Muurame?

muu_rame

Ossaisko joku kertoa Muuramesta onko asuinpaikkana minkälainen? Kannattaisko harkita vaikka muuttamista?

21

3760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuramesta monex

      En mene suosittelemaan!Parit vuodet eteenpäin, niin tämäkin on jyväskylää ja siitä jokunen vuosi lisää kaikki palvelut kaupungin keskustan suunnassa:(Parempi osaisissa löytynyt bedofiileja ja vähempi osaisia arvostellaan, jopa lehdessä kunnan pikkubossin toimesta.Työtön tai yh on kuulemma syrjäytynyt,köyhä tietysti,mielenvikainen jne....

      • 1utelias

        Ai miten tuo pitää paikkaansa? Kerro nyt miksi näin on. Älä kerro pelkästtään paria esimerkkiä, koska ne sopivat 90% suomen kuntiin.
        Oletko niitä, jotka eivät ole mihinkään tyytyväisiä?


    • muu_rame

      Eikö kukaan osais enemmän kertoa? Muuramessa kiinnostaisi paikan pienimuotoisuus, en tykkää asua kaupungissa.

    • muuramesta

      Muurame on ihan kiva paikka asua,pieni mutta kaunis.Itse vajaan vuoden asuneena tykkään kyllä.On vain pienen paikan haittana se että sinun asiasi tiedetään kylällä paremmin kuin sinä itse,vaikka et olisi niistä jokaiselle kertonut.
      Palvelut pelaa suht nopeaan jos ei oteta lukuun paikallista S-markettia jonka henkilökunta on kuin asiakas on se pahin mahdollinen joka tulee heidän rauhaa häiritsemään.Onneksi on sitten kaupungin kaupat lähellä ja tuo mahtava K-kauppa,pieni mutta mahtava.
      Maisemat on ihanat ja häiriköitä on mutta ei häiritsevästi.Ja niinhän joka paikkakunnalla on.Asunnot halpoja ja siistejä ja niitä on.

      • :)

        Asiasi tiedetään paikkakunnalla paremmin. Kieltämättä Muuramessakin asuu ihmisiä, jotka tietävät jostakusta asioita joita asianosainen ei itse tiedä. mutta kokonaisarvosanana ihan hyvä paikka asua. Asuin siellä lähes viisi vuotta. Mitä tulee S-markettiin niin siellä lienee henkilökunta vaihtunut, jos meininki on mennyt tuollaiseksi.

        Jos paikkakunnalla alkaa mennä sukset ristiin jonkun kanssa sieltä kannattaa tuolloin poistua muualle. Sisäänpäinlämpiävyyttäkin löytyy.

        Vieläköhän Muurmannista löytyy hyvää meininkiä:)


    • Ex Muuramelainen

      Ihan ok asuinpaikka. Muuta pois vaan.

    • ap

      Onko minkälaisia asuntoja minkälaisilla paikoilla? Itseä kiinnostais rivitalo asuminen jostain kivalta paikalta, ettei ois mitää juoppoja tai nuoria.. Semmoset meinaa meluta turhan liikaa.

      Ja miten kukkaan voi toisten asioista mittään tietää ellei ite kerro mitään? :D

      Kertokaa lisää Muuramesta jos tulee muutakin mieleen.

    • Ex-muuramelainen

      Tuo on kyllä erikoinen näkemys ihmisiltä, jotka ovat asuneet paikkakunnalla vain vuoden tai viisi vuotta. Minä asuin 20 vuotta eikä minua oikein kukaan koskaan tuntenut, kun en ollut aktiivi jossain Muurmannin vakioasiakaskunnassa, lionsclubissa, nuorkauppakamarissa, seurakunnassa tai urheiluseuroissa, enkä toden totta huudellut asioistani. En siis oppinut tietämään kauppojen henkilökuntaa nimeltä niin että olisin jossain "siviilissä" moikkaillut tai muuta.

