Paljon gerbiili ja häkki maksavat??

Siis kuinka paljon gerbiili ja häkki maksavat?? Olis kiva tietää ^^
Eli oon sit lahest enkä viittis lähtee jonnekki hesaa...
Ilmoita


22 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


seuraa eläin kauppojen hintoi mut meiilä makso kaks gerbiili urosta 35 e häkki oli 15 e (käytetty ja sukulaisilta)juomapullo 3.50e ruokakuppi 5.40e mökin tein ite. pehmikkeenä häkissä on ruti rexiä en tiiä paljo maksaa. kylpy hiekka 6,90 mineraalikivi 2.70e suolakivi 1,80 ja tota noin ruoka 6.50e heinä 7.20 e näillä hinnoilla me ostettiin
Ilmoita
gerbiilit 20e kpl, käytetty terraario/akvaario 15e->, ruokakippo 3e, kylpyhiekka 5.8e, saviruukku 0e, puupesä 0e, heinä 2.5e/kg, juomapullo 3.5e, pahvi 0e, puru 3.9e/5kg
Ilmoita
ruoka lisäksi. hinta 2.5e->
Ilmoita
ensinnäkään gerbiiliä ei kannata asuttaa häkkiin, koska se voi pureskella pinnoja ja kaivaessaan tunneleita pöllyttää purua lattialle.
1 VASTAUS:
Meillä kun oli noin kaks vuotta sitte gerbiilejä nii niillä oli ensiks sellai muovine häkki joka oli kolme kerroksine mut sit se piti vaihtaa ku ne rupes jäystaa sitä ylimmäistä kerrosta. Sitte Hommattii niille sellai lasiakvaario😂 ja kyllä siinä oli sellai rautelikko katto joka oli kevyt.
+Lisää kommentti
Aivan.^ Gerbiilille ei missään tapauksessa suositella häkkiä. Terraario on paras asumus, mutta dunaakin jotkut käyttävät. Yksi huono puoli dunassa vain on, että se on muovista j agerbut voivat jyrsiä sitä. Dunaa ei myöskään saa sisustettua yhtä helposti, eikä sinne saa purua paljon.
Hinnat vaihtelevat ostopaikasta. Eläinkaupassa (mistä en suosittele ostamaan) maksaa yleensä 20-30e, ja kasvattajalla 10-25e. Tarvikkeet maksavaat uutena aika paljon, joten suosittelen katsomaan netistä tarjouksia. Uutena Terraario tai duna siis maksaa n. 50-150e, ja käytettyinä seon yleensä alkaen jopa 10e. Juomapullo, ruokakuppi ja kalkkikiven voi ainakin ostaa ihan vain kaupasta, missä kaikki maksavat alle kympin. PS. Kirpputoreja kannattaa aina myös kierrellä!
Ruokaa ei kannata ostaa marketeista, siellä ei ole yhtään hyvälaatuista ruokaa eläimille.
Ilmoita
Joihinkin eläinkauppoihin tulee gerbiilejä ihan kasvattajilta :) Kannattaa kysellä mistä ovat lähtöisin.

Suolakiveähän ei gerbiileille suositella? Ne purkavat joskus 'tarmonsa' niihin -> jano, tarmo -> jano, tarmo-> jano...
Ilmoita
niin moi!
tietääkö kukaan mitä maksaa gerbiili ja voiko niitä pistää vanhaan akvaarioon joka on aika iso?
Ilmoita
gerbiili maksaa 18e häkki 100-80e
2 VASTAUSTA:
missä gerbu maksaa 18 e. olen ostamassa gerbiilejä salaa, joten en ole valmis lähtemään kovin kauas , ja iskän kanssa voisin lähtee pirkanmaalle. asun ite nokialla
Gerbiilejä? kirjoitti:
missä gerbu maksaa 18 e. olen ostamassa gerbiilejä salaa, joten en ole valmis lähtemään kovin kauas , ja iskän kanssa voisin lähtee pirkanmaalle. asun ite nokialla
Suosittelen ostamaan salaa!!!! Itekkin tein niin!!!
+Lisää kommentti
Eikös gerbiilille pidä olla toinenkin gerbiili kaveriksi? Ainakin niin olen kuullut. Ystävälläni on kaksi gerbiiliä joista toinen kuoli ja nyt se elossa oleva etsii sitä kuollutta. Hinnat on aika lailla samat mitä on jo sanottu. kannattaa ottaa gerbulle kaveri niin sillä riittää lystiä. :)
Ilmoita
gerbul pitää olla kaveri et se viihtyy
Ilmoita
Voiko gerbiilin ruokaa ostaa tavallisista kaupoista esim. ruokakaupoista joissa on sellanen lemmikkipuoli? Ja ovatko ruuat kunnollisia (yllämainituissa) kaupoissa?
Ilmoita
Jos olette niin lapsellisia että aiotte ostaa gerbiilejä salaa niin onko niitä sitten edes järkeä ostaa!?!?!? Gerbiilit EI OLE LEIKKIKALUJA!!! Ne ovat eläviä eläimiä joihin MENEE RAHAA ja aikaa! Harkitkaa nyt ensin, ennen kuin pilaatte pienten viattomien eläinten elämät sillä että ette sitten myöhemmin pysty hoitamaan niitä kunnolla sillä äitinne ei suostu ostamaan niille puruja tai ruokaa!
Ilmoita
jaa
Ilmoita
Ei gerbiilit ole leluja -.- niitä EI HUVIKSI ostella lapsille koska ne vankuvat niitä!!

Gerbiilit ovat lemmikeiksi, eivät leluiksi joita roikotetaan hännästä ja kun se puree ne annetaan pois tai niitä lyödään!

Miettikää ensin ostatteko mitään lemmikkiä -.- ..
Ilmoita
kahdelle gerbulle saa faunataris tai blackbullista terran n. 60-80 e . juomapullo 4.50e (faunatar) gerbuli kasvattajan tai kaupan mukaan n 15-25e pesämokki (puinen) n 5e (blackbull) vessapaperirullat 0e, ruoka (luomu) eco-staw 24e (iiso pussi ja painaa helkutisti) (faunatar) siemenii 3ps 5e (eikauheen isoja) blackbull. ruokakuppi ei ole tarpeellinen mutta voi tiettu hankkia (mielellään posliinia) n. 3-5e pesäheinä 5e blackbull ja puru 3.50e Smarket.
Ilmoita
Gerbiilit ovat ihania. Toinen gerbiileistäni jyrsi kaverini kuolleeksi, aika surullista.
1 VASTAUS:
Todennäköisemmin se oli jo kuollut, ja kaveri yritti peitellä kuolleen hajua syömällä sen. Aika yleistä vaistonvaraista toimintaa jolla jyrsijät suojautuvat pedoilta!
+Lisää kommentti
Mä myyn gerbiilejä
1 VASTAUS:
Gerbiilit eivät halua olla häkissä - anna vapaasti liikkua asunnossasi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Paljon gerbiili ja häkki maksavat??

Siis kuinka paljon gerbiili ja häkki maksavat?? Olis kiva tietää ^^
Eli oon sit lahest enkä viittis lähtee jonnekki hesaa...

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta