Kuala Lumpuriin heinäkuussa 2011.

Häämatkalle Malesia

Olemme lähdössä mieheni kanssa häämatkalle Malesiaan Kuala Lumpuriin heinäkuun 11 päivä 2011...Olen kovasti katsellut kaikkea materiaalia sieltä.. Mutta hintatasoa mietin kovasti... Onko oikeasti halpa maa?? Paljon maksaa esim. naisten laukut Guess, kosmetiikka ja elektroniikka? Missä on parhaat ostomestat? Entä hieronnat? aromaterapia, vyöhyketerapia? Menemme Novotel hotelliin... Missä kannattaa käydä muutenkin?? kiitos vinkeistä..

8

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hajanaisia tietoja Kuala Lumpurista

      heti alakhuun häätyy sanua että pappa on ihan väärä ihiminen vastailemhaa nuoren rouvan kysymykshiin. taitaa olla jo vähän erillainen arvomaalima näilä vuosila mutta yritethään jotaki:
      >Onko oikeasti halpa maa??<
      vähän vaikia sanua. riippu niin palijon siittä minkälaisia hyödykkeitä lomalansa kuluttaa ja mihinkä vertaa. minun häätyy vain verrata omien kulutustottumusten pohojalta niihin maihin mitä tunnen ja panisin hintatason seuraavaan järijestyksheen kalleimmasta halavimphaan:
      Sri Lanka
      Indonesia
      Vietnam
      Malesia
      Intia
      mutta toelaki son enämpi kiini niistä kulutustottumuksista. Malesia ja pääkaupunkiseutu varsinki on elintasolthaa ja kehittynäissyelthään nuita verrokkeja palijon korkiammala mutta net on saanu hintatason pysymhään melekohyvin kurisa ja son turistile siinämielesä heleppo että sielä hinnat on samat kaikile. tieten tinkiäkki voipii mutta ei sillä mithään mahottomia piä oottaa. joku Petaling Street on eri asia mutta sielähän on enimmäkseen vain semmosta piraatti-kamaa. tosin muualta China Townin aluhheelta saattaa tehä ihan löytöjäki.
      >Paljon maksaa esim. naisten laukut Guess<
      no palijonhan net maksaa. aina. nuin ylheisesti ottain tuomoset brändi-tuotheet on sielä meleko palijon edullisemmin hinnoteltuja ko täälä. ite en semmosta kampetta ostele mutta yks tuttu kertoili että ko hän on isäntänä eurooppalaisile asiakhaile, niin niitä häätyy aina kulijetella tuomosisa merkkiputiikeisa. hintataso kuulema liikkuu josaki puolen ja 70 poresntin tuntumasa. ja täsä mie oletan että puhut nimenomhaan aidoista tavaroista. net piraatithan on sitte ihan asia eriksheen.
      >kosmetiikka<
      ei harmainta aavistusta. mutta käsityöhän sielä on halapaa ja ossaaminen korkiatasosta, niinettä semmonen tähellisempi sotamaalaus kannattee teettää josaki niistä tuhannesta salongista.
      >elektroniikka<
      hintakilipailu elektroniikasa on niin klobaalia että siittä ei juuri eroja revi. suurin vaikutus on verotuskäytännölä ja Malesiassa VAT on kymmenkunta prosenttia alempi ko täälä Euroopassa, niinettä semmosta erua voipii oottaa. toishaalta takuu ei välttämättä ole Euroopassa voimasa. tieten kiinalaiset kopiot on oma juttunsa.
      >Missä on parhaat ostomestat?<
      jos lähethään siittä että asutta Novotelissa ja haluatta ostella Cuccia, niin sillon apu on lähelä. siinon Pavillionissa Cuccin myymälä. löytyy myös Pradaa, Saint Laurentia, Rolexia... ja olihan siinä Louis Vuittonilaki myymälä kavun toisela puolen. Toinen hyvä paikka merkkituotteile on Lot 10. parisattaa metriä Jalan Pukit Pintangia lounaasheen tahi Starhill Gallery, vastapäätä Pavillionia.
      Elektroniikan suhtheen ehkä laajimmat valikoimat löytyy Low Yat Plazasta, Jalan Pintangin varrelta. semmosia isoja "sekatavarakauppoja" on vaikka Suria KLCC, Petronas Twin Towerin alakerrasa ja Sungei Wang Plaza & BB Plaza. non taas Lot 10 lähelä Jalan Pukit Pintangila. ja vaikka mitä muita. Yks vähän ettäämmälä oleva iso ostoskeskus on Midvalley Megamall. palijon kaikenlaista ja hinnat ehkä vähän edullisempia ko tuosa City Centerissä.
      >Entä hieronnat? aromaterapia, vyöhyketerapia?<
      semmosta ihan perinteistä hierontaa löytyy edullisesti Jalan Pukit Pintangilta BB Plazan vierestä, taitaa olla kymmeniä paikkoja. valikoimasa perinteisen lisäksi jalkahierontaa, manikyyriä ja se fish spa on oikeen hupasa kans. non vähän semmosen rähäjäsen näkösiä paikkoja mutta kyllä net ihan rehellisiä hierontapaikkoja on. hyvä palavelu ja ammattitaitonen käsittely. net "hierontapaikat" löytyy muutaman korttelia sivummalta ;-). mie en nuista aroma- tahi vyöhyketerapiasta ossaa sanua. molen pari lyhyttä pätkää asunu siinä Novotelissa ja siinoli ihan mukavia poikia siinä travel deskissä. net varmhaan tietävä paremmin. ja jos teilon semmonen executive-huone, niin sillon saatta kaikenlaista neuvua ja avustusta sieltä yläkerran Loungesta.
      >Missä kannattaa käydä muutenkin??>
      häätys vähän tietää mimmosela aikataulula ootta liikheelä ja mikä kiinnostaa. onhan sielä palijon kattomista jo ite kaupungisa ja monellaista retkiä voipii ostaa. tuosolis pari näkemystä:
      http://www.visit-malaysia.com/kl-tours/top10-tours.htm
      http://www.kuala-lumpur.ws/attractions/10-things-to-see.htm
      mie en nuista kaikista oo ihan sammaa mieltä mutta tuo on ihan kiva sivusto katella kaikenlaista tietua Kuala Lumpurista.
      ja kannattee ehottomasti kertua että oletta häämatkala. saatta varmasti ihan special-palavelua. molen parisa häisä sielä käyny ja non TOSI ISOJA juhulia.

      oikeenpalijon onnea ja hyvvää matkaa:
      perapappa

      • Malesiaan kesällä

        Kiitos sinulle valtavasti vinkeistä... Missä on parhaat ruokapaikat? Onko kulta siellä halpaa? Korut yleensä? Millainen hotelli tuo Novotel muuten oli? Kiitos vielä paljon... Päivi


      • Malesiaan kesällä kirjoitti:

        Kiitos sinulle valtavasti vinkeistä... Missä on parhaat ruokapaikat? Onko kulta siellä halpaa? Korut yleensä? Millainen hotelli tuo Novotel muuten oli? Kiitos vielä paljon... Päivi

        Ruokapaikat? Huh, Huh

        >Missä on parhaat ruokapaikat?<
        molen kymmenisä kuppiloisa sielä syöny enkä ikinä oo saanu huonua sapuskaa. non mieltymykset aina niin henkilökohtasia mutta jos tähän luettelis semmosia paikkoja misä mie en ylheensä syö:
        mäkkärit, KFCt yms. kansainväliset ravintolaketjut, isojen hotellien ravintolat tahi muut ihan puhtaasti turisteile tarkotetut ruokapaikat niinko Petronasin näköalasilta.
        paikallisia pieniä ja isoja, ketjuja ja yksityisiä, edullisia ja vielä edullisempia löytyy joka paikasta. pitäs olla asunu sielä vuosia, että ossais panna niitä jonkulaisheen järijestyksheen.
        yks ihan ehoton on Jalan Alor. son koko katu täynä kuppiloita, pari sattaa kait kaikkinheen. ihan sama mihinkä pöythään istahtaa, niin herkkuja löytyy. on niilä viimevuosina vähän hinnat karannu käsistä mutta viilinki on mahtava. ko istahatta jonku semmosen kuppilan pöythään, jonka kyltisä on kiinalaista kirijotusta ja pyyättä tarijoilijjaa kokuamhaan Steam Boat annokset kahele ja sitte vähin opastamhaan valamistuksesa, niin ompa mukava ilta eesä.
        jos joskus alakaa tuntumhaan että maistus kunnon pihivi (net ei oikeen ylheensä ossaa punasta lihhaa laittaa), niin sillon oikia osote olis The Ship. Jalan Bukit Bintangila seki. liekitetty filee on oikeen bravuuri mutta lammas ja lohi on hyvvää kans. ja kyytipojaksi voipii tilata ihan kelevollista aussilaista punkkua.
        >Onko kulta siellä halpaa? Korut yleensä?<
        kulta maksaa joksheenki saman joka paikasa. korujen hinta muovostuu raaka-ainheesta, työstä ja desingistä. täälä raaka-aineen hinta on ylheensä alta puolet korun hinnasta, Malesiassa reilusti yli puolet ja vaikkapa Intiassa jopa 90%. toinen juttu on sitte minkälaista desingiä kukaki arvostaa. mutta muuten sielä on ihan turvallista ostaa koruja, ko vain kattoo ettei mishään kioskisa ala kauppaa tekemhään. jos jonku hinta tuntuu uskomattoman halavalta, niin on parempi ettei sitä sitte usko.
        >Millainen hotelli tuo Novotel muuten oli?<
        no ihan semmonen perusjuttu. jos sanos että paremman keskiluokan tasua. vähän snobi minun makhuun mutta siisti, hyvin hoidettu ja hyvä palavelu tietysti. siihen on heleppo tulla ja lähtiä autola, ko ruuhkat ei oo niin pahoja ko sielä Bintangin / Pudun / Imbin maastosa. eikä monorailin pysäkilekhään ole pitkä matka. jos vielä saatta huonheen josta on näköala Petronasille niin hyvä olis. son kaunis iltavalaistuksesa. mutta viinakauphaan siitton illala vähän pitkä matka (KK-ketjun kioski on melekeen Bintangin toisesa pääsä) ;-).

        perapappa


    • leppis20

      Hei!
      Helmikuussa Kuala Lumpurista palanneena voin sanoa, että merkkituoteet, esim. juuri Guessin laukut, Crocsit, Espritin, Niken, Adidaksen jne. vaatteet, maksavat ihan saman kuin Suomessa.
      Keskustassa on isoja ja valtavan isoja (Time Square) ostoskeskuksia.
      Keskustan ulkopuolella olevista kauppakeskuksista saa edullisemmin vaatteita/kenkiä (paikallisia tuotteita).
      Merkkielektroniikka on hieman edullisempaa kuin Suomessa, mutta niissäkin hinnat vaihtelevat. Jotkut kameramallit mm. kalliimpia mitä Suomessa.

      China Townista, Little Indiasta sekä Central Marketista sai tavaraa sitten jo todella edullisesti ja tinkaamalla vielä edullisemmin...

      Hieronnat ja hoidot olivat edullisia ja niissä kävimmekin useasti.

      Itse tykkäsimme isosta lintupuistosta, missä riitti katseltavaa.

    • Malesia kesä 2011

      Olen saanut ihmisiltä käsityksen, että Kuala Lumpur olisi todella edullinen ostospaikka ja siellä olisi juuri heinäkuun alussa alennusmyynti jossa 50-70% alennuksia... Noh haluan 2 ihanaa Guessin laukkua.. ja ehkä aurinkolasit.. Ja katselen kosmetiikkaa.. Meikkejä Dior, Lancome.. Tuoksuja.. onkohan siellä kivaa huvipuistoa johon kehtais kaksi aikuistakin mennä.. Mä 42 ja mieheni 46.. Onkohan kukaan nähnyt Nomination rannekoruun paljoja? Hieronnat käyn läpi.. Vyohyke-aroma kaikki mahdolliset kyllä..

      • huvipuisto

        mie en muista tiä mutta Genting Highlands on kyllä käymisenarvonen paikka. sielon huvipuistua, kasinua ja monasti ihan kansainvälisen tason esiintyjiä. sitäpaitti sielon mukavan viliponen ilima Kuala Lumpurin helteitten jälkheen.
        pääseehän tietenki taksialki mutta Pudurayalta lähtee busseja vishiin puolentunnin välhein.

        joo. teetimä met viimetalavena parit silimälasit ja ostima parit aurinkolasit. katoin mie joitaki Raybanejaki ja minusta net tuntu kalhiilta. mutta eihän se mithään kerro, että tuntuu kalhiilta, ko ei oo mithään tuntumaa täkälishiin hintoihin.

        perapappa


    • Leppis20

      Alennusmyynneistä en pysty sanomaan, mutta jos alennukset on tuota luokkaa, niin sitten jo kannattaakin ostaa merkkituotteita.
      Nyt helmikuussa ei kovasti ale-myyntejä ollut, ja merkkituotteiden hinnat tosiaan samoissa kuin Suomessa (merkkituotteiden hintatietous aika hyvin hallussa).

      Aurinkolasit olivat mielestäni hiukan halvempia kuin Suomessa, muttei paljoa. Tosin en ihan hirveästi katsonut aurinkolasien hintoja...

    • novotel

      Novotel hotellista: huoneet ovat jo aika kulahtaneita sekä perushuoneet kooltaan pieniä -ei tosiaankaan mikään luxushotelli, vaan Perapapan sanoin parempaa keskitasoa. Kannattaa ilman muuta varata executive sviitti, jossa on erillinen olo- ja makuuhuone, sijainti ylimmissä kerroksissa (näköala) sekä club loungen palvelut käytössä, esim. aamiainen, evening coctails, nettikoneet jne. Häämatkan kyseessä ollen lisäsijoitus on pieni ja se kyllä kannattaa. Novotelin paras puoli on sen sijainti : "kaikki" löytyy kävelyetäisyydeltä !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe