Kameliratsastus

++++++

Tulipa mieleeni kameliratsastus viime vuonna Egyptissä, Sharmissa. Mielestäni oli kamala kokemus! Ei ollut mitään satulaa, vain vilttejä heitetty päällekkäin joiden päälle istumaan. Ei mitään missä pitää jalkoja. Tosi pieni nuppi vain mistä pitää kiinni. Sekä se kun kameli nousi että laski, olivat HIRVEITÄ kokemuksia. Itse ajelu oli pelottavaa ja kamalaa, meinasin koko ajan pudota ja pidin paniikissa pienestä tupista niin kovaa kiinni, että kämmenestäni lopulta vuosi verta. Kamelit olivat surkean näköisiä, säälittäviä, köydet olivat nanganneet kamalat painaumat niiden kuonoihin jne. Tuli itku siitäkin silmään, miten niitä kohdeltiin... Eli haluanpa tietää, oliko oma kokemuksemme vain näin kamala vai ihanko totta, kun paljon kehuttu miten kivaa mennä kamelilla, on erilaisiakin kokemuksia???? En ikipäivänä menisi uudelleen enkä yhdellekään suosittelisi!!!

4

630

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ex-kairolainen

      Egyptissä täytyy aina tarkistaa ensin, missä kunnossa eläin on ennen kuin nouset kyytiin. Kairossa olen nähnyt aivan kamalassa kunnossa olevia hevosia, joten olen tehnyt periaatepäätöksen, että kyseisiä palveluita en käytä. Tosin pyramideilla näin oikein komeita ja hyväkuntoisia hevosia, joiden kyytiin olisinkin voinut mennä.

      Oma kameliratsastukseni Dahabissa oli oikein mukava. Kamelit olivat kaikki hyväkuntoisia. Ylösnousu ja maate laskeutuminen olivat jännittäviä hetkiä, koska mullakin oli vain joku nuppi siinä edessäni. Jaloille ei ollut sen kummempaa paikkaa, ja viltti oli siinä mun ja kamelin välissä. Luulen, että tämä oli kyllä ihan kamelin mukavuudeksi. Ei varmaan tule turhia hiertymiä kyytiläisten kuskaamisesta. Kamelin ratsastamisessa on tekniikka, joka pitäisi opettaa kaikille ennen kyytiin nousemista. Siinä pitää olla aivan rentona, ja myötäillä kehollaan kamelin liikkeitä. Jos on keho on jäykkä, on varmaan suurempi riski pudota.

    • eläinrääkkäystä

      Miksi tuit ko ammattia? Ei kannata mennä eläinten kyytiin, jotka on huonosti hoidettu. Ontuiva, laihoja hevosia esim. Luxorissa on joka toinen.

    • El Reino

      Ratsastajalle kamelilla ratsastus on ihan miellyttävä kokemus. Pienen hetken vie, ennenkuin oppii mukautumaan kamelin askelluksen rytmiin. Minusta kamelin selässä oli turvallinen olo. Ensi kerralla lähden kunnon safariratsastukselle kamelin selässä.

      Kamelin noustessa ja laskeutuessa pitää olla rentona ja nojautua taaksepäin. Youtubesta löytyy ohjeet kameliratsastukseenkin.

    • Kamelikemeli1

      Kamelikemeli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe