TAHKO on YKKÖSPAIKKA!

tahkolle uudelleen

Lähellä, palvelu toimii, sää aina loistava meidän ollessa lomalla tahkolla. nyttenkin viikonloppuna joka päivälle oli aurinkoista ja pilvetön taivas. Rinteet oli priima kunnossa valehtelematta, pinta ei upottanut eikä ollut YHTÄ AINUTTA jäistä pintaa, suksi luisti loistavasti ja väkeä oli ihan saakelisti, päivän kruunasi pehkun perinteikäs ja upee dj satun vauhdittama afterski. Tahko hakkaa himokset ja rukat 100/100 vaikka kassissa painais mikä. näin se vaan on!

16

377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niskalaukaus

      Pitää paikkaansa. Olimme hiihtolomalla siellä ja vaikka oli kovatkin pakkaset niin rinteet pysyi laskukunnossa, kiitos rinnemiehille kovasta ja ahkerasta työstä jota siellä tekivät. Tahkosta on vuosien saatossa kasvanut hyvä "keskusta" jossa viihtyy kaikki. Penskat oli niin innoissaan heti alkutaipaleelta että kyllä sitä itsekin nautti kun katsoi miten lapset nauttii lomasta, ehdottomasti uudelleen näkemisen arvoinen ja tasoinen keskus.

    • Tahko on huippu!

      Olin Tammikuussa Tahkolla, ja oli kyllä huippu kivaa. Rinnteetkin oli huippukunnossa ja mökki kunnon luksuslukaali! Iso kiitos Tahkon työntekijöille!

    • dj-dewil

      Aika samoilla viivoilla mennään rukan ja tahkon kanssa, mutta tahkolla on paremmat rinteet. afterski on tällähetkellä tahkolla parempaa sillä bistro paloi.. mutta uusi on tulossa, toivottavasti yhtä henkinen paikka ettei tehdä liian hienoo.

    • pimpuula

      Olen lapintyttö ja nyt olin eka kertaa Tahkolla. Yllätyin todella positiivisesti paikasta. Ihan mahtava paikka.
      Ainut miinus tulee itänaapurin porukoista. Heitä on kylläkin joka paikassa ja
      ihan liikaa sanon minä. Moukkia käytökseltään.

      • shadyy.

        vai että oikein vielä "lapin"tyttö ja tulee jotenkin "yllätyksenä" että tahkolla paljon itänaapureita, ja siitä miinuksia paikkaan. kuule et pääse niistä eroon vaikka oisin persreijässä uudestavuodesta-loppiaiseen, ellet karkaa kuuhun PIKAVUOROLLA.


    • koettu on

      No ei noita itänaapureita passaa pelkästään moittia, kyllä me suomalaiset ollaan siinä jopa tyhmempää kansaa, koska meidän pitäisi tietää rinnesäännöt ja moni on aiemmin nähnyt laskukulttuuria. On noita pommeja saanu taas tänäkin talvena väistellä Tahkolla ja suurin osa pahimmista suomalaisia.

      Jotenkin etelän lomalaiset osaavat näyttää idioottimaisuutensa, ylimielisyytensä ja sikailunsa juuri näillä laskureissuillaan, koska monille Tahkon alueen paikalliset ovat juntteja..

      • hintti2

        niin, eli samat hinttarit ne pyörii sitten rukallakin ja lapissa.


      • durasil

        kyllä ne enimmässä määrin ovat kuitenkin venäläisiä. myös nuoriso ja lapset laskevat monta kertaa laittomasti "syöksylaskuna", joka aiheuttaa aina välillä vaarallisia tilanteita .. eikä sillä ole merkitystä mistä päin suomee on jokainen itse päättää osaako laskea vai laskeeko kokemattomana vai menisikö esim. HIIHTOKOULUUN?


    • .

      .

    • marmoritaivas

      Ykköspaikka myös kesällä. ei pidä unohtaa, että tahko on kesälläkin täynnä toimintaa ja tekemistä! itse olin osallistujana mukana Tahko MTB:ssä, ja tulen ensivuonnakin. Kilpailun jälkeen oli erittäin rentouttavaa pulahtaa suoraan vieressä olevaan Syväriin uimaan, ja senjälkeen illalliselle ihanan ja kauniin vaimoni kanssa El Monteen. Tahko on hieno paikka, suosittelen myös kesäisin piipahtamaan.

      • surkeaa on

        Kyllä on TAHKO YRITTÄJILLÄ PAHASTI LÖYSÄT HOUSUISSA JA HIRTTOSILMUKKA KAULALLA kun tänne pitää tulla kehumaan omiaan ja haukkumaan kilpailijoita.


    • lappari1243

      Ja missäs muualla tahkon kävijät ovat lomailleet?

      Omasta mielestä Ylläs kaikkein monipouolisin ja hyväkuntoinen rinteiltään.

    • Majoituksesta

      Tahko on ihan mukava paikka, mutta kalliit majoitukset, jos haluaa asua lähellä "keskusta". Onko jollakulla tietoa edullisesta majoituksesta siellä uutena vuotena (alppihotellihuone tai mökki), kahdelle kävelymatkan päässä alueelta.

    • Mieeeeeee
    • 6

      Uuden Vuoden osalta venäläisten tulo, majoituksen niukkuus ja kovat hinnat ovat olleet monta vuotta sama. Hinnat kokeillaan vetää maksimiin, osittain mökkien siivon takia, kun majoittujat poistuvat, koska venäläisiltä on vaikeampi saada korvauksia.

      Kyllä niihin kaahaajiin voidaan hyvin lukea myös aikuiset varsinkin alkoholilla höystettynä. Sen verran monta kertaa olen itsekin heitä väistellyt rinteessä.

      • .

        .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe