Pikkutyttö ja pikkuserkku[jatkoa]

"pikkutyttö;)"

Jatkoa...:) Sori ku tää kesti vähän.. Vähän erilainen juttu ku edellisillä kerroilla.. Ainakin minusta. Tuntui oudolta kirjottaa näin.. Kannattaa melkein eka lukee uudestaan ton ekan osan loppu, pääsee mukaan fiiliksiin..:)



Pudotin sienen lattialle, vartaloni jäykistyi. Tuijotin vain suoraan seinään. Aleksi hengitti kuumaa ilmaa korvaani. Hän painautui selkääni vasten. Hänen toinen kätensä liukui märkää ihoani pitkin rinnan yli ja siitä reidelle. Äännähdin siinä kai jotenkin kieltävästi, koska Aleksi kuiskasi minulle:
-Rentoudu.. Ei sunkaan aina tarvii olla niin kiree, vaikka se hyvin sua pukeekin...

Seuraavaksi tunsin kuumat huulet kaulallani. Taivutin pääni sivulle, Aleksi todellakin osasi viedä minusta jännityksen. Hän suuteli kaulaani edeten kokoajan ylöspäin, posken yli, lopulta pakottaen minut kääntymään itseensä päin. Vielä kerran totesin hänen kasvaneen, uimahusut olivat jääneet pukuhuoneeseen. Hänen jo seisomaan päin oleva kalunsa painui häpyäni vasten.

Aleksi painoin minut toisiksi ylintä laudetta vasten ja hengitti hetken samaa, kosteaa ilmaa kanssani.
-Kyllä mä nään miten sä katsot mua... , hän sanoi hipoen huulillaan omiani.
-Mut joku saattaa tulla tänne...
Aleksi suuteli minua ja sai väreet kulkemaan lävitseni päästä varpaisiin. Samalla hän haki sormiensa väliin niskassani olevat nauhat. Hän avasi rusetin hitaasti ja painoin toisen kätensä pakaralleni, puristi voimakkaasti ja sai minut painamaan itseni häntä vasten.

Aleksi tiesi vallan hyvin ettei minulla ollut mitään häntä vastaan. Ja minä taas tiesin ettei minulla ollut mitään syytä perääntyä, olihan tämä jotain mistä olin haaveillut salaa jo pidemmän aikaa. Ei sillä että olisin pystynyt juoksemaan karkuun...

Hän avasi bikinien yläosan toisenkin nauhan, veti vaatekappaleen yltäni ja pudotti sen saunan lattialle. Tunsin kokoajan Aleksin uikkarihirviön hipovan alavatsaani. Aluksi kykenin vain varovasti vilkuilemaan sitä, mutta kun Aleksi kumartui ottamaan jo valmiiksi kovan nännini suuhunsa, uskaltauduin ottamaan sen käteeni. Hän pyöritti kieltään nännin ympärillä, näykki varovasti saaden minut miltei vinkumaan. Tunnustelin pikkuserkkuni erektion ihanan pehmeää ihoa puristellen ja edestakaisin vedellen.

Omatoimisesti ujutin sormeni pienten bikinihousujeni lantion alle ja hivutin niitä alaspäin. Lopulta potkin ne kokonaan pois. Aleksi kävi heti käsiksi uuteen alueeseen; hän painoi sormensa märkään jalkoväliini imien samalla kaulaani himmeän merkin. Ynähdin hiljaa tuntiessani Aleksin sormien liukuvan sisälleni, hänen käsiäänkin olin ihaillen vilkuillut aiemmin. Aleksin arkailemattomuus alkoi tarttua minuunkin, uskalsin liikuttaa kättäni nopeammin ja puristaa kunnolla. Aleksistakin saatiin jo äännähdys irti.

Hetken toisiamme kiusattuamme Aleksi rauhoitti menon vähäksi aikaa. Hän tuli aivan kiinni minuun ja suuteli huuliani rauhoitellen. Kohotin itseäni hieman saadakseni Aleksin sykkivän kalun huuliani vasten. Se tuntui pyrkivän itsestään sisälleni. En voinut olla liikkuttamatta itseäni hitaasti, pienin liikkein häntä vasten. Kiedoin käteni hänen kaulaansa ja raotin huuliani hänen kielelleen.

Liikkeeni Aleksia vasten alkoi käydä hermostuneeksi. Hän irrotti otteensa minusta, nojasin käsilläni lauteeseen. Aleksin kädet painuivat lantiolleni, hän liikkui nyt minua vasten, hieroen ihanasti. Aleksi kohotti minua nostaen lantiosta ja alkoi hitaasti painaa itseään sisälle kuumaan kosteaan. Nyyhkäisin nautinnosta, työnsin lantiotani Aleksia vasten. Hän murahti tuntiessaan kuinka tiukka olen.

Aleksi nosti toista reittäni ylös, koukisti sen kylkeensä. Hän työntyi pohjalle asti minun vikistessäni ja tarratessani hänen lapoihinsa. Aleksi oli hetken paikoillaan, hän puristi minua tiukasti itseään vasten.
-Lisää, lisää...

Aleksi aloitti pienet, nykivät edestakaisin-liikkeet, varoen kokoajan satuttamasta minua. Ei hän satuttanutkaan, päinvastoin. Liikerata muuttui kokoajan pidemmäksi. Nautin Aleksista, keinuin häntä vasten ja huohotin hänen korvaansa.
-Ymm-mmm... Uuhh..
Välillä Aleksi hidasti ja antoi itsensäkin rauhoittua hieman, välillä tahti muuttui taas rajummaksi. Tahdin vaihtelu vain lisäsi nautintoa. Sovimme Aleksin kanssa hyvin yhteen, kuin palapelin palaset. Nautin jokaikisestä pienestäkin liikkeestä, hän tuli joka kerta pohjille asti.

Aleksi alkoi esittää laukeamisen merkkejä ennen minua. Hänen työntönsä muuttuivat tikkaaviksi, ja sen minkä pystyin pitämään silmiäni auki, näin hänen ilmeestään mitä oli tulossa.
-Ah ah ah...
Hän alkoi nytkähdellä sisälläni. Muutaman rajun työnnön jälkeen hän laukesi minuun tyytyväisenä murahdellen.

Ehdin hetkeksi jo turhautua, juuri parhaassa kohdassa se loppui. Aleksi nojasi minuun ja suuteli hitaasti huuliani, hengityksemme ehtivät vähän tasaantua. En ehtinyt kauaa murehtia, Aleksi ei aikonut jättää hommaa siihen.

Hän painoi minut hartioista polvilleni lattialle. Tiesin kyllä varsin hyvin että Aleksi antaisi minulle vielä suuren nautinnon, joten innokkaana puristin käteni hänen hiukan väsähtäneen kaverinsa ympärille ja aloin nuolla minulle tarjottua herkkua sen päästä. Osa valui jo reittäni pitkin alas.

Imin Aleksin terskaa ja pyöritin kieltäni sen ympärillä, sen suurempaa kiirettä pitämättä. Kalu käsissäni näytti heräämisen merkkejä, ei se paljoa vaatinutkaan. Se alkoi taas innokkaana sykkiä käsissäni. Aleksi silitteli hiuksiani. Hän ohjasi käsillään pääni liikkeitä ja huokaili väliin.

Pian hän pyysi minut taas laudetta vasten, mutta kun asetuin siihen seisomaan, hän käänsikin minut ympäri [ahaa-elämys xDD]. Yritin vilkuilla taaksepäin. Aleksi hyväili selkääni käsillään, ne liukuivat siitä alaspäin pakaroilleni. Aleksi kyykistyi lattialle. Hän leipoi pakaroitani yhteen, olisin voinut vaikka vannoa että hän hymyili. Hän levitti huuliani sormillaan ja kurotti kielensä suoraan sisälleni.
-Mmmmm...
Hän liikutti sitä edestakaisin, pitkillä hitailla vedoilla. Aleksi maistoi suussaan sen saman sotkun, jolla minä olin äsken päässyt mässäilemään. Hän nuoli klitoristani ja sai minut kohottautumaan varpailleni. Hengitykseni lähti taas kiihtymään, innostuin kovasti Aleksin kielityöstä.

Aleksi kiusasi minut orgasmin partaalle. Hän kuuli kuinka hengitykseni muuttui katkonaiseksi ynähtelyksi, ja juuri kun minusta tuntui siltä, hän lopetti. Ehdin huokaista harmistani, kun Aleksi tarttui takaapäin rintoihini ja tuli pohjaan asti yhdellä työnnöllä.
-Uuuhhh....
Kohosin taas varpailleni ja peppuni työntyi Aleksia vasten. Enää hän ei aikaillut. Hän tarrasi lantiooni ja työntyi rajusti minuun kerta toisensa jälkeen. Käteni ohjautui vaistomaisesti hieromaan klitoristani, antamaan lisäpotkua. Huohotus ja voihke täytti pienen saunan.

En ollut koskaan ennen tuntenut mitään sen kaltaista. Minusta tuntui kuin jalat olisivat pettäneet alta. Tartuin lauteeseen molemmin käsin ja nostin peppuani yhä ylemmäs. Selkäni taipui kaarelle. Aleksi puraisi korvanlehteäni sangen kivuliaasti.
-Just noin.... Aahh..

Taas Aleksi alkoi tikkaamaan minua kuin Singer konsanaan. Se oli jo liikaa minulle.
-Mh, mh.... Oiiihh...
Vartaloni kouristeli muutaman sekunnin ajan, sitä orgasmia pystyi jo mittaamaan richterin asteikolla. Voihkin ja vavahtelin Aleksin käsissä. Hän laukesi heti perääni hiljaa nautinnosta valittaen. Aleksi lysähti selkäni päälle.

Siinä vaiheessa jalkani pettivät, putosin istualleni lattialle. Aleksi tuli puoliksi syliini ja suuteli minua. Huohotimme kiivaasti samaa ilmaa ja syleilimme toisiamme. Aleksi silitteli yhä märkiä hiuksiani ja hymyili raukeasti.




Noniin.. Tulipas siitä hassu:) Voihan tähän jatkoakin kehitellä.. Jos haluatte?

Nyt täytyy vain toivoo ettei miun pikkuserkkuni Aleksi lue tätä:DD Ja saa sitten selville miten pervoja ajtuksia mulla on siitä xD *miettii kauhuissaan mitä siitäki tulis...* Touteuttaiskohan Aleksi sitten tään tarinan..?

28

27919

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "pikkutyttö;)"

      se kuulostiki tosi hassulta ku luin sen ite näin jälkeenpäin.. ei lainkaan minun tyylistä..:D mielummin kirjottasin hempeilystä ku tälläsestä.. naimisesta..:DD

      • minä..

        jatka tota....toi oli aivan ihana...


    • minä

      yritä saada tähä jatkoo tää on ihan hemmetin hyvä tarina...kiitos jo näist kahest osast.....

      • Aleksi

        Kyllähän minä tuon voisin toteuttaa oikein mielelläni, jos vain olisit juuri minun pikkuserkkuni... Oletko, olethan? ;)


      • "pikkutyttö;)"
        Aleksi kirjoitti:

        Kyllähän minä tuon voisin toteuttaa oikein mielelläni, jos vain olisit juuri minun pikkuserkkuni... Oletko, olethan? ;)

        hmm.. tämähän menee mielenkiintoseks..:) tottakai oon sun pikkuserkku;) heti ensi kesänä, juuhan ;D?


    • mr. Kari

      oot perkeleen hyvä kirjoittamaan! sulla on sana hallussa ja tiedät myös mikä on kiihottavaa;) toivon suorastaan, että joku nai susta ilmat pihalle niin, että voisit kertoa siitä meille:D

      • "pikkutyttö;)"

        kiitos ihmiset:D te ootte mahtavia.. kiitos kiitos ihanista kommenteista.. tuo kaikki on suoraan minun exstrasuperhypersalaisista fantasioista.. ja siitä mikä on kiihottavaa... no.. sitä täytyy kokeilla itse xP yksin, valitettavasti...

        ja minäki toivon että joku tulis ja pamauttais minuu patukalla.. en pistäis hanttiin:D


      • austin
        "pikkutyttö;)" kirjoitti:

        kiitos ihmiset:D te ootte mahtavia.. kiitos kiitos ihanista kommenteista.. tuo kaikki on suoraan minun exstrasuperhypersalaisista fantasioista.. ja siitä mikä on kiihottavaa... no.. sitä täytyy kokeilla itse xP yksin, valitettavasti...

        ja minäki toivon että joku tulis ja pamauttais minuu patukalla.. en pistäis hanttiin:D

        Tämä sinun tarinasi on todella hyvä, kiihottava, nam , hitto että haluaisin olla Aleksin paikalla sinun kanssasi. Sinä tiedät miten tehdään mies sekaiseksi halusta..kiitos kiihottavasta tekstistäsi, toivon että joku "aleksi" toteuttaa toiveesi... ne kaikki...


    • mää

      huh huh...ku mä luvin tätä tekstii mun oli pakko vetää huosut alas ja runkata iha vitusti...

      • "pikkutyttö;)"

        hih..sepäs mukavaa..:DD eikös se oo näitten tarinoiden tarkotus...


    • Daa

      Nyt kesällä kaikki Aleksit käyvät naimassa pikkuserkkujaan ihan innolla kun luulivat että nämä haaveilevat heistä... =P

      • "pikkutyttö;)"

        jooh..xD toivotaan niin... ainaki meijän Aleksi sais käydä täällä vähän useemmin..;) vaikka en mie enää sillai sen perässä juokse ku joskus pienenä..:) mut HUH.. on se vaan hyvännäkönen jätkä.. etenki uikkareissa ;D


    • mie xD

      =) sie oot hyvä kirjottamaan näitä =)

    • superstar

      siis olet tosi hyvä kirjottaja. tuot fantasiasi hyvin esille ;) !
      jatkoa vaan, heti heti heti!!

    • NInde

      Tätä lisää!ihana!

    • aleksi23

      miunki pikkuserkku....?olet murteesta päätellen itäsuomesta...kuten myös minä..

      • "pikkutyttö;)"

        kyllähän mie itä-suomesta olen.. hyvin arvattu:D kunpa oisitki se miun pikkuserkku, vaan ku miusta tuntuu et se on vähän nuorempi.. et säkään yhtään turhan vanha olis..;)


    • Little Girl2 ;)

      Upee tarina!! JATKOA, nopeesti.. ;)

    • aleksi kolmonen

      mikä on ikäs

      • "pikkutyttö;)"

        no juu tuota.. en kehtais kyllä sanoo.. ku en sais oikeesti ees kirjotella tänne..hih..:)

        nooh.. täytän tuossa lokakuussa 15..:DD ei teijän oo pakko sitä uskoo.. mut... onhan se imartelevaa siinä tapauksessa jos ETTE usko:)


    • MiNä

      LISÄÄ JATKOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      JATKOOO, JATKOO, JATKOO.....!!!!

      • Uskomatonta!

        Aivan fantastista!! Lisää paljon!! Tee omat kotisivut ja kirjottele sinne tollasia tarinoita satoja!!!


    • Mä vaan

      Tota tahtoo välttämättä lisää. Kirjota III osa saman lailla. Sit ens kesänä voitki kertoo mitä OIKEESTI tapahtui

    • Tellu

      Ihan kiva tarina mutta, sukulaisten nainti on Suomessa kiellettyä. Mutta, kiellettyä hedelmää on mukava maistaa. Ajattele nyt vähän.. Himoat pikkuserkkuasi. Kaukainen sukulainen mutta, kuitenkin..

      • "pikkutyttö;)"

        ..no en kai mie nyt oikeasti mitään tuollaista tekisi?! hyi olkoon:DD ei se itseasiassa ole ollenkaan mitenkään haluttava...


      • ei syytä huoleen
        "pikkutyttö;)" kirjoitti:

        ..no en kai mie nyt oikeasti mitään tuollaista tekisi?! hyi olkoon:DD ei se itseasiassa ole ollenkaan mitenkään haluttava...

        Tässä ote avioliitolaista. Tässähän ei puhuta nussimisesta mitään mutta eiköhän se ole "sama asia"

        Kukaan ei saa mennä avioliittoon isänsä, äitinsä, näiden vanhempien tai muun suoraan takenevassa polvessa olevan sukulaisensa kanssa eikä lapsensa, lapsenlapsensa tai muun suoraan etenevässä polvessa olevan sukulaisensa kanssa.

        Sisarukset ja puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon.


        Eli tästä seuraisi että jopa serkukset saavat mennä keskenään naimisiin ja myös nussia :)


    • Nettipoitsu

      Kirjoitat kyllä hienosti, täytyy myöntää. Kumpa pari vuotta sitten ikäisenäsi olisin kyennyt samaa. :) Kiinnostaisi muuten kuulla, että onko sinulla kaikki tarinasi tallessa esim. jossain koneella, meinaan vaan, että pystyisitkö kenties lähettämään ne kerralla minulle?

      Sähköposti olisi: [email protected]

      PS. vastalahjana saat tietysti muutaman omani ;)

    • Nettipoitsu

      Kirjoitat kyllä pikkutyttö hienosti, täytyy myöntää. Kumpa pari vuotta sitten ikäisenäsi olisin kyennyt samaa. :) Kiinnostaisi muuten kuulla, että onko sinulla kaikki tarinasi tallessa esim. jossain koneella, meinaan vaan, että pystyisitkö kenties lähettämään ne kerralla minulle?

      Sähköposti olisi: [email protected]

      PS. vastalahjana saat tietysti muutaman omani ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe