Mistä löytäisin hääpuvun, kokoni on 56..?

Tiiumaiju

Nyt meinaa itku tulla; olen tulevan kevään morsian, enkä tunnu löytävän "unelmieni pukua".. Ehkä syy on myös itsessäni, en jaksanut laihtua ja en jaksa kierrellä pukuliikkeitä. Kävin yhdessä, mutta siellä ei ollut kuin muutama minulle sopiva ja kumpikaan niistä ei kovinkaan sytyttänyt. Myyjä pahoitteli ja sanoi että valitettavasti olen sitä kokoluokkaa, että valikoima on aika pieni varmaan joka liikkeessä. Ja että tilata ei enää ehdi.
Eli toisin sanoen täytyy tyytyä siihen mitä saa, ei saa toivoa liikoja???

Kertokaa mulle vinkkejä, mistä voisin löytää puvun, joka ois ihan normaali hääpuku, ei välttis mitää hihoja, helmaa saa olla, muttei mitään tylliunelmaa ja laahus pitäisi olla että tulis kauniita kuvia..

12

463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apua löytyy

      Oletko käynyt Tampereen morsiusgalleriassa? Heillähän on ihan oma mallisto runsaammille morsiamille ja kokoja löytyy muistaakseni 62 asti. Vilkaisepa heidän kotisivujaan ja katso olisiko siellä mitään nättiä.

      • Tiiumaiju

        !!!! Kiitos! Olen Lahdesta, joten Tampere on vielä ihan ajomatkan päässä. Tarvinnee varata sovitusaika...? Toivottavasti tärppää. Tuntuu että aikaa ei ole enää kovin paljoa, kun kaikki sanoo että korjauksiinkin menee aikaa..


    • apua löytyy

      Älä hätäile, jos heillä on haluamaasi pukua valmiina varastossa tai ylipäätään voit ostaa sovituskappaleen niin varmasti ehtii. :) En nyt tiedä milloin tarkalleen on hääpäivä, mutta korjaukset kyllä ehtii tehdä ihan parissa päivässäkin jos on kamala hätä. Toki mielellään paljon aiemmin ettei tarvitse yötä myöten ommella ja voi tehdä sitten lisäkorjauksiakin jos tarvetta on.

      Sovitusaikaa suosittelen niin saat rauhassa sovitella. Jos suinkin pääset paikalle jonain muuna päivänä kuin lauantaina niin suosittelen varaamaan silloin ajan. Arkipäivinä morsiusliikkeissä on paljon rauhallisempaa ja saa parempaa ja rauhallisempaa palvelua kuin lauantain huiskeessa. Varmasti löydät kauniin puvun kun heillä on ihan tuo erillinen mallisto ja näin ollen paljon normaalia enemmän valinnanvaraa! Ihania häävalmisteluja sinulle ja onnea puvun etsintään! :)

    • kesähäät 2011

      Teettämällä saat istuvan, toiveidesi mukaisen puvun.

      Taitava ompelija osaa tehdä puvun, joka korostaa parhaita puolia ja häivyttää mahdollisia ongelmakohtia.

      Itsekin teetän puvun, tekeminen ei kestä ollenkaan niin kauan kuin luulin. Kävin ompelijan kanssa valitsemassa kankaat Villisilkissä, hän teki lakanakankaasta ensin malin ja nyt on puku valmistumassa, pari kertaa olen käynyt kokeilemassa ja vielä on yksi tai kaksi sovitusta. Hintakin oli aika lähellä valmiita pukuja joita katsoin.

    • maiguess huuto.net
    • viime kesän morsian

      Teettämisen puolesta puhuisin minäkin. Itse en ole kovin isokokoinen mutta en voinut kuvitellakaan ahtavani itseäni näihin malleihin mitä enimmäkseen on tyrkyllä, halusin hihat, halusin pitää alla normaaleja rintaliivejä eikä olisi ollut haitaksi jos kadoksissa ollutta vyötäröäkään ei niin korostettaisi. Enkä halunnut mitään kuristuskorsettejakaan vaan mukavan puvun. Astuin avioon yksinkertaisessa, värillisessä puvussa jossa levenevät linnanneitomaiset hihat, tyköistuva rintojen kohdalta mutta heti rintojen alta levenevä. Koristenauhaa oli ommeltu kyynärpäiden yläpuolelle ja rintojen alapuolelle, laahusta ja mitään tyllialushameita ei ollut.

      Kävin kangasliikkeessä, katselin siellä olevia mallikirjoja, selitin myyjälle mitä halusin ja hän laski kankaan menekin. Sitten marssin ompelijalle. Ompelija otti mitat suitsait sukkelaan, piirsi mallin paperille suurinpiirtein. Pari sovituskertaa ja nouto ja se oli siinä. Ja tuli myös erittäin edulliseksi.

      Ompelimo jota käytin on nimeltään Revalia ja osoite kauppakatu 12 Heinola ja voin kyllä suositella. Sanottakoon että minäkin olin aika myöhään liikkeellä, olisiko ollut 1,5 kk ennen häitä ja vielä kesällä. Pukuni oli toki yksinkertainen mutta ei minulla ole syytä epäillä etteikö monimutkaisempikin onnistuisi, en sitten tiedä mitä se tekee hinnalle ja toimitusajalle.

    • apua löytyy

      Toki teettämällä saa juuri sellaisen puvun kuin haluaa, mutta muistuttaisin tuosta ehdottomastani Morsiusgalleriasta, että heillä on nimen omaan runsaammille morsiamille oma mallisto. Malleissa on osassa hihat ja muutenkin ne on suunniteltu isommalle vartalolle. Toisin sanoen kenenkään ei tarvitse "ahtaa" itseään omalle vartalolle sopimattomaan pukuun vaan vaihtoehtoja on runsaastikin. Riippuu tietysti mitä hakee, jos kovin yksinkertaista niin sitten teettäminen on hyvä vaihtoehto, mutta jos toivoo jotain monimutkaisempaa niin silloin voi olla, että valmispuku tulisi halvemmaksi.

    • tyttelityy090

      Helsingistä löytyy Juhla-asu Plus, josta itse ostin puvun. Tuli korjauksineen
      kohtuullisen hintaiseksi. Itse koen että teettäessä ei ole ihan varma mikä on loppu tulos joten oli helpompaa sovitella valmis pukuja.

      • Tiiumaiju

        Kävinpä "maakuntakierroksella" Tre-Hki ja kyllähän pukuja näköjään sitten löytyy. En kyllä sovittanut mitään, vaikka Helsingissä Juhla-asu Plus -liikkeessä ei ollut mitään sovitusaika varaus-juttuja (mikä oli kyllä iloinen yllätys!).
        Pakkohan niitä on kohta alkaa sovittamaan, kun häät on 14.5..
        Jotenkin sytyin enemmän Helsingin Juhla-asu Plussaan, se oli pieni mutta tavallaan kodikas ja ihanan rauhallinen, kuitenkin pukuja oli ihan riittävän paljon.

        Työmatka Hesaan ensi viikolla, joten taidan yhdistää työn ja "huvin" :) vaikkei tuota sovittelua ehkä huviksi voi mun kohdalla ainakaan sanoa.

        Kiitokset vinkeistä ja mulle tsemppiä. Ja olen muuten niin stressannut, että 3 kiloa on karissut ihan laihduttamatta! Pitäis vissiin useammin järkätä häitä...:D


    • iso morssian

      Teettämällä saat varmasti sopivan.

    • timmu81

      minulla olisi myynnissä valkoinen hääpuku kokoa 56.
      [email protected]

      ja sitten on toinenkin puku joka on fuksia/valkoinen siitä en tarkkaan tiedä kokoa tehty mitoillani, mutta ei kaukana tuosta 56 ole.. =o)

    • bridezillaz

      ostetaan halvalla hääpuku =) 54/56 kokoa värillä ei väliä ja ei haittaa jos on vaikka likatahra jossakin sen saa tuunaamalla piilotettua :D tarjotkaa [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe