Unibetin nosto!

Rocca87

Onko kellää kokemust miten kauvan menee unibetil nostaa rahat omalle tilille? Hyviä/Huonoja kokemuksia tänne vaa!

36

4816

  Vastaukset

  • Viimeviikon tiistai tein kotiutus pyynnön ja rahat tuli torstaina pankkitilille tilisiirtona,muutamia satasia.Hyvin toimi ei mitään ongelmaa.

   • Ite täs ihmettelen! Ku tos kuukaus sitte perjantain illal laitoin kotiutukseen pari sataa ja lauvantain aamul oli jo tullu että nosto pelitililtä! Rahat oli sitte maanantai aamul sampopanki tilillä :P


  • Juu, pikkusummat palauttavat kyllä mutta isommissa nostoissa niitä ongelmia vasta alka tullakin. Hirveä viivytys ja jahkailu, pyytävät aluksi tarkkoja kopiota henkkarista ja luottokortista, sitten tiliotteesta ja sähkölaskusta... Ellei suostu kaikkiin vaatimuksiin ei saa ilmeisesti takaisin senttiäkään, eli aika ilkeä "kiristyksen maku" jää suuhun.

   Muilla pelifirmoilla ei ole ollut vastaavia ongelmia vaan homma on vaikuttanut ihan rehdiltä ja luotettavalta, mutta Unibetiä kyllä varoisin vaikka kertoimet houkuttelisivatkin.

   • Unibetiltä pystyy nostamaan muutamia kymppejä tai jopa satasia mutta vähänkin suurempiin nostoihin suhtautuvat melko nihkeästi. Aika paljon varoittavia tarinoita tossa toisella palstalla:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/2378803

    Paras tapa lienee nostaa vain pienissä erissä jos joku nyt Unibetiltä sattuisi jotain joskus voittamaan, vielä parempi tietenkin välttää kokonaan tällaisia firmoja.


  • Keskiviikkona nostettu 500e oli torstai iltana tilillä. Eilen nostin 2000e, mutta vielä ei oo näkyny tilillä. Toivottavasti eivät rupea nihkeilemään.

  • Luokatonta toimintaa. Ennen toiminut moitteettomasti. 1000e tullut nopeasti mutta: kun saman viikon aikana nosti 2000e sekä 1000e alkoi tämä henkkari/osoitesekoilu.

   Aluksi eivät hyväksyneet "epäselvää" kuvaa. Sitte sitä ja tätä. Alan olemaan helvetin kypsynyt.

   Viimeisin vastaus on että turvallisuusosastolla meni syntymäaika ja kortin myöntämispäivä sekaisin. Siis häh?

   Tässä on sitten lainattu rahaa vuokraan ym. kun luulin että kotiutus onnistuu niin kuin ennen.

   Myös kun kysyin maksimipanoksesta. "Mikä teidän maksimipanoksenne on? Yritin tänään lyödä 1000e panoksella ja luki että liian korkea panos. Välillä olen pystynyt lyömään kyllä 1500e panoksen oli vastaus "kai se riippuu ottelusta. Enempää en osaa sanoa. Toivottavasti olin avuksi.". Aika huonosti asiantuntevaa palvelua. Jos sinne soittaa, on aina sama asiakaspalvelija Miro. Samoin chatissa aina Miro.

   Ja kun ensimmäisen kerran henkkarini ja muut dokumentit oli hylätty niin siitä ei ikinä tullut sähköpostia eikä soittoa. Sain tiedon vasta otettuani itse yhteyttä chatin kautta.

   Eli homma toimii kun mitään et voita tai voitat vain pieniå summia. 7/10.

   • Homma juontaa juurensa siitä, että Maltan lisenssi pakottaa kysymään henkilövarmennusdokumentit heti kun nostot ylittävät 2300 euroa. Sen takia tuo henkilövarmennushärdelli alkaa vastaa "isojen nostojen" kohdalla. Useat paikat haluavat varmentaa asiakkaan heti ensimmäisen noston yhteydessä, oli se sitten vaikka vain kymmenen euroa, mutta Unibet joustaa sen verran pienempien asiakkaiden kohdalla (ihan asiakasmukavuuden takia), että tuo tehdään vasta sitten kun on ihan pakko.


   • DonKyösti kirjoitti:

    Homma juontaa juurensa siitä, että Maltan lisenssi pakottaa kysymään henkilövarmennusdokumentit heti kun nostot ylittävät 2300 euroa. Sen takia tuo henkilövarmennushärdelli alkaa vastaa "isojen nostojen" kohdalla. Useat paikat haluavat varmentaa asiakkaan heti ensimmäisen noston yhteydessä, oli se sitten vaikka vain kymmenen euroa, mutta Unibet joustaa sen verran pienempien asiakkaiden kohdalla (ihan asiakasmukavuuden takia), että tuo tehdään vasta sitten kun on ihan pakko.

    Kyösti jatkaa sen verran, että tuokin tieto löytyy käyttöehtosopimuksista eli ne kannattaa lukaista läpi ennen kuin mihinkään työntää rahaa. Ei tarvitse sitten foorumeilla itkeä turhan takia, kun yhtiö noudattaa Euroopan lakeja.


   • Tottakai se sieltä löytyy, en muuta ole väittänytkään. Sekö selittää myös etteivät he kelpuuta virallista henkilökorttia kuvalla, vaikka se kelpaa ihan missä tahansa muualla? (Kauppa, Trafi, Poliisi).

    Nyt uudet hankkarit hommattuna. Aikamoinen show lopulta. Lähes kuukauden vatvomisen jälkeen rahat kuitenkin tilillä. Tilille ei edelleenkään pääse enää kirjautumaan, koska "henkilöllisyytttä ei ole todennettu". Ei sen puoleen että jaksaisin tuosta enää Unibetille edes mainita. Ainahan voi muuallakin pelata. Toki Unibetin sivut ovat todella selkeät ja lisäpisteitä suomenkielisestä versiosta. Asiakaspalvelu nyt vaan on surkeata tasoa ja se ei selity Maltan lisensseillä ja käyttöehtosopimuksilla. Ja kuinka usein turvallisuusosastolla menee syntymäaika kortin myöntämispäivän kanssa sekaisin :D?


  • muutaman päivän niin kuin veikkauksellakin olsisko maksimi 2 pv. tonttuja en ole nostanut vain satasia ja kymppejä

  • Ei mitään ongelmia nostojen suhteen (jos niitä nyt enää tarvitsee tehdä), kun dokkarit on scannattu. Nosto-> tilillä seuraavana päivänä.

  • Perjantaina klo.18.30 kotiutettu , maanantaina 14.50 ei vielä mitään tilillä. Suututtaa, mutta 1-3 arkipäiväähän Unibetin sivuilla lukee.... (tili varmennettu)

  • Joo ihan hirveää paskaa nyt 11vrk varttunut dokumenttien tarkastusta... Ei enää ikinä.

  • Todella jäätävän hidasta soopaa, jos nostaa tuhansia euroja. Tilin varmistusta panttaavat ihan tarkoituksella ja asiakaspalvelu on täysin amatöörimäistä käyttöehtosopimuksien toistoa tai keksittyä sellaista.

  • Viikko mennyt dokumenttien tarkastuksessa, eikä rahoja kuulu. Varat ovat edelleen pidossa. Asiakaspalvelu on kyllä luokatonta..

  • Rahojen nostaminen vähänkin isommissa voitoissa tuntuu olevan tehty mahdottomaksi. Halutaan toinen toistaan ihmeellisempiä dokumentteja ja nosto aina vaan viivästyy milloin mistäkin syystä. Edelleenkin odotan rahojani

   • Mulla täysin sama kokemus! Kyllä turhauttaa!!! Jos pelkästään pitkävetoa harrastelette niin käyttäkää mielummin veikkausta! Itse siirryin täysin veikkauselle nyt hiljattain! Odottelen yli kuukauden takaisia rahojani edelleen unibetiltä ja tuntuu kestävän kyllä vielä pitkään! Lisää mitä oudompia dokumentteja pyydellään ja todistellaan sitä sun tätä


  • Mikä on mini summa minkä saa kotiutettua. Rupesi tympiin ja vajaa 15e pelitilillä ja kun meen kohtaan nosta rahaa niin sanotaan että pelitililläsi ei ole tarpeeksi rahaa kotiutuksee?

   • Olen itsekin törmännyt kyseiseen ongelmaan (halusin nostaa jotain 20€, eikä ollut mahdollista). Mikä on siis minimisumma, minkä saa nostettua? Unibetin sivuilla ei ole tietoa tästä...


   • En löydä itsekään miniminostosummaa mistään koko sivustolta. Huijausta kaikki.


   • Perana kirjoitti:

    En löydä itsekään miniminostosummaa mistään koko sivustolta. Huijausta kaikki.

    Sama vika ei pysty nostamaan 10 euroa lukee et tilill'ä ei tarpeeksi rahaa.TALLETA ! 15 euroa pystyin nostamaan pari päivää sitte-;(


   • BERSEE kirjoitti:

    Sama vika ei pysty nostamaan 10 euroa lukee et tilill'ä ei tarpeeksi rahaa.TALLETA ! 15 euroa pystyin nostamaan pari päivää sitte-;(

    näkyy olevan vähimmäisnosto 15 € Voitin muutaman euron ja sain kotiutettua.


  • Minulla myös ongelmia rahojen noston kanssa Unibetilta. Asiakaspalvelusta ei mitään apua. Selittävät vain jostain rutiinitarkastuksesta, mutta eivät kerro mitään syytä. Eikä mitään tietoa kauanko kestää. He eivät osanneet edes sanoa ovatko rahat nyt menossa pankkitililleni Nordeaan vai takaisin pelitilille vai pitävätkö ne itsellään. Kyseessä yli 1000 euroa. Asiakaspalvelu todella töykeää ja luokatonta.

   Samassa yhteydessä kun kerroin, että heillä pankkitalletus Trustlyn kautta ei toimi, niin heti oltiin valmiita neuvomaan. Eli toisin sanoen ottavat rahaa kyllä vastaan, mutta eivät kovin mielellään anna sitä takaisin.

   Varokaa Unibettia!

  • Nordikki toimii vallan mainiosti , rahat tilillä aina muutamassa tunnissa ja KOKOAJAN kisoja nyt voi voittaa matkan kattoo LEXAN pelejä Torontoon http://www.bit.ly/VoitaMatkaTorontoon

  • Nyt ..LOPPU .. siis lopetin pelaamisen Unibetillä... Asiakaspalvelu ilmoitti ...että uusi käytäntö.. erittäin TÖYKEÄÄ .. palvelua.. ei ystävällistä.. sanaa. Nyt kotiutus erittäin vaikeaa ja epävarmaa... ja niitä dokumentteja.. miksi ne kysyy niitä taas jos on aiemmin kotiuttanna.?? VAROKAA UNIBETIN pelisivustoja... älkää sijoitako suuria summia jos noin äkkiä alkoi ongelmat . !!
   Onko Unibet maksukyvytön pelivoittojen suhteen..!

  • Täysin roskaa koko unibet ja heidän kotiutus! Tulee pitkä prosessi! Aivan järkyttävää!!! Mulla kestänyt yli kuukauden (toki omiakin virheitä tapahtunut kun ei vahingossa näkyyt jossai laskussa kaikki neljä kulmaa). Kuukaus kulunut eikä rahoja vieläkään näy dokumenttejä lähetellyt yhteensä sinne varmaan noin 20 eikä loppua näy kokoajan haluvat jotain lisää ja kyselevätt jonnin joutavia. Käsittämätönta p*skaa!

  • Nopeasti tulee, ainakin nordeaan, jos olen arkena tehnyt ennen puoltapäivää niin iltapäivällä jo tilillä. Ja jos teillä on ongelmia varmennuksen kanssa menkää unibet communityyn ja pyytäkää modeilta apua, he saavat yleensä asioihin vauhtia. Varmennus voi olla Unibetillä tuskallisen hidasta josta iso miinus sille lafkalle. Ja jos liitytte communityyn, käykää mainitsemassa sille varatulle paikalle että livertool suositteli niin saadaan molemmat ilmaisjuttuja kun pääsette levelille 12 :)

  • Unibetiltä EI saa rahoja (voittoja) tilille sitten millään 6 kertaa lisäsin rahaa pelikassaa ja se kyllä onnistui vallan helposti, lopulta jäin muutaman kympin voitolle ja yritin kotiuttaa niin hyväksytty päätös tuli parissa tunnissa, mutta siihen se sitten jäikin, yli viikko odotettu, asiakaspalveluun oltu yhteydessä monta kertaa, sanovat vain että maksettu on, mutta kun ei ole, pyysivät sitten lähettämään tiliotteet siltä yli viikon ajalta? Miten hel....ssä minun rahaliikenteeni heille kuuluu? Varmaan voivat yhtä hyvin olla yhteydessä pankkiini ja kysyä etteikö muka ole tullut, eivät ole koska eivät ole maksanut. Toista kymmentä eri sivustoa kokeilleena voin todeta, että millään muulla sivustolla ei ole ollut mitään ongelmia kotiutuksen kanssa. Kymmenisen vuotta piti näitäkin pelailla ennenkuin osui kusettaja omalle kohdalle. ÄLÄ LAITA RAHAA UNIBETIN SIVUILLE!

  • Joo ei kyllä unibettiä voi suositella enää sitten kenellekkään. liian monimutkaiseksi menee nostojen kanssa.

  • Ite en ollut käyttänyt unibetia vuosiin ja aloin taas pelaamaan siellä. Taitaa loppua pelaaminen lyhyeen heti kun voitin ja siirsin rahat pankkitilille loppu voittaminen. En ole voittanut yhtään senttiä sen jälkeen kun talletin voittoni. Ja voitot eivät ole vielä kolmen päivän jälkeen tilillä.

  • Unibet on kusetus firma!
   Manipuloivat mm. Texas Holdem pöytiä. Vaadin asiakaspalvelusta nähdä viimeisimmän pöydän käden niin eivät ole näyttäneet mitään ja oli tullut joku yhden euron voitto sitten mystisesti pelitilille...voi vittu. En tiiä mikä juttu, mutta niillä lienee botteja tms. pelaajia, joille voitto menee silloin, kun pitäisi tulla split pot tai muuten "pienestä kiinni" vaikka Texas Holdem säännöt ovat päivänselvät. Kahdesti käynyt niin, että olen isommalla kädellä all-in panoksella mystisesti hävinnyt ja kerran split pot all-in myös mystisesti hävinnyt ja tippunut turnauksesta kesken kaiken. Ei ikinä enää lisää rahaa Unibettiin ja jatkossa videoin kaikki all-in vetoni. Jos saan tästä videolle todisteen niin taatusti vien asian eteenpäin.

  • Täyttä kusetusta koko paska.älkää pelatko.!

  • Kotiutin maanantaina, tänään torstai eikä vieläkään tilillä rahoja...!

  • Dokumenttien/henkilöllisyyden todentamisen jälkeen tulee nopeasti rahat tilille. Op:n tilillä jopa samanpäivän aikana riippumatta onko juhlapäivä/viikonloppu. Eilen nostin 8000€ aamulla ja oli jo illalla tilillä.

  • Itse odotellut nyt reilu viikon 4000 euron kotiutusta ( ei oo vaatinut ainakaan vielä erillisiä dokumentteja vaan hyväksyi hakemuksen tunnissa. ) Trustlyn kautta lupaillut 1-3 arkipäivän kuluessa summan näkyvän tilillä. Nyt mennään 8. Arkipäivään eikä näy mitään.. saa nähdä tuleeko koskaan näkemäänkään mitään rahoja

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   7472