      Mutta itse paikkahan on sijainniltaan oiva, eikä mielestäni ole mitään syytä tai perustetta pelätä, että Muurame olisi joskus osa Jyväskylää. Kohta tulee 10 000 asukasta täyteen ja muutenkin pyyhkii hyvin joka sektorilla. Hyviä ja rauhallisia asuinalueita on tullut niin paljon, etten itsekään tiedä oikein nimeltä mainita, mutta keskustasta Säynätsaloon päin menevän tien varressa, Riihiniemessä (sieltä päin olen itse kotoisin), Keskustan liepeillä Nuuttilanrannan alueella ja heti Rannankylässä Puuppolaan lähtevän tien varrella on uutta ja rauhallista asuinaluetta. Kinkomaallekin on kaavoitettu ja rakennettu tietääkseni aika paljon.

      Tontithan lienevät aika hyvissä hinnoissa, jos vallan omakotitaloasumista suunnittelee, mutta kyllä luhtitalojakin rakennetaan. Pienjaakkolassa on hyvät ja huonot puolensa, mutta siellä ainakin on mukavan tuntuisia asuintaloja.

    • +

      • Kuultua,

        että joku Muuramessa äänesti Viitasaaren Hakkaraista eduskuntaan? Ajatteleppa ite, minkälaista porukkaa siellä asuu????


    • Tuleva muuramelainen

      Hieno paikka kahden ison järven välissä. Hyvä terveyskeskus,koulutus upeata, mahtavat kaupat ja ja mielettömät liikuntamahdollisuudet, niin kesällä kuin talvellakin. Tykkään todellla, vaikka olenkin kesämuuramelainen n. puolet vuodesta. Jyväskylä syvällä verrattaessa.

    • muuramelainen

      Muurame aivan upea paikka ja jo saunamuseon takia suosittelen muuttamaan tänne. Meillä on sellainen slogan. "mitä täällä ei ole, sitä ei missään tarvita"
      Se on hieno Muuramen slogan ja pitää paikkansa.

      • 2011

        Kuulemani mukaan sossu tuntuu antavan rahaa helposti. Kun osaa oikeista naruista nykiä ne soittaa jo kotiin, että saako sen ja sen laskun maksaa.... sinne vaan kaikki


    • M.Harju

      Toki antavat lakisääteiset, kun aikansa purnaa(kusetus yleistä:).Vittuileva viranhaltija löytyy myös kyseisestä paikasta,mutta vihapuheethan pitää nykyisin täysin tuomita!!!Kukin tyylillään elää ja tekee kuin itse parhaimmaksi näkee:O)Viranhaltijan pitää kohdella kaikkia tasapuolisesti ja käyttäytyä virkaaseman mukaisesti(ei asema ole kaksinen).Ote viranhaltijan lakipykälistä.Kyseinen haltija tietää kyllä kuka kirjoitteli, mikäli lukee tämän:O):O)

    • Hilkka~^^^
      • muuttaakkovaiei?

        Millainen paikka muuramessa oleva rajala on asua? Onko rauhaton kun siellä on nuorisoasuntoja?


    • Anonyymi

      iha perseest, pikkukylä joka on sisäänpäinlämpiävä ja kaikki on iha vitu rasistisii pikkasenki erinäköisen tyypin kohdatessaan

    • Anonyymi

      Ei kannata , sosialihuoltoon on hankala päästä .

    • Anonyymi

      Sinun ei kannata muuttaa . Sosialihuolto on suljettu eikä sieltä rahaa jaeta . Joten elämisellesi ei olisi mitään mahdollisuutta .

    • Anonyymi

      Sinun ei kannata harkita muuttoja yleensä mihinkään . Keksi jotain muuta ajnvietettä mene vaikka töihin .

      • Anonyymi

        Jos nämä pari edeltävää asuvat Muuramessa, niin ainakin muutama häirikkö Muuramesta löytyy. Kaikki kunnia asiallisille kommentoijille. Minäkin harkitsen muuttoa Muurameen noista häiriköistä huolimatta. En ole koskaan asunut Muuramessa tai edes Keski-Suomessa. Jään vuoden kuluttua eläkkeelle ja haluan eläkepäivillä pois Etelä-Suomesta (Helsinki. Vantaa).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe