Väkivaltainen velipuoli

Pelottavaa

Hei!

Olen 13-v poika, ja velipuoleni on 17-vuotias ja erittäin väkivaltainen. Hän on äitini uuden aviomiehen poika, eli meillä ei ole mitään ns. verisiteitä keskenämme.

Kuitenkin, hän hakkaa, tönii ja kiusaa jatkuvasti, voin vakuuttaa että ilman syytä. Ellei sitten ole kateellinen jostain. Tätä on jatkunut kohta kokonaisen vuoden, saa koko ajan pelätä tulevaa iskua. Millä tämän saisi loppumaan, äidille kerroin joka yritti puhuakin sen kanssa, mutta ei mitään vaikutusta. Ei se edes isäänsä kuuntele. Mitä pitäisi tehdä?

7

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *-*

      Tilanne ei voi jatkua näin. Asutteko samassa kämpässä?

      Jos kyllä, niin eikö velipuolesi voisi muuttaa pois kotoa, vai aikooko hän jäädä nurkkiin vielä pitkäksikin aikaa? Meinaan vaan, että yleensä kotoa muutetaan siinä 18-vuotiaana kun lähdetään jatko-opintoihin. Tai jos tyyppi on amis ja käy töissä niin eiköhän se voisi hankkia jo oman asunnon? Te ette selvästikään voi asua saman katon alla.

      Kuka teillä kotona tekee ruokaa? Jos se on äitisi niin tässä seuraava ehdotus:

      Äitisi saarnat eivät selvästikään ole tarpeeksi tehokkaita, joten siirtykää yhdessä julmempiin otteisiin. Äitisi ei varmaankaan halua sinun kärsivän, joten hän on varmasti mukana juonessa.

      Eli siis: jos velipuoli häiritsee sinua vielä, hän ei saa syödä äitisi (tai miksei isäpuolesi) tekemää ruokaa. Valmiiseen pöytään on turha istua ennen kuin hän osaa käyttäytyä kanssasi. Jos väkivalta yltyy, hänen täytyy myös ostaa oma ruokansa valmistaa se. Parin viikon paaston jälkeen hän ei varmasti koske sinuun sormellakaan. Muita keinoja ovat tv- ja nettilakot.

      Tilanne on varmasti velipuolellesikin kova paikka. Ei ole lainkaan helppoa hyväksyä isän uutta vaimoa ja tämän lasta. Olet hänen silmissään varmaan kuin vihollinen, jos vielä tulet hyvin toimeen isäpuolesi kanssa. Paha olo purkautuu siihen, joka vähiten pystyy puolustamaan itseään. Eli siihen nuorimpaan.

      Älä anna tilanteen jatkua, sinun ei tarvitse kestää tällaista! Jos ei tehonnut, niin palaa kertomaan asiasta ja mietitään jokin muu vaihtoehto.

    • tyttö98

      Potkase munille ja lujaa. varmuuden vuoksi pari kertaa uudestaan että, oppii uskomaan.

      • 31+9=40

        Väkivallallako vastataan väkivaltaan? Äly hoi, älä jätä!


    • särkynyt...

      Ei väki valta auta. Se vaan pahentaa asiaa!! Itselläni on myös erittäin väkivaltainen ja ilkeä veli...loukkaa ja solvaa ja toivoo että kuolisin, ja ihan must asuu saman katon alla. Jos vastaisin takaisin väkivallalla saan iskut kovempina takaisin. Joten olen yrittänyt puhu järkeä,mutta sekän ei tunnu auttavan.Kai tämä p**** on vain kestettävä niin kauan kuin jompi kumpi muuttaa sitten isompana pois, heti kun se mahdollisuus tulee.

    • Ihaoikein

      toihan on suht normaalia... tollaset uusio perheet on ihan perseest.. mullaki on 2 "veljee" joista en välitä pätkä vertaa ja ainaha niitä pitää vähä tintata ku ei taho uskoa mitää... turhaa valitat

    • voimia, apu löytyy

      Sano molemmille vanhemmillesi tästä, ja jos ei muu auta niin tee poliisille rikosilmoitus. Voit kertoa äidillesi tästä ajatuksesta, jos velipuolesi ei tajua muuten kuinka vakavasta asiasta on kyse. Hän on jo lähes täysi-ikäinen ja vastuussa tekemistään. Syyte olisi ehkä lievä pahoinpitely.

      Velipuolesi ehkä purkaa sinuun omaa pahaa oloaan. En tiedä, millainen lapsuus hänellä on ollut, onko hänen kotonaan ollut väkivaltaa tms. Kauanko arvelet tämän jatkuvan? Kannattaa ottaa vakavasti puheeksi, äitisi pitäisi pitää sinun puolta uutta miesystävää ja hänen lasta vastaan.

    • HedidITaGaIn!!

      D: vittu mulla on iha samanlaine paskapää täällä kotona. Nii 14-vuotias tyttö joka on ollu hakattavana koko ikäsä. Ei siitä kauaa oo ku veli potkas takaraivoo ja oli tosi lähellä ettei taju menny. Tämmöstä tapahtuu usein... nii ja se juoruilee mun naisellisista asioista sen kavereille saaden mut häpeämään kaikkea luonnollista... aika ärsyttävää... mut soita johoki äläkä oo tämmöne nynny ku mä... (y)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe