Suomi24 -ylläpito, te teitte sen.

since 2004

Ajatte hyvää vauhtia alas Suomen suosituimman keskustelufoorumin. Ilmeisesti teillä on jokin syy siihen ja se syy kiinnostaisi myös meitä käyttäjiä ja maksajia.

Teillä ei ole halua eikä tietämystä pitää Suomi24 suosituimpana kansalaisten keskustelupalstana.
Olette ylimielisiä ettekä kuuntele käyttäjien mielipiteitä ja toiveita.

Kaikki alkoi mennä vikaan siinä vaiheessa, kun vaihdoitte gallerian minä-profiiliin. Teidän uudistusintonne oli liian vauhdikasta. Olisitte keskittyneet korjaamaan entisistä osioista vikoja sen sijaan, että aloitte uutta väsäämään.

Nyt olette/olemme tilanteessa, missä ei toimi enää mikään, ei posti, ei keskustelupalstat, ei minä-profiili eikä chattikaan.

Olen ollut S24:n sivustoilla vuodesta 2004 alkaen ja täytyy rehellisesti sanoa, että koskaan tämä saitti ei ole ollut niin huono kuin se nyt on. Jopa iltapäivälehtien keskustelusivustot ovat selkeämpiä ja papempia, kuin tämä nykyinen Suomi24 Keskustelu.

Myös keskustelupalstojen moderointi on täysin ala-arvoista. Viestien moderoinnissa ei ole mitään logiikkaa. Pelkkä viestin ilmoittaminen asiattomaksi saa asiallisetkin viestit poistumaan palstoilta.
Tuolla keinoin häiriköt saavat tyrehdytettyä asiallisetkin keskusteluketjut. Häirikköviestien määrä keskustelupalstoilla paisuu ja te ette tee asian eteen mitään.

Nythän ei voi enää puhua keskustelupalstoista, vaan kommentointipalstoista. Te poistitte viestipuunäkymän, joka oli yksi Suomi24 –keskustelupalstojen valteista. Nyt pitkien viestiketjujen seuraaminen on täysin ylivoimaista. Te olette ilmoittaneet laittavanne takaisin viestipuun kaltaisen systeemin. Miksi ette laita viestipuuta takaisin? Onko se ylivoimainen tehtävä Piialle, Marille ja Ristolle?

Pulmatilanteissa ylläpidolle voi laittaa kysymyksen palautelomakkeella ja kiireellisissä tapauksissa voi soittaa pulmatilanteesta annettuun numeroon. Tämäkään ei teillä toimi. Palautelomakkeella lähetettyyn kysymykseen ei saa vastausta ja jos saakin, vastausta saa odottaa viikkoja. Kiireellisissä tapauksessa pulmapuhelimen minuuttitaksa on yli 2 euroa minuutti. Puhelinveloitus alkaa siitä kun olet valinnut numeron ja numero alkaa hälyyttämään. Siis vastaamattomista puheluista joutuu maksamaan yli 2 euroa minuutissa. Olen itse kokeillut soittaa pulmatilanteessa numeroonne, kolme minuuttia puhelin hälyytti, eikä kukaan vastannut siihen. Puhelinlaskua tuli vastaamattomasta puhelusta yli 6 euroa! Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua, törkeää rahastusta!

Yksi hyvä puoli viimeisessä keskustelupalstojen uudistuksessa oli, nimittäin se, että tuon huonommaksi sitä ei voi enää parantaa. Tai yksi uudistus voisi olla vielä. Muuttakaa vielä keskustelupalstojen viestien fontin väriksi valkoinen. Eiköhän se uudistus ole sitten valmiiksi taputeltu.

15

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Moderointi on ihan perseestä. Kirjoitin ateismipalstalle eilen ja ihmettelin miksi porukka ei boikotoi palstaa, vaikka kukaan ei ole tyytyväinen tähän uudistukseen. Seuraus: minun viestini poistettiin, mutta kaikenlaista paskaa ja monta vuotta vanhoja uudelleen ylösnostettuja viestiketjuja siellä kyllä on.

      "Yksi hyvä puoli viimeisessä keskustelupalstojen uudistuksessa oli, nimittäin se, että tuon huonommaksi sitä ei voi enää parantaa. Tai yksi uudistus voisi olla vielä. Muuttakaa vielä keskustelupalstojen viestien fontin väriksi valkoinen. Eiköhän se uudistus ole sitten valmiiksi taputeltu."

      Joo, tai punaisella pojalla keltainen teksti. Se se tekee gutaa, jos on taipumusta migreeniin...

    • Näin on.

      Atk-gurujen julistama oppi on, että toimivaa systeemiä ei mennä käpälöimään. No, ylläpidossa ei guruja ole. Väki otettu kaiketi suoraan työllisyyskurssilta.

      Seuraava puoli vuotta korjaillaan nyt aiheutettuja mokia. Sitten systeemi alkaakin olla jo kunnossa. Sen jälkeen tehdään taas "uudistus" ja niin ylläpidon työllisyys onkin taas turvattu.

    • E.K.

      Palstan alasajon motiivi olisi todella kiva tietää. Täysi mysteeri ainakin minulle, miksi ne noin tekevät.

      Olen pari kertaa soittanut siihen palvelunumeroon, mutta sitä virhettä en enää tee. Eka kerralla joku mimmi siellä änkytti, että poistoille pitää olla perustelut ja minä sanoin että mene sinä likka katsomaan noita palstoja, ja katso edes mitä on poistoon pyydetty ja urputa vasta sitten. Taisin sanoa vielä muutamia painokelvottomia sanoja, mutta heräsi se kuitenkin ja poisti palstahäirikön vittuilut. Seuraavana päivänä oli tosin taas sama touhu menossa.

      Tosella kerralla olin jonossa kymmenen minuuttia, mutta kukaan ei vastannut. Ajattelin sitten että sen kaksikymmentä egeä olisi voinut järkevämpäänkin laittaa ja suljin puhelimen.

      Olen tasan yhden kerran saanut vastauksen sähköpostiin, kun palautelomakkeella tiedustelin erästä asiaa. Vastaus oli yhtä tyhjän kanssa. Kysyin juuri siitä, että miksi häiriköt saavat tukkia palstat, mutta asiallisia ketjuja poistetan ihan vain koska joku niitä poistoon pyytää. Vastaus oli jotain ihan puuta heinää tyyliin: me poistamme vain asiattomat viestit.

      En tajua miksi viestipuunäkymää ei palauteta. Siihen ei ole mitään perusteltua syytä. Jos joku sellaisen tietää, niin kertoisi minullekin.

    • Totta joka sana!

      Suomi 24 aikoo antaa hieman periksi, mutta katsotaan ensin, mitä ne uudet uudistukset ovat. Se nähdään sitten 15.3. Nythän pitäisi uudet ensimmäiset korjaukset tulla, niin ylläpito on luvannut. Saa sitten nähdä.

      Jos ei uudistuksien korjaukset ja viestipuu entisellään tule takaisin, on meidän asiakkaiden näytettävä, että me olemme käyttäjiä ja meitä on kuunneltava. Tuo ylläpidon ylimielinen asenne ja suoranainen kirjoittajien aliarvioiminen pitää kääntää heille tappioksi.

      Me Suomi24:n käyttäjät voidaan kuitenkin vaikuttaa siihen, miten tätä foorumia uudistetaan. Jos ylläpito ei kuuntele käyttäjiä ja heidän toiveitaan, laitetaan ensiksi Suomi24-foorumi vuorokaudeksi hiljaiseksi ja siirrytään vaikka iltapäivälehtien ja muiden keskustelun tarjoajien palstoille arvostelemaan Suomi24-foorumia.

      Jos uudistuksien korjaukset ei miellytä, me voimme yhdessä vaikuttaa siihen kirjoittamalla mielipiteemme toisille foorumeille. Tänne siitä näyttää olevan turha valittaa. Jos kirjoitamme esimerkiksi ilta-lehden keskustelufoorumille Suomi24:n uudistuksista ja näytämme mielipiteemme siellä, on aivan varmaa, että iltalehti reagoi siihen ja tekee uutisen. Siinä tapauksessa myös Suomi24:n on tehtävä jotain pelastaakseen kasvonsa.

      Me yhdessä voimme vaikuttaa ja tehdä tästä saitista mieleisen. Emme voi hyväksyä kirjoittajien aliarvioimista.

      • E.K.

        Tehkäämme niin. Tänne tosiaan on ihan turha kirjoittaa, koska nuo datanomit eivät vaivaudu mitenkään kommentoimaan. Kiukkuisimpia kirjoituksia kyllä poistellaan, mutta siihen se osallistuminen jää.


      • E.K.

        "Jos uudistuksien korjaukset ei miellytä, me voimme yhdessä vaikuttaa siihen kirjoittamalla mielipiteemme toisille foorumeille. Tänne siitä näyttää olevan turha valittaa. Jos kirjoitamme esimerkiksi ilta-lehden keskustelufoorumille Suomi24:n uudistuksista ja näytämme mielipiteemme siellä, on aivan varmaa, että iltalehti reagoi siihen ja tekee uutisen. Siinä tapauksessa myös Suomi24:n on tehtävä jotain pelastaakseen kasvonsa."

        Tuonne sitten vaan keskustelemaan.

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=5956476&posted=1#post5956476


      • B.K.
        E.K. kirjoitti:

        "Jos uudistuksien korjaukset ei miellytä, me voimme yhdessä vaikuttaa siihen kirjoittamalla mielipiteemme toisille foorumeille. Tänne siitä näyttää olevan turha valittaa. Jos kirjoitamme esimerkiksi ilta-lehden keskustelufoorumille Suomi24:n uudistuksista ja näytämme mielipiteemme siellä, on aivan varmaa, että iltalehti reagoi siihen ja tekee uutisen. Siinä tapauksessa myös Suomi24:n on tehtävä jotain pelastaakseen kasvonsa."

        Tuonne sitten vaan keskustelemaan.

        http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=5956476&posted=1#post5956476

        Eipä ole viestipuuta sielläkään,mutta -mistäpä sen tietää,vaikka sellainen sinne ilmestyisi..

        Vähiin näyttävät käyvän käyttökelpoiset keskustelufoorumit Suomessa!

        Suomi24 saa myös minun kohdaltani jäädä historiaan.


    • S24:n suosio hiipuu.

      Google Trends osoittaa, että Suomi24:n alamäki on alkanut. Edes viestien määrien mahdollinen peukalointi ei poista tätä tosi-asiaa.

      Google Trends näyttää selkeästi, että viimeksi Suomi24:n suosio on ollut näin alhaalla vuonna 2004. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, ettei kyseisenä vuonna sosiaalinen media ollut vielä niin tunnettu ja käytetty, kuin se nyt on. Vuonna 2004 Suomi24 oli nousujohteinen, toisin kuin nyt. Nyt mennään alas ja lujaa. Siitä kiitos Suomi24 ylläpidon.

      Useiden epäonnistuneiden uudistuksien ja kirjoittajien (lue: asiakkaiden) ala-arvoinen kohtelu ja ylläpidon ylimielinen käytös ovat johtaneet siihen, että
      alamäki jatkuu ja jatkuu...

      Suomi24:n ylläpidolla alkaa olla jo kiire, jos he haluavat pitää tämän saitin vielä
      pystyssä. Jos edes mielenkiintoa on. Siihen ylläpito tarvitsee nöyryyttä ja asiakkaiden kuulemista.

      Tässä linkki lahjomattomaan Google Trends:iin. Tallenna linkki ja seuraa, miten Suomi24:n käy. Saattaa olla, että tämä viesti linkkeineen häipyy aika nopeasti. Totuus kun sattuu.

      http://www.google.com/trends?q=suomi24&ctab=0&geo=all&date=all

      • Kiitos faktasta -

        tämähän ei ole enää mielipide vaan faktaa. -

        Voiko sen 24:n ohittaa....


      • E.K.

        Google Trends siis kertoo missä mennään, mutta vaikuttaako se suomi24:n toimintaan, onkin toinen juttu. Olisi kiva tietää mikä mahtaa olla syynä suomikaksnelosen toimintaan. Yrittääkö ne tahallaan ajaa koko foorumin alas?


    • Mikä enää toimii?

      Noilla uudistuksilla Suomi24 pilasi täysin keskustelupalstat, sitä edellisillä uudistuksilla gallerian.. jne...

      Mitä puusilmiä siellä ylläpidossa on tekemässä uudistuksia, vielä viitsitte tuulettaa kun olette saaneet ne valmiiksi! Olette pilanneet täysin Suomi24:n!

      Ei Suomi24-keskustelua voi käydä, kun ei näe kuka ja kenelle vastaa. Täysin perseestä tuokin uudistus. Maksaako se niin helvetisti pitää sitä viestipuu-näkymää, vai kiusallanneko teette uudistuksia maksaville asiakkaille?

      Tämähän on mainosrahoitteinen saitti ja me käyttäjät maksamme sinunkin palkan ylläpidossa näitä uudistuksia käsi housussa suunnitteleva nörtti. Tiedätkö sen? Jos jatkat tuollaisella uudistuksien tiellä, olet pian työtön nörtti. Ei täällä kukaan viitsi katsella ja nauttia aikaansaannoksistasi. Kaikki uudistukset kahden vuoden sisällä ovat olleet ns. perseestä.

      Täällä ei todellakaan toimi nyt mikään. Posti on epävakaa ja toimii silloin kun toimii. Sen annan nyt kaikille roskapostien lähettäjien temmellyskentäksi, mitä sitä paskaa pitämään?

      Ei toimi joku helvetin minä-profiili, ei haku, elikkä seuraavassa uudistuksessa voitte poistaa postin lisäksi senkin. Keskustelupalstathan on poistolistalla seuraavana, ainakin siltä näyttää.

      Chat ei toimi, jos käyttää Avast-antivirusta, kiusa se on pienikin kiusa ylläpidolta.

      Palstojen moderointi: *PASKAINEN NAURU* Siitä ei Suomi24 ole kuullutkaan.

      Yhteenveto: Ajaako Aller Suomi24:n tarkoituksella alas ja avaavat sitten jokun 7Päivää-saitin?

      Pitäkää ylläpito tunkkinne, ajatte samalla itsenne alas!

      ps. ei edes tuo yhteelasku viestin lähetyksessä toimi, 12 13 on ainakin ennen ollut 25!

    • Ja alamäki jatkuu

      Alla oleva linkki kertoo karua kieltään, että nykyinen Suomi24 on epäonnistunut täysin keskustelupalstojen ylläpidossa. Kannattais varmaan kuunnella myös käyttäjiä.

      Eipä näytä paljon ylläpitoa kiinnostavan, että kirjoittajat tekevät tästä keskustelufoorumin, ei sitä tee ylläpito. Pian sen huomaavat myös mainostajat.

      http://www.google.com/trends?q=suomi24

    • ei toimi

      @suomi24

      Niin totta joka sana, vielä 3,5 vuotta myöhemmin. Oikeastaan nyt tilanne vieläkin kurjempi. Sama ihmeellinen uudistusvimma ja vanhoja ongelmia ei ole kukaan kiinnostunut korjaamaan..

      Enää ei toimi sähköpostikaan..

      Treffit palvelusta tehty lapsellinen lahjoineen. Palvelu ei toimi mobiililaitteilla, chattiominaisuus on täysi vitsi.

      Keskustelupalstojen moderointi on mennyt vielä älyttömämmäksi.

      Olen lopettanut suomi24:n palveluiden aktiivikäytön kokonaan. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti seuraamassa tämän palstan kirjoittelua - valitettavasti mitään positiivista kehitystä ei ole havattu.

    • temputtaja

      eikä ylläpito enää kommentoi keskusteluja lainkaan, ei edes tätä palstaa tai omaa Tiedotteet palstaansa. Käyttäjät esittävät ylläpidolle kysymyksiä ja ylläpito ei vastaa - mitä ylläpitoa se on?? Asiakaspalvelun irvikuva!

      .

      • Et menisi

        Jos olisit ylläpitoa, niin menisitkö itse kommentoimaan moisia jatkuvia mokailuja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      132
      2407
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      291
      2312
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      75
      1790
    4. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      119
      1462
    5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      130
      1309
    6. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1308
    7. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      72
      1040
    8. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      1030
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      47
      925
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      901
    Aihe