Azorien lomalle erikoistarjoushintaan

hispanuuri

3

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On ilo nähdä, että Azorit ja erikoisesti erikoishintaiset matkat saavat julkisuutta Suomi24:n matkailusivustolla. Niille, jotka eivät tunne Azoreita, on mielestäni kuitenkin pakko tarkentaa, että saariryhmä ei ole varsinainen rantalomakohde, Tämä ei tarkoita sitä, etteikö Azoreilla pääsisi uimaan, sillä saariryhmässä on rantoja ja uimapaikkoja kymmenittäin, joista vuonna 2010 laadusta kertova sininen lippu myönnettiin 25:lle. Meriveden lämpötila Ponta Delgadassa liikkuu vuositasolla lukemissa 16 C - 24 C.

      Azorit ovat luontokohde, jonka erottaa monesta muusta sellaisesta tuliperäisyys. São Miguelin saarella, johon suomalaisten ryhmämatkat Azoreilla suuntautuvat, on tilaisuus on hämmästellä maanpinnalla kiehuvaa mineraalivettä ja pulikoida ja uida näissä terveysvaikutteisissa vesissä, mm. Terran Nostran puistossa. Puisto sai nykyisen alkunsa 1800-luvun puolivälissä ja on kuin kurkistus menneeseen maailmaan, jota ei kiire vaivannut samassa määrin kuin omaamme tänä päivänä.

      São Miguelin maisemat ovat valtaosiltaan pieniä vehmaita kukkuloita ja tasankoja joilla ruohoa syö noin satatuhatta nautaa. Varsinaisia luonnonnähtävyyksiä on kolme kraatterialuetta: Sete Cidades, Furnas ja Lagoa do Fogo sekä jylhä Povoaçãon ja Nordesten vuoristo- ja metsäalue upeine näköalapaikkoineen meren äärellä.

      São Miguel tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet harjoittaa mm. seuraavia aktiviteetteja: patikointi (São Miguelilla on 27 virallista reittiä), sukellus, snorklaus, purjehdus, uinti, surffaus (pidetään kansaivälisiä kilpailuja), bodyboarding, rannikko- ja syvänmeren kalastus (yksi maailman 10. parhaimmasta kohteesa), varjoliito, canyoning, golf (kaksi hyväkuntoista kenttää), ratsastus, geokätköily, lintujen havainnointi, tuliperäisyyteen tutustuminen. Monet tulevat Azoreille pelkästään siksi, että voisivat osallistua valas- ja delfiinisafareille. Muita mielenkiintoisia tutustumisen aiheita ovat kansankulttuuri, kansanmusiikki ja -tanssi, uskonnolliset menot, ruoka ja juoma, käsityöt, puutarhanhoito, maidon- ja maitotuotteiden tuotanto.

      Azorit ovat mielenkiintoinen matkakohde niille, jotka hakevat rauhallista, erilaista lomaa ja jotka haluavat välttää massaturismikohteita, nähdä aitoa elämänmenoa ja kohdata aitoja ihmisiä, joita ahneus ei ole vielä turmellut.

      Asun Ponta Delgadassa. Kerron Azoreista ja etenkin São Miguelin saaresta kotisivuillani ja vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin. Kotisivuilleni pääsee näpäyttämällä nimimerkkiäni.

    • 3+17

      Azoreille tekee kyllä muutkin matkoja kuin Hispania....
      Mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta kohteelta, ehkäpä sinne joskus vielä matkustaa :)

    • Azoreille tekee tänä vuonna ensi kertaa ryhmämatkoja Aurinkomatkat noin kahden kuukauden ajan 30.5.-1.8. Aurinkomatkat myyvät Azoreita rantalomakohteena, Hispania omillaan sivuillaan ei näin tee.

      Suomalaisia käy tänä päivänä Azoreilla myös omatoimimatkoilla Lissabonin kautta.

      Lämpimästi tervetuloa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe