Lukioajan muistoja

Elämä on antoisaa

Tapahtui 70-luvulla. Vanhempani päättivät lähettää minut suureen kaupunkiin käymään lukiota. Minut majoitettaisiin 55 v. tätini luokse.
Täti asui pienehkössä omakotitalossa. Hänen miehensä oli kuollut jo 20 vuotta sitten, eikä lapsia ollut. Minut laitettiin asumaan kellarikerrokseen.
Joka päivä kello puoli kuuden aikaan oli ruokailu yläkerrassa. Sen lisäksi täti laittoi minulle iltapalan valmiiksi.
Päätin aloittaa tupakoinnin. Eräänä päivänä tätini sitten huomasi minut tupakoimassa talon etupihalla ja hän kutsui sisään. Tätini kertoi minulle, ettei hän hyväksy tupakointia, koska hän on Jehovan todistaja. Naapurien takia , sovittiin että voin käydä tupakalla hänen olohuoneessa olevan takkansa edessä.
Vähitellen huomasin, että tietystä kulmasta takan edessä istuessani saatoin nähdä tätini makuuhuoneeseen. Täti teki lyhennettyä työpäivää, joten hän tuli samoihin aikoihin kotiin kuin minäkin koulusta. Tämän jälkeen hänellä näytti olevan tapana ottaa pitkät torkut sängyllään. Tätini käytti aina hametta ja saatoin nähdä joskus vilahduksen tätini sääristä.
Huomasin tätini käyttäytymisessä muutoksia. Tätini ryhtyi laittamaan tyynyjä jalkojensa alle, jolloin hänen hameensa laskeutui selkeästi alemmas.
Erään kotona viettämäni viikonlopun jälkeen huomasin, että tätini oli asettanut sänkynsä niin, että näin avoimesti hänen sääriinsä. Muistan kuinka olin niin kiihottunut, että sydän usein pamppaili ja käteni lähes värisivät.
Sitten tätini alkoi jättämään hameensa pois ja lepäili sängyllään pelkissä sukkahousuissa. Tämä oli suorastaan räjäyttää tajuntani.
Kuten sanottua, tätini oli Jehovan todistaja ja useimpina iltoina viikosta lähti menoihinsa. Eräänä iltana hän tuli illalla koputtelemaan huoneeni ovelle ja kysyi, voiko tulla kertomaan minulle uskostaan. Lupasin kuunnella. Eniten minua kuitenkin kiinnostivat tätini sääret. Hän oli pukeutunut sivusta syvästi halkiolliseen hameeseen, mustiin sukkahousuihin ja mustiin korkokenkiin. Lopulta hän istui sängylläni kenkänsä riisuneena jalat koukussa ja luki Raamattua.
Itse olin onnistunut kaupungilta ostamaan pari pulloa whiskyä. Kävin kaapillani ottamassa rohkaisua.Tätini huomasi tilanteen. Lopulta rohkenin tarjota myös tädilleni. Hän esteli ensin, mutta suostui pariin ryyppyyn.
Kun tätini humaltui hiukan, hän alkoi lepäillä sängylläni. Kun tätini makoili sängylläni mahallaan takapuoli pystyssä minuun päin, näky oli aivan mahtava. Koskettelin tätini sääriä. Lopulta tätini nousi ja lähti omaan huoneeseensa.
Seuraavana iltana tätini tuli jälleen Hän kysyi, saako tulla hetkeksi sisään. Näin hänen itkeneen. Hänen asiansa oli se, että hän oli ollut Jehovien todistajien kokouksessa ja häntä oli siellä ruvettu uhkailemaan koska hän oli pitänyt yhteyttä pari vuotta aikaisemmin liikkeestä erottettuun ystävättäreensä. Lopulta sovimme, että tätini jättää väliin seuraavan päivän kokouksen ja lähtee kaupungille minun seurassani.
Kävimme teatterissa. Kävellessämme kotiin oli melkoinen lumipyry , joten tätini otti minusta tukea. Kotiin saavuttuamme tuuli oli käynyt jo lähes myrskyksi. Niinpä tätini katkaisi sähköt ja turvauduimme kynttilöihin.
Tarjosin jälleen whiskyä. . Alkoi olla puolenyön aika. Lopulta sovimme, ettei tätini tarvitse lähteä enää pimeässä yläkertaan, vaan hän jää siihen paikoilleen nukkumaan. Itse asetuin nukkumaan niin, että tyynyni oli tätini jalkopäässä .
Havahduin, kun tunsin jotain liikettä säärilläni, aivan kuin tätini olisi kevyesi painautunut sääriäni vasten. Jännitys sai tietysti kovan erektion aikaan. Tätini todellakin hiljaa hiveli reisiäni. Lopulta tunsin kuumottavaa hengitystä. Pää tuntui painuvan reisieni väliin.
Paino reisieni välissä kävi raskaammaksi ja siirtyi alemmaksi sentti sentiltä. Lopulta tunsin kosketuksen kyrvälläni, ja vähän ajan kuluttua tunsin ensin varovaisia nuolaisuja ja sitten olin tuntevani kuinka kyrpäni ympärillä oli pelkkää kosteaa ja lämmintä.
Nautin hiljaa tilanteesta pitkän aikaa. Tätini kävi rohkeammaksi ja otteet hiukan kovenivat. Välillä oli selvää hidasta kädellä
runkkausta, välillä helliä nuolaisuja terskalleni ja kiveksilleni ja kyrpäni varrelle.
Lopulta itse laskin käteni hänen tummille hiuksilleen. Sanaakaan ei vaihdettu, kun hivutin hiljaa mustien sukkahousujen peittämät sääret kasvojeni päälle, revin aukon hänen sukkahousuihinsa, ja ryhdyin suuseksiin.
Tunsin, kuinka tätini sääret kietoutuivat kasvojeni ympärille tiukasti. Hän sai monta orgasmia. Lopulta minäkin purkauduin tätini suuhun.
Täti tuli kainalooni. Ensin pyytelin anteeksi, mutta tätini oli toista mieltä. Hänhän se oli minua jo kuukausia säärillään vietellyt. Lopulta totesimme, että olimme molemmat hieman yksinäisiä ja seksinpuutteesta kärsineitä. Yhdessä päätimme, että voimme antaa toisillemme hieman lämpöä ja lohtua. Voitte arvata, että tästä koitui antoisa lukioaika.

6

17511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies -73

      Hieno, erilainen tarina. Tykkäsin ja kiihotuinkin.

    • Tädin pitseissä

      Minäkin opiskelin nuorena Tampereella ja sain asua Messukylässä tätini luona. Hän oli vielä ihan kivan näköinen, äitini siskoista nuorin. Ei ollut ottanut uutta miestä eronsa jälkeen, kun pettyin niin pahasti entiseen ukkoonsa. Oli asuskellut yksin jo useamman vuoden ja oli todella tyytyväinen, kun sai seuraa sukulaispojasta.
      Kolusin hänen kaappejaan, kuin hän oli ulkona ja ihailin hänen seksikkäitä alusasujaan ja lopulta en voinut olla koettelemasta niitä itsekin. Tunne oli todella huumaava! Runkkailin säännöllisesti pukeutuneena tätini aluasuihin ja lopulta jäin siitä kiinni!
      Täti hämmästyi ensin, mutta oli lopulta ymmärtäväinen ja sain olla hänen luonaan tyttönä ja sitten... mikä oli ihaninta, pääsin hänen viereensä ja koko opiskeluaikani vietin tätini vuoteessa ja sain 'auttaa' tätiä miehen puutteessa.

    • EINÄIN

      Anteeksi vaan, mutta tuo on todella likaista! Sukulaisten kanssa...

      Kieltämättä kiihotuin vähän itsekkin. =(

    • Anonyymi

      Minä itse olen päässyt nuolemaan ja haistelemaan tätini sammuneita jalkapohjia ja oli niin kiihottavaa että oli pakko työntää kyrpänikin pari kertaa niiden väliin ja laukesin niille samantien. Tätini pyöri vain ja mumusi sängyllään mahallaan. Aamulla hymyili minulle ja olin pyyhkinyt loput jämät hänen mustiin nilkkasukkiinsa, jotka hän veti aamusta jalkaansa. Varmasti tiesi mitä olin tehnyt. Unelmoin vielä kunpa pääsisin joku kerta hänen jaloilla leikkimään. Fantasioin joka kerta siitä mitä tuli ja onneksi tuli tehtyä.

    • Anonyymi

      Mahtavaa!! Minulla samanlaisia kokemuksia setäni kanssa!!

      • Anonyymi

        Ai minkälaisia kokemuksia ? Jalka/nylon fetissikö ?


    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe