testi ja karvoja

Tämä on osaltaan testi.Eli haluan nähdä,onnistuuko kirjautuminen edes tänne,vai onko tarkoitus saada kaikista puskajusseja.
En nimittäin pystynyt rekattuna vastaamaan tuolle yleiselle,ja kun vaihdoin tänne,niin rekkaus häipyi.
On tämä uudistus kyllä ihan syvältä.

Mutta miten on,joko koissujenne talviturkit lähtee?
Meidän "sääsammakot" varistaa karvojaan oikein urakalla.Jos vanhat merkit noilla paikkansa pitää,niin se on sitten kevään tuloa oikein kunnolla.Toivotaan... :)

7

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tästä uudistuksesta on vaikeaa löytää mitään hyvää. Tosi epämukavat käyttää nyt sivut.
      Meillä eilen alkoi turilaasta irtoamaan ekat karvatupsukat. Ei ehkä siis ihan vielä meillä kesä oo kynnyksellä vaan todennäköisesti reipas pakkasjakso on vielä edessä mutta paremmalla puolella ollaan. Pian on taas se ihana aika kun pestään kuraisia koirankinttuja monta kertaa päivässä.

      • Noh,eipä löydy,ei. Nyt näköjään taas vaihteeksi pelittää sentäs.

        Jotain pientä pakkasjaksoa on tuossa vielä lupaillut,mutta eipä taida jäädä ainakaan päälle.Kyllä luotan sen verran noihin sääsammakoihin,yleensä suht kivasti tietävät :D
        Kohta alkaa juu se kurakeli.Silloin kyllä mietin välillä,että pitäiskö muuttaa johonkin paikkaan,jossa mettä lähtisi ihan takapihalta.Kurasten koirien lisäksi,kun minä kuulun siihen sarjaan,jonka kävellessä rapa roiskuu niskaan asti :/ .Ja housut saisi pestä joka käytön jälkeen,jos haluaisi ihan siistinä pysyä.


    • Meidän karvahirmu Pikkulikka odottelee innolla juoksujaan, ja juuri nyt on karva vaihteeksi aika hyvin kiinni, mutta onhan tuota jo tänä vuonna kiitettävästi irronnut... Ja se ihanin kevätriemu on sitten tulossa vähän myöhemmin.

      Santusta lähtee minusta aina pikkuisen karvaa, kyllähän se silläkin kohta lisääntyy mutta ei sen karvoista kuitenkaan tule sellaista oloa että koko maailma hautautuu niihin!

    • Meillä irtoaa kunnolla nyt,ja kun yritän sitä jouduttaa,että nopeammin loppuu,niin on kohta läikällisiä,kun kiskon niitä irti oikein urakalla vielä harjauksen yhteydessä lisää :D.Saa sitten pihan tipuset pesänrakennusaineita,jos kelpaa.

      Onko siellä ilma ruvennut lämpeämään,vai vieläkö kovia pakkasia piisaa?

      • Joo, se on oikein suloista kun koirassa on semmoisia ihme läiskiä. :D Furminator-harjaan olen ollut tosi tyytyväinen, onneksi tuli hankittua.

        Kovasti on lauhtunut täällä, ja sen mukana tietysti saapuneet myrskyt... Tosi kurjia tapauksia ollut täällä Finnmarkissa nyt kahden vuorokauden aikana, ensin Hammerfestissa kolme nuorta menehtyi ja kuusi päätyi sairaalaan rajuilman yllättäessä heidät kelkkaretkellä, eivät olleet pukeutuneet pitkää retkeä varten ja etsinnät eivät tuottaneet tulosta tarpeeksi ajoissa kun näkyvyys oli nolla. :( Ja tänään kuoli nuori mies Tenossa jäätyään lumivyöryn alle. Niin surullista. Monelle nuorelle se kelkka on elämän suola ja sokeri, ja on sen itsekin saanut kokea miten järkyttävän nopeasti keli vaihtuu joskus. Meillä vaan on aina ollut porukasta jollain mukana gps, ja sitten on ajettu takaisin mökille toisen kelkan perävaloissa kiinni että on pysytty yhdessä.

        Mutta kevät on siis kuitenkin antanut merkkejä itsestään vaikka tänäänkin satoi aika paljon lunta, ;) ja ihanaa kun on jo niin pitkät valoisat päivät!


    • Myy-Pikkuinen

      Hyvin vähän lähtee, nyppimällä enemmän. =)))

      • Onkohan sinulla nypittävä tirri,vai kynitkös muuten vaan,kuten minä :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1335
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      75
      878
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      63
      733
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe