Onko tarjottu upgradausta kalliimpaan hotelliin?

Eemeli10

Sain tänään tarjouksen upgradauksesta kalliimpaan hotelliin (sähköpostitse). Porto Santa Maria -> Cliff Bay. Lisäksi yksi ateria ilman juomia ilmaiseksi. Mahtaako olla kyse lomaosakekaupasta? Pitäisiköhän ottaa tarjous vastaan? Hintaero on luokkaa 800 e, jos saataisiin vastaava merinäköala.

12

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eemeli10

      Ja vielä jatkokysymyksenä: ovatko nuo Pestana Carlton ja Cliff Bay jo hiukan kulahtaneita hotelleja? Vai onko ne kunnostettu uudenaikaisemmiksi? Joitain sen suuntaisia kommentteja on näkynyt mm. TripAdvisorissa. Onko kummastakaan kenelläkään kokemuksia?

    • Eemeli10

      Ei kuulemma ole kyse osakekaupasta. Pakko tuo on testata. Ja hyvän merinäköalankin lupasivat. Sen verran katsoin, että Porto Santa Maria on täynnä tuohon aikaan. Saattavat kaivata yhtä huonetta sieltä johonkin tarkoitukseen. Mene ja tiedä.

    • ota ihmeessä!

      Carlton on vanhempi hotelli , mutta eikös Cliff Bay ole aika uusi...? Max 10 v vanha eli tuskin kovin kulahtanut? Sitä pidetään yhtenä Funchalin hienoimmista hotelleista, joten ei varmaankaan huono vaihtokauppa! Itse valitsisin sen... sijaintikin on minusta parempi. Tosin toki jos haluaa asua Funchalin "toisella laidalla" ja vanhassa kaupungissa, niin sitten Porto Santa maria täyttää sen toiveen.

    • Eemeli10

      En tiedä sen Cliff Bayn uutuudesta, mutta otetaan tarjous kuitenkin vastaan. Ei se nyt ihan huono voi olla noilla hinnoilla.

    • Cliff Bay kiinnostaa

      Cliff bay on valmistunut joskus 90-luvun puolivälissä eli ei ole kovin vanha. Ainakin yleiset tilat, allasalueet ja maisemat on upeat. Todella arvostettu hotelli! Siellä on Madeiran ainoa Michelin-tähdellä varustettu ravintola. Valitettavasti tämä hotelli on aina ollut meidän budjetin yläpuolella (ainakin Tjäreborgilta on saanut sinne pakettimatkojakin) , mutta voisitko Eemeli10 kertoa täällä palattuasi omat kokemuksesi.

    • Eemeli10

      Ihan ehdottomasti kerron. Jos vain mahdollista jo siellä ollessakin. Hotellin hintataso on meille liian kallis, mutta kun saamme sen samaan hintaan kuin Porto Santan, niin mikä ettei. Täytyyhän se kokeilla. Ja toivottavasti saadaan kokeiltua joku muukin hotellin ravintola kuin Rose Garden, jossa aamiainen syödään ja jonne saimme ilmaisen illallisen. Olen kartoittanut TripAdvisorin kautta aika monta ravintolaa Funchalista. Koetan niistäkin kertoa täällä ja TripAdvisorissa.

      Lista on toistaiseksi seuraava: Real Canoa, Dos Combatentes, O Portao, A Bica, Jardim das Flores, Fim Do Seculo, Le Jardin ja Marisqueira O Barqueiro. Eiköhän noista muutama "osu" kohdalleen.

    • Kommentoin vielä, kun olemme jo paikalla, oli kyllä huippujuttu ottaa vastaan tuo upgrade. Ei ole muuta sanottavaa, kuin paremmalta tuntuu aina vaan, kun kuuntelee muiden suomalaisten kertomuksia täällä. Ympäristö on todella hieno ja rauhallinen. Mukavia loikoilupaikkoja eri tasoissa, jos haluaa oleilla auringossa tai varjon alla tai muuten vain oleilla. Puutarha on (niinkuin monessa muussakin hyvässä hotellissa) ihastelemisen arvoinen. Katsottavaa löytyy enemmän kuin vaikkapa Katariinan puistossa vaikkakin pienimuotoisempana. Tämä on tietenkin vain minun mielipiteeni.

      Muuten sinisarjat eivät kuki vielä joitain harvoja yksilöitä lukuunottamatta missään päin saarta.

    • Jos saa sataman suunnan huoneen, niin meistä parempi vaihtoehto (onhan pihan suunnan huoneetkin merelle päin). Jokaisesta huoneesta ei tosiaan näy siltäkään puolelta kunnolla (tai ollenkaan). Esim. kolmannen kerroksen vasemmanapuoleiset huoneet ovat pelkkiä perusmerinäköalahuoneita, vaikka olisivat junior sviitin tasoa. Lisäksi ovat osin maan pinnan tasolla. Luulisi, että RCI:n kautta tähän hotelliin saisi halvempia paikkoja, kun käyttöaste on ollut aika alhainen.

      Hotelli on korkealla kalliojyrkänteellä. Pelkästään ylä- ja ala-altaan korkeusero on luokkaa 30 m. Meillä neljännen kerroksen huone on 10-15 m maanpinnasta ja varmaan 50 m meren pinnasta. Nämä ovat aika karkeita arvioita.

    • Cliff Bayssa on toimiva langaton netti. Jos ei saa huoneesta yhteyttä, niin respan vieressä on läppäri ja ykköskerroksessa on toimisto, jossa voi selailla ja printata tekstejä. Tunnukset toki tarvitaan respasta. Ei maksa mitään. Muualla kaikkialla netti maksaa. Tai vielä en ole kuullut, että olisi ilmaista.

    • Siis keneltä

      upgraade-tarjous. ihan ufo-hommaa???!!!

    • Ei mitään ufo-hommaa. Aluksi tuntui oudolta. Nyt on hotelli maksettu, eikä mitään yllätyksiä hinnan suhteen. Porto Santa Maria tuli täyteen ja olen ajatellut, että halusivat siirtää jonkun parempaan hotelliin. Kun saatiin vielä ilmainen illallinen, niin mikä ettei. Missään vaiheessa ei yritetty houkutella neljäntunnin keskusteluihin. Itse asiassa olisin halunnut kuulla, mikä on Porto Bay-konseptin time share hinta, muttei haluttu kertoa ilman "istuntoa".

    • Jos joku muu saa samantapaisen tarjouksen, niin ottakaa ihmeessä. Marraskuisen matkamme korotus oli pari pykälää "ylemmäs" aina johtotason sviittiin asti Miramarissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe