Tekemistä

eka kerta marmarikse

Kertokaa mitä kaikkea kannattaa Marmariksessa tehdä? Kun on mukana 1 ja 5v lapset... Ehdotuksia odotellaan, että ei mene loma aikaa etiskellessä paikkoja... kiitos jo etukäteen asiallista vastauksista.

14

909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pääsee helpommalla

      No mä jättäisin lapset kyllä kotiin!

    • jaakkoolavi

      Siitä on vuosia (2006) kun lomailimme viimeksi Marmariksessa ja olemme jo ikäihmisiä-lapsia on,mutta aikuisia. Saat varmaan asiallisia kommentteja kysymykseesi Marmariksenkävijöiltä.Voit alustavasti tutkia netin Marmaris-sivuja.Esim. kaupungilla on oma sivu myös englanniksi turkin lisäksi.On siinä Suomen lippukin,mutta sivua ei ole päivitetty. Kaupungin sivun löydät osoitteesta www.marmaris.bel.tr
      Mukavaa Marmariksen matkaa muksujen kera!

    • Yksi vinkki

      Marmariksesta vajaan 10 kilometrin päässä on ravintola Asparan. Siellä on iso lasten leikkipaikka (keinuja, liukumäkiä, kiipeilytelineitä jne.), pieni eläitarha (kauriita, vuohia, strutseja, riikinkukkoja jne.) sekä maailman parasta aamiaista! =)

    • i<3m

      Marmariksessa on muutama pienehkö leikkipuisto mutta varmaan omiaan teidän pikkuisille. Lisäksi on vesipuisto, siellä varmasti mielekästä touhua vanhemmalle.

      Myös hamamissa voi mielestäni vierailla pienten kanssa kun sanotte pesijöille, että tulevat suht pian pesemään ja otatte lapsille vettä mukaan. Voivat siellä lotrata veden kanssa.

      Muutoin sitten joka hotellissa on myös lasten allas ja suurin osa mukuloista tykkää lotrata altaassa.

      Turkki on hyvin lapsiystävällinen maa ja lapset saavat hyvää palvelua ja paljon huomiota.

      Suosittelen jos välttämättä lasten kanssa haluatte reissata.

    • triominos

      Suosittelen Marmarista lasten kanssa matkaaville. Sopivan kokoinen kaupunki, ei liian iso, mutta kuitenkin niin, että ei heti ole koko kaupunki nähty. Kaikki keskittyy lähinnä rantakadun varteen, joten sitä pitkin on kiva kävellä ja sen verran leveä jalkakäytävä, että mahtuu rattailla. Jos haluaa antaa lasten juoksennella, voi kulkea ihan merenrantaa, jossa pelkästään kävelijöille rantakatu. Ichmelerissä on parempi merenranta, jos haluaa olla rannalla. Markkinat ovat aika vilkkaat siellä vanhassa kaupungissa, lasten kanssa helpompi mennä markkinoille siellä isoimman ruokamarketin vieressä tai Ichmelerissä. Takseilla helppo kulkea, mahtuu rattaat mukaan, ja takseja on joka paikassa. Laivamatkat ovat myös kivoja, mutta valitkaa laiva huolella, että on myös varjoa tarvittaessa. Kiva paikka! Ja aurinkoa riittää!

    • Ei ikinä enää

      Ei mikään lapsiystävällinen paikka ( Vahtikaa lapsianne), siellä on paljon lääppijöitä. En heti uskonut vaan luulin sitä vaan ihmisten normaaliksi iloisuudeksi kunnes alueella asunut ystäväni kertoi asiasta.

    • kokemukseni

      Olimme viime kesänä Marmariksessa, Caprice beach-hotellissa, joka aivan toisella laidalla Marmarista.
      Yllätykseksemme Marmariksessa ei ollut lapsille oikein mitään tekemistä iltaisin. Ei touhupaikkoja, ei minigolfia yms. mitä yleensä olemme tykänneet touhuta reissuillamme.
      Eli meillä meni aika lähinnä hotellin altaalla, jossa olikin hyvät liukumät. Emme käyneet edes vesipuistossa, koska saimme niistä huonoa palautetta, joten jätimme ne siis väliin. (Niitä on kuulemma 3, joista yksi surkean pieni, yhden ovat venäläiset vallanneet omakseen ja yhdessä, joka on korkealla kukkulalla, on osan päivää liukumät kiinni,,,).
      Itse paikkana Marmaris on pieni ja todella kaunis ja kaikki on ystävällisiä. Lapsiperheille sopiva paikka, jos ei siis etsi enemmälti toimintaa altaalla olon lisäksi.
      Me koimme tämän paikan liiankin pieneksi meille, joten tänä kesänä menemme katsastamaan Alanyan touhut.

      • Veturi

        Kyllä Marmariksessa on minigolf...


    • triomin

      Aina on tietysti niin monta mielipidettä, kuin on vastaajaakin. Mutta koska alkuperäisen kysyjän lapset ovat vielä pieniä, heille löytyy varmasti ihan riittävästi tekemistä. Rantakadun varrella oli myös pieni minigolf rata ja löytyy kiva ostoskeskus, jossa pelihalli ihan vaan lapsille ja ikkunan läpi sai katsoa, kun paikallisille lapsille pidettiin jotain judotuntia...oli jätski baaria ja lapsia ajatellen varjoa ja viileää, jos muuten tuntuu päivällä kuumalle...

      Marmaris on hinta/laatusuhteeltaan hyvä valinta. Hotellit ovat kuitenkin huomattavasti vaatimattomampaa tasoa, kuin esim. Thaimaan yms. lomahotellit, jotka ovat myös kooltaan tosi paljon suurempia. Mutta mitä kukakin hakee...minä viihdyn molemmissa. Matkaa varatessa vain pitää miettiä mitä haluaa. Ja loma on kuitenkin yleensä vain 1-2vko, joten siksi aikaa löytyy varmasti tekemistä! Suosittelen. Mutta ainut mistä voisin varoittaa Turkissa, on joskus kohdalle osuvat epärehelliset myyjät tai taksikuskit...mutta jos tiedät olevasi oikeassa, älä anna periksi:)

    • an

      Marmariksessa on lapsille puuhaa ihan riittävästi. Marmariksessa on vesipuistoja enenmän kuin yksi, leikkipaikkoja on ja jos kysyt vaikka hotellilta tai oppaalta niin saat varmaan vastauksen missä on lapsille puuhaa. Täytyy olla vain luova niin tekemistä riittää aina :)

    • ilman lapsia lomalle

      En kyllä lastani Marmarikseen veisi!

    • katkeruusko puhuu???

      Etpä taida viedä lastasi minnekään...

      • paljon reissannut

        Vuosia olemme jo matkanneet ympäri maailmaa lasten kanssa. Nyt lähdemme toistamiseen marmarikseen, koska ensimmäisestä kerrasta jäi niin hyvät muistot.

        oikein jo odotan, että pääsemme rannalle, palvelu pelaa ja muksut viihtyy.

        meillä 9, 6 ja 2- vuotiaat lapset ja kaikki sujunut aina hyvin.

        Turha tiukkapipoisuus pois ja rentoa lomaa kaikille, minne ikinä sitten matkustattekin.

        p.s ja lapsia täytyy AINA vahtia oli matkan kohde mikä maa hyvänsä!


    • marmaris-fani

      marmaris on lapsiystävällinen paikka

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe