Todella kuuma perjantai-ilta 2/?

einari

...
Siirryimme melkein juosten makuhuoneeseen valtavan kiihkon vallassa. Juuri kun aioin kaataa vaimon sängylle, hän pysähtyi ja sanoi:" Stoppia pojat, kruunu vai klaava?" Katsoimme Tiiaa suu auki, Pate möläytti käheästi:"klaava!". Piia otti pöydältä kolikon, heitti ja sanoi:"Kruunu, sori vaan Pate, hävisitte. Hävinneet sidotaan sänkyyn."
Samalla tytöt työnsivät meidät sänkyyn ja sitoivat meidät Paten kanssa vierekkäin sänkyyn. Köysinä he käyttivät Tiian stay-up sukkia. Tiia ja Piia katsoivat meitä arvioiden ja sopivat kokeilevansa meitä ristiin. Piia tuli lähemmäksi tarttuen kivikovaan kaluuni runkaten sitä muutaman kerran ja kumartui sitä kohti. Juuri kun ajattelin hänen ottavan suihin, antoikin hän vain pienen suukon terskan kärkeen nousten pois.
Avasin silmäni ja näin naisten hymyilevän meille. "Ei hoppuilla", he sanoivat"hetki vain". Naiset poistuivat vain hetkeksi. Tullessaan heillä oli tuolit jotka he sijoittivat jalkopäähämme, jotta näkisimme heidät selvästi. Piia istui edessäni ja Tiia Paten edessä. He levittivät jalkansa alkaen samalla hieromaan kosteutta kiiltäviä pillujaan. Hetken hierottuaan molemmat ottivat tuolien alta hopean väriset hieromasauvat, joilla he alkoivat tyydyttämään itseään. He kumartuivat toisiaan kohden ottaen toisiaan kaulasta samalla painaen oman sauvansa toistensa kuumiin vakoihin.
Tunsin etten kestäisi enää tätä kauaa, kullini oli paisunut kovaksi kuin rautakanki. Avatessani silmäni tuolit olivat kadonneet eikä naisia näkynyt missään. Sänkgyn päästä kuului kuitenkin voihke ja kostea maiskahtelu hieromasauvan painuessa kuumaan vakoon. Ainut mitä näin oli sängyn molempien reunojen takaa leveällä olevat jalat. Tiia ja Piia olivat 69-asennossa keskenään.
"Tytöt, älkää unohtako meitä" sanoi ääni vavisten.
Tytöt nousivat kuin käskystä lähestyen sänkyä pitkin kohti kullejamme. Piia nousi seisomaan jalat leveällä päälleni, jotta voisin nähdä hänen kostean pillun. Sanaakaa sanomatta, hän alkoi laskeutua alemmas painaen alapäänsä kulliani vasten. Yritin vääntyillä, jotta olisin voinut tunkeutua sisään, mutta Piia ei antanut siihen mahdollisuutta. "Mitäs poju haluaa?" hän kysyi samalla hieroen liukasta pehkoaan kulliani vasten.
"Naida, NAIDA, NAIDA!!" ulisin kiihkosta.
Mutta enää en kestänyt, vaan hieronnan vuoksi laukesin kuin tykki. Spermat levisivät pääasiassa omalle vatsalleni. Tästä hiukan toivuttuani huomasin Patelle käyneen samoin.
"Meni pojat homma uusiksi, me ei ole vielä saatu."
Naiset vaihtoivat paikkoja, tullen makaamaan päällemme ja työntäen kuumat pillunsa melkein kasvoille. "Laitetaampa pojat taas pano kuntoon" Tiia sanoi alkaessaa nuolemaan vatsaani puhtaaksi spermasta. Samalla hän otti hieromasauvansa laittaen sen päälle. Kullini oli jo lerpahtanut, mutta Tiia sanoi "Tämähän pitää herättää henkiin" Hän kumartui makaamaan päälleni ja otti pikku hiljaa uudestaan heräävän kullini kokonaan suuhunsa alkaen imemään sitä todella kovaa. Katsoin sivulle missä Piia antoi Patelle samanlaista käsittelyä, mutta näin kuinka Piia käytti hieromasauvaansa pillussaan ja alkoi painamaan sitä Paten anukseen. Huh huh ajattelin itsekseni, mutta samalla näin kuinka viiden sentin päässä naamastani painettiin suriseva hieromasauva syvälle sykkivään pilluun ja sieltä pois. Samalla tunsin kuinka minua imettiin ja samalla Tiia alkoi painamaan sisääni surisevaa hieromasauvaa.

VIELÄKÖ KIINNOSTAA, JATKOA TULEE TAAS JOS JOKU HALUAA!

8

10592

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • n25

   Eipä tommosta kannata jatkaa. Ole kiltti, anna olla.

  • jee

   lisää

  • kiihottunut

   jatka tuota ihanaahhh....

   • kuumissaan..

    jatka,jatka... ihanaa..


   • Jessica
    kuumissaan.. kirjoitti:

    jatka,jatka... ihanaa..

    Ei niin mielenkiintoinen et kannattaa jatkaa. Se on vaan miesten fantasia!


  • Perkeles

   Anna olla!

  • miia

   jatka

   • FireFlie

    JATKA!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   161
   2327
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   126
   1791
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   97
   1687
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   99
   1505
  5. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   227
   1349
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1342
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1303
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1257
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1151
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   996
  Aihe