Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Intruder 800 vs Shadow 750

moponvaihtaja

Keväällä pyörää vaihtamaan ja nuo olis vaihtoehdot. Vm. jotain 2005 luokkaa. Oisko kokemuksia pyöristä,tyyppivioista yms.
Pitääkö Shadowin reilu 145km/h huippu paikkansa? (http://motoprofi.com/motospecspictures/honda/vt_750_c3_dc_black_widow-2001.html)
Tuntuu aika pieneltä. Intruder olisi pirteämpi mutta shadowista ainakin itsellä luotettavampi vaikutelma.
Ne tyyppiviat tulisi ainakin tarpeeseen.

17

4594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äijäkäs

      noo, ei kumpaakaan, jos haet sitä tiettyyn ikään kuuluvaa katu-uskottavuutta.
      jos olet oman tien kulkija, niin ei tarvitse kysellä muilta.
      laitat sen mihin rahasi riittävät ja nautit harrastuksesta.

      • Uskopois

        Kyllä tommonen kasisatanen menee ihan aloittelijalla sen ensimmäisen kesän,mutta sitten tulee tarve vaihtaa isompaan. Ja harmittaa kun ei älynnyt tehdä sitä jo heti suoraan. Näin se vaan menee,onnettomia nuhapumppuja.


    • eläpäsusko

      Hyvin nuo riittävät,toki kokeiluhalu yleensä pistää vaihtamaa sitten isompaan.
      Suzukin plussaa ruiskukone ja kulkupuoli kunnossa sekä bensamittari jota hondassa ei ole.Hondilla taas näyttää ajelevan reippaasti yli satatonnia ilman
      huolia ja kulutus pienempi.Suzuki enempi kierroskone.Itsellä ollut tuommoisia useimpia.

    • kertarykäsy

      Kumpikin pikkumopoja ! miksi tuhlata rahat mopoihin? osta 1400 intruder suoraan niin ei tartte vaihdella vaihdetta ja mptä sen jälkeen. Vetää vääntää ja toimii ja äänet on hyvät.

      Hondalla ei ole kuin se uusi 1.3 custom jolla ilkeisi ajaa muutosten jälkeen. 750 800 cc on turhakkeita ihan sille aloittelijallekin. Miten se aloittelija ja 19 kesää ajanut customisti eroaa siinä kaasun käännössä ? ihme keskustelua aloittelijasta ja kokeneesta , jos on idiootti niin kyllä se 600cc customikin metsään menee tai rekanperään. korvienväissä se ongelma on ei iskutilavuudessa sitäpäitsi iso tilavuus rauhoittaa ajoakin kun vetää kokoajan eikä hiivu mäkeen vastatuuleen jne...

      • Raivoisaa vääntöä

        Kerro mulle aloittelijalle,että mitä se vääntö oikein tarkoittaa? Jos rykästään kuudenkympin vauhdissa suurin vaihde päälle ja avataan kaasu,niin miksi jokaikinen yli 500cc katupyörä lähtee huomattavasti liukkaammin tälläkin tavalla? 100kmh tai 140kmh vauhtiin saakka,ihan sama. Onko tämä sitä kuuluisaa vääntöä vai väännön puutetta?


      • Tiedoksi tyhmemmälle

        Eihän 1400 intikassa ole tehoa juuri mitään enempää kuin Suzukin 800 customeissa, painoa enemmän, joten kulkupuoli ei ole yhtään parempi, eikä pyörän akseliväli ole juurikaan isompi. Kehumasi Hondan uusi choppertyylinen 1300 on myös todella matalaviritteinen. Kun kuutiokuumeeseen olet sairastunut, niin miksi sinulla on kuitenkin niin pieni ja tehoton mopo? 1400 vanha intikka ei ole mikään mahtailupyörä.


      • kokon

        Juurikin näin, täriseekin melkein yhtäpahasti kuin HD. Kohtuu luja peli kuitenkin.


    • suuuuuzuki

      Ilman muuta 800 suzuki,reilusti kookkaampi ja mukavampikin,tusinan verran isoja ja 3kpl 800cc kokemuksella voisin sanoa ettei häviä kulussa esim wildsterille ja kokokin tosiaan samaa luokkaa,tuli taas ostettakin mennäviikolla
      volusia takasin talliin,hondan hyvä puoli on pienempi kulutus ja myös kardaaniveto,muuten pieni fyysisesti eikä esim,bensamittaria.
      Iso pyörä ainostaan sitten jos ajelet kaks päällä telttailemassa harvasen viikko
      tai haluat makeilla baarissa kuutiolilla.

    • 650drag vm 00

      Kokoontumis ajossa joku tyyppi puheli et sen voluisa kuluttaa 7-9väliin jatkuvasti. Oma 650dragstar vie tuollaset 5-5.5. ei enempää.

      Volusia todella hieno! Oma pyörä aivan liian pieni koneeltaan. Mutta tekeekö tuo 150kuutioo mitään? Noin 12kaakkia lisää?
      Kaikki puhuu et hommaa 1400intru tms iso custom mutta en ole innostunut nyt ihan niin isoon. Kulut varmaan kovemmat ja muutenkin en etsi mitään mahtailupeliä vaan hyvää ja kestävää paksulokarista motskaria.

    • m1800ärrä

      Ei tuo volusia 5-6 enempää vie , shadow hyvä ja kestävä mutta auttamattoman pieni fyysisesti,kyllä volusia tuntuu relusti isommalta kun dragu , ruisku ja kardaani peli nyt kummiskin on tätä päivää ollut jo pitkään,niistä en tinkisi.

    • Ei harley

      Onhan se tosiaan niin että customin on syytä olla iso koneinen. Huipputeho mieluusti alle 6500tonnin.
      Kawasaki en 500 puskee mitä 50hp? ja kierroksia taatusti liki 10000rpm! Ei ole todellakaan mukava ajaa maantiellä.
      Tässä harrikat on ollut kauan edellä muita,ovat tehneet isoja koneita maailman sivu kun japsit vääntänyt jotain 535 ja 750viragoja.
      Viime vuosina japsitkin tajunneet tämän...

      Kattele yli tonnisia japseja niissä hyvä hinta laatu suhde!

    • Ei hd

      Samaa mieltä,isommassa pyörässä arvo säilyy ja helpompi myydä pienemmän tarjonnan vuoksi tulevaisuudessakin,toki enempi rahaa mopossa kiinni mutta tallessa ja pääsee nauttimaan kunnolla pm-harrastuksesta ja säästää vaihteluissa , pienellä/keskikokoisella ei kukaan malta loputtomiin ajella,usko pois,vaikka joku muuta väittäisikin,toinen asia on sitten lopettaa koko mopoilu, vaan silloinkin kuume palaa viimeistään seuraavana keväänä entistä kovempana ,kts.1300cc ja siitä isompia.

    • PuSe

      2005 -mallin Suzuki on kardaanivetoinen. Runko on isompi kuin vanha 1400 -malli. Painoa on 265 kiloa eli sama kuin 14 satasella.
      Tankki paljon isompi ja vie vähemmän soppaa eli tankkausvälit huomattavasti pitemmät . Sopii myös yli 3 jalkaa ja 6 tuumaa pitkille miehille.
      (vanha mitta jonka alle ei John Waynen aikaan päässyt länkkäreissä sankarin rooliin.....)

      1400 Intruder oli aikanaan hyvä pyörä, nyt lähinnä reliikki kun uudet M1800 ja M1500 ovat tulleet. Toki vanhat 14 -satasten omistajat hehkuttavat omiaan.
      Annetaan poikien tohista.

      Honda on 800 Suzukia hennompi ja pienirunkoisempi. Siis hennommalle kuskille.

    • Volusia04

      Olen ajanut Suzuki 800 jo 5 vuotta ja en päivääkään katunut ostosta(189 cm ja 140kg). Toimii kuin unelma ja kokoa on suomen teille.

    • Intrudisti

      Mulla toiminu 5 vuotta Intruder 800 ilman mitään häiriötä ja on kyllä näppärämpi ajaa, kuin isommat Intikat. (Olen kyllä ajanut isompaakin:). Vääntöä tietty vähän vähempi, mutta aika harvoin tulee 800:llakaan kahvaa ympäri käännettyä. Kulutus on tossa mun sytkyttimessä 4.6 l/100km. Sekalaisessa ajossa ja vähän pidemmän aikaa mitattuna. Jos sillä nyt on mitään merkitystä.

    • Intrudisti

      Ohoh! S.. tana tää oliki näin vanha viestiketju. Toivottavasti alottaja on tehnyt päätöksensä.

    • Jutustelija1

      Eiköhän se 145 ole ihan realistinen, vai meinasitko ettei mene sitäkään. Mutta kyllä kannattaa ostaa uudempi ja varsinkin isompi pyörä.

      Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

      Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

      Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe