Azorien lomalle erikoistarjoushintaan

hispanuuri

3

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On ilo nähdä, että Azorit ja erikoisesti erikoishintaiset matkat saavat julkisuutta Suomi24:n matkailusivustolla. Niille, jotka eivät tunne Azoreita, on mielestäni kuitenkin pakko tarkentaa, että saariryhmä ei ole varsinainen rantalomakohde, Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Azoreilla pääsisi uimaan, sillä saariryhmässä on rantoja ja uimapaikkoja kymmenittäin, joista vuonna 2010 laadusta kertova sininen lippu myönnettiin 25:lle. Meriveden lämpötila Ponta Delgadassa liikkuu vuositasolla lukemissa 16 C - 24 C.

      Azorit ovat luontokohde, jonka erottaa monesta muusta sellaisesta tuliperäisyys. São Miguelin saarella, johon suomalaisten ryhmämatkat Azoreilla suuntautuvat, on tilaisuus on hämmästellä maanpinnalla kiehuvaa mineraalivettä ja pulikoida ja uida näissä terveysvaikutteisissa vesissä, mm. Terran Nostran puistossa. Puisto sai nykyisen alkunsa 1800-luvun puolivälissä ja on kuin kurkistus menneeseen maailmaan, jota ei kiire vaivannut samassa määrin kuin omaamme tänä päivänä.

      São Miguelin maisemat ovat valtaosiltaan pieniä vehmaita kukkuloita ja tasankoja joilla ruohoa syö noin satatuhatta nautaa. Varsinaisia luonnonnähtävyyksiä on kolme kraatterialuetta: Sete Cidades, Furnas ja Lagoa do Fogo sekä jylhä Povoaçãon ja Nordesten vuoristo- ja metsäalue upeine näköalapaikkoineen meren äärellä.

      São Miguel tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harjoittaa mm. seuraavia aktiviteetteja: patikointi (São Miguelilla on 27 virallista reittiä), sukellus, snorklaus, purjehdus, uinti, surffaus (pidetään kansaivälisiä kilpailuja), bodyboarding, rannikko- ja syvänmeren kalastus (yksi maailman 10. parhaimmasta kohteesa), varjoliito, canyoning, golf (kaksi hyväkuntoista kenttää), ratsastus, geokätköily, lintujen havainnointi, tuliperäisyyteen tutustuminen. Monet tulevat Azoreille pelkästään siksi, että voisivat osallistua valas- ja delfiinisafareille. Muita mielenkiintoisia tutustumisen aiheita ovat kansankulttuuri, kansanmusiikki ja -tanssi, uskonnolliset menot, ruoka ja juoma, käsityöt, puutarhanhoito, maidon- ja maitotuotteiden tuotanto.

      Azorit ovat mielenkiintoinen matkakohde niille, jotka hakevat rauhallista, erilaista lomaa ja jotka haluavat välttää massaturismikohteita, nähdä aitoa elämänmenoa ja kohdata aitoja ihmisiä, joita ahneus ei ole vielä turmellut.

      Asun Ponta Delgadassa. Kerron Azoreista ja etenkin São Miguelin saaresta kotisivuillani ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin. Kotisivuilleni pääsee näpäyttämällä nimimerkkiäni.

    • 3+17

      Azoreille tekee kyllä muutkin matkoja kuin Hispania....
      Mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta, ehkäpä sinne joskus vielä matkustaa :)

    • Azoreille tekee tänä vuonna ensi kertaa ryhmämatkoja Aurinkomatkat noin kahden kuukauden ajan 30.5.-1.8. Aurinkomatkat myyvät Azoreita rantalomakohteena, Hispania omillaan sivuillaan ei näin tee.

      Suomalaisia käy tänä päivänä Azoreilla myös omatoimimatkoilla Lissabonin kautta.

      Lämpimästi tervetuloa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2230
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1741
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1596
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      292
      1233
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1099
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      928
    Aihe