ääh

steinerlapsi

mielestäni on tylsää että ihmiset pitävät steinerkoulua jonain vammaiskouluna! steinerkoulu on ihan normaaleille ihmisille tarkoitettu koulu jossa vain opetellaan asiat tarkemmin,paremmin ja perinpohjaisesti. Itse olen käynyt steiner-ja perus koulua, ja olen tullut siihen tulokseen että steinerkoulu on parempi ratkaisu. itse aion laittaa lapseni steinerkouluun koska siellä esiintyy vähemmän kiusaamista, väkivaltaa, päihteitä jne. Ja loppuen lopuksi varmasti normaalissa koulussa on enemmän niitä ''vammaisia'' kun steinerkoulussa.

19

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuleva äiti (/;

      Kyllä sinulla on hieno näkökulma jonka vain harva voi kertoa miten päädyit steineriin peruskoulusta vai oliko kyseessä paluu takaisin ihanaa steiner maailmaan? Minä olen 30 vuotias raskaana oleva nuori nainen. Ja koska olen itse käynyt steinerin aion laittaa myös lapseni sinne. :)

      • steinerlapsi

        Paluun syy oli yksinkertaisesti kaipuu steineriin! En kestänyt peruskoulun ongelmia, siellä tyrkytettiin päihteitä ja alkoholia jatkuvasti. Ja opetus steinerkoulussa on paljon monipuolisempaa siellä, joten siellä oppii pakosti enemmän. Myös eurytmia teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ja liikuntakin steinerissa on paljon monipuolisempaa. Onnea tulevalle äidille!(=


    • emme suosittele

      Muistan, että steinerissa oli jopa 11-vuotiaita, joilla oli päihdeongelmia, joten ei se tosiaankaan mikään lintukoto ole.

    • emme suosittele

      Johtuisiko tämä siitä, että steineriin tulee usein lapsia, jotka eivät pärjää peruskoulussa? Toisaalta steinerista lähtee usein lahjakkaimmat oppilaat pois, koska kyllästyvät etenemään hitaimman oppilaan mukaan. Steinerkoulussa yleinsä viihtyy vähemmän lahjakkaat oppilaat, lahjakkaille se ei sovi. Kiusaamista ja häiriköintiä esiintyy jatkuvasti.

      • Steinerfaija.

        Mihin mahdatkaan perustaa tämän valistuneen "mielipiteesi", oi ajatusten Tonava?


    • ajatusten Tonava

      Seurasin kymmenen vuotta steineryhteisössä miten lahjakkaimmat lapset lähtivät pois koulusta ja tilalle tuli häirikköoppilaita jotka eivät pärjänneet peruskoulussa. Koulussa oli myös paljon väkivaltaa ja kiusaamista johon ei puututtu asian vaatimalla vakavuudella.

    • Steinerfaija.

      Ja mistä, oi mielipiteiden Kymi, tulivat nämä häirikkölapsukaiset?

    • Steinerkasvatti

      Steinerkoulut ovat todella hyviä kouluja. Siellä vain tehdään samat asiat hiukan erilailla kuin peruskoulussa ja lisäksi meillä on muutakin kuin peruskoulun aineita. Mielestäni steiner on hyvä ja kannattava koulu. Jos se olisi huono olisin jo lähtenyt.

    • oletko normaali?

      Ja säkö oot normaali?

    • vanha steineri

      ei ne steinerkoulut vammaisille ole, mutta ei ne mitään pyhäin kouluja myöskään ole.. itse kävin steinerin 8 luokkaan asti koska oli pakko päästä pois sillä siellä oli liikaa kiusaamista, päiheitä ja muita häirikkö tapauksia. itse päädyin kiusattavaksi ja joka päivä jotain varastettiin laukustani kun oli esim ruokailu ja luokat olivat tyhjiä. ja opettajakaan ei asiaan puuttunut sillä yksi suurimmista vahingon tekiöistä oli hänen veljenpoikansa! en mustamaalaa tai mitään mutta jos joku väittää siällä olevan huomattavasti vähemmän ongelmia, on väärässä aivan vissii ja varmasti. luokallani oli jo 6 hengen joukko jotka polttivat ja käyttivät alkoholia jo 2luokasta asti! just saying..

      • vanhemmat hulluja

        Luulen, etteivät steinerkoulun opilaat sinänsä paljoa eroa muusta populasta (paitsi jos sanotaan jo ilmoittautuessa, että eritystä tukea tarvitsevia lapsia ei oteta). Sen sijaan luulen, että vanhemmat eroavat. Kaikella kunnioituksella vanhempien keskuudessa on luultavasti, paitsi lastensa koulunkäynnistä kiinnostuneita, myös kaikenKARVAISIA erikoisuuden tavoittelijoita ja persoonallisuushäiriöisiä henkilöitä huomattavasti enemmän, kuin peruskoulussa. Nimimerkki. kokemusta on.


      • mä myyn makkaraa
        vanhemmat hulluja kirjoitti:

        Luulen, etteivät steinerkoulun opilaat sinänsä paljoa eroa muusta populasta (paitsi jos sanotaan jo ilmoittautuessa, että eritystä tukea tarvitsevia lapsia ei oteta). Sen sijaan luulen, että vanhemmat eroavat. Kaikella kunnioituksella vanhempien keskuudessa on luultavasti, paitsi lastensa koulunkäynnistä kiinnostuneita, myös kaikenKARVAISIA erikoisuuden tavoittelijoita ja persoonallisuushäiriöisiä henkilöitä huomattavasti enemmän, kuin peruskoulussa. Nimimerkki. kokemusta on.

        Näitä narskuja yms. on siis suhteessa enemmän, kuin peruskoululaisten vanhemmissa. Ollaan niin hienoa, niin hienoa. Pukeudutaan pellavakaapuihin ja seisoskellaan tietty "hurmoshenkinen" ilme kasvoilla koulun käytävillä.


      • Steinerfaija.
        mä myyn makkaraa kirjoitti:

        Näitä narskuja yms. on siis suhteessa enemmän, kuin peruskoululaisten vanhemmissa. Ollaan niin hienoa, niin hienoa. Pukeudutaan pellavakaapuihin ja seisoskellaan tietty "hurmoshenkinen" ilme kasvoilla koulun käytävillä.

        Toi on _niin_ hyvin sanottu ;o) Tota populaa piisaa joka luokalle. Lievätkö juuri niitä antropohirvisammakkologisia pyhiksiä...

        Onneksi suurin osa vanhemmista on normimpaa.


    • stainerlainen

      Kyl sitä kiusaamista esiintyy myös stainerissakin... ikävä kyllä :(

      • mitä isot edellä

        Niin, sääli kun isot ja ihan johtotason tyypit näyttävät lapsille esimerkkiä, miten toisia kiusataan. Joten ei ihme, jos steineris on paljon kiusaamista lastenkin keskuudessa.


    • I <3 steiner ;DDDD

      jooooo .... HAISTAKAA VITTU HOMOT JOO siis mÄ olen steineris ja MÄ oon ihan vitun hyvä koulus ja MÄ saa joka kokesst tyyli 10 ja meit kannustetaan kaikkeen ja mijän koulus ei vittu oo mitää seikoi vitun vammaset ette oo ikin ollu steineris hyvä teijän on puhuu vitun paskat oikeesti koska mä en ikin mee sinne peruskouluu joss sut vittu dissataa pystyy ja tarjotaa huumeit joka toisen kulman takan .ja niinku steineris on paljon enemmän luovuutta ku perus koulus ja meillä ON VITTU KAIKKEEE MITÄ NORMEIS KOULUS OPETETAA JA VIEL ENEMMÄN VIITUNNNNNN HOHOHOHOHOHOMMMOOOOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................................fuck you.............................................!!:DDD

      • heijjw

        olen samaa mieltä kanssasi minäkin olen käynyt steinerin ja siellä ei kiusattu tai ollut päihtetä. Nyt olen hyvässä ammatissa ,ja kiitän siitä steineriä.:)


    • outoa???

      Vähän niinkuin: Kiitän siitä Herraa. Kiitä rauhassa vaan. Kieliä näyttää oppivan puhumaan steineris? Onkohan tuo aikuinen vaiko lapsi?

    • makkaraa nam, nam,

      Joopas. Eipä ole koskaan vastaani huumeet kävelleet, vaikka olen kouluni peruskoulussa käynyt. Ei koulun aikana eikä sen jälkeen. Kas kummaa? Olisiko pitänyt?

      Mielestäni aika naurettava syy ylläpitää "hienoston" / muita parempien ihmisten steinerkouluja = ei joudu huumeisiin. Hah, hah, ´haa, steinrkoulussa saa makkaraa. Ja hienon rouvan halsterilta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      448
      4795
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1712
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1448
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1349
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1306
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1181
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      990
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      875
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe