Rotikan käsittelyä

helsinkivantaa raja

Mitä sanotte tästä? Nuorella miehellä pari-vuotias uros, yrittää raivoten käydä vastaantulevin koirien kimppuun. Yleensä riittää kun kaveri nostaa valjaista rakin etupään ilmaan, jos se ei auta, kaataa sen maahan ja makaa sen päällä kunnes toinen on ohittanut. Tuli taas tänään vastaan, pelkkä nosto ei riittänyt vaan heppu taklasi kiviseinää vasten rotikkansa niin että kumina kuului kun otuksen pää osui seinään.Sama otus koitti tässä kerran hyökätä viereen tulleen ihmisen kimppuun, kun odottivat jalkakäytävällä pääsyä tien yli. Nämä tapaukset olen itse nähnyt ja kokenut oman koiran kanssa. Tapahtumia taitaa riittää joka päivälle.

3

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jabadabaaaaaaa

      jotkut koirat rodusta riippumatta ovat tuollaisia remmiräyhiä, olisi sen miehen kannattanut vaan valita se rotu kunnolla kun koiran hankki.
      ymmärrän että kun koira on "opetuksista" huolimatta tuollainen niin ei siinä tilanteessa varmasti auta muu kuin hypätä koiran päälle.hyvä näin, ettei ole niin pöpi että päästäisi sen rotikkansa jonkun koiran kimppuun.

      kaverillani on rotikka joka tekee lenkeillä niin kun joku koira vastaan tulee että pitää sellaista ihmeellistä murinaa ja kohdalla haukkuu mutta kun pääsee tutustumaan niin haluaa vaan leikkiä ja leikkiä..:)

    • Sikaripunkki

      ^Olisi ja olisi.. Tottakai olisi ollut hyvä ettei tälläistä koiraa olisi menty hankkimaan, mutta vahinko on jo tapahtunut. Nyt vaan pitäisi saada omistaja tajuamaan että tarvitsee apua, ettei satu enempää vahinkoa.

      Jos yrittäisit ehdottaa omistajalle hakeutumista lähimpään SRY:n koulutukseen? Oikeasti, apuja tarvitaan tälläisessä tilanteessa, ennen kuin alkaa tulla ruumiita. :(
      Voisit myös koittaa yrittää saada ottamaan yhteyttä koiransa kasvattajaan, mikäli se nyt sellainen kunniallinen, rekisteröiytyjä kasvattava taho on?

      Tuossa käy nopeasti niin että kun koiraa tarpeeksi runtataan niin käy vielä omistajansakin päälle..

      Tosi ikäviä nämä tämmöisiet tapaukset, ja "väärän kasvatuksen kukkaset", rodun kannalta. :(
      Itseä lähinnä hatuttaa vastaantulevat remmirähjät, vaikka tuo juniori on suhteellisen hyvin hallinnassa, eikä se toisaalta provosoidu juurikaan, mutta mielellään provosoi muita tuijottamalla ja häntäpystyssä rehentelemällä.
      Itse nimenomaan varon että junnu pääsee ottamaan ainuttakaan "voittoa" toisista koirista (uroksista), vaikuttaa meinaan erittäin itsevarmalta muiden koirien suhteen. Pienistä uroksista ei välitä tuon taivaallista, ottaa vaan huumorilla. Isommille ja vanhemmille ei murise, ei rähjää, tuijottaa vain silmiin häntä pystyssä. Alistu ei, eikä enää suostu väistämäänkään, joten lähikontaktit muihin uroksiin katkaistu. Remmissä ja ohituksissa ei sen sijaan mitään ongelmaa. :)

    • Protkunpotku

      Itellä kanssa "remmirähjä" rottis (ei tosin omaa syytäni, sillä jätkä on 3 ja ollut mulla vasta puolisen vuotta, eikä oo tehty mitään sen kanssa viimeseen 2v ). Ollaan jo ties mones koti tälle ja toivottavasti vika.
      Sinä aikana kun on meillä ollu, on paljon parantanu ja yrittäny ettiä sille kavereita, jotka ei provosois tota, eipä oo ollu montaa.. Kun tuo ei taas oo vihanen, eikä se ikinä muille oo irvistäny, eikä karvat nouse lainkaan. On vaan niin innoissaan kun menee muita ohi, hyppii ja pomppii, örisee ja purisee. Ei siis vihainen, siksi "remmirähjä". Kursseille mennään jahka täällä alkaa..

      Mut mitä oon ymmärtäny, niin tälle rodulle aika tyypillistä käyttäytymistä, varsinkin toisia uroksia kohtaan, kun ovat niin reviiritietosia.

      Tuo mies ilmeisesti alistaa sen koiran, yrittää tuolla tavalla näyttää olevansa pomo.. Noinhan ne laumassakin menee, ylin alistaa alempaa.. Hirveän väärä tapa vain ja varsinkin kun sen tekee noin väärin (pään kumahtelut)., se on hyödytönkin. Väkivalta alkaa kun taito loppuu, sanotaan.

      Toivottavasti tajuais ottaa yhteyttä auttaviin tahoihin, ettei tulis vahinkoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe