kulttuuritekoja tehdään jo oikessa ympäristössään kirjastossa. Että silleen. ILtalehti.
   Maailman menoa
   109
   871
  3. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   109
   818