Kesällä Bratislavaan

Bratislavaan kesällä

Aikomukseni on käydä kesällä Bratislavassa. Mitä edullista hotellia suosittelette? ja onko ylipäätään paljon tarjontaa majoituksista? Mitkä asiat minun tulisi ehdottomasti nähdä ja kokea kaupungissa? Tarkoitukseni olisi käydä myös naapurimaissa eli Itävallassa, Unkarissa ja ehkä Tsekissä myös, eli miten kyseisiin valtioihin parhaiten pääsen tutustumaan? voiko olla että esim jopa kävellen voisin tutustua itävaltaan? Onko Bratislavassa hyvät kulkuyhteydet ja entä lippujen hinnat?

2

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ervo A

      Onhan siellä toki hotellitarjontaa paljonkin, mutta yksi hyvä vahtoehto on aina Ibis, edullinen ja palvelutaso kaikkialla samantasoinen. Kun vanhastakaupungista aloitat tutustumisen, siitä voi sitten laajentaa aluetta, paikallisliikenne toimii hyvin. Wien on siinä lähes vieressä ja esim. Budapestiin kohtuullisen lyhyt junamatka, maisemat kaupan päälle. Toisin sanoen, kolmenkin suurkaupungin kokemukset saat vähällä vaivalla, mutta kyllä se aika Bratislavassa pelkästään tuntuu aina jälkikäteen lyhyeltä, mainio matkailukaupunki kaikkiaan ja ihmisläheinen sellainen.

    • 5+18

      Bratislavassa on nähtävää ainakin Bratislavan linna, Mikaelin portti, Sininen kirkko, Devinin linna ja Ufo-silta :)

      Periaatteessa Bratislavasta pystyy kävelemään Itävallan puolelle. Me mentiin bussilla rajan yli eikä se ollut autotietä pitkin tuhottoman pitkä matka. Jostain varmaan löytyy kartta johon on laitettu kevyenliikenteen väyliä tms. joista näkee mitä reittiä pystyy käyttämään helpoiten. Bussilla/bussin reittiä käyttäen kun menee matkan niin Itävallan puolella rajan tuntumassa on nätti pieni kylä.

      Bratislavalla on hyvät kulkuyhteydet Tsekkiin, Itävaltaan ja Unkariin. Niihin pääsee bussilla (halvin vaihtoehto, student agency, eurolines, orangeway), junalla ja jokilaivalla ainakin Wieniin ja Budapestiin (mä en muista pysähtyykö jokilaiva matkanvarrella missään). Lippujen hinnat on suomalaisen rahapussille edulliset.

      Hotellia mä en osaa suositella. Mä itse olin Bratislavassa vain pari päivää ja se riitti mulle. Mulla oli aika suuret odotukset kaupungista ja se osoittautukin pettymykseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe