Uusi Micra

Kerro minkälainen

Onko jo käyty koeajamassa?

26

3154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeppulijeeabc

      OHO, onko totta että tuollainen on?

    • fundamentalist

      Ei, mutta menen heti kun tulee tilaisuus.
      Mulla jää vissiin yksi malli väliin kun ajelen vielä vmallilla 2000.
      On ollut kylläkin täysin ongelmaton, mutta alkaa käydä jo
      vähän wanhaksi.

    • micrasta eroon

      En ole enkä mene. Sammakkoautot oottakoon prinssiään!

    • ?

      Intiassa valmistettu! Onko laatua?

    • N i s s e

      on!

    • Intian_Micra_ei_toim

      Takapakkia on menty. Intian piiperryksen positiivisin puoli oli Platagenin 20Euron lahjakortti :o)

    • Pikkuato koeajo

      Kävin juuri koeajamassa sekä Micran,että tuon kokoluokan toisen japanialaisen merkin eli Suzuki Swiftin 2011 vuoden uuden mallin.

      Suosittelen muillekin koeajamaan nuo autot. Todella iso ero saman kokoluokan autoilla Suzukin eduksi. Suzuki Swiftin ajettavuus on valovuosia Nissan Micraa edellä.

      Ei ihme,että Swift voitti vuoden vaihteen suuren pikkuautovertailun:
      http://www.teknikensvarld.se/documents/citroen/c3-14-andra-smabilar/index.xml

    • alex 77+77

      "Suzuki Swiftin ajettavuus on valovuosia Nissan Micraa edellä."

      Siinä on vaan se, että autossa on paljon muutakin tärkeää kuin
      ajettavuus, varsinkin jos sitä aikoo pitää kauemmin.

    • Ei Intialainen

      Micra on koottu kasaan Intiassa osista jotka on tehty m.m. Espanjassa, Ranskassa ja Englannissa.
      Olen ajannut 8 vuotta ja 167tkm K12 Micralla ja nytten meni vaihtoon uuteen Micraan :)

      • alex 77+77

        "Olen ajannut 8 vuotta ja 167tkm K12 Micralla ja nytten meni vaihtoon uuteen Micraan :) "

        Ja minä 291000 km 2000-mallisella Micralla ilman mitään murheita ja jatkan
        edelleen kunnes katsastusmies heittäytyy joskus inhottavaksi.
        Sitten kuljin vaihtuu myös uuteen Micraan.


    • Anne..a...

      ostin uuden micran nyt kesällä ja mitään muuta kuin positiivista ei ole autosta sanoa.

      Ihanan näppärä, mukava ja ajettava. Perheessä ollut paljon autoja mm. Micra 1994 mallia, volvo, toyotoita, mersu, volkkaria yms joten kaikkea on tullut kokeiltua. Uusi Micra on ehdottomasti näppärä mukava pieni auto jota on kiva ajaa kovillakin nopeuksilla,,

    • Uusi Micrani

      Kolmas viikko ajelen uudella Micralla.....ja voi että on mukavaa :-) Suosittelen!

    • tykkäsin

      Oli tuossa keväällä vuokralla ihan uusi Micra. Ajeltiin reilu 400km ja tykättiin, jäi positiivinen kokemus sekä matka- että kaupunkiajossa. Vähän aikaisemmin oli ajossa Nissan Note ja siitä en tykännyt ollenkaan enkä hankkisi itselle. Nyt etsiskelen vanhempaa Micraa ostoaikeissa.

    • Micra testattu

      Juu kävin kanssa Nissan Micraa koeajamassa ja vaikutti ihan hyvältä, tänään kävin Suzuki Swiftiä kokeilemassa kun joku kehui tällä palstalla mutta en syttynyt :) Ehkä hankin Micran tai sit pitäydyn vanhassa ropposessani :)

    • Jopolla töihin

      Itse on katsonut nyt uutta micraa mediassa, kun tuo uusi moottori tuli tarjolle. Harry Kuurion Start-testinkin katsoin vielä nelosen netistä tässä pari päivää sitten.

      Noita tuon kokoluokan autoja on kehuttu nyt aika monessa paikassa. Niin Suzuki Swiftiä kuin tätä Micraakin.

      Tuossa muutama vuosi sitten kävin oikee paikanpäällä katsomassa tuota vielä myynnissä olevaa Toyota Yarista. En tiedä,mutta iski vaan se ajatus, että kun lähden ostamaan autoa, niin käyn Pariisissa ja vohkin siellä olevasta tiedemuseosta sen neljänmetrin mitan, ja sen kanssa menen autokaupalle.

      Sen Yariksen kanssa vaan tuli mieleen se, että se on kovin pieni. En muista sen auton miitta, enkä ala etsimään, mutta Micrassa on 22cm liian vähän mittaa. Se on aika paljon.... Mutta varmasti tuo 72kw/98hp kolmisylinterinen moottori on oiva tuon automaatin kanssa. Hintakin on n. 22 000e

      Mutta ehkä vielä sit käyn katsomassa Toyotan VersoS:n tuon rinnalle.1,33kuutiota ja suunnilleen samat tehot ja Multidrive-vaihteisto, mutta korilla on kokoa tuo neljämetriä, mikä on aika paljon ratkaiseva.

      Ei se jos otetaan vaikka se Nissan Qaskai, ja sen variaatot, niin jos 4,5 metristä puuttuu kymmenen senttiä paljoa paina.

    • ajfösldfjasperweio+2

      Millainen uusi Micra on pitkänmatkan ajossa? Startin koeajossa mainittiin pystyhkö ajoasento - varsinkin jos on pitkä henkilö.

      Olen mm. Swiftillä ja Fiestalla ajanut pidempiä hujauksia ja molemmat olivat yllättävän mukavia. Miten lienee Micra sijoittuisi näihin verrattuna, onko käytännön kokemuksia?

    • Jopolla töihin

      Huoks!

      Mielestäni Micraa ei pidä ajatella ollenkaan matka-autoksi. Onhan sen turvavarusteet varmaa ok, mutta ku auto on niin onnettoman pieni. Onko se oikeesti edes 3,8 metriä?

      Ihmettelen, että Nissan ei ole tehnyt Micran tilalle autoa, joka olisi oikeasti isompi. Jos autosta puuttuu mitassa 15 cm tuossa kokoluokassa, niin se on todella paljon. Se on jo niin paljon, että esim. Fiesta ja Polo ovat oleellisesti isompia, vaikka nekin täyttävät 4 metrin mitan nippanappa. Liekkö nekään edes tuota mittaa.

      Aiemmin mainitsemani Toyota Yaris on nyt uudistettenuna varmasti korjannut tuon mainitsemani puutteen koostaan.

      Mutta yleisesti. Niin Toyota kuin Micrakin ovat varmasti teknisesti toimivia. Ainoa puute on tuo, että koollakin on väliä....

    • Annelia...

      No ei minusta Micra ole mikään matka-auto mutta ei kyllä ole samassa kokoluokassa mikään muukaan auto. Minulla ollut nyt 3kk uusi micra. vakionopeudensäädin on mukava ja helppo käyttää mutta yllättävän tuuliherkkä ajella pitkää matkaa. Halpa ajaa ja ajoneuvovero lähes olematon.

      joku tuossa kehui Yarista. No sellainen oli uutena minulla noin 6kk ja en vaan tykästynyt siihen yhtään. Ovet suhisi tajuttomasti(3ovinen) ja oli kuin olisi ajanut sähköautoa..
      Perheellä oli verso Yariksen jälkeen ja siinä on auto verrattuna yarikseen..

      Myös tuollainen C3 oli vuoden verran. Se kulutti aika törkeästi siskoihin nähden menovettä. Siihen myös en tykästynyt..:)

      Jos lähden työmatkalle otan perheen ns. ison diesel auton joka jaksaa vääntää ja ajo pitkää matkaa on mukava mutta näin lähinurkissa aina pihasta lähtee uusi micra..

      Nämä on näitä juttuja toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.

      Uskon että micra tulee olemaan minulla suhteellisen kauan ja on se minusta herkun näköinenkin. Työkaveri sanoi että takapenkillä on suuremmat tilat kuin pikku accordissa ja auto pelittää hyvin. Myös esim tehostettu etulasin huurunpoisto aivan nappi kuten tykkään myös älyttömästi helposta integroidusta handsfreestä..

    • Milloin intiassa

      Kävin ajamassa v 2003 mallin 1.2 Micraa jolla oli ajettu n 190tkm. Jotenkin tuntui melko laiskalta kiihtymään, muuten olin autoon melko tyytyväinen. Milloin Micraa on alettu kasaamaan intiassa? Onko juuri tämä uusikori niitä intian autoja?

    • enrico691

      On se vähän kiikkerä,mutta *höyhenen kevyt*.Täytyy muistaa, ettei yksikään pikku-auto ole kovin hyvä, jos vertaa isoon.

      edessä hyvät tilat
      - raivostuttavat *pikkujutut*, jotka harmittavat aina,kun micran näkee.

      Ottaisin,jos saisin

    • Välillä eroa

      nojaa, kyllähän noita matka-ajoon kelpaavia pieniä autoja löytyy. Renault Cliolla pitkäkän rupeama menee kivutta, Fiat Grande Puntollakin ajaa mielellään maaantie-ajoa, VW Polo hätyttelee jo luokkaa isomia ( noita 3 on tullut testattua). Pieni koko,ja keveys on suurin ero isoihin, muuten ajettavuus ihan mallillaan.Nätti pelihän tuo uusi Micra on mutta jos tosiaan samalla rahalla saa isompaakin pikkuautoa, voi Micra olla hieman hankalassa tilanteessa. Kakkoskoppasen Micran luotettavuushan on lähes legendaarinen , onko uudemmat mallit samaa lajia ?

      • Micraforever?

        Uusi K13 mene myös matka-ajossa, mutta pitkäjalkaiselle lyhyt penkki on suuri puute. Tosin ajoittain tilannetta voi helpottaa vakionopeudensäätimellä. Tilaa on sisällä 181 senttisellekin riittävästi. Ajoasento on aivan alussa jopa hankalan tuntuinen, mutta varsin lyhyenkin matkan ja pienen säädön jälkeen oma mukava asento löytyy.

        Matkakulutus on alhainen, mutta edes maantiellä ihan luvattuun 4,3 litran keskariin on aika vaikea päästä.

        Tavaratila on varsin pieni, mutta takapenkit kääntämällä tilaa tulee väliaikaiseen tarpeeseen aika mukavasti. Maantiepyörästä pitää ottaa kiekot irti, kun ennen Corollan perälle saatoi pyörän heittää kokonaisena sisälle.

        Suurin miinus tulee ajo/sisämelusta. Se on tarpeettoman suuri.


    • Micraforever?

      Ai niin! Se integroitu Bluutuutti on kyllä kätevä.

    • Anonyymi

      Hieno peli. Itseläni vm.2011 1.2l. Ainut mikä ottaa pähän on tuo melu ja se ettei taakse saa sisälokasuojia, joten massaus on ainoa millä voi lähteä suojaamaan kun ajelee hiekkatietäkin. Talvella menee tovi ennen kuin läpiää. Onko se ominaisuus vai onko säädetty läppärivaijeri väärin. Se on kertaalleen laitettu paikalleen kun ostaessa huomasin, ettei puhalla lämmintä. Kun vetäisee vähän isommalla tiellä alkaa puhaltaa lämmintä, mutta kaupunkiajaossa ei paljoa tule lämpöä vielä 20km ajonkaan jälkeen. Oikein hyvä ajaa. Mittarissa nyt 90tkm, josta olen itse ajanut vasta 10tkm.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe