HUONO RUOKA KYLPYLÖISSÄ.

CXZ

OLIMME VIIMSISSÄ,HYVÄ KITETTÄVÄ PAIKKA HYVÄT SAUNAT,ALTAAT,HOTELLI MUTTA RUOKA ALIARVOISTA EMÄNTÄ SEKOITTAA AAMUPALA JÄÄNTEET SIINÄ ON SITTEN LOUNAS JA PÄIVÄLLINEN SAMASTA RUUASTA MITÄ AAMUPALALTA JÄI,MAITO LÄMMIN.RUOKA KYLMÄÄ.

8

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaarina.

      Ei ole totta. Käyn 3-4 kertaa Virossa kylpylöissä. Ruoka mielestäni on ollut erinomaista. Makuasia tietysti, kuka pitää mistäkin. Itselleni salaatit ja raasteet, maukas lounaskeitto ovat herkkua. Aamiaiset ovat aina olleet riittäviä hedelmineen. En välitä leikkeleistä, mutta vähän juustoa ja kananmuna maistuvat puuron ja maidon jälkeen. Kahvi on ollut aina hyvää, teetä on tarjolla moneen makuun. Tietysti, jos pitää pitsoista, hampurilaisista, paksuista, vertatihkuvista pihveistä ranskalaisten perunoiden kera tai mielellään söisi tulisia chilimausteisia ruokia, ei kannata maksaa kylpylöiden ruokapaketista. Mutta, jos lomallaankin haluaa noudattaa terveellistä ruokavaliota, kylpylälomat ovat yksi hyvä valinta. Varsinkin meille ikääntyneille.
      Viimsissä olen käynyt muutaman kerran ja sielläkin ruoka, salaatit ym. olivat tuoreita. Erään kerran suomalainen, n. 40 v nainen meuhkasi ja kiljui siellä tomaattien olevan aamiaiselta jääneitä ja lasit olivat likaisia (siis ovat kuluneita, mutta puhtaita) ja ei tämä mustatukkainen, voimakkailla kakkuloilla varustettu naisihminen tuntunut olleen mihinkään talossa tarjottavaan tyytyväinen. Melskasi milloin missäkin ja mistäkin asiasta. Hävetti suomalaisena. Asioista voi reklamoida sivistyneemminkin ja valitsee seuraavalla kerralla kylpyläloman vaikka Italiasta tai Keski-Euroopasta tai sitten kotosuomesta, missä kaikki varmaan hänen tapaisille naisille on tarpeeksi korkeatasoista. Tai sitten loman, minkä aikana voisi nautiskella tarpeeksi rasvaista ja tuhtia ruokaa eri ravintoloissa kaljoineen, konjakkeineen ettei vain paino painuisi alle 100 kilon...kuvaillakseni kyseistä kiljuvaa, tuhtia naista.

    • CXZ

      ei oltu yksin jotka ei pitänyt ruuista,jos päivällistä käy syömässä n.10 henkilöä kyllä ruuassa on jotain vikaa,hotellissa kuitenkin on asukkaita enempi.
      EU-MÄÄRÄYKSET koskevat myös viroa,onneksi oli talvi,ettei tullut ihan ruokamyrkytystä muttei se ei ollut kaukana,lämmin maito,monta kertaa lämmitetyt ruuat.
      -jos ruoka on ollut tarjolla esim. 4tuntia sitä ei saa tarjota uudelleen
      -ruuuan lämpötila pitää olla väh. 60 astetta
      -maidolla oltava kylmäsäilytys/tarjoilu hylly
      -samoja keitettyjä perunoita tarjottiin ainakin 3 päivänä peräkkäin.
      -elettiin melkein salaateilla ja leivällä.
      -oli maksettu puolihoidosta

      HOTELLI JA KYLPYLÄ HOITOINEEN OLI KIITETTÄVÄ,MUTTA RUOKAILU ALAARVOISTA.

      • ..Kaarina

        En ole ikinä saanut ruokamyrkytystä tai edes ripulia Viron kylpylöiden ruuista, vaikka siellä käynkin 3-4 krt/vuodessa ja tavallisesti ostan täyden ruokapaketin: 3 ateriaa päivässä. Jos me, useimmitekin lihavat suomalaiset kylpylävieraat, eläisimme ne muutamat päivät 'melkein salaatilla ja leivällä' lomallamme, kuinka hyvä se onkaan verenpaineelle/sydämmellemme. Kannattaa jättää perunat syömättä ja valita kaalisalaattia tai mitä terveellisin valinta vatsalle onkaan hapankaali. Joskin ei herkullisinta, mutta ruoansulatukselle aivan verratonta. Ja onpa kummallista, kun täällä kotimaassamme monet sairastuvat oksennustauteihin, vaikka varmasti noita mainitsemiasi tarjottavan ruoan säilytyslämpötiloja ym. noudatetaan täsmällisesti - liekö sitten ruoan käsittelyssä vika tai liioissa kermoissa, joita keittiömme suosivat kastikkeissaan? Tällä hetkellä tuttavani kärsii jo toista viikkoa pahoinvoinnista, mikä alkoi syntymäpäiväjuhlista, mitkä oli järjestetty eräässä supisuomalaisessa ravintolassa pääkaupunkiseudulla. Oli kuulemma 'upeita' voileipäkakkuja, katkarapusalaattia kermaisine kastikkeineen, kermaista lohikeittoa ym. ym.
        Kylpylöihinkin voi kaiketi ostaa hotellipaketteja ilman aterioita, aamiainen kuitenkin kuuluu niihin ja hoidotkin voi ostaa erikseen ja muokata kylpylälomastaan juuri sellaisen ruokineen kaikkineen, joine haluaa. Mutta suosittelisin monellekin lihavalle suomalaiselle juuri tätä 'salaatilla ja leivällä' elämistä liikuntoineen edes viikoksi, jos kylpylälomasta kyse.


      • ksusha

        Useimmiten hotellien menu on suht. kallis ja syömään mennäänkin muualle.
        Siksi hotellien ravintoloissa ei ruokailijoita juuri näy.
        Ja hotskuhan on vaan sitä parin tunnin nukkumista ja aamupalaa varten vai mitä...
        Hotellissa vaan nukutaan ja elämykset haetaan muualta


    • Lentäen

      Olemme menossa Ruutliin, Kuressaareen. Onko käyneitä. Mitä piditte, ruoka, hoidot jne. Kiitos vastauksista etukäteen.

    • pers vette, heiniä

      ette, pruukattiin enne sanno kylpyläreissuista !

      Kummaa meuhkaamista ruoasta. Jokapaikassa lähellä ruokakauppoja. Käyn hakemassa omat salaattini ja nautin omassa rauhassa huoneessani.
      En kestä moukkamaisia ruokaliljoita.
      Kun hoidot edukkaat, muusta ei väliä.

    • Kokemusta on

      Yleensä Virossa on erinomainen ruokatarjoilu kylpylöissä kuin myös kupoissa. Sanoisin, että valikoima on jopa laajempi kuin Suomessa ja erittäin maukasta.

      • ksusha

        Joo. Kyllähän aina valittamista löytyy jos etsiä tahtoo.
        Omat pari kokemustani olivat pelkästään hyviä.
        Viron kylpylähinnat jo ovat niin alhaisia että valittamista ei pitäisi olla.
        Oma käsitykseni on että valittajia ovat ns. nirppanokat joile ei kelpa mikään.
        He ovat täysin väärissä paikoissa.
        Eiköhän virolaiset pakettimatkat ole tarkoitettu ihan tavallisille matkailijoille ja tavalliselle tasolle.
        Minusta ruoka on aina ollut erittäin maukasta ja aamiaiset turhankin runsaita, meikäläinen ainakin lihoi ns. terveysmatkalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe