Rotikan käsittelyä

helsinkivantaa raja

Mitä sanotte tästä? Nuorella miehellä pari-vuotias uros, yrittää raivoten käydä vastaantulevin koirien kimppuun. Yleensä riittää kun kaveri nostaa valjaista rakin etupään ilmaan, jos se ei auta, kaataa sen maahan ja makaa sen päällä kunnes toinen on ohittanut. Tuli taas tänään vastaan, pelkkä nosto ei riittänyt vaan heppu taklasi kiviseinää vasten rotikkansa niin että kumina kuului kun otuksen pää osui seinään.Sama otus koitti tässä kerran hyökätä viereen tulleen ihmisen kimppuun, kun odottivat jalkakäytävällä pääsyä tien yli. Nämä tapaukset olen itse nähnyt ja kokenut oman koiran kanssa. Tapahtumia taitaa riittää joka päivälle.

3

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jabadabaaaaaaa

      jotkut koirat rodusta riippumatta ovat tuollaisia remmiräyhiä, olisi sen miehen kannattanut vaan valita se rotu kunnolla kun koiran hankki.
      ymmärrän että kun koira on "opetuksista" huolimatta tuollainen niin ei siinä tilanteessa varmasti auta muu kuin hypätä koiran päälle.hyvä näin, ettei ole niin pöpi että päästäisi sen rotikkansa jonkun koiran kimppuun.

      kaverillani on rotikka joka tekee lenkeillä niin kun joku koira vastaan tulee että pitää sellaista ihmeellistä murinaa ja kohdalla haukkuu mutta kun pääsee tutustumaan niin haluaa vaan leikkiä ja leikkiä..:)

    • Sikaripunkki

      ^Olisi ja olisi.. Tottakai olisi ollut hyvä ettei tälläistä koiraa olisi menty hankkimaan, mutta vahinko on jo tapahtunut. Nyt vaan pitäisi saada omistaja tajuamaan että tarvitsee apua, ettei satu enempää vahinkoa.

      Jos yrittäisit ehdottaa omistajalle hakeutumista lähimpään SRY:n koulutukseen? Oikeasti, apuja tarvitaan tälläisessä tilanteessa, ennen kuin alkaa tulla ruumiita. :(
      Voisit myös koittaa yrittää saada ottamaan yhteyttä koiransa kasvattajaan, mikäli se nyt sellainen kunniallinen, rekisteröiytyjä kasvattava taho on?

      Tuossa käy nopeasti niin että kun koiraa tarpeeksi runtataan niin käy vielä omistajansakin päälle..

      Tosi ikäviä nämä tämmöisiet tapaukset, ja "väärän kasvatuksen kukkaset", rodun kannalta. :(
      Itseä lähinnä hatuttaa vastaantulevat remmirähjät, vaikka tuo juniori on suhteellisen hyvin hallinnassa, eikä se toisaalta provosoidu juurikaan, mutta mielellään provosoi muita tuijottamalla ja häntäpystyssä rehentelemällä.
      Itse nimenomaan varon että junnu pääsee ottamaan ainuttakaan "voittoa" toisista koirista (uroksista), vaikuttaa meinaan erittäin itsevarmalta muiden koirien suhteen. Pienistä uroksista ei välitä tuon taivaallista, ottaa vaan huumorilla. Isommille ja vanhemmille ei murise, ei rähjää, tuijottaa vain silmiin häntä pystyssä. Alistu ei, eikä enää suostu väistämäänkään, joten lähikontaktit muihin uroksiin katkaistu. Remmissä ja ohituksissa ei sen sijaan mitään ongelmaa. :)

    • Protkunpotku

      Itellä kanssa "remmirähjä" rottis (ei tosin omaa syytäni, sillä jätkä on 3 ja ollut mulla vasta puolisen vuotta, eikä oo tehty mitään sen kanssa viimeseen 2v ). Ollaan jo ties mones koti tälle ja toivottavasti vika.
      Sinä aikana kun on meillä ollu, on paljon parantanu ja yrittäny ettiä sille kavereita, jotka ei provosois tota, eipä oo ollu montaa.. Kun tuo ei taas oo vihanen, eikä se ikinä muille oo irvistäny, eikä karvat nouse lainkaan. On vaan niin innoissaan kun menee muita ohi, hyppii ja pomppii, örisee ja purisee. Ei siis vihainen, siksi "remmirähjä". Kursseille mennään jahka täällä alkaa..

      Mut mitä oon ymmärtäny, niin tälle rodulle aika tyypillistä käyttäytymistä, varsinkin toisia uroksia kohtaan, kun ovat niin reviiritietosia.

      Tuo mies ilmeisesti alistaa sen koiran, yrittää tuolla tavalla näyttää olevansa pomo.. Noinhan ne laumassakin menee, ylin alistaa alempaa.. Hirveän väärä tapa vain ja varsinkin kun sen tekee noin väärin (pään kumahtelut)., se on hyödytönkin. Väkivalta alkaa kun taito loppuu, sanotaan.

      Toivottavasti tajuais ottaa yhteyttä auttaviin tahoihin, ettei tulis vahinkoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe