Onko tarjottu upgradausta kalliimpaan hotelliin?

Eemeli10

Sain tänään tarjouksen upgradauksesta kalliimpaan hotelliin (sähköpostitse). Porto Santa Maria -> Cliff Bay. Lisäksi yksi ateria ilman juomia ilmaiseksi. Mahtaako olla kyse lomaosakekaupasta? Pitäisiköhän ottaa tarjous vastaan? Hintaero on luokkaa 800 e, jos saataisiin vastaava merinäköala.

12

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eemeli10

      Ja vielä jatkokysymyksenä: ovatko nuo Pestana Carlton ja Cliff Bay jo hiukan kulahtaneita hotelleja? Vai onko ne kunnostettu uudenaikaisemmiksi? Joitain sen suuntaisia kommentteja on näkynyt mm. TripAdvisorissa. Onko kummastakaan kenelläkään kokemuksia?

    • Eemeli10

      Ei kuulemma ole kyse osakekaupasta. Pakko tuo on testata. Ja hyvän merinäköalankin lupasivat. Sen verran katsoin, että Porto Santa Maria on täynnä tuohon aikaan. Saattavat kaivata yhtä huonetta sieltä johonkin tarkoitukseen. Mene ja tiedä.

    • ota ihmeessä!

      Carlton on vanhempi hotelli , mutta eikös Cliff Bay ole aika uusi...? Max 10 v vanha eli tuskin kovin kulahtanut? Sitä pidetään yhtenä Funchalin hienoimmista hotelleista, joten ei varmaankaan huono vaihtokauppa! Itse valitsisin sen... sijaintikin on minusta parempi. Tosin toki jos haluaa asua Funchalin "toisella laidalla" ja vanhassa kaupungissa, niin sitten Porto Santa maria täyttää sen toiveen.

    • Eemeli10

      En tiedä sen Cliff Bayn uutuudesta, mutta otetaan tarjous kuitenkin vastaan. Ei se nyt ihan huono voi olla noilla hinnoilla.

    • Cliff Bay kiinnostaa

      Cliff bay on valmistunut joskus 90-luvun puolivälissä eli ei ole kovin vanha. Ainakin yleiset tilat, allasalueet ja maisemat on upeat. Todella arvostettu hotelli! Siellä on Madeiran ainoa Michelin-tähdellä varustettu ravintola. Valitettavasti tämä hotelli on aina ollut meidän budjetin yläpuolella (ainakin Tjäreborgilta on saanut sinne pakettimatkojakin) , mutta voisitko Eemeli10 kertoa täällä palattuasi omat kokemuksesi.

    • Eemeli10

      Ihan ehdottomasti kerron. Jos vain mahdollista jo siellä ollessakin. Hotellin hintataso on meille liian kallis, mutta kun saamme sen samaan hintaan kuin Porto Santan, niin mikä ettei. Täytyyhän se kokeilla. Ja toivottavasti saadaan kokeiltua joku muukin hotellin ravintola kuin Rose Garden, jossa aamiainen syödään ja jonne saimme ilmaisen illallisen. Olen kartoittanut TripAdvisorin kautta aika monta ravintolaa Funchalista. Koetan niistäkin kertoa täällä ja TripAdvisorissa.

      Lista on toistaiseksi seuraava: Real Canoa, Dos Combatentes, O Portao, A Bica, Jardim das Flores, Fim Do Seculo, Le Jardin ja Marisqueira O Barqueiro. Eiköhän noista muutama "osu" kohdalleen.

    • Kommentoin vielä, kun olemme jo paikalla, oli kyllä huippujuttu ottaa vastaan tuo upgrade. Ei ole muuta sanottavaa, kuin paremmalta tuntuu aina vaan, kun kuuntelee muiden suomalaisten kertomuksia täällä. Ympäristö on todella hieno ja rauhallinen. Mukavia loikoilupaikkoja eri tasoissa, jos haluaa oleilla auringossa tai varjon alla tai muuten vain oleilla. Puutarha on (niinkuin monessa muussakin hyvässä hotellissa) ihastelemisen arvoinen. Katsottavaa löytyy enemmän kuin vaikkapa Katariinan puistossa vaikkakin pienimuotoisempana. Tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni.

      Muuten sinisarjat eivät kuki vielä joitain harvoja yksilöitä lukuunottamatta missään päin saarta.

    • Jos saa sataman suunnan huoneen, niin meistä parempi vaihtoehto (onhan pihan suunnan huoneetkin merelle päin). Jokaisesta huoneesta ei tosiaan näy siltäkään puolelta kunnolla (tai ollenkaan). Esim. kolmannen kerroksen vasemmanapuoleiset huoneet ovat pelkkiä perusmerinäköalahuoneita, vaikka olisivat junior sviitin tasoa. Lisäksi ovat osin maan pinnan tasolla. Luulisi, että RCI:n kautta tähän hotelliin saisi halvempia paikkoja, kun käyttöaste on ollut aika alhainen.

      Hotelli on korkealla kalliojyrkänteellä. Pelkästään ylä- ja ala-altaan korkeusero on luokkaa 30 m. Meillä neljännen kerroksen huone on 10-15 m maanpinnasta ja varmaan 50 m meren pinnasta. Nämä ovat aika karkeita arvioita.

    • Cliff Bayssa on toimiva langaton netti. Jos ei saa huoneesta yhteyttä, niin respan vieressä on läppäri ja ykköskerroksessa on toimisto, jossa voi selailla ja printata tekstejä. Tunnukset toki tarvitaan respasta. Ei maksa mitään. Muualla kaikkialla netti maksaa. Tai vielä en ole kuullut, että olisi ilmaista.

    • Siis keneltä

      upgraade-tarjous. ihan ufo-hommaa???!!!

    • Ei mitään ufo-hommaa. Aluksi tuntui oudolta. Nyt on hotelli maksettu, eikä mitään yllätyksiä hinnan suhteen. Porto Santa Maria tuli täyteen ja olen ajatellut, että halusivat siirtää jonkun parempaan hotelliin. Kun saatiin vielä ilmainen illallinen, niin mikä ettei. Missään vaiheessa ei yritetty houkutella neljäntunnin keskusteluihin. Itse asiassa olisin halunnut kuulla, mikä on Porto Bay-konseptin time share hinta, muttei haluttu kertoa ilman "istuntoa".

    • Jos joku muu saa samantapaisen tarjouksen, niin ottakaa ihmeessä. Marraskuisen matkamme korotus oli pari pykälää "ylemmäs" aina johtotason sviittiin asti Miramarissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe