Loppukoe?

kjjnksboibvoenr

Millaisia teidän loppukokeenne ovat olleet? Mitä on käynyt jos ei ole päässyt läpi?

33

8193

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeejjes

      En kysynyt sun mielipidettäs kirkosta vaan kysyin millanen se loppukoe on.
      Voit samalla muuten kertoa mistä maailma on saanut alkunsa. Ennen alkuräjähdystä. mitä silloin oli?

      • Niklas95

        Meil oli ainaki aika helppo, kyseltiin vaa nää perus: 10 käskyä, Isä Meidän, Lähetyskäsky ja pari muuta. Sullisesti sanottiin nää isosille jotka päästi aika helposti läpi. :) Kaikki pääs läpi koska autoimme toinen toisiamme. Mut ei kannata stressata liikaa :) Aika helppoja nuo kumminki on ja opettelet vaik 1 kerrallaa :)


      • aika=suhteellista

        Hohhoijaa.. Minäpä vastaan sinulle: Ennen alkuräjähdystä ei ollut aikaa, koska ei ollut mitään minkä suhteen olisi ollut aikaa, eli kysymyksesi on siitä hölmö, että ei ole aikaa "ennen alkuräjähdystä."


      • Miettivä123
        aika=suhteellista kirjoitti:

        Hohhoijaa.. Minäpä vastaan sinulle: Ennen alkuräjähdystä ei ollut aikaa, koska ei ollut mitään minkä suhteen olisi ollut aikaa, eli kysymyksesi on siitä hölmö, että ei ole aikaa "ennen alkuräjähdystä."

        Mut eiks alkuräjähdys oo ihan samanlailla teoria kun jumala


      • Anonyymi
        aika=suhteellista kirjoitti:

        Hohhoijaa.. Minäpä vastaan sinulle: Ennen alkuräjähdystä ei ollut aikaa, koska ei ollut mitään minkä suhteen olisi ollut aikaa, eli kysymyksesi on siitä hölmö, että ei ole aikaa "ennen alkuräjähdystä."

        Ennen alkuräjähdystä .. Sitä ei tiedä kukaan.


      • Anonyymi
        Niklas95 kirjoitti:

        Meil oli ainaki aika helppo, kyseltiin vaa nää perus: 10 käskyä, Isä Meidän, Lähetyskäsky ja pari muuta. Sullisesti sanottiin nää isosille jotka päästi aika helposti läpi. :) Kaikki pääs läpi koska autoimme toinen toisiamme. Mut ei kannata stressata liikaa :) Aika helppoja nuo kumminki on ja opettelet vaik 1 kerrallaa :)

        Miks vidduu joku haluaa mennä ripariin?


      • Anonyymi

        Koe oli yllättävän vaikea. Itseasiassa niin vaikea ja vaati oikeasti opettelua, etten olisi mennyt ripariin jos olisin tiennyt tämän.


    • kospfmjåo

      Meillä piti kans suorittaa lähetyskäsky, isä meidän , apostolien uskontunnustus, pienoisevankeliumi, 10 käskyä ja jos ei noita päässy läpi. Ni ei ollu konfirmaatioon tulemista. Mut ei ne oo vaikeita varsinkaa jos isoselle suorittaa (: , ZEMPPIÄ !

      • kospfmjåo

        ^ Ja herransiunaus vielä :D


    • simo s

      Joskus loppukoe voi olla ryhmissäkin, sitä tehdään yhdessä. Jos koe on kirjallinen ja oma tekstin tuottaminen hankalaa, voi kokeen kuitata keskustelulla. Olennaista on kuitenkin pohtia asioita ja muodostaa mielipiteitä, ripari on kuitenkin elämää varten! Stressiä ei ole syytä ottaa, asiat järjestyvät aina.

    • Lerppu LL8

      Todellisuus ja faktat on parempi pohja elämälle kuin harhat.

    • Roskat roskikseen!

      Mulla ei edes ollu loppukoetta. Sellainen pikku pelottelu vaan :D

      Me mentiin sinne paikkaan missä olisi pitänyt olla se koe ja meille jaettiin vaan paperit sihen neän eteen ja käskettiin laittaa nimi ja numero 1. Sit ensimmäinen kyssä oli: ''Millä sanoilla alkaa Johanneksen evankeliumin ensimmäinen kappale?'' Kaikki oli vähän aikaa hiljaa ja tuijotti tyhmännäköisinä kysyjää. Sitten se vaan sanoi et '' No ei nyt, tä oli pelkkä vitsi'' -kaikki nauraa- ''mun mielestä te osasitte kaikki jutut niin hyvin ettei mitään koetta tarvita. Joten nyt leikatkaa papereistanne sydämenmuotoiset'' Sit kaikki vaan leikkas eikä me niil sydämil kyl mitään tehty.. Roskat roskikseen! :)

    • heeti

      Meillä piti vaan leirin aikana itekseen opetella niitä värssyjä ja sanoa sitten kun kerkesi ja näki isosia/pappia tms niin piti käyä sanomassa ja ne merkkasi seinällä olevaan taulukkoon hyväksytyksi. Pelkäsin koko ajn että se pitää sanoa kaikkien kuullen, niinku kaveri oli pelotellu...

    • riparille-->

      Hei :) Oon menos riparille kesäl ja haluisin kysyy et mitä siel tehää? Oliko kivaa? Oliks ne leikit kivoi ? Ja siit loppukokeest et mitä sit jos ei pääse läpi ? :)

    • hekkabuusus

      Riparilla opiskellaan ja lauletaan. Muutamia leikkejä ja kisoja oli ja isosten näytelmät & läpät pelasti koko leirin sanotaanko näin:D

    • heeti

      Siellä oli aika tiukka aikataulu... Piti nousta aikasin ja niitä aamuhartauksia, umalanpalveluksia ja oppitunteja oli.Ne oli aika tylsiä, mutta kestää kun on kavereita ja vapaa aikaa oli kans iltaohjelmaa ja semmosii ratoja.

    • ihme touhua

      Mä ihmettelen lähinnä sitä, kun olin jo rippileirillä, jossa kyseltiin nuo kaiiki isä meidän-rukoukset ja uskontunnustukset, mut silti ne sielä leirillä sano et pitää lukee ielä siihen loppukokeeseen. Mihin loppukokeeseen?? Konfirmaatioon on enää pari viikkoa, eikä vielä ole ilmoitettu mitään mistään loppukokeesta...

    • niko75659

      Mun riparin loppukoe oli ryhmätyö

    • JOnini

      Piti muistaa jotain rukouksia ja muuta. Ei menny läpi. Sai mennä yhteinsä 4 sanaa väärin tai muuten ei hyväksytä...

    • kristillinennuori93

      Loppukoe oli todella helppo, sen läpäisemiseksi ei paljoa vaadittu :)

    • Rape --

      Hei haloo, PUU! Ei protulla mitään loppukokeita ole, eikä siellä mitään typeriä uskontoja edes tuputeta.

    • Supniggabadboylolwut

      Meillä noi käskyt,ym. muut ulkoläksyt (9kpl) piti osata jo rippikoulussa
      (5 pv kestävä paska 6h päivässä ennen leiriä.)
      Mut siis kokeessa kysyttiin kun kysyttiinkin lähetyskäskyä ja en ollu niitä opetellu ku kaveri isosena laitto kaikki :D
      Failasin sen, pari muutaki failas, meidän piti vaa suullisesti kertoo nää papille ja se autto niis paljo, siitä kokeesta ei voi jäädä kiinni etteikö pääsis riparia.

    • näin täälläpäin

      Meillä oli tuo koe aika rento. Kirjallinen oli ja läpi ei tarvinnut edes päästä. Sillä vain katsottiin, että kuka on oikeasti kuunnellut riparin oppitunneilla, mutta mitään seurauksia huonosta menestyksestä kokeessa ei ollut.

    • Maka Zuku

      Ensiks on teoriaosuus, jossa pitää kertoa e=mc^2 synnystä ja miksi kaava oli niin mullistava. Newtonin teoriat pitää olla hallus ja derivointi/integrointi. Kokeesta pitää olla 90% oikein, muuten tulee rankkua.

    • Tiina_Ruotsala

      Minä olen sitä mieltä että loppukokeen pitäisi olla jotain käytännön töitä kuten yhteisvastuu tuotteiden myymistä www.kotimaakauppa.fi tai vanhustenkodissa pari päivää työskentelyä tai jotain muuta sellaista hyväntekeväisyyttä. en usko että loppukokeesta kukaan vuosien päästä mitään muistaa ja eikös ne asiat siinä riparin aikana käydä läpi ja päähän jää mitä jää. harva kuitenkaan jää ns. alalle - eli eivät sitten kuitenkaan mitää niillä tiedoilla tee. ja onhan koulussakin uskonnon opetusta. mutta tämä siis vain minun mielipide :)

    • minnulix

      Nuo loppukoejutut on ihan vain vitsi!

      Nehän päästää läpi jokaisen ettei vain tulis paha mieli ja sit jengi erois heti ku mahdollist.

      Seuraavana kesänä menin protuleirille, sää oli koko viikon surkee mutta ei haitannu.

    • Nastolalainen15

      Siel kysytää miten on mennyt ripalil, miten suhde Jumalaan muuttunut. Sit mitä tiedät Jumalasta, Jeesuksesta, synneistä ja ehtoollisesta. Kyl kaikki pääsee läpi. Näin Nastolassa.

    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa päivä ripari, leirillä on paskaa. Terveisin tällähetkellä leirillä.

    • Anonyymi

      Saa olla paska, jos ei pääse...

    • Anonyymi

      Vaikeinta oli keksiä jokin opetus/tarina raamatusta, noin 5min esitys.

      Kolme rukousta ja kymmen käskyä.

      Noin puolet pääsi läpi ekalla kertaa. Uusinta kokeet on aina kahden viikon välein. Uskon että uusintakoetta voi jatkaa loputtomiin.

      Tsemppiä

    • Anonyymi

      PROTULLA ei ole mitään loppukokeita. Siellä pidetään hauskaa. Ei tarvitse opetetella tai kuunnella mitään jeesus satuja.

      Ripari on kirkon aivopesuleiri. Riparin tarkoituksena on saada mahdollisimman moni uskomaan kirkon satuihin ja höpötyksiin, niin ettei ihmiset eroaisi kirkosta.
      Kirkko elää jäsenien rahoilla "kirkollisveroilla". Ripari, lasten aivopesuineen on kirkolle elintärkeää. Kirkollisvero on noin 500€/v, aika paljon. Hyvä etelän matka.
      Kirkko elää täysin huuhaa opetuksillaan. Kannattaako huuhaa opetuksesta maksaa?
      Itse pidän tätä rikollisena toimintana.

    • Anonyymi

      Vaikutti että koko raamattu olisi pitänyt opetellä ulkoa. Aivan älytön leiri.

    • Anonyymi

      En päässyt läpi edes kolmannella yrittämällä. Ihan älyttömän vaikea koe. Tämän jälkeen päätin, en tarvitse kirkkoa mihinkään ja erosin kirkosta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe