Miten Riihimäen kela päättää

peltsimiu

Olisin kiinnostunut kuulemaan riksulaisten kokemuksia kelan palvelun laadusta. olen ikäni asian kanssa joutunut tekemisiin ja tuntuu,ettei enää mene huumorilla edes. kelasta saa odottaa kaikkia päätöksiä iankaiken,ja sitten kun jonkinlainen päätös tulee.kelaan ei pääse soittamalla,ennenkuin on puh.saldot nollilla. nytkin kilahti 20e tänään jonotellen.. eikä voi enää soitella..näin ne palvelee. ja tosiaan tiedonkulku on niin ihmeen hidasta eri tahojen välillä..aina eri hlö hoitaa asiaa,eikä kukaan ikinä tiedä mistään yhtään mitään.jokainen hämmentelee samaa soppaa eri kauhalla.. mut tulos on kuolema. köyhät kyykkyyn oikeesti riksus. näin se vaan menee. ilmeisesti rmk seurakunnalla on työntekijöillä luppoaikaa kun nämä virastot ynnä sairaalat koittaa ajaa etenkin vielä parannettavissa olevien ihmisten asiat siihen jamaan,että haudankaivajille tulee duunii lisää..nää pelittää yhteistyöllä.. KÖYHÄT KYYKKYYN !!!! heikot sortuu elon tiellä.. rikkaat rikastuu.me jäädään niiden jalkoihin tallattaviksi. kiire on asukkaista eroon päästä.keski-ikäiset vaan jo tehdään kiusaamalla huono happisiksi ja siten hautaan nopeesti.tää on yhteispeliä riksus.sit elätetään pakolaisii sun muita avustusmaita. eiks ensin oman kaupungin asiat kuuluis laittaa kondikseen??

12

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kynnysmattona

      Ei ole hyviä kokemuksia. Olin saanut päätöksen päivärahoista ja rahatkin, sitten toinen virkailija oli alkanut kadehtia ja teki uuden päätöksen ja kutsui kuultavaksi. uusi päätös oli selvästi väärin laskettu, mutta mikään ei auttanut. Rahat pois ja kohdeltiin kuin rikollista, vaikka olin kaiken ilmoittanut oikein ja sen saman ilmoituksen mukaisesti uusikin päätös oli tehty.
      Lisäksisallittiin samaan koppiin tulla hoitamaan kamalasti öykkäröivän ison miehen asiani välissä, koska hänellä kuulemma oli lyhyt asia eikä hänen arvolleen sopinut ottaa vuoronumeroa. No ei ollut lyhyt, asia venyi ja venyi, lopulta haettiin toinen virkailija. Minua pelotti ja olin sairas, koska olin juuri saanut uuden lääkkeen ja se ei ollut sopiva.

    • niinpä niin

      Kela on perseestä samoin sosku !!!! Ihmisiä potkitaan päähän joka virastossa.

    • lkjdcfdlv

      Menkää töihin

      • Urho Ekkonen

        Olen kyllä jo eläkkeellä ja ikääkin on 74, mutta jos sinulla on tarjota koulutustani vastaavaa tekemistä hyvällä korvauksella, niin voin harkita asiaa...


      • lapsenusko ?
        Urho Ekkonen kirjoitti:

        Olen kyllä jo eläkkeellä ja ikääkin on 74, mutta jos sinulla on tarjota koulutustani vastaavaa tekemistä hyvällä korvauksella, niin voin harkita asiaa...

        Kai Kelakin lakien mukaan toimii , eikä henkilön mielivallan mukaan.Ihmisten vain pitäisi saada enemmän kuin laki määrää.Virheitä varmasti sattuu mutta ne voidaan korjata asiatietoon perustuvalla valituksella.


      • Nörtti-Pertti
        lapsenusko ? kirjoitti:

        Kai Kelakin lakien mukaan toimii , eikä henkilön mielivallan mukaan.Ihmisten vain pitäisi saada enemmän kuin laki määrää.Virheitä varmasti sattuu mutta ne voidaan korjata asiatietoon perustuvalla valituksella.

        Onneksi monet Kela-asiat voi hoitaa tietokoneella tai postin välityksellä, niin ei tarvitse käydä toimistossa.


      • Erkki Utelias

        Jos töita kerran on niin paljon, niin kerro missä? Kiinassako? Tietokoneena? Robottina?


      • Dialyysi Sepe

        Menen heti töihin kun kerrot miten saan dialyysilaitteeni köytettyä polkypörän selkään tai mahtumaan bussin ovesta sisään. Kerro vielä vanhana natsina kun olet niin viisas ettet osaa oikeaa nimimerkkiä, edes kirjoittaa että kuka minulle maksaa palkan ja mistä työstä, sillä ei se ole oikeaa työtä ellei siitä makseta palkkaa. Sanoisit ennemmin, että menkää harrastamaan.


    • dialyysinfrend

      kelan päätöksenteko on yhtä tyhjän kanssa.tunnen henkilön,jonka lopetettava viikon päästä kokonaan dialyysihoidot,koska häneltä poistettiin kuljetukset.siinä näätte.. niks naks.henki pois.ei köyhällä ole mitään sananvaltaa .. ei sairas saa edes kysyä.. dialyysilääkäri ja kela tietää asiat paremmin.he päättää.ihmiset nöyrtyy.mutta kuolema ei ole nyt kaukana. haudan saa alkaa jo kaivaa ..et näin meillä. toivoisin sydämmeni pohjasta,että nää päätöksen tekijät sais ite sairastua juuri samaan ja kokea juuri aivan samat kylmät hiet,tajunnan ja letkuissa makaamisen ja juoksuttamisen ja kaiken paskan kiusanteon omissa nahoissaan. hoidot vie kaiken voiman ja sairaus.kukaan ei kuuntele.

    • Verovelvoitettu

      Tiedän tyypin joka käy Suomessa vain pimeitä hommii tekemäs. Sossu maksaa elatusmaksut, asumistuet. Asuu ulkomailla yli 6kk vuodessa, silti saa kelan tuen lääkkeisiin. Miksei kela valvo tälläista?

      • Falafel.keb

        Jos tiedät rikollisesta toiminnasta niin siitä sitten kuuluu ilmoittaa poliisille.


      • Tyhjk

        Sossu ei maksa asumistukea, vaan Kela.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